kurulmayan sofra sorunu:(

siz iki çocukluydunuz ve bekar biriyle nişanlıydınız değilmi hatırladım ama çocuklar annenizle yaşayacaktı..

erkek tararfıu resmen istemediğini oğulları hatırına eve buyur ettiklerini belli etmiş

yinede evlenecekmisin? o çocuklar ne olacak?

Ben gene de konu sahibinin burda herkesle paylaşamayacağı şeyler yaşamış olabileceğini ve o yüzden çocuklarını bıraktığını düşünüyorum. Kolay kolay kimse çocuğunu bırakmaz gibi geliyor.

ya aç dönmemişlerki. çay verilmiş börek dolma bir şey daha. ha sofra hazırlanmalımıydı bilemem. ama sanki aç aç oturtmuşlar diye anlıyor okuyan ama öyle değil

Konu sahibinin annesi kayınvalidesine "Eşim de ben de şeker hastasıyız. Hamur işi yemiyoruz" demiş. O kısmı okudunuz mu? Konu sahibi "bir türlü kurulmadan sofra" dediği için sofra kurulacak diye beklediklerini hastalık yüzünden hamur işlerini fazla yemediklerini ve aç kaldıklarını anladım. Yanlış anladıysam konu sahibi düzeltsin.

Hasta oldukları için yememeleri gereken yiyeceğin ikram edilmesi de kültüre aykırı. Sadece Türk kültürü değil, tüm kültürlere aykırı. Kayınvalide yoldan gelene sofra kurmadığı için Doğu kültürlerine, sağlık sebebiyle yenmemesi gereken yiyeceği ikram ettiği için Batı kültürlerine aykırı davranmış. Dünya çapında görgüsüz kabul edilir yani. İngiltere'de, Norveç'te olsanız gluten, fındık, laktoz intoleransınıza uygun ikram çıkarırlardı. Hatta kasten sağlığı tehlikeye atan şeyi ikram etmek kanunen başlarını derde sokuyor bile olabilir.

Bilinmeyen bir hastalık da değil yani. Sevdikleri yemeği yapmayı geçtim. Yedikleri yemedikleri yiyecekler hakkında tek bildiğiniz şeyin sağlıkla ilgili bir kısıtlamasa olduğunu biliyorken bu kısıta uymamak çok acayip.

sizin gibi biri neden kv sini ziyarete gider ailecek? her konuda gayet modern ve rahat oldugunuz halde bu konuda neden geleneklere göre olsun istiyorsunuz?

Vallahi şimdi okudum.bin kat daha sinirlendim nisanliniza.sizin çocukları bırakmanın falan zaten ayrı bir konu evet.

Ama yani nisanlinizin ve ailesinin siz evlenme kararı alırken çocuklarınızi an haberi vardı. Yani bu durumda daha çok üstüme alınırdım ben.bir d3 kimseye söylemedik gibi bir şey söylemişti kv deniz annenize değil mi.yanilmiyorum galiba.butun bunlara rağmen çok afedersiniz kaba tabirle dul çocuklusunuz diye, kendi de bekar diye bu saygısızlık yapmaya kimsenin hakkı yok!!aileniz çok çok cok haklı.

yerinizde olsam annemi çocuklarıma bakmaya ikna eder çocuklarımı yanıma alır kendi ekmegini kazanır yoluma bakar o terbiyesiz adamdan da ailesinden de sonsuza kadar uzaklaşırdim.yani çocuklari bıraktın da estetikti kocaydi mevzularina giremiyecegim bile.zira arkadaslarla aynı tepkileri veririm.

Bundan önce açtığı konu da kapanmış konu sahibinin 2 çocuğunu bırakıp sıfırdan bir hayat yaşamak isteyen bir "annecik" öyleki açtığı konularda yeni kocasına kendini beğendirmek için meme, vajina, burun vs estetik ameliyatlarını olacağını bildirmiş. Vah o yavruların haline! 'Çocuklarım umrunda değil koca derdine düştüm' diye konu açmıyor da kv neden börek yapmadı bize diye dertleniyor bir de!

sizin gibi biri neden kv sini ziyarete gider ailecek? her konuda gayet modern ve rahat oldugunuz halde bu konuda neden geleneklere göre olsun istiyorsunuz?

şakamısınız gerçekten?? ne demek her konuda rahat falan filan... ben ağaç kovuğundan çıkmadım elbette ailemi tanıştırıcam ewleniceğim insanın ailesiyle elbette bu tarz şeylere önem vericem çünkü böyle yetiştirildim.. anlıyorum hakaret edebilmek ve konuyu saptırabilmek için yer arıyorsunuz fakat çekinmeyin zaten bu tarz cvplarda sonuçta insanların kişiliğini karakterini terbiyesini ortaya koyuyor neticede...

yani şöyle söyleyim gerçekten burası doğru bir yer değil sanırım burun estetik bilmemne konularını kendim için açtığıma yada berbar bir "annecik "olduğuma ne kadarda inanmışınız... bende resmen sizin için terbiyesiz anlayışsız birde hadsiz bir ,insan izlenimi uyandıyorsunuz fakat bunu yüzünüze söylememyi tercih ediyorum...

sen evlen akıllı kişiler olarak bir adet daha çocuk yap sonra onada anne olma alışmışsın ne de olsa karakter olayına hiç girme bile sen

Ne dememi bekliyordunuz boşver çocukları git kocanla keyfine bak mı diyecektim? Yakınların bile seni istemezken ben sana olumlu yorumlar yapamam!

Kazen lütfen konun kapanması ve size atmış olduğum mesaj konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Ne dememi bekliyordunuz boşver çocukları git kocanla keyfine bak mı diyecektim? Yakınların bile seni istemezken ben sana olumlu yorumlar yapamam!

yorum yapmak zorunda değilsiniz? yakınların bile seni istemiyor derken kimin istemediğini anlayamadım?

gerçketen beni medeniyetten uzak karşılaştığı eleştirelere tahammülü olmayan saçma sapan bir insan haline getiriyorsunuz... şu güne kadar kimseye eleştiri yapma konusunda tepki vermiş biri değilimdir.. ortada yaşanmış 30 yıllık bir hayat söz konusu yardımcı olabilcek her mesaja boynum kıldan ince ama hakaretlerinizi lütfen çirkin kalplerinize gömüp susun en azından bende terbiyemi bozmak zorunda kalmak istemiyorum...

Bana yaşanmışlıklarınız var gibi geliyor. Ve çocuklarınızı bırakmak durumunda kalmanıza sebep olacak şeyler. Onları paylaşamaz mısınız?

İlk izlenim çok çok önemlidir ilki kötüyse ağzıyla kuş tutsa boş artık ama ilki iyi olsaydı sonrakiler çok da sorun olmazdı ki koskoca kadın bunu bilip ona göre davranmalı burda oğluna yemek yapayım mı tarzı bi seçim sunması bile saçmalık

Bana yaşanmışlıklarınız var gibi geliyor. Ve çocuklarınızı bırakmak durumunda kalmanıza sebep olacak şeyler. Onları paylaşamaz mısınız?

paylaşamıcam saklamak zorunda kalıcağım hiç birşey yaşamadım hayatım boyunca... sizce burda bu kadar densiz hadsiz insan varken ben bundan sonra herhangi bir sıkıntımla ilgili burdan yardım istermiyim? kesinlikle hayır...

Yok belki arkadaşlar çocuklarınız bırakmak durumunda kalmanızı gerektirecek sebepleri bilseler bu kadar ağır konuşmazlar demek istemiştim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…