fakat ailen senın üzülmeni istemiyor.anlaman gerek.
ama diyorsan benım hyatım bırakın benı kendi halime o zaman yapacak bişiy yok
hayat dediğim gibi senın hayatın ama bu evliliğie biraz daha zaman ver iyice tanı
Çocuklarının ziyan olduğu yok işte onu anlatmaya çalışıyor benim anladığım.
annesiz cocuklar cok eksiktir beeebunlarla ilgili zaten gereken cvpları o zamanda verdim... ortada kendi zewklerimiz uğruna ziyan edilen atılan başıboş bırakılan çocuklar yok zaten sizlerin anlamadığı ve ısrar ettiği nokta bu...
ewleneceğim insana çocuklarımla ilgili hiç bir şart koşmuş biri değilim çocuklarımdan sadece ben sorumluyum beni bu şekilde seven ve hayatına ortak etmek isteyen bir insan söz konusu bunlarla ilgili bir porblem yok...
çocuklar için endişelnmeniz gereken durumlar yok başka nasıl anlatabilirim??
cocuklarla damat adayı zaman geçirsin ailesi ile daha haşır neşir olun.hayır asla öyle birşey demiyorum ve demem.. benim ailem her zaman benim yanımda bana destek olan insanlar onalrın üzülmesini asla istemiyorum herşeyi dikkate alıcam...
özür dileyerek soruyorum çok özel değilse cocuklar sizinlemi yaşıoyor?hayır asla öyle birşey demiyorum ve demem.. benim ailem her zaman benim yanımda bana destek olan insanlar onalrın üzülmesini asla istemiyorum herşeyi dikkate alıcam...
bunlarla ilgili zaten gereken cvpları o zamanda verdim... ortada kendi zewklerimiz uğruna ziyan edilen atılan başıboş bırakılan çocuklar yok zaten sizlerin anlamadığı ve ısrar ettiği nokta bu...
ewleneceğim insana çocuklarımla ilgili hiç bir şart koşmuş biri değilim çocuklarımdan sadece ben sorumluyum beni bu şekilde seven ve hayatına ortak etmek isteyen bir insan söz konusu bunlarla ilgili bir porblem yok...
çocuklar için endişelnmeniz gereken durumlar yok başka nasıl anlatabilirim??
Bakın , bundan önce de bir konuda konu sahibesine senin derdin bu ef püf konu değil nişanlının daha büyük problemleri var evlenme yazmıştım. O zaman okuyan insanlardan bazıları ve konu sahibesi beni topa tutmuştu konuyu dağıtma sana ne diye. Sonra o dediklerim günyüzüne çıktı tabi konu sahibesi daha çok üzüldü.
Sizin de derdiniz sofra kvnin size değer vermemesi falan değil, hayatınızın gidişatı. Çocuklarınızı evlenince bu adam kabul edecek mi? Size değer veriyor mu? Ailesi çocuklusunuz diye mi böyle hanzoca davrandı? Adam da üstüne takılma yea muhabbet şahane demiş sizi istememeleri karşısında. Bu adam çocuklarınızı ister mi sizce? Sizin çocuklarınız daha ne kadar ziyan olmaya devam edecek hanımefendi, insanlar o çocuklar için endişeli sadece.
eski konusunda cevap vermiş tanışmamışlar karşılaşmamışlar çocukların annelerinin evlenmesinden haberi yok.sehir dısına cıkacagından da yokcocuklarla damat adayı zaman geçirsin ailesi ile daha haşır neşir olun.
bir kerelik böyle oldu diye hemen kesip atmayın.
belki kadın yorgundu sorun vardı bilemezsiniz.
fakat sürekli bu durum tekrar ederse ozaman bir karar verin derim.
yemekten çok bence eş adayınızın cocuklalar münasebeti.
en can alıcı nokta o...
nasıl bir anne olduğunuzu bilemem ama devlet bile anneye verirken çocukları siz babasına vermişseniz ve sıfırdan hayat kuruyorsanız onlarsız..bence hatalısınız..
bende boşandım adam ne tehditler etti cesediniz çıkacak burdan diye ama aldım o çocukları ve çıktım.. ilerde babalarıyla yaşamak isterlerse saygı duyarım.. ama şuan yaş itibariyle bana ihtiyaçları var işe girdiğimde daha sezeryan dikişlerim iyileşmemişti.. ama ayaklarım üzerinde durmam lazımdı..
bende diyorum yeniden bir hayat kursam diye ama kuracağım hayat çocuklarımla birlikte olmalı.. bana ve çocuklarıma değer veren bir adamla aynı evde yaşayabileceğimiz bir mutlu evlilik olmalı..
maddi durumunuz olsun olmasın küçük yaştaki çocukların babadan önce anneye ihtiyaçları var... kendinizi çocuklarınıza adayın yas tutun diyen yok.. ki bende yas tutmuyorum... önce kendi kariyerim ve gelişimim için çabalıyorum başarım yine çocuklarım için...
evliliğide düşünüyorum ama çoıcuklarımla birliktee...
ayrıca sizi ve ailenizi değersiz hissettiren o kayınvalideye gelin gitmenizi hiç tavsiye etmem.. belliki istemiyor.2. evliliğinizde sizi pırlanta gibi taşıyacak bir aileyle olmasını tavsiye ediyorum nacizane
bütün bu yazdıklarımı iyi niyetimle yazdım sevgiler
O zaman çocuklar gelip sizinle yaşasınlar. Neden sizinle değiller??? 1273287349439459 kez yazıldığı üzere bu kadar küçük yaştaki çocuklar annelerinden uzakta, başka şehirde vs büyümemeli. Çocukları yetim psikolojisine sokuyorsunuz, ruh dünyalarını mahvediyorsunuz.
