kurulmayan sofra sorunu:(

Bana verdiği cevaptan çocuklar için ortak alınan bir karar gibi gelmişti.
Ortak karar ve denildiği üzere görme süresinde sıkıntı yoksa 15 günde bir çok geç sanki ?
Mesafe nedir onu da bilmiyorum gerçi
Bi de estetik mevzuları dönüyor onuda bilmiyorum ben
Zaten karar merci değilim ama nelerin anlaşılmadığını kendimce yazayım dedim
O dert değil bu sorun değil eski konumu boşverin ama kayınvalide adayı niye soğuk börek verdi deyince, insan garipsiyor yani..

Konu sahibi evlenmiş boşanmış olmanızdan bağımsız olarak kayınvalide adayınız oldukça görgü yoksunu, maalesef eş adayınız da o anneyle yetişmiş olduğu için ya böyle kabul edeceksiniz ya da evlenip yıllarca adap görgü öğreteceksiniz.

Benim hem teyzem hem de yakın bir arkadaşım böyle evlilikler yaptılar ikisi de kayınvalideden uzak bir şekilde yaşayıp gidiyor, görgüyü benim evime gelince öğrensin diyerek. Bunları alttan alabilecek bir yapıdaysanız ve nişanlınızın size gerçekten değer verdiğini hissediyorsanız ayrılmayın

Takıldığım nokta şu

Baba boşandıktan sonra 2.kez evlenebilir, hayatını devam ettirebilir. Ama kimse ona sen kötü babasın demez.

Anne boşandıktan sonra 2.kez evlenemez, hayatımı devam ettirmek yerine ömür boyu kendini perişan edip çocuklarının yasını tutmak zorundadır. Yoksa kötü cani anne olur

Değil mi hanımlar?

Dediğim gibi ben sicilini araştırmıyorum kimsenin
Ama buraya taşınınca aaa oluyorum bi
Süre önemli bence ? Ne kadar bi sürede oluyo bunların hepsi
Bunalımdan mı estetiğe ya da bu paragöz sözlüye sarmış yoksa uzun zaman geçmiş kafasını toparlamış ta sonra mı
Ben en çok işin çocuklarla gitme-gelme problemi yokken 15 günde görüşme kısmındayım açıkçası
Neyse artık, anlatmak istemiyosa da anlatmaz

ya ne kadar meraklsınız evet küçük memeli bir bayan olduğum için hayatım boyunca meme ameliyetı olmayı istemişimdir.. ne yazıkki berbat bir ewlilik yaşadığım için o zamnlar mümkün değildi... boşandıktan sonra normal insanlarla yani ailemle yaşadığım için babamın ve ailemin desteğiyle meme büyütme ameliyatı geçirdim şimdi bunun konumuzla ve anne olmamla bana bağlantısını söylerseniz bende sevinicem ( burun ve diğer amliyatlarla ilgili arkadaşlarım için bilgi toplamak adına açmış ve çok fazla ilgilenememişimdir...)

Arkadaşların yorumları gereksiz sert ama söylemek istedikleri bu değil. Tabiki de isteyen istediği kadar evlenir. Ama sanırım söylenmek istenen bir baba çocuklarının velayetini anneye verebilir ama bir anne kendi isteğiyle çocuklarının velayetini babaya veremez.

Hayır anne de evlenebilir
Ama çocuğunu da yanına alabilir bence
Babada kalan çocukların baba çok iyi baksa bile ben üvey anneden tırsarım
Diğeri de üvey baba diyeceksiniz ama hepimiz biliyoruz ki biz kadınlar daha detaycıyız erkeklerin algısı çok daha geç

Yok verebilir
Ama bari 2 çocuktan birini alamaz mı ?
Çocuklar engel mi 2.evliliğe
Ben çocuklara üzüldüm yoksa isterse 5.evliliğini yapsın mutlu olmazsa 6.yapsın

Neden veremesin?
Bakamayacaksa, maddi durumu el vermeyecekse ya da ne bileyim paikolojisi kaldırmayacaksa o an bir sorunu varsa neden veremesin?

Boşanmanın bedeli demiş eski konularında. Bir de bana anneliği yaşatmadılar demiş. Demek ki ilk evliliği kötüymüş. Kurtulmak için mecbur kalmış

size olumlu yorumlarınız için teşekkr ederim fakat bu şekilde gerçekten kendimi daha kötü hissediyorum ( sanki gerçekten ortada büüyük bir hatam var ve beni savunmak zorunda kalmış insanlar varmış gibi bir pskolojiye giriyorum... sizie tekrardan teşekkür ederim fakat gerçekten insanlara anlayamıcakları şeyleri anlatmak sizide yorabilir kırıcı bir cümleyle karşılaşmanızı istemem...

biz kadınlar içn evlatlarından ayrı olmak çok büyük travma ve böyle konularda herkes kendini yerine koyuyor,asla bırkamam çocuklarımı falan diyerek.
diğer konuda ben de epey tersledim önce ama sakşnlikle anlattığında ,çocuklarıyla ilişkisi gayet güzeliçocuklar da huzurlu geldi bana.
şunu da eklemişti keşke şartlar elverseydi ,anne babalarıyla beraber büyüselerdi diye..
her h.sonu görüyordu hatırldığım ama şu anda kursları falan olduğu için 15 güne çıkmıştı.istediği zamna konuşuyor,görüşüyor,herşeyleriyle ilgili.sadece babalarıyla yaşıyorlar o kadar.
kimseye hakaret etmek doğru değil.
bence tek hatası konu sahibinin,2. evliliğim diyerek başlamalıydı konuya.

Ben çocuklarınızı maddi sebeplerle yanınıza almadığınızı düşündüm
Sonra birden çok estetik sıraladılar
Bende dedim ki şaşırdım bu kadar esteteik ameliyata para varsa çocuklara da bakılabilirdi
Ay ne meraklısınız ne demek, bi şey atıldı ortaya aslını astarını soruyorum. Anlatmak istemiyorum de geç o zaman istemiyosan

Yanlış anlaşılmasın ben veremez demiyorum. Yorumlarda söylenmek istenen o diyorum. Mecbur kalması durumuna ben bir şey demiyorum. O yüzden sordum mecbur mu kaldınız diye ama bana mecbur kalmış gibi bir izlenim vermedi. Ama kendi kararıdır saygı duyarım.

ne yazıkki sormak zorunda kaldım.. çünkü dönüş yolunda o kadar üzüldümki annesi çok titiz bir kadın sanırım.. bence masa kurmak falan onun gözünde büyüdü
ona titiz değil üşengeç derler canım

yorumun için çok teşekkür ederim canım... şu an başka konulara o kadar canım sıkıldıki mantıklı düşünemiyorum fakat önerilerini dikkate alıcam mutlaka

Yemek mevzusuna da yeterince yorum yapmıştım
Herkese iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…