- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
Vallahi şimdi okudum.bin kat daha sinirlendim nisanliniza.sizin çocukları bırakmanın falan zaten ayrı bir konu evet.
Ama yani nisanlinizin ve ailesinin siz evlenme kararı alırken çocuklarınızi an haberi vardı. Yani bu durumda daha çok üstüme alınırdım ben.bir d3 kimseye söylemedik gibi bir şey söylemişti kv deniz annenize değil mi.yanilmiyorum galiba.butun bunlara rağmen çok afedersiniz kaba tabirle dul çocuklusunuz diye, kendi de bekar diye bu saygısızlık yapmaya kimsenin hakkı yok!!aileniz çok çok cok haklı.
yerinizde olsam annemi çocuklarıma bakmaya ikna eder çocuklarımı yanıma alır kendi ekmegini kazanır yoluma bakar o terbiyesiz adamdan da ailesinden de sonsuza kadar uzaklaşırdim.yani çocuklari bıraktın da estetikti kocaydi mevzularina giremiyecegim bile.zira arkadaslarla aynı tepkileri veririm.
cidden sen nasıl annesin ya ben kızım için içim gidiyor sabah ağlamıştı diye akşama kadar arıyorum sen nasıl evlatlarını bırakıyorsun
Yok belki arkadaşlar çocuklarınız bırakmak durumunda kalmanızı gerektirecek sebepleri bilseler bu kadar ağır konuşmazlar demek istemiştim ben.
Yuh böyle bir mazeret olabilir mi, mişanlınızda demekki ailene karşı mahcup Olmayı senide mahcup etmeyi seçmiş, bu aile böyle gider bende de var böyle kayınvalide şehirler arası misafirliğe gittiğim halde sofra falan yoktu sözlüyken.biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
aaaaa mune nereye gittimune yok artık bildiğim kadarıyla.
Kazen ilgilenir misin?
mune neden gitti onu da ayrıca merak ediyoruz.
Belki sizden daha iyi annedir
Bilemezsiniz
Abartmayın
kayınvalide adayınızın yerinde olsam iki çocuğunu babasına bırakıp koca derdine düşen insanı ben de gelin diye istemezdim. istenmediğiniz belli kusura bakmayın daha nasıl anlatsın insanlar?
ben 18 yaşında nne olmuş ikiçocuğa sahip bir kadınım.. çocuklarımı hiç bir zaman yok saymadım.. hayatımın şu zamana kadarki dönemlerinde insanları anlamay çalışırdım nede olsa insan yaşamadan bilemez der cvp vermez saygıszlık etmezdim yapılan saçma sapan yorumlara ancak artık çok katıyım insanları bu kadar kolay harcamayın oturun iki kere düşünün insanlığınızı kaybetmeyin diyesim geliyor ve tepkimide göstermek zorunda kalıp ben ben olmaktan çıkıyorum ne yazıkki... hadsizliklere tahammül sınırımı aştım artık ne yazıkki((
Yuh böyle bir mazeret olabilir mi, mişanlınızda demekki ailene karşı mahcup Olmayı senide mahcup etmeyi seçmiş, bu aile böyle gider bende de var böyle kayınvalide şehirler arası misafirliğe gittiğim halde sofra falan yoktu sözlüyken.
İşin açığı ben eski konusunu bilmiyordumBu sitede ne zaman konu açsan bu olay karşına çıkacak
Bence otur yaz sebeplerini tamamen
Açık ve net ol
O zaman kim ne derse der
Şimdi kapalı kutu gibisin
sevgi,li bayan zaten sıkıntı burda çocukları bırakmadığımı diğer konumda da defalarca yazmış bulunmaktayım... babalarıyla tek bir ortak noktamız var çocukların eğitimi ve ayrılığımızdan alıcakları pskolojik yaraları en aza indirmek... o zamanlarda çocuklar etütleri ve ders yopunlukları nedeniyle 15 günde bir geliyorlardı ama şu an 1 buçuk aydır sürekli benimle birlikteler ileriki zamnlarda benimlede yaşamaları gerekirse okullarını ve hayatlarını etkilemediğiğ üsrece sıkıntı yok... çocuklarımla ilgili bizim ayrılığımız dışında hiç bir sorunum yok babalarına bu konudaki yardımlarından anlayışından dolayı herzamnda dua ederim ki çevremde velayeti annede olmasında rağmen çocuklara eziyet eden alıpta vermeyen annesini özleten babalar var... kısacası benim bu konuyla ilgili sıkıntım yok hayatımda kimseden yardım bekelmiyorum herşeyden önce ailem var arkamda benim ve çocuklarım içinn...
Bu sitede ne zaman konu açsan bu olay karşına çıkacak
Açık ve net ol
O zaman kim ne derse der
İşin açığı ben eski konusunu bilmiyordum
Burada öğrendim
Ama millet açık açık yazıyor sen bunu bunu yapan kişisin diye
Konu sahibi susup sonra konumu kapattıracam deyince
Demek ki millet haklı diyorsun ister istemez
Haklı insan öyle değil böyle der, haksız insan kaçmaz mı ?
Bence de ifade etsin net olarak kendini
Ha size ne de diyebilir ama hafızalarda yine aynı imajla kalır, kendi bilir
Bu sitede ne zaman konu açsan bu olay karşına çıkacak
Açık ve net ol
O zaman kim ne derse der
İşin açığı ben eski konusunu bilmiyordum
Burada öğrendim
Ama millet açık açık yazıyor sen bunu bunu yapan kişisin diye
Konu sahibi susup sonra konumu kapattıracam deyince
Demek ki millet haklı diyorsun ister istemez
Haklı insan öyle değil böyle der, haksız insan kaçmaz mı ?
Bence de ifade etsin net olarak kendini
Ha size ne de diyebilir ama hafızalarda yine aynı imajla kalır, kendi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?