kurulmayan sofra sorunu:(

Aaaa cevap belli resmen birgunluk para gidecek diye size yemek hazirlamamayi tercih etmisler aileceki ki bana sacma geldi bahane madem 2 ye kadar is icin yapiyor 3 de 4 de ara verdikten sonra 1 tencerede size yemek yapsaymis bir corab yemek pilav bu kadar zor olmamali kesinlikle ayip etmisler ve paragozluler

Mune selamlar yönetici arkadaşlara mesaj atmama rağmen yardımcı olunmadı konunun kapanması konusunda yardımcı olursanız memnun olurum..

Evet eski konunuzu anımsamamakla beraber orkide55 katılıyorum.
Ben şuan acaba 2 çocuklu bir dul kadın olduğunuz için , sizi ve ailenizi böyle önemsemediklerini düşünüyorum.
Çocuklarınız konunuzu hala anlamadım anlamadığım içinde yorum yapmıyor,sanırım konuyu kaçırdım

Fakat çocuklarınız sizin hazineniz tek gerçek onlar onları bırakmayın lütfen
Yanınıza alın sizi bu şekilde kabule diyorsa bu birlikteliği kabul edin,Onları bir engel değilde yoldaş olarak görün
Estetik falan onları hiç yorumlamayayım bile hiç bilmiyorum çünkü.

Yok belki arkadaşlar çocuklarınız bırakmak durumunda kalmanızı gerektirecek sebepleri bilseler bu kadar ağır konuşmazlar demek istemiştim ben.

sevgi,li bayan zaten sıkıntı burda çocukları bırakmadığımı diğer konumda da defalarca yazmış bulunmaktayım... babalarıyla tek bir ortak noktamız var çocukların eğitimi ve ayrılığımızdan alıcakları pskolojik yaraları en aza indirmek... o zamanlarda çocuklar etütleri ve ders yopunlukları nedeniyle 15 günde bir geliyorlardı ama şu an 1 buçuk aydır sürekli benimle birlikteler ileriki zamnlarda benimlede yaşamaları gerekirse okullarını ve hayatlarını etkilemediğiğ üsrece sıkıntı yok... çocuklarımla ilgili bizim ayrılığımız dışında hiç bir sorunum yok babalarına bu konudaki yardımlarından anlayışından dolayı herzamnda dua ederim ki çevremde velayeti annede olmasında rağmen çocuklara eziyet eden alıpta vermeyen annesini özleten babalar var... kısacası benim bu konuyla ilgili sıkıntım yok hayatımda kimseden yardım bekelmiyorum herşeyden önce ailem var arkamda benim ve çocuklarım içinn...

Yuh böyle bir mazeret olabilir mi, mişanlınızda demekki ailene karşı mahcup Olmayı senide mahcup etmeyi seçmiş, bu aile böyle gider bende de var böyle kayınvalide şehirler arası misafirliğe gittiğim halde sofra falan yoktu sözlüyken.

demek ki aile siz boşanmışsınız diye istemiyor. o zaman ya öyle kabul edeceksinz ya da ayrılacaksınız. baştanberi tavırları aynı

kayınvalide adayınızın yerinde olsam iki çocuğunu babasına bırakıp koca derdine düşen insanı ben de gelin diye istemezdim. istenmediğiniz belli kusura bakmayın daha nasıl anlatsın insanlar?

Belki sizden daha iyi annedir
Bilemezsiniz
Abartmayın

ben 18 yaşında nne olmuş ikiçocuğa sahip bir kadınım.. çocuklarımı hiç bir zaman yok saymadım.. hayatımın şu zamana kadarki dönemlerinde insanları anlamay çalışırdım nede olsa insan yaşamadan bilemez der cvp vermez saygıszlık etmezdim yapılan saçma sapan yorumlara ancak artık çok katıyım insanları bu kadar kolay harcamayın oturun iki kere düşünün insanlığınızı kaybetmeyin diyesim geliyor ve tepkimide göstermek zorunda kalıp ben ben olmaktan çıkıyorum ne yazıkki... hadsizliklere tahammül sınırımı aştım artık ne yazıkki((

kayınvalide adayınızın yerinde olsam iki çocuğunu babasına bırakıp koca derdine düşen insanı ben de gelin diye istemezdim. istenmediğiniz belli kusura bakmayın daha nasıl anlatsın insanlar?

tamam sizin başınıza geldiğinde siz istyemezsiniz olur biter şimdi terkedin konuyu...

