kurulmayan sofra sorunu:(

farkındaysanız konunun sapmaması adına defalarca ricada bulundum... sizce şu an benim bugün çözmem gerekn konum nerde biz neredeyiz?

evet.. sakıncası yoksa sizler tarafından...
arkadaşım konuna ilk kez cevap yazdım daha benı tanımadan etmeden neden böyle bir yorum yaptınızki anlamadım
ne mahsuru olucak benım için.
sadece durumu anlamaya çalışıyordum konunun tamamını okuyamadım.

yok diğer konunuzu okudum mustakbel eşinizden pek bir şey beklemiyorsunuz özellikle çocuklarınız için yani bu kadar rahat iken bir sofra kurulmuş kurulmamış pek onemli olmamalı diye dusunuyorum.

çok özür dilerimm... fakat konumun kapanmasını beklediğim dakikalara denk geldiniz... üzüntüden başım ağırdı açmış olduğum konuyu bana unutturanlar oldu ne yazıkki( kusurumabakmayın sizi kırmak istemedim..

farkındaysanız konunun sapmaması adına defalarca ricada bulundum... sizce şu an benim bugün çözmem gerekn konum nerde biz neredeyiz?
Bu konuna da yeterince yorum yaptım , yaptılar
Çokça fikir almış olman lazım.

Yoldan gelip aç açına oturmak kötüdür be. Nişanlını aileni falan boşverip pide yemeye giderdim dışarı. Muhabbet sohbet bilmem ne demiş nişanlın aç karnına hiç çekilmez gerçekten.

Bak ilk evliliğin kötü geçmiş
Bence sana daha çok değer veren biriyle evlen
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma

şu anda hissetmiş olduğum sorumluluk sadece kendime olmaktan öteye geçti ne yazıkki... tüm ailem yakınlarıma karşıda sorumluluğum var çnkü dediğiniz gibi bu ikinci ewliliğim... umarım rabbim bana hayırlı bir karar vermem konusunda hayırlı kapılar açar hayırlı sebebler sunar ((

est canım benım bir hayatın yıkılması ortada suçsuz cocuklar..
sonra tekrar bir hayat kurmak bunları iyi bilirim.
bende yaşadım...
herkes herşeyi söyleyebilir
mühim oln senın ne istediğin ve düşündüğün..
sadece şunu söylemek istiyorum sana dikkat et...
hayatının bir daha allak bullak olmasına izin verme zamana yay.

ahhh ahh inanın insanlar içimde hiç birşeyle ilgili hevesler bırakmadılar aslında umarım herkes için ve benim için hayrılsı olur herşeyin (

İkinci evliliğin son şansın rezil olma aleme diye demedim
İkinci kez üzülme diye dedim
Yoksa kimsenin sorumluluğu yok aende
Herkesin kendi hayatı takma milleti konu komşuyu

yok diğer konunuzu okudum mustakbel eşinizden pek bir şey beklemiyorsunuz özellikle çocuklarınız için yani bu kadar rahat iken bir sofra kurulmuş kurulmamış pek onemli olmamalı diye dusunuyorum.

evet sonuçta çocuklarımın sorumluluğu ben yaşadığım sürece bana ait bunda bir yanlış görmüyorumm.. müstakbel eş adayım şu anda benden lebette sorumlu bana ve aileme karşı davranışlarını elbette sorgulucam rica ederim mantıklı sorular sorunki bende cevaplayım...

o halde başka bir yardıma ihtycım yoksa memelerimi büyütmüş olmaktan da bahsetmek istemiyorumdur değil mi?
Bana ne senin memenden popondan ya
Durdun durdun bana çatıyosun
Ben maddiyatla ilişkilidir çocuk durumun diye sordum, sen küçük memeliyim evet diyosun
Önce bi kim ne diyo onu anla öyle yaz, hıncını benden çıkaramazsın

