farkındaysanız konunun sapmaması adına defalarca ricada bulundum... sizce şu an benim bugün çözmem gerekn konum nerde biz neredeyiz?Ben çocuklarınızı maddi sebeplerle yanınıza almadığınızı düşündüm
Sonra birden çok estetik sıraladılar
Bende dedim ki şaşırdım bu kadar esteteik ameliyata para varsa çocuklara da bakılabilirdi
Ay ne meraklısınız ne demek, bi şey atıldı ortaya aslını astarını soruyorum. Anlatmak istemiyorum de geç o zaman istemiyosan
arkadaşım konuna ilk kez cevap yazdım daha benı tanımadan etmeden neden böyle bir yorum yaptınızki anlamadımevet.. sakıncası yoksa sizler tarafından...
yok diğer konunuzu okudum mustakbel eşinizden pek bir şey beklemiyorsunuz özellikle çocuklarınız için yani bu kadar rahat iken bir sofra kurulmuş kurulmamış pek onemli olmamalı diye dusunuyorum.şakamısınız gerçekten?? ne demek her konuda rahat falan filan... ben ağaç kovuğundan çıkmadım elbette ailemi tanıştırıcam ewleniceğim insanın ailesiyle elbette bu tarz şeylere önem vericem çünkü böyle yetiştirildim.. anlıyorum hakaret edebilmek ve konuyu saptırabilmek için yer arıyorsunuz fakat çekinmeyin zaten bu tarz cvplarda sonuçta insanların kişiliğini karakterini terbiyesini ortaya koyuyor neticede...
arkadaşım konuna ilk kez cevap yazdım daha benı tanımadan etmeden neden böyle bir yorum yaptınızki anlamadım
ne mahsuru olucak benım için.
sadece durumu anlamaya çalışıyordum konunun tamamını okuyamadım.
Bu konuna da yeterince yorum yaptım , yaptılarfarkındaysanız konunun sapmaması adına defalarca ricada bulundum... sizce şu an benim bugün çözmem gerekn konum nerde biz neredeyiz?
ama kv adayım gerçekten biraz hastalık derecesinde titiz.. ne yazıkki istemeden aklıma bu bile geldi
Bak ilk evliliğin kötü geçmiş
Bence sana daha çok değer veren biriyle evlen
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma
est canım benım bir hayatın yıkılması ortada suçsuz cocuklar..çok özür dilerimm... fakat konumun kapanmasını beklediğim dakikalara denk geldiniz... üzüntüden başım ağırdı açmış olduğum konuyu bana unutturanlar oldu ne yazıkki( kusurumabakmayın sizi kırmak istemedim..
Bu konuna da yeterince yorum yaptım , yaptılar
Çokça fikir almış olman lazım.
est canım benım bir hayatın yıkılması ortada suçsuz cocuklar..
sonra tekrar bir hayat kurmak bunları iyi bilirim.
bende yaşadım...
herkes herşeyi söyleyebilir
mühim oln senın ne istediğin ve düşündüğün..
sadece şunu söylemek istiyorum sana dikkat et...
hayatının bir daha allak bullak olmasına izin verme zamana yay.
şu anda hissetmiş olduğum sorumluluk sadece kendime olmaktan öteye geçti ne yazıkki... tüm ailem yakınlarıma karşıda sorumluluğum var çnkü dediğiniz gibi bu ikinci ewliliğim... umarım rabbim bana hayırlı bir karar vermem konusunda hayırlı kapılar açar hayırlı sebebler sunar((
yok diğer konunuzu okudum mustakbel eşinizden pek bir şey beklemiyorsunuz özellikle çocuklarınız için yani bu kadar rahat iken bir sofra kurulmuş kurulmamış pek onemli olmamalı diye dusunuyorum.
Bana ne senin memenden popondan yao halde başka bir yardıma ihtycım yoksa memelerimi büyütmüş olmaktan da bahsetmek istemiyorumdur değil mi?
farkındaysanız konunun sapmaması adına defalarca ricada bulundum... sizce şu an benim bugün çözmem gerekn konum nerde biz neredeyiz?
Sizin çocuklarınız daha ne kadar ziyan olmaya devam edecek
fakat ailen senın üzülmeni istemiyor.anlaman gerek.evet sonuçta çocuklarımın sorumluluğu ben yaşadığım sürece bana ait bunda bir yanlış görmüyorumm.. müstakbel eş adayım şu anda benden lebette sorumlu bana ve aileme karşı davranışlarını elbette sorgulucam rica ederim mantıklı sorular sorunki bende cevaplayım...
Bakın , bundan önce de bir konuda konu sahibesine senin derdin bu ef püf konu değil nişanlının daha büyük problemleri var evlenme yazmıştım. O zaman okuyan insanlardan bazıları ve konu sahibesi beni topa tutmuştu konuyu dağıtma sana ne diye. Sonra o dediklerim günyüzüne çıktı tabi konu sahibesi daha çok üzüldü.
Sizin de derdiniz sofra kvnin size değer vermemesi falan değil, hayatınızın gidişatı. Çocuklarınızı evlenince bu adam kabul edecek mi? Size değer veriyor mu? Ailesi çocuklusunuz diye mi böyle hanzoca davrandı? Adam da üstüne takılma yea muhabbet şahane demiş sizi istememeleri karşısında. Bu adam çocuklarınızı ister mi sizce? Sizin çocuklarınız daha ne kadar ziyan olmaya devam edecek hanımefendi, insanlar o çocuklar için endişeli sadece.
yeni evine çocuklarını hiç almayacak yeni kocasına hiç göstermeyecek kabul ettirmek gibi bir derdi yok.böyle bir evlilik de tek sorun ise sadece sofranın kurulmaması annesine soguk borek verilmesiBakın , bundan önce de bir konuda konu sahibesine senin derdin bu ef püf konu değil nişanlının daha büyük problemleri var evlenme yazmıştım. O zaman okuyan insanlardan bazıları ve konu sahibesi beni topa tutmuştu konuyu dağıtma sana ne diye. Sonra o dediklerim günyüzüne çıktı tabi konu sahibesi daha çok üzüldü.
Sizin de derdiniz sofra kvnin size değer vermemesi falan değil, hayatınızın gidişatı. Çocuklarınızı evlenince bu adam kabul edecek mi? Size değer veriyor mu? Ailesi çocuklusunuz diye mi böyle hanzoca davrandı? Adam da üstüne takılma yea muhabbet şahane demiş sizi istememeleri karşısında. Bu adam çocuklarınızı ister mi sizce? Sizin çocuklarınız daha ne kadar ziyan olmaya devam edecek hanımefendi, insanlar o çocuklar için endişeli sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?