ya aç dönmemişlerki. çay verilmiş börek dolma bir şey daha. ha sofra hazırlanmalımıydı bilemem. ama sanki aç aç oturtmuşlar diye anlıyor okuyan ama öyle değil
Ben gene de konu sahibinin burda herkesle paylaşamayacağı şeyler yaşamış olabileceğini ve o yüzden çocuklarını bıraktığını düşünüyorum. Kolay kolay kimse çocuğunu bırakmaz gibi geliyor.
sizin gibi biri neden kv sini ziyarete gider ailecek? her konuda gayet modern ve rahat oldugunuz halde bu konuda neden geleneklere göre olsun istiyorsunuz?siz iki çocukluydunuz ve bekar biriyle nişanlıydınız değilmi hatırladım ama çocuklar annenizle yaşayacaktı..
erkek tararfıu resmen istemediğini oğulları hatırına eve buyur ettiklerini belli etmiş
yinede evlenecekmisin? o çocuklar ne olacak?
UmarımBen gene de konu sahibinin burda herkesle paylaşamayacağı şeyler yaşamış olabileceğini ve o yüzden çocuklarını bıraktığını düşünüyorum. Kolay kolay kimse çocuğunu bırakmaz gibi geliyor.
Ben anlamadım ki nolmuşbende yöneticilerden rica ediyorum ibreti alem için konu kapatılmasın
sizin gibi biri neden kv sini ziyarete gider ailecek? her konuda gayet modern ve rahat oldugunuz halde bu konuda neden geleneklere göre olsun istiyorsunuz?
Bundan önce açtığı konu da kapanmış konu sahibinin 2 çocuğunu bırakıp sıfırdan bir hayat yaşamak isteyen bir "annecik" öyleki açtığı konularda yeni kocasına kendini beğendirmek için meme, vajina, burun vs estetik ameliyatlarını olacağını bildirmiş. Vah o yavruların haline! 'Çocuklarım umrunda değil koca derdine düştüm' diye konu açmıyor da kv neden börek yapmadı bize diye dertleniyor bir de!
yani şöyle söyleyim gerçekten burası doğru bir yer değil sanırım burun estetik bilmemne konularını kendim için açtığıma yada berbar bir "annecik "olduğuma ne kadarda inanmışınız... bende resmen sizin için terbiyesiz anlayışsız birde hadsiz bir ,insan izlenimi uyandıyorsunuz fakat bunu yüzünüze söylememyi tercih ediyorum...
Ne dememi bekliyordunuz boşver çocukları git kocanla keyfine bak mı diyecektim? Yakınların bile seni istemezken ben sana olumlu yorumlar yapamam!
gerçketen beni medeniyetten uzak karşılaştığı eleştirelere tahammülü olmayan saçma sapan bir insan haline getiriyorsunuz... şu güne kadar kimseye eleştiri yapma konusunda tepki vermiş biri değilimdir.. ortada yaşanmış 30 yıllık bir hayat söz konusu yardımcı olabilcek her mesaja boynum kıldan ince ama hakaretlerinizi lütfen çirkin kalplerinize gömüp susun en azından bende terbiyemi bozmak zorunda kalmak istemiyorum...
Bana yaşanmışlıklarınız var gibi geliyor. Ve çocuklarınızı bırakmak durumunda kalmanıza sebep olacak şeyler. Onları paylaşamaz mısınız?
paylaşamıcam saklamak zorunda kalıcağım hiç birşey yaşamadım hayatım boyunca... sizce burda bu kadar densiz hadsiz insan varken ben bundan sonra herhangi bir sıkıntımla ilgili burdan yardım istermiyim? kesinlikle hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?