- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Nasıl yani
Çayın yanına bişeylerde mi vermediler
Yemek daha makbul tabi ama gidip oturup aç mı döndünüz onu merak ettim
Ay yeni okudum bi yorumunda demiş kibörek varmış ama o da soğukmuş önceden yapılmış ısıtılmamış bi de ekmek gibi bişey varmış
Ay yeni okudum bi yorumunda demiş ki
Nişanlım ev yemekleri satan bi yer açtı
Annesi ya iş için yemek yaparım ya sözlün için seç demiş
Doğru mu
Adamda demek ki iş için yap demiş
Çok enteresan bi aile
Paragözler sanırım
Yedi yabancıya özeniyo insan, sözlüsüne özenilmez mi
Üzgünüm ama bunlar sadece fragman
Evlenince asıl film başlar..
En büyük suç nişanlısında benceevet hatta evde kız kardeşte varmış hadi nişanlısı düşünemedi ama kız kardeş bile dememiş mi anne dünür geliyor kalk yemek yapalım diye ben hiç normal bulmadım
BAYANLAR yorumların bir kısmını henüz okuyamadım fakat hepsni okucam... şu an acil bir sorum var sizlere.. nişanlım aradı ve ben dün akşamki konuşmamızdan sonra çok rahatsız hissettim kendimi dedi.. hatta anneni getirdiği hediyeler için arayıp teşekkür etmeye utanıyorum dedi... bana telafi etmem için bişeyler söyle dedi... anneni arayıp benim çok üzgün olduğumu hafta içi müsait olduğunda onunla konuşmak istediğini söylememi istedi... bende dur bakalım belki başka yolunu buluruz dedim ve size danışmayı tercih ettim... nişanlım şu an telafi etmek adına ne yapmalı kızlar?
peki gercekten nişanlınız da mahcup olmus durumda mı yoksa siz bu şekilde rahatsızlıgınızı belirttiğiniz için mi böyleBAYANLAR yorumların bir kısmını henüz okuyamadım fakat hepsni okucam... şu an acil bir sorum var sizlere.. nişanlım aradı ve ben dün akşamki konuşmamızdan sonra çok rahatsız hissettim kendimi dedi.. hatta anneni getirdiği hediyeler için arayıp teşekkür etmeye utanıyorum dedi... bana telafi etmem için bişeyler söyle dedi... anneni arayıp benim çok üzgün olduğumu hafta içi müsait olduğunda onunla konuşmak istediğini söylememi istedi... bende dur bakalım belki başka yolunu buluruz dedim ve size danışmayı tercih ettim... nişanlım şu an telafi etmek adına ne yapmalı kızlar?
ama kızlar ben senin annen benim annem konularına girmeyi hiç düşünmüyorumm ki benim annemde ilerde hatalı olabilir.. nişanlımda bence ağır derecede suçluluk duygusundan oluşan tepkiler ortaya çıktıCok doğru yazmışsın...
Bide erkeğin aklına yer ediyo çıkmıyoda ömür boyu haklı haksız artık bu cümle çıkar ağzından...
şu an bana sorduğu soruda bu... bunu telafi etmem için bana akıl ver diyor ama ben anneme nişanlım bunu farketmiş özür için telafi için konuşmak istyor desem annem bunun annesi yokmu diye yine huzursuz olurNisanlin ne yapabilir önce aileni arasın o akşam sizi ne yazıkki iyi agirlayamadik.. Falan ozur dilesin.. Ailecek dışarı yemeğe davet edebilir.. Aklıma başka biseyde gelmedi
başta bunda büytülecek ne var senin annen kötü niyetli dememiş miydi bu arkadaş? bence senin bu olaya takıldığını anladı ve seni kaybetmemek amacıyla çark ettiğini düşünüyorum. ayrıca nişanlınızın annesinin annenizi arayıp bir açıklama yapması gerek bence. illa ki bu sorundan haberi olmuştur kv nin.
kızlar bu konuda nişanlım çok sert ve kararı net ama inanın artık herşeyi düşünür oldumAmaninn işin bu tarafida var dimi
başlarda ona annesi bu konuyu ne kadar normalleştirdiyse oda cahilliğinde normal gördü ama ben anlattıkça bizim aileyi gerçekten mahcup oldu sanırımpeki gercekten nişanlınız da mahcup olmus durumda mı yoksa siz bu şekilde rahatsızlıgınızı belirttiğiniz için mi böyle
daha oncekı yorumlarda nişanlınızın '' aman siz cok büyütüyorsunuz ne var bunda , sizin değer yargılarınız başka '' dediğini yazmıstınız
siz söyleye söyleye artık bunladı ve bari özür dileyim de bitsin mantıgında mı yoksa pişman mı ?
nişanlım şu an çok üzgün nasıl telafi etsem diye düşünüyor fakat annesini katmadı bu işin içine ne desem acaba?
Kişi sayısını bilmiyorum ama ortada ev yemekleri satan sözlü varkonu 20 sayfa olmuş ama benim anlamadığım konular var.
belki ara yorumlarda geçmiştir, okumaya çalıştım ama gözümden kaçmış da olabilir.
siz kaç kişiydiniz, onlar evde kaç kişi karşıladılar sizi?
yemeğe diye mi davet edildiniz yoksa oturmaya diye mi?
siz gittiniz, hiç aç mısınız, yoldan geldiniz muhabbeti olmadı mı?
gidilen şehirde böyle bir adet var mı? çünkü ben bazen şaşırıyorum, şöyleyse akşam yemek verilir, böyleyse sadece kahve verilir tarzında yörelere ait adetler olabiliyormuş.
not: aaa bir sorum daha var, bu sözlü restoran sahibi mi demiştin bir yorumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?