kurulmayan sofra sorunu:(

Ne alakası varmış yaptığı yemeklerden biraz fazla yapabilirdi. Satacagini satar fazla yaptığını ikram ederdi. Alt tarafı bir kap daha fazla yapacaktı.

Diğer yorumlara katılmakla birlikte, kayınvalidenizin sözlünüze 'ya site için ya misafirler için yemek yaparım seç birini' demesi aslında sizi kendi misafiri olarak görmediğini gösteriyor.
Ayrıca damat beyin de size yemek yapılmayacağını kendi seçmiş olması çok ayıp.
Pembe gözlükleri bi kenara koymanın vakti gelmiş sizin için.. Bu konuyu derinlemesine bi düşünün derim..

konu 20 sayfa olmuş ama benim anlamadığım konular var.
belki ara yorumlarda geçmiştir, okumaya çalıştım ama gözümden kaçmış da olabilir.

siz kaç kişiydiniz, onlar evde kaç kişi karşıladılar sizi?

yemeğe diye mi davet edildiniz yoksa oturmaya diye mi?

siz gittiniz, hiç aç mısınız, yoldan geldiniz muhabbeti olmadı mı?

gidilen şehirde böyle bir adet var mı? çünkü ben bazen şaşırıyorum, şöyleyse akşam yemek verilir, böyleyse sadece kahve verilir tarzında yörelere ait adetler olabiliyormuş.

not: aaa bir sorum daha var, bu sözlü restoran sahibi mi demiştin bir yorumda?

Ilk defa mi gittiniz evlerine aile olarak hic bir sey ikram etmemis degiller.Misafir umdugunu degil buldugunu yer takma kafana yemek satisi yapmalarindan oturu boyle olmus belliki.

demek ki kv size ne kadar deger verdigi oryada oglunuda bir güzel tehdit etmiş Senin işin zor 2 yil evliligi ertele

Ay bence ayrıl yoksa senin çok konunu görürüz burada... nişanlın paragöz pekte görgülü değil hadi aklı ermedi ama misafir umduğunu değil bulduğunu demesi ayıp bari özürünü dile ayıbınla otur bide sıvama... koca kadın yemek yapim mi diye sorması ayıp. 2 gün uyuma yap.. üvey anneyse bi şey diyemem tabi ama....

ben de sayfaları okumadım ama
kaç kişi olurlarsa olsunlar sonucta aksam vaktı gidiliyor ve başka şehire gidiliyor bu durumda yemek verilmeliydi
şehirler arası gidilip aksam yemeği verilmemesi çok ayıp bence
aynı şehirde olsalar hadi olabilir diyeceğim ama yine de yemek verilmeli bana göre ama aynı şehirde bi derece kabul edilir

ya anlatdikca ortaya cikiyot bu adam sana değer vermiyor isin asli bu bugun yemek yapmaya üsenen dugun zamani aman gelinlik almayalım gelinlige ne gerek var der. ayrica nisanlin internet satis yaparak sadece para kazanıyor başka daha garanti isi yok mu

cünkü anneciğinin haklı olduğunu biliyorsun

Annesine benim için eşim olacak kişi ve onun ailesine yapilacak ikram daha önemli diyemeyen adamda sorunu arayin.Aile oğlunun kıymet verdiği insanlara kıymet verir.Ayrica annen sonuna kadar haklı bu aile oğluyla bile pazarlık yapıyor ona bile kıymet vermiyorsa daha çok üzülürsün
Çünkü görgü yoksunu insanlar

KIZLAR KUSURABKMAYIN İŞ YERİNDEYİM HEPSİNİ OKUYUP BİRAZDAN CVP YAZICAM...

Balık baştan kokarmış.Çaya bile gitseniz nezaketen açmısınız diye sormaları gerekirdi.Ailesinin yaptığı çok büyük yanlış,bu yanlışı toparlamaya çalışmayıp daha da berbat eden bir sözlü,o da tam bir fiyasko..Çok iyi düşünün,evlilik bu,eşler kadar ailelerde evleniyor.Değer görmüyorsanız değer vermeyin derim.Aynısını siz yapsanız aileniz yapsaydı onlara, sözlünüz küçük şeyler bunlar deyip ailesini sakinleştirir miydi acaba merak ediyorum???

Tercih edilmek icin bi secenek degilsiniz ya yemekler ya siz.nasil bi kafa bu
Dusun arkadasim tekrar dusun ve degisir duzelir ben degistiririmle kandirma kendini.

Yorumların hepsini okuyamadım ama yorum yazmadan da geçmek istemedim.
Karşı tarafın yaptığı o kadar ayıp bişey ki bi ilden bi ile gidiyorsunuz.
Malesef Size değer verilmediğini düşünüyorum. Biz de ayrı sehirlerdeyiz 2.40 saat var aramızda ama ne zaman kayinvalideye gitsek bırak yemeği bogaca börek de kesinlikle olur masada.
Haliyle nasıl karsilandigin değerle orantılı bişey.
Bi de misafir umduğunu değil bulduğunu yer tarzı bi cümle okudum bu da hiç hoş değil.
Tabiki ayrıl demiyorum sonuçta 3 yıllık bi emek var ortada ama ailemizin ne düşündüğünü neler söylediğini nisanlin da ailesi de bilsin.
Bİ de elbet onlarda Size gelecek anneni ikna edebilrsen harika hazırlık yaparsın. Ee insan o zaman anlar hatasını biz ne yaptık derler.

Höh nişanlınız da sizi değil parayı seçmiş. Ve hala nişanlısınız. Kalkıp nişanlın dışardan getirtseydi olmadı mutfağa girip kendi yapsaydı bütün suç nişanlıda

bu öküzden ve sülalesinden kurtulmayı düşünüyormusun
bir kız annesi olarak ailen çok haklı
kesinlikle aileni karşına alma derim

HAYIR BEBEĞİM SÖZDE BİZDE YEMEK SUNMADIK ÇÜNKÜ DEDİĞİN GİBİ EPEY KALABALIK BİR AKŞAMDI FAKAT BİZ O GECE SADECE AİLECE GİTTİK ONLARA YANİ TOPLAMDA 6 KİŞİ

Nasıl yani
Çayın yanına bişeylerde mi vermediler
Yemek daha makbul tabi ama gidip oturup aç mı döndünüz onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…