Şimdi de saçma sapan bi adamla sözlü olabilir miyim
Bunca millet niye paragöz diyo deme
Ay nişanlım özür diliyo de, kendini kandırmaya çalış
Sonra bi olumsuzluk olunca gel bize çemkir emi, güzel oluyo böyle aferin sana

Bakın , bundan önce de bir konuda konu sahibesine senin derdin bu ef püf konu değil nişanlının daha büyük problemleri var evlenme yazmıştım. O zaman okuyan insanlardan bazıları ve konu sahibesi beni topa tutmuştu konuyu dağıtma sana ne diye. Sonra o dediklerim günyüzüne çıktı tabi konu sahibesi daha çok üzüldü.

Sizin de derdiniz sofra kvnin size değer vermemesi falan değil, hayatınızın gidişatı. Çocuklarınızı evlenince bu adam kabul edecek mi? Size değer veriyor mu? Ailesi çocuklusunuz diye mi böyle hanzoca davrandı? Adam da üstüne takılma yea muhabbet şahane demiş sizi istememeleri karşısında. Bu adam çocuklarınızı ister mi sizce? Sizin çocuklarınız daha ne kadar ziyan olmaya devam edecek hanımefendi, insanlar o çocuklar için endişeli sadece.

fakat ailen senın üzülmeni istemiyor.anlaman gerek.
ama diyorsan benım hyatım bırakın benı kendi halime o zaman yapacak bişiy yok
hayat dediğim gibi senın hayatın ama bu evliliğie biraz daha zaman ver iyice tanı

nasıl bir anne olduğunuzu bilemem ama devlet bile anneye verirken çocukları siz babasına vermişseniz ve sıfırdan hayat kuruyorsanız onlarsız..bence hatalısınız..

bende boşandım adam ne tehditler etti cesediniz çıkacak burdan diye ama aldım o çocukları ve çıktım.. ilerde babalarıyla yaşamak isterlerse saygı duyarım.. ama şuan yaş itibariyle bana ihtiyaçları var işe girdiğimde daha sezeryan dikişlerim iyileşmemişti.. ama ayaklarım üzerinde durmam lazımdı..

bende diyorum yeniden bir hayat kursam diye ama kuracağım hayat çocuklarımla birlikte olmalı.. bana ve çocuklarıma değer veren bir adamla aynı evde yaşayabileceğimiz bir mutlu evlilik olmalı..

maddi durumunuz olsun olmasın küçük yaştaki çocukların babadan önce anneye ihtiyaçları var... kendinizi çocuklarınıza adayın yas tutun diyen yok.. ki bende yas tutmuyorum... önce kendi kariyerim ve gelişimim için çabalıyorum başarım yine çocuklarım için...

evliliğide düşünüyorum ama çoıcuklarımla birliktee...

ayrıca sizi ve ailenizi değersiz hissettiren o kayınvalideye gelin gitmenizi hiç tavsiye etmem.. belliki istemiyor.2. evliliğinizde sizi pırlanta gibi taşıyacak bir aileyle olmasını tavsiye ediyorum nacizane

bütün bu yazdıklarımı iyi niyetimle yazdım sevgiler

bunlarla ilgili zaten gereken cvpları o zamanda verdim... ortada kendi zewklerimiz uğruna ziyan edilen atılan başıboş bırakılan çocuklar yok zaten sizlerin anlamadığı ve ısrar ettiği nokta bu...

ewleneceğim insana çocuklarımla ilgili hiç bir şart koşmuş biri değilim çocuklarımdan sadece ben sorumluyum beni bu şekilde seven ve hayatına ortak etmek isteyen bir insan söz konusu bunlarla ilgili bir porblem yok...

çocuklar için endişelnmeniz gereken durumlar yok başka nasıl anlatabilirim??

yeni evine çocuklarını hiç almayacak yeni kocasına hiç göstermeyecek kabul ettirmek gibi bir derdi yok.böyle bir evlilik de tek sorun ise sadece sofranın kurulmaması annesine soguk borek verilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…