• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuluyorum sonunda

Allah yardimcin olsun valla kurtulmana cok sevindim ya. Ama fazla da sagda solda onun kulagina gidicek kotu seyler soyleme canim. Sonrasini az cok tahmin edersin. Ne yapacagi belli olmaz. Hakkini helal et mahkemede güzel konus bitir

Hic iyilikten guzellikten anlayacak gibi degil. Tamamen isi cirkeflige dokecek adim.gibi eminim

“Bazen vazgeçtiklerimiz, kurtulduklarımızdır” diye bir söz var ya ? Şuan senin durumunda bu çok doğru canım.
Allah yar ve yardımcın olsun. Ucuz sıyırmışsın. Bu adamdan çocuk yapılmaz.
Çocuğunuz olsaydı: “Evin, arabanın anahtarını, çocuğu da bırak git” derdi.
6 ay diyorsundur kafandan, az bir süre. Değmedi diyorsundur ama inan bana 6 ayla kurtarmış olman büyük mucize....

Amin çok teşekkür ederim. Gozlerim doldu yanimda olsaniz nasil aglardim boynunuza sarilip. Cok sagolun iyi ki varsiniz.
Bugüne kadar neyi hayal ettiyse kursağında kalmış biri olarak sizi çok iyi anladığıma inanıyorum. Yeni evli insanların mutluluğunu tadamadım. Kendime üzülürken benzer hüsrana uğramiş birilerine şahitlik etmek daha da ağır. Muhtemelen genceciksinizdir, kıyamadım size de. İnşallah bu günler de geçecek ve inşallah bu acıyı hiç yaşamamış olarak müdürlük hayatınızı devam ettirmenizi dilerim. Üzülmeyin hiç. Sağlığınız bozulmasın yeter, gerisi önemli değil bu aşamada.

Bugüne kadar neyi hayal ettiyse kursağında kalmış biri olarak sizi çok iyi anladığıma inanıyorum. Yeni evli insanların mutluluğunu tadamadım. Kendime üzülürken benzer hüsrana uğramiş birilerine şahitlik etmek daha da ağır. Muhtemelen genceciksinizdir, kıyamadım size de. İnşallah bu günler de geçecek ve inşallah bu acıyı hiç yaşamamış olarak müdürlük hayatınızı devam ettirmenizi dilerim. Üzülmeyin hiç. Sağlığınız bozulmasın yeter, gerisi önemli değil bu aşamada.
Sagolun cok teselkur ederim.siz de mi bosandiniz yeni evliyken

“Bazen vazgeçtiklerimiz, kurtulduklarımızdır” diye bir söz var ya ? Şuan senin durumunda bu çok doğru canım.
Allah yar ve yardımcın olsun. Ucuz sıyırmışsın. Bu adamdan çocuk yapılmaz.
Çocuğunuz olsaydı: “Evin, arabanın anahtarını, çocuğu da bırak git” derdi.
6 ay diyorsundur kafandan, az bir süre. Değmedi diyorsundur ama inan bana 6 ayla kurtarmış olman büyük mucize....

Kesinlikle cocugumla vurmaya calisirdi bence beni bu kasar karaktersiz bir insan.

Bir senemi doldurmadan boşandım. Yuvamın üzerine nasıl titrerdim görseniz. Büyük yıkım oldu elbet. Boşanma davasını ben açtım ama onun istediği şeydi baştan beri, baskı ile mecbur etti. Hiç istemedi hiç sevmedi beni. Görücü usulü evlendim, sever gibi göründü, ilk ayımızda da aslında hiç evlenmek istemediğini, zorla evlendiğini söyledi. Bir evin tek kızıyım, ne hayallerle ne hevesle evlenmiştim oysa.

Bir senemi doldurmadan boşandım. Yuvamın üzerine nasıl titrerdim görseniz. Büyük yıkım oldu elbet. Boşanma davasını ben açtım ama onun istediği şeydi baştan beri, baskı ile mecbur etti. Hiç istemedi hiç sevmedi beni. Görücü usulü evlendim, sever gibi göründü, ilk ayımızda da aslında hiç evlenmek istemediğini, zorla evlendiğini söyledi. Bir evin tek kızıyım, ne hayallerle ne hevesle evlenmiştim oysa.
Bende aynı durumdayım,ne güzel atlatmışsınız,tabi insan alışıyor,konu sahibi yalnız değilsin yani bunu bil,seninkide benimki gibi oscarlık oyunculuk sergilemiş

Müdürlük yazan yerde aslında musmutlu yazıyor olacaktı, klavyenin azizliğine uğramişim.
Bir tavsiyem olacak, bu süreci sukunetle kavgasız atlatmaya bakın. Hırslanırsa zarar verebilir korkusu taşıdım bir an.

