- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.595
- 448
sizin şu an 2.evliliğinizmi olucak ?sonrasında sorunlarınız dewam ettimi acaba? bu konuyla ilgili şu anda nasıl sağlıklı karar verilir bilemiyorum...
Ortak karar ve denildiği üzere görme süresinde sıkıntı yoksa 15 günde bir çok geç sanki ?Bana verdiği cevaptan çocuklar için ortak alınan bir karar gibi gelmişti.
Dediğim gibi ben sicilini araştırmıyorum kimseninEvet ama burada demiş ya bunları eski konumda defalarca yazdım diye -ki gerçekten ye yazmış-
Estetiğe takılmışlar. Evlatlarından ayrı bir anne estetik olamaz mı? Gülüp eğlenemez mi? Yeni bir koca bulup yeni bir hayat kuramaz mı? Belki keyfinden değil eski eşinden korktuğu için ayrıldı çocuklarından, olamaz mı?
Hem diyelim ki bu kafın çok kötü ve vicdansız bir anne. Bununla ne alakası var. Kadın neden hemen aşağılanıyor anlamadım. Buraya ne sormuş insanlar ne diyor. Her konu açanın sicilinin temiz mi olması lazım
Ortak karar ve denildiği üzere görme süresinde sıkıntı yoksa 15 günde bir çok geç sanki ?
Mesafe nedir onu da bilmiyorum gerçi
Bi de estetik mevzuları dönüyor onuda bilmiyorum ben
Zaten karar merci değilim ama nelerin anlaşılmadığını kendimce yazayım dedim
O dert değil bu sorun değil eski konumu boşverin ama kayınvalide adayı niye soğuk börek verdi deyince, insan garipsiyor yani..
Takıldığım nokta şu
Baba boşandıktan sonra 2.kez evlenebilir, hayatını devam ettirebilir. Ama kimse ona sen kötü babasın demez.
Anne boşandıktan sonra 2.kez evlenemez, hayatımı devam ettirmek yerine ömür boyu kendini perişan edip çocuklarının yasını tutmak zorundadır. Yoksa kötü cani anne olur
Değil mi hanımlar?
Hayır anne de evlenebilirTakıldığım nokta şu
Baba boşandıktan sonra 2.kez evlenebilir, hayatını devam ettirebilir. Ama kimse ona sen kötü babasın demez.
Anne boşandıktan sonra 2.kez evlenemez, hayatımı devam ettirmek yerine ömür boyu kendini perişan edip çocuklarının yasını tutmak zorundadır. Yoksa kötü cani anne olur
Değil mi hanımlar?
Yok verebilirArkadaşların yorumları gereksiz sert ama söylemek istedikleri bu değil. Tabiki de isteyen istediği kadar evlenir. Ama sanırım söylenmek istenen bir baba çocuklarının velayetini anneye verebilir ama bir anne kendi isteğiyle çocuklarının velayetini babaya veremez.
Arkadaşların yorumları gereksiz sert ama söylemek istedikleri bu değil. Tabiki de isteyen istediği kadar evlenir. Ama sanırım söylenmek istenen bir baba çocuklarının velayetini anneye verebilir ama bir anne kendi isteğiyle çocuklarının velayetini babaya veremez.
Takıldığım nokta şu
Değil mi hanımlar?
sizin şu an 2.evliliğinizmi olucak ?
Ben çocuklarınızı maddi sebeplerle yanınıza almadığınızı düşündümya ne kadar meraklsınız evet küçük memeli bir bayan olduğum için hayatım boyunca meme ameliyetı olmayı istemişimdir.. ne yazıkki berbat bir ewlilik yaşadığım için o zamnlar mümkün değildi... boşandıktan sonra normal insanlarla yani ailemle yaşadığım için babamın ve ailemin desteğiyle meme büyütme ameliyatı geçirdim şimdi bunun konumuzla ve anne olmamla bana bağlantısını söylerseniz bende sevinicem ( burun ve diğer amliyatlarla ilgili arkadaşlarım için bilgi toplamak adına açmış ve çok fazla ilgilenememişimdir...)
Neden veremesin?
Bakamayacaksa, maddi durumu el vermeyecekse ya da ne bileyim paikolojisi kaldırmayacaksa o an bir sorunu varsa neden veremesin?
Boşanmanın bedeli demiş eski konularında. Bir de bana anneliği yaşatmadılar demiş. Demek ki ilk evliliği kötüymüş. Kurtulmak için mecbur kalmış
ona titiz değil üşengeç derler canımne yazıkki sormak zorunda kaldım.. çünkü dönüş yolunda o kadar üzüldümkiannesi çok titiz bir kadın sanırım.. bence masa kurmak falan onun gözünde büyüdü
Konu sahibi evlenmiş boşanmış olmanızdan bağımsız olarak kayınvalide adayınız oldukça görgü yoksunu, maalesef eş adayınız da o anneyle yetişmiş olduğu için ya böyle kabul edeceksiniz ya da evlenip yıllarca adap görgü öğreteceksiniz.
Benim hem teyzem hem de yakın bir arkadaşım böyle evlilikler yaptılar ikisi de kayınvalideden uzak bir şekilde yaşayıp gidiyor, görgüyü benim evime gelince öğrensin diyerek. Bunları alttan alabilecek bir yapıdaysanız ve nişanlınızın size gerçekten değer verdiğini hissediyorsanız ayrılmayın
ona titiz değil üşengeç derler canım
e o evde hiç yemek yenmiyor o zamanama kv adayım gerçekten biraz hastalık derecesinde titiz.. ne yazıkki istemeden aklıma bu bile geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?