varmış. çayın yanında 2 çeşit börek. birde dolma varmışne yediniz içtiniz kuru bir çaymı içtiniz yanında pasta borek tatlı hiç birşey yokmuydu , yada iletişim kopuklugumu oldu acaba siz aksam oturması yazmışsınız , ne yemeyi bekliyordunuz ,sizin akşam oturmalarınız nasıl oluyor ki
zaten öyle...ben yine sewerim sayarım ama bence annen kötü düşünceli biri diyor(
Bi an kendimi sorguladım.Bizimkilerin tanışmasında tanışma isteme söz birlikteydi ve uzaktan kalabalık geldiler, kayınbiraderler gelinler amcalar yeğenler bir sürü insan vardı. Önce eşimin evinde dinlendiler sonra bize geldiler. Ben söze süslendiğim için ve yemek sofra işini benim yapmam gerektiği için bir de kalabalık geldikleri için sofra kurmak yerine ikram tabağı yaptık. Dolma börek tuzlulu tatlılı doyurucu bir tabak sunduk. Bu kadar insana küçük masamızda sofra kur kaldır yapmamız için 3-4 posta oturmaları gerekirdi çünkü bizim taraftan gelenleri de sofraya davet etmemiz gerekirdi. Neyse. Bu insanlara oturacak yeri artırmak için masayı bile alakasız bir yere itmiştik. Umarım sizin gibi düşünmemişlerdir. :)
Ama diğer yandan az kişi olarak ayrı ayrı geldiklerinde daima yemek sunduk.
Sözde yemek sunmayarak biz de mi ayıp etmişiz.
Bi an kendimi sorguladım.Bizimkilerin tanışmasında tanışma isteme söz birlikteydi ve uzaktan kalabalık geldiler, kayınbiraderler gelinler amcalar yeğenler bir sürü insan vardı. Önce eşimin evinde dinlendiler sonra bize geldiler. Ben söze süslendiğim için ve yemek sofra işini benim yapmam gerektiği için bir de kalabalık geldikleri için sofra kurmak yerine ikram tabağı yaptık. Dolma börek tuzlulu tatlılı doyurucu bir tabak sunduk. Bu kadar insana küçük masamızda sofra kur kaldır yapmamız için 3-4 posta oturmaları gerekirdi çünkü bizim taraftan gelenleri de sofraya davet etmemiz gerekirdi. Neyse. Bu insanlara oturacak yeri artırmak için masayı bile alakasız bir yere itmiştik. Umarım sizin gibi düşünmemişlerdir. :)
Ama diğer yandan az kişi olarak ayrı ayrı geldiklerinde daima yemek sunduk.
Sözde yemek sunmayarak biz de mi ayıp etmişiz.
eee yok artık ne annesi ne de sözlün önemsemiş sizin gelişinizi, ne kadar ayıpbiz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
Amaninn işin bu tarafida var dimiBir de annesi boşanmış. İ yalnız kalmasın yakın oturalım. O aman üzülmesin gidelim muhabbeti başlayacak bilgin olsun.
bu sana verilen değeri gösterirne yazıkki sormak zorunda kaldım.. çünkü dönüş yolunda o kadar üzüldümkiannesi çok titiz bir kadın sanırım.. bence masa kurmak falan onun gözünde büyüdü
ben şakınlığımdan anlattım zaten çünkü annemden böyle görmemiştim. bizde misafir en iyi şekilde ağırlanır. sonrasında evet annemin dediği gibi kv de de aynısını gördüm. abartmıyorum 4 kişiye 1 salata ve 1 domatesten salata yapıp ortaya koyan insanlar bunlar. yokluktan değil kesinlikle mali durumları var yani sırf görgüsüzlükten. bir de aileni önemsemiyorlarsa şu aşamada seni zaten umursamazlar. eğer böyle şeyler senin için önemliyse ileride sıkıntı yaşayabilirsinçok zor bir durum.. ben o gece tek olsam anneme utancımdan anlatamazdım zaten.. zaten keşke tekj ben olsaydım bana hiç bişeyde vermeseler olurdu da ailemi önemseseydiler( nasıl düşncem nasıl ayrılık kararına varıcam bende bilmiyorum (
Anneler hisseder bence büyük sözü dinle en azindan evliliği bir iki yil erteleaaahh ah işte günlerdir annemden duyduğumda bu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?