Kesinlikle cocugumla vurmaya calisirdi bence beni bu kasar karaktersiz bir insan.

Aynen öyle canım benim. Şükret. Bir an bile pişmanlık duyma.

Bak ben şöyle düşünüyorum: Eğer birinden ayrılırken, o biri senin ondan nefret edebileceğin tavır ve davranışlarda bulunuyorsa şanslısındır. Ondan nefret etmen için bir koz geçmiştir eline ve ondan nefret ederek onu unutman daha kolay olur. Yani iyi ki eşin bu kadar seviyesizleşmiş ki onu kalbinden çıkarmak kolay olacak.

Ama eşin iyi bir eş, iyi bir insan olsaydı da sen onu sevmediğin için hayatından çıkarıyor olsaydın, kalbinden atman zor olurdu. Çünkü iyi adamları hayatından çıkarması ve unutması daha zordur, vicdan yaparsın. O vicdan insanı bocalatır. Sevmediği halde geri döndürür yolundan.

Oysa senin gram vicdan yapacağın olay yok. Ve bu büyük bir artı. :)

Müdürlük yazan yerde aslında musmutlu yazıyor olacaktı, klavyenin azizliğine uğramişim.
Bir tavsiyem olacak, bu süreci sukunetle kavgasız atlatmaya bakın. Hırslanırsa zarar verebilir korkusu taşıdım bir an.

Sizin adiniza cok uzuldum ne kadar karaktersiz bir insanmis. Bende huzur isriyorum artik inanin kavga edecek gucum kalmadi en ufak bir tartisma bile istemiyorum. Bosanalim bitsin derdindeyim su an

Selam kizlar, onceki konumdan bilenler bilir. Esimin ailesi her ay bizden para ister. 6 aylik evliyim ama her ay para istediler. Babasi gazinoya gidiyordu cunku. Onun gazino borclari yuzunden bizden para istiyorlar. Esimde para vermek icin surekli benimle kavga etti.
Evde huzurumuz kalmadi yataklarimiz bile ayriydi son iki uc haftadir. Bugun karsima aldim guzelce anlattip bosanmak istedogimi anlasmali bosanmaya ikna etmeye calistim. Bir anda ofkelendi evin arabanin anahtarini birak defol git dedi. Bende neden birakayim araba benim zaten dedim. Sonra iyice cirkinlesti beni tartakladi. Yuzume tokat atti. Seni oldururum diye tehdit etti bogazima sarildi. Elimi kolumu sikti tirmaladi. Bende polisi arayacagim dedim aratmadi disari cikmama izin vermedi. Sonra polisi gizlice aradim. Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi. Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis. Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.
Böyle bir babadan ancak böyle bir oğul
İnşallah çabuk kurtulursun bunlardan

Aynen öyle canım benim. Şükret. Bir an bile pişmanlık duyma.

Bak ben şöyle düşünüyorum: Eğer birinden ayrılırken, o biri senin ondan nefret edebileceğin tavır ve davranışlarda bulunuyorsa şanslısındır. Ondan nefret etmen için bir koz geçmiştir eline ve ondan nefret ederek onu unutman daha kolay olur. Yani iyi ki eşin bu kadar seviyesizleşmiş ki onu kalbinden çıkarmak kolay olacak.

Ama eşin iyi bir eş, iyi bir insan olsaydı da sen onu sevmediğin için hayatından çıkarıyor olsaydın, kalbinden atman zor olurdu. Çünkü iyi adamları hayatından çıkarması ve unutması daha zordur, vicdan yaparsın. O vicdan insanı bocalatır. Sevmediği halde geri döndürür yolundan.

Oysa senin gram vicdan yapacağın olay yok. Ve bu büyük bir artı. :)

Haklisiniz gercekten vicdanim temiz cok sukur. Bir yanim keske boyle olmasaydi diyor. Annem babam bastan beri istemedik biz filan diyorlar. Birde onlar suclayici konusunca daha cok uzuluyorum ben.

Back
X