Ya ben bu sitede eski konuları kurcalayıp olur olmaz yerlerde polemik çıkaran hemcinslerime hayranım.
GERÇEKTEN!
çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için..
umarım hayat sizede ve herkese güzel günler getirir
benim ayrıldığım 5 yıl kadar oldu zaten çok küçük değildi çocuklarım ayrıldığımız dönemde zaten ayrılma süremiz bu yüzden uzadı... şu andada yaşları herşeyi anlaybilcek dönemde... eğer yaşamk isterlerse eğitimlerini engellemicek şekilde benimlede yaşayabiliyorlar ve bu ewlendkten sonrada böyle olucak ewimizin bir odası çocuklar için hazırlanmış durumda ama burda bu konulara bu kadar uzun uzun girmek beni yoruyor ben çocuklarımı kendi zewklerimden daha fazla düşiünen bir anneyim sadece eğer nasipse hayatıma eşlik edecek bir insanla kalan ömrüme dewam etmek istedim fakat kafamda sorular oluştu umarım yanlış bir karar vermem
Bana ne senin memenden popondan ya
Durdun durdun bana çatıyosun
Ben maddiyatla ilişkilidir çocuk durumun diye sordum, sen küçük memeliyim evet diyosun
Önce bi kim ne diyo onu anla öyle yaz, hıncını benden çıkaramazsın
Şimdi de saçma sapan bi adamla sözlü olabilir miyim
Bunca millet niye paragöz diyo deme
Ay nişanlım özür diliyo de, kendini kandırmaya çalış
Sonra bi olumsuzluk olunca gel bize çemkir emi, güzel oluyo böyle aferin sana
çocuklarımın yaşlarıyla ilgili yanlış bilgilere sahipsiniz ben o adamdan boşanabilmek için bile onların belli bir yaşa gelmesini bekledimmm sizler rahat olun benden daha fazla düşünemezsiniz çocuklarımı varsa başka işleriniz onlara bakın ...Emin misiniz? Burdan herkes çocuklar için üzülüyor.
Önceki konuya konu sahibesi 3 ve 8 yaşlarında çocuklar babalarında yazmış evlenince başka şehire gidicem. Bu kadar küçük çocuklar annesiz olmaz. Ben 28 yaşındayım benim bile anneme ihtiyacım var hala.
Konu sahibesi meme popo burun bilmem ne estetiği takılıyor, kendine yeni hayat kurmaya çalışıyor, çocuklarını köşeye atmış.Bu kadar sorumsuz olunmaz. Durum bu bence.
normal bir insan olsa idi kv yi felan bosver adam iyi ise evlen derdim ama 2 cocuklu bir anne olarak bakınca dusunce yapısının neresinden tutsak elimizde kalıyor kusura bakmasın.üvey annelerinden ceken cocukları sık sık görüyoruz çok acı ve öz anneleri için de her şey yolundaydı o cici kocasıyla yeni bebesiyle hayatına bakıyordu.cocugun teki ergenlik döneminde ne yapar kimlerle görüşür ruhunda ne çalkantılar vardır? böyle bir cocuga daha yakın olmak gerekirseni hiçbirimiz tanımıyoruz.. çektiğin acıları bilmiyoruz.. ama bu evliliğin bana mantıklı gelmedi canım.. iyi düşün.. üzülmeni istemeyiz
Zaten kapatıyorsunuz konunuzu, yöneticilerden talep ettiniz bilesiz isterseniz benim anneliğime yapmış olduğunuz çirkin mesajı tekrar okuyun sonra yorumlarımın neden bu şekilde olduğunu anlarsınız... mememi popomu anlatma meraklısı ben değildim.. ama sürekli anlatın ona göre yorum yapalım diyenlerde sizlerisiniz sonçta... eğer damat adayını görmezden gelme derdim olsa konuyu kapar hayatıma dewam ederdim düşünmem gereken şeyler olduğunun farkındayım..
peki öyle bir adama nasıl bırakabildiniz ve söylediğinize göre çocuklara çok iyi bakıyor çok guveniyorsunuz ki kendinizle çelişiyorsunuzçocuklarımın yaşlarıyla ilgili yanlış bilgilere sahipsiniz ben o adamdan boşanabilmek için bile onların belli bir yaşa gelmesini bekledimmm sizler rahat olun benden daha fazla düşünemezsiniz çocuklarımı varsa başka işleriniz onlara bakın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?