kurulmayan sofra sorunu:(

hayır asla öyle birşey demiyorum ve demem.. benim ailem her zaman benim yanımda bana destek olan insanlar onalrın üzülmesini asla istemiyorum herşeyi dikkate alıcam...

Çocuklarının ziyan olduğu yok işte onu anlatmaya çalışıyor benim anladığım.

Emin misiniz? Burdan herkes çocuklar için üzülüyor.

Önceki konuya konu sahibesi 3 ve 8 yaşlarında çocuklar babalarında yazmış evlenince başka şehire gidicem. Bu kadar küçük çocuklar annesiz olmaz. Ben 28 yaşındayım benim bile anneme ihtiyacım var hala.

Konu sahibesi meme popo burun bilmem ne estetiği takılıyor, kendine yeni hayat kurmaya çalışıyor, çocuklarını köşeye atmış.Bu kadar sorumsuz olunmaz. Durum bu bence.

annesiz cocuklar cok eksiktir beee

hayır asla öyle birşey demiyorum ve demem.. benim ailem her zaman benim yanımda bana destek olan insanlar onalrın üzülmesini asla istemiyorum herşeyi dikkate alıcam...
cocuklarla damat adayı zaman geçirsin ailesi ile daha haşır neşir olun.
bir kerelik böyle oldu diye hemen kesip atmayın.
belki kadın yorgundu sorun vardı bilemezsiniz.
fakat sürekli bu durum tekrar ederse ozaman bir karar verin derim.
yemekten çok bence eş adayınızın cocuklalar münasebeti.
en can alıcı nokta o...

özür dileyerek soruyorum çok özel değilse cocuklar sizinlemi yaşıoyor?
yaşamıyorsa neden ?

O zaman çocuklar da evlenince gelip sizinle yaşasınlar. Neden sizinle değiller??? 1273287349439459 kez yazıldığı üzere bu kadar küçük yaştaki çocuklar annelerinden uzakta, başka şehirde vs büyümemeli. Çocukları yetim psikolojisine sokuyorsunuz, ruh dünyalarını mahvediyorsunuz.

hay ağzını öpeyim dicemmmm de bir tuhaf olacak...

eski konusunda cevap vermiş tanışmamışlar karşılaşmamışlar çocukların annelerinin evlenmesinden haberi yok.sehir dısına cıkacagından da yok

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için..
umarım hayat sizede ve herkese güzel günler getirir
benim ayrıldığım 5 yıl kadar oldu zaten çok küçük değildi çocuklarım ayrıldığımız dönemde zaten ayrılma süremiz bu yüzden uzadı... şu andada yaşları herşeyi anlaybilcek dönemde... eğer yaşamk isterlerse eğitimlerini engellemicek şekilde benimlede yaşayabiliyorlar ve bu ewlendkten sonrada böyle olucak ewimizin bir odası çocuklar için hazırlanmış durumda ama burda bu konulara bu kadar uzun uzun girmek beni yoruyor ben çocuklarımı kendi zewklerimden daha fazla düşiünen bir anneyim sadece eğer nasipse hayatıma eşlik edecek bir insanla kalan ömrüme dewam etmek istedim fakat kafamda sorular oluştu umarım yanlış bir karar vermem

2. kez anlatmak istediğim şeyleri yazmışsın... öpüyorum

seni hiçbirimiz tanımıyoruz.. çektiğin acıları bilmiyoruz.. ama bu evliliğin bana mantıklı gelmedi canım.. iyi düşün.. üzülmeni istemeyiz

siz isterseniz benim anneliğime yapmış olduğunuz çirkin mesajı tekrar okuyun sonra yorumlarımın neden bu şekilde olduğunu anlarsınız... mememi popomu anlatma meraklısı ben değildim.. ama sürekli anlatın ona göre yorum yapalım diyenlerde sizlerisiniz sonçta... eğer damat adayını görmezden gelme derdim olsa konuyu kapar hayatıma dewam ederdim düşünmem gereken şeyler olduğunun farkındayım..

çocuklarımın yaşlarıyla ilgili yanlış bilgilere sahipsiniz ben o adamdan boşanabilmek için bile onların belli bir yaşa gelmesini bekledimmm sizler rahat olun benden daha fazla düşünemezsiniz çocuklarımı varsa başka işleriniz onlara bakın ...

seni hiçbirimiz tanımıyoruz.. çektiğin acıları bilmiyoruz.. ama bu evliliğin bana mantıklı gelmedi canım.. iyi düşün.. üzülmeni istemeyiz
normal bir insan olsa idi kv yi felan bosver adam iyi ise evlen derdim ama 2 cocuklu bir anne olarak bakınca dusunce yapısının neresinden tutsak elimizde kalıyor kusura bakmasın.üvey annelerinden ceken cocukları sık sık görüyoruz çok acı ve öz anneleri için de her şey yolundaydı o cici kocasıyla yeni bebesiyle hayatına bakıyordu.cocugun teki ergenlik döneminde ne yapar kimlerle görüşür ruhunda ne çalkantılar vardır? böyle bir cocuga daha yakın olmak gerekir

Zaten kapatıyorsunuz konunuzu, yöneticilerden talep ettiniz bile
Seyri değişen konulara benzedi sizinki 15 günde bir görürken birden çocuklar bu ara sizinle kalır oldu
Çocuklar evleneceğinizden bi haberken birden ayrı bi çocuk odası döşemiş oldunuz
Kayınvalide böreği sıcak servis edeydi zaten problem yoktu, oldu iyi günler

peki öyle bir adama nasıl bırakabildiniz ve söylediğinize göre çocuklara çok iyi bakıyor çok guveniyorsunuz ki kendinizle çelişiyorsunuz

Sozlunuz sizi seçmeliydi annesinin kazanacagi parayi degil
Resmen onemsenmemis
Cok ayip, ben bekar olduğum halde arkadaslarim gelsin bir sofra kurarim. Bu nezaket ve ilginin gostergesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…