Bu sitede ne zaman konu açsan bu olay karşına çıkacak
Bence otur yaz sebeplerini tamamen
Açık ve net ol
O zaman kim ne derse der
Şimdi kapalı kutu gibisin

sonrasında sorunlarınız dewam ettimi acaba? bu konuyla ilgili şu anda nasıl sağlıklı karar verilir bilemiyorum...

Açık ve net ol
O zaman kim ne derse der
İşin açığı ben eski konusunu bilmiyordum
Burada öğrendim
Ama millet açık açık yazıyor sen bunu bunu yapan kişisin diye
Konu sahibi susup sonra konumu kapattıracam deyince
Demek ki millet haklı diyorsun ister istemez
Haklı insan öyle değil böyle der, haksız insan kaçmaz mı ?
Bence de ifade etsin net olarak kendini
Ha size ne de diyebilir ama hafızalarda yine aynı imajla kalır, kendi bilir

Hanımlar
En iyi anne benim showunuz bittiyse artık konu sahibinini üzerine gitmeyin
Bakın eski konularından birinde ne demiş

"Onlar gökten inmedi söylemek istediğim çocuklarıma doyamadım bana yaşatmadılar doya doya bir annelik. İnanın ewliyken bile bana anneliği tadıyla yaşatmadılar iki doğumumda da hep ağladım inanın bu konulara girersem çok uzun sürer ama Allah kimseyi merhametsiz insanlarla karşılaştrmasın.. Şu an istediğim şey sadce tekrar anne olup üçncü çocuğumu doya doya büytmek"

Kadın belli ki zor zamanlar yaşamış. Bir anne istese evlatlarını alır demek ki istemiyor demeyin şimdi boşuna. Çaresizlik ne demek bildiğim için bazen insanın eli kolu bağlı oluyor. Kayınvalideniz size laf soksa sesinizi çıkaramazsınız, ama burada kadına çemkiriyorsunuz. Dinlediniz mi hiç?

Valla o zaman sorun olarak görmemiştim, şuan aynı ilde yaşıyoruz öyle çok içli dışlı değiliz seviyeli bir ilişkimiz var, sanırım böylesi daha iyi ama Allahtan eşimin tutumu misafire karşı kayınvalide gibi değil yoksa yapamazdım, sizin konuda birde ya para ya sözlünün ailesine karşı saygı Arasında tercih yapılmış sadece saygıda değil pintilik, bence daha Detaylı düşünün sizi saymayan biriyle evlilik çok zor olur..

Açık ve net ol
O zaman kim ne derse der

Bana verdiği cevaptan çocuklar için ortak alınan bir karar gibi gelmişti.

Açık ve net ol
O zaman kim ne derse der

arkadaşlar daha neyi yazayım açıklıyorum işte... zaten emin olun burası beni aşıyor farkediyorum her seferinde.. bir çok insanın amacı yardımcı olmak değil bence yara deşmek günaha girmek bende sizi günaha sokmayım

Evet ama burada demiş ya bunları eski konumda defalarca yazdım diye -ki gerçekten ye yazmış-

Estetiğe takılmışlar. Evlatlarından ayrı bir anne estetik olamaz mı? Gülüp eğlenemez mi? Yeni bir koca bulup yeni bir hayat kuramaz mı? Belki keyfinden değil eski eşinden korktuğu için ayrıldı çocuklarından, olamaz mı?

Hem diyelim ki bu kafın çok kötü ve vicdansız bir anne. Bununla ne alakası var. Kadın neden hemen aşağılanıyor anlamadım. Buraya ne sormuş insanlar ne diyor. Her konu açanın sicilinin temiz mi olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…