kurulmayan sofra sorunu:(

varmış. çayın yanında 2 çeşit börek. birde dolma varmış

Anneniz asonuna kadar hakli.sozlunuzun hayatinda kimin dusuncelerine daha cok onem verdigi simdiden belli olmus.malesef onemsenmekissiniz.yada kv adayiniz sizi gelin olarak istemiyor.aksi halde insanlik hali vaktiniz olmasada hazir alir insan yada

Evet nişanlın ve annesi doğru davranmamışlar.
Yemek verilmeliydi,
Ama sıfır kuru çayda ikram etmemişler.

Sonuçta böreginden dolmasına iyi kötü ikramda bulunmuşlar.
Güleryüz de gösterilmiş, muhabbette güzeldi diyorsun.
Ama ben sana kızdım biraz.

Rahatsızlığını annem böyle dedi, babam böyle düşündü şeklinde anlatmamalıydın.

Sen kendi düşüncelerin üzerinden rahatsız olduğunu ve mahçup hissettigini belirtmeliydin.
Şuan ayrılmayacağını düşünürsek,
Haksız olduğu halde ailene takacak olan nur topu gibi bir adamla evlenmek üzeresin.
Yani bu yemek mevzusu bu kadar lastik gibi çekilip uzatılmamalıydı. bana göre.

annen haklı hem de çok haklı.bana değişik insanlar gibi geldi hem nişanlın hem k.validen.

akşam yemeğine diye davet etmişler.
6 kişi gelmiş uzak yoldan. eşinizin evi gibi dinlenecek bir yerde yokmuş.. ayrıca erkek tarafı ve söze bişeye gitmiyorlar. aileyi daha yakından tanımaya gidiyorlar. ikisinin birbiriyle uzaktan yakından alakası yok..
üstüne üstlük damat adayı senin annen şöyle senin annen böyle diye hadsiz hadsiz konuşuyor.. nerden tutsan elinde kalıyor..

Kız istemeye gelenlere yemekte verilmez zaten, çay kahve pasta börek vs verilir. Ama saati de önemli tabii. Bir de hani 4 saat falan oturulmussa yemek çıkarılabilir

İstenmiyor olabilir misiniz KV tarafından ayıp yani insan taninadigina evine geldi diye kurar sofrayı KK daha neler duycam şaşırdım kaldim

sözlünüze söylediniz mi ayıp ettiklerini anlattınız mı tepkisi ne oldu
sürekli gelen komşuya sofra kurulur genelde heryerde ki siz onca yoldan

birde sözlünüze ailem şöyle dedi böyle dedi demeyin siz kendiniz isteyin
adam ailenize ön yargılı olmasın

Misafirlikteyken döner, lahmacun falan sipariş edip buyurun beraber yiyelim deseydiniz.

Nişanlınız çok sorumsuz . Annesı dahada sorumsuz . Madem annesı boyle bır tercıh yaptı dısardan sıparıs etseymıs ? Su boregı , ekler , sütlü tatlı vs vs . Resmen sıtenın satısı ıcın kurban olmussunuz .Bu bırlıktelıgı gozden gecır . Şu asamada aılene değer vermeyen sana hıc vermez .

eee yok artık ne annesi ne de sözlün önemsemiş sizin gelişinizi, ne kadar ayıp
yangına körükle gitmek istemem ama yerinde olsam tavrımı koyardım
müstakbel dünürler geliyor ötesi var mı gerekirse uykusuz kalırsın her iki tarafa da yetişirsin

bencede çok ayıp olmuş. olay yemek yemek değil.. bu bi görgüdür..

Şuan çok aradasın ama bıraz onemsenmemıs nısanlın tarafındanda . Öyle olsaydı her seyın hazırı satılıyor artık ısteseler evlerınde yapmıs gıbı agırlarlardı.

kız annesiyim direkt vazgeçerim nedemek insan dışardanadamı birşeyler söyleyemez komşumuza yapıyoruz biz bunu..sözlündede var hata..bu ne ya..

ne yazıkki sormak zorunda kaldım.. çünkü dönüş yolunda o kadar üzüldümki annesi çok titiz bir kadın sanırım.. bence masa kurmak falan onun gözünde büyüdü
bu sana verilen değeri gösterir

ben şakınlığımdan anlattım zaten çünkü annemden böyle görmemiştim. bizde misafir en iyi şekilde ağırlanır. sonrasında evet annemin dediği gibi kv de de aynısını gördüm. abartmıyorum 4 kişiye 1 salata ve 1 domatesten salata yapıp ortaya koyan insanlar bunlar. yokluktan değil kesinlikle mali durumları var yani sırf görgüsüzlükten. bir de aileni önemsemiyorlarsa şu aşamada seni zaten umursamazlar. eğer böyle şeyler senin için önemliyse ileride sıkıntı yaşayabilirsin

Benim anlamadığım bu size ve ailenize kesinllikle değer verilmemesidir.Özellikle nişanlın siz hala orda mısınız o konuda mısınız demesi bile sıfır önem verdiğini gösteriyor? Siz hala neyi bitiremiyorum diyorsunuz burada takıldım.Ailene değer vermeyen biri hayatında olmasa da olur.Ben olsam ailemi ezdirmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…