- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
Nerden biliyosunuz?Dertlere bak dertlere. Vajina, meme, popo, sofra, kaynana.. E çocuklar? diyene cevap hazır. Onu mu sordum, onlarla ilgili problem yok, falan fişman.. Yazık yazık.. Vajinanı, memeni dert ettiğinin çeyreği kadar doğurduğun çocukları dert etmiyorsun. Boşanabilirsin, çocuklar babalarında da kakabilir ama insan hiç mi çocuklarım demez? Hiç mi bir konuda aklına gelmez? Resmen hayatından çıkarmışsın. O çocuklara o kadar üzülüyorum ki..
Konularını açıp okursanız dert ettiği şeylere oranla çocuklarını ne kadar önemsediğini görürsünüz. Burada birilerine yorum yapmak için onunla beraber mi yaşamak gerekiyor? Eğer öyleyse hayırlı olsun siz ne kadardır beraber takılıyorsunuz? Herkes kendi çocuğuna bakıyor zaten. Ama insan anne olunca böyle sorumsuzlara, duyarsızlara tahammülü azalıyor. Herkesin kendi çocuğuna bakması tavsiyesini size, herkesin kendi yorumuna bakması olarak geri postalıyorum. İyi akşamlarNerden biliyosunuz?
Burda bambaska bi sey sorarken cocuklarindan niye bahsetsin?
Her gun yaninda misiniz ne zaman cocugundan bahsediyor biliyo musunuz?
Ay size ne yaa size ne allah askina
Herkes kendi coluguna cocuguna baksin
Bizde de ayni.hergun gelen arkadasim da olsa bos gondermem.sarma borek ne ya ben onu hergun gelene ikram ediyorum.dunure bu mu ikram edilir.dusuncesiz bi aile.oglu da annesinin kopyasi bence.konu sahibi bi sure gozlemle bakalim yine ayni sekilde mi karsilancaksiniz?Ayol aç dediysem.. millet açlığından mı ev ziyaretine gidiyor.
Heralde önemsenmemek insanı üzen yoksa açlığı kim takar..
Bizde kapı komşusu da gelse yemek düşünülür.
Hele ki uzun yolsa çatalından bıcağına hazır edilir herşey.
Bu görgüdür. İlgi alaka göstermektir. Saygıdır her şeyden önce
Ayıp etmişler, hemde çok ayıp etmişler. Siz dışarda da yerdiniz fakat mesele yemek meselesi değil. Böyle durumlarda her zamankinden daha çok önemsemek gerekir. Daha güzel ikram da bulunmak, misafiri daha güzel ağırlamak gerekir. Bu siz değil bir başkası da olsa eve misafir geliyor. Misafire önem vermek, en güzel şekilde ağırlamak karşı taraf üzerinde de olumlu izlenim bırakan unsurlardandır. Şimdi ne oldu yani tüm bunlara değdimi. Bundan sonra dünyayı ailenin önüne yığsalar değeri olmayacak biliyorum. İşin zor.aynısını annemde söyledi... zaten giitiğimiz insan sayısı 6 kişi ne olmuş fazladan 6 kişiye daha yapsaydı diyeyani şu an öyle mutsuz ve düşünceliyimki ( sözlüme olayı anlattım ona göre hata var evet ama bu kadar büyütülcek bir hata değil.. sonuçta hiç bir kusurları olmamış sohbet edilmiş muhabbet edilmiş.. tatlı dil yeterliymiş gibi şeyler söyledi..
selamlar bayanlar,
geçen ayın 16 sında sözlenmiş bir çiftiz. Sözden önce 3 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. Geçen hafta sözden sonra ilk kez onların ailesine oturmaya gidildi ailece. yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafe var şehirlerimizin arasında.. 1 hafta önce belirlenmiş bir akşam oturması planı yapıldı.. buraya kadar her şey çok iyi fakat saat 4 de kendi ewimzden çıkıp 7 de onlarda olduğumuz bir akşam oturmasında kurulmayan sofra ailem içi,n kötü bir ilk izlenim bıraktışu anda sözlümü seven isteyen taraf sadece ben olarak kaldım.. aileme karşı bu ön yargıyı nasıl kırıabilirim bilmyrm.. onlara göre bizi önemsemediklerini düşündüler buna sözlendiğim insanda dahil.. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
3 yasinda bir cocugunuz olduktan sonra nasil dusuneceksiniz bakalim, Annesinden ayrilmis 3 yasindaki bir cocugu hatirlayip.Nerden biliyosunuz?
Burda bambaska bi sey sorarken cocuklarindan niye bahsetsin?
Her gun yaninda misiniz ne zaman cocugundan bahsediyor biliyo musunuz?
Ay size ne yaa size ne allah askina
Herkes kendi coluguna cocuguna baksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?