Zaten kapatıyorsunuz konunuzu, yöneticilerden talep ettiniz bile
Seyri değişen konulara benzedi sizinki 15 günde bir görürken birden çocuklar bu ara sizinle kalır oldu
Çocuklar evleneceğinizden bi haberken birden ayrı bi çocuk odası döşemiş oldunuz
Kayınvalide böreği sıcak servis edeydi zaten problem yoktu, oldu iyi günler
evet öyledir çocuklarını bırakıp evlenmeye kalkıp vajinasını düzelttiren diğer şeyleri sorun bile gçrmeyen çocuklarını 15 günde bir gören derslerinden dolayı:) hayatının en büyük sorunu sofra olan bir kadın...kesin öyledirBelki sizden daha iyi annedir
Bilemezsiniz
Abartmayın
evet öyledir çocuklarını bırakıp evlenmeye kalkıp vajinasını düzelttiren diğer şeyleri sorun bile gçrmeyen çocuklarını 15 günde bir gören derslerinden dolayı:) hayatının en büyük sorunu sofra olan bir kadın...kesin öyledir
ben çocuk için kırarım arkadaş iyi olamam ben buyum..Belki o da çocuklarına kalp kırmamayı, yargılamamayı,yargısız infaz yapmamayı öğretmiştir ha ne dersiniz
peki öyle bir adama nasıl bırakabildiniz ve söylediğinize göre çocuklara çok iyi bakıyor çok guveniyorsunuz ki kendinizle çelişiyorsunuz
aslında burda kendinizi bu derece savunabilirken çocuklarınıza bakabilecek ruhsal gücünüz olduğu izlenimi yaratıyorsunuz..
ee parada var ailenizde arkanızda..
burdaki kadınların anlayamadığı şey tüm bunlara rağmen neden çocukların babada olduğu? yaşları sizin yanınızda olmanız için daha müsaitken..
yorumlarınız çocuklarınızın da dahil olmadığı bir hayat kurmaya çalıştığınız yönünde.. evlenerek başka şehre taşınmak vs..
üstelik inşallah tekrar anne olurum ve bırakmak zorunda kalmam demeniz hali hazırdaki çocuklarınız için büyük haksızlık..
annelik içgüdüsüyle bezenmiş olmanız gerekmiyor ama durum buyken tekrar anne olmayı istemeniz bence hata..
konunuza gelince de sözlünüz mü nişanlınız mı her neyse ayrılın ne annesi ne de kendisi size değer vermiyor.. sevgi herşey değil.. evliliği sürdürebilmek için diğer şeylerin tamamlayıcı olması gerekir...
şu karşılaştığınız durumda ben kalsam şu yaşımla kesin ayrılırdım..ama aşk gözünü kör etmişken insan bazı şeyleri göremiyor ve sizin yaptığınız gibi bahanelerle karşı tarafı haklı çıkarmaya çalışıyor..
nişanlım şu an çok üzgün nasıl telafi etsem diye düşünüyor fakat annesini katmadı bu işin içine ne desem acaba?
çocuklarını bırakan bir anneye ne söylesem az...sana herşey müstehak beni, banlayın atın bu siteden ama sna yazıklar olsun git oranı buranı estetik yaptır çocukların anasız büyüsün...
naparsan yap mutlu olamayacaksın çocuklarının vebali üzerinde...
boşanıp kendisine yeni bir yol çizerken ayakbağı olmasınlar diye babaya devretmiş 15 günde bir hafta sonu alıyormuş ve çocukların özlemek gibi bir sorunlarıda yokmuş...yüreğim sızladı resmen hele birde çocuklar bu durumdayken vajina,meme vs...estetik derdine düşmüş ya midem bulandı...Kanunun detaylarını biliyor muyuz? Bilmiyoruz o sebeple hemen linç etmesek. Kendi keyfine birakmamistir diye düşünüyorum. İllaki çocuklarını gozetiyordur, seviyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?