kurulmayan sofra sorunu:(

evliliklerde kayınvalide çok önemli. ailenle gittiğinde sizi istemediğini bu hareketiyle bariz belli etmiş. ve farkettiğim kadarıyla sevgilin de annesini ilerde çok koruyacak gibi duruyor

Tek takıldığım bile isteye farklı bir şehre yerleşmeniz.
Odaları olsun, istedikleri kadar kalsınlar, farklı bir şehir.
Neden?

Bu ne ya kv' ninki bahane hadi neyse kaynanadir Giciklik yapmaya çalışır da
sozlunuz parayi mi tercih etti?? Vay be aşk ka bak

Size ne elalemin cocugundan, poposundan memesinden ya?
Kadin bosandiktan sonra hayatina bakamaz dimi kendi iyiligi istekleri icin bi sey yapamaz. Erkek yapar ama gezer tozar icer s.car sorumluluk annededir. Anne oldugun zaman insan degilsin kadin degilsin sadece annesin. Hele bosandiysan her gun aglamalisin hayatina bakmamalisin. Guclu olmamalisin. Yeter su kafadan cikin artik ya. Size ne siz niye haddiniz olmayan seylere karisiyosunuz? Siz icinde olmadiginiz bi durum icin nasil boyle kati yorumlar yapabiliyosunuz, siz kimsiniz Allah askina?

Dertlere bak dertlere. Vajina, meme, popo, sofra, kaynana.. E çocuklar? diyene cevap hazır. Onu mu sordum, onlarla ilgili problem yok, falan fişman.. Yazık yazık.. Vajinanı, memeni dert ettiğinin çeyreği kadar doğurduğun çocukları dert etmiyorsun. Boşanabilirsin, çocuklar babalarında da kalabilir ama insan hiç mi çocuklarım demez? Hiç mi bir konuda aklına gelmez? Çocuksuz kadın numarası yapıyorsun. Resmen hayatından çıkarmışsın. O çocuklara o kadar üzülüyorum ki..

Nerden biliyosunuz?
Burda bambaska bi sey sorarken cocuklarindan niye bahsetsin?
Her gun yaninda misiniz ne zaman cocugundan bahsediyor biliyo musunuz?
Ay size ne yaa size ne allah askina
Herkes kendi coluguna cocuguna baksin

Bazı yorumlar kanımı dondurdu..sen nasıl annesin die çemkiren kadınlara söylüyorum..sizin gibi kadınlar yetitştiriyor işte saçma salak çocukları.
Konu sahibi lütfen soğukkanlılığınızı koruyun..yalnız değilsiniz..yaşamanıza devam edebildiğiniz için sizi tebrik ediyorum..

Siz o yapılanlardan daha fazlasını haketmissiniz.Bence kurulamayan sofranın derdine düşeceğinize çocuklarınızı düşünün.Annelik yapamadıktan sonra yeni çocuk sorumluluğunu almak size göre değil

Nerden biliyosunuz?
Konularını açıp okursanız dert ettiği şeylere oranla çocuklarını ne kadar önemsediğini görürsünüz. Burada birilerine yorum yapmak için onunla beraber mi yaşamak gerekiyor? Eğer öyleyse hayırlı olsun siz ne kadardır beraber takılıyorsunuz? Herkes kendi çocuğuna bakıyor zaten. Ama insan anne olunca böyle sorumsuzlara, duyarsızlara tahammülü azalıyor. Herkesin kendi çocuğuna bakması tavsiyesini size, herkesin kendi yorumuna bakması olarak geri postalıyorum. İyi akşamlar

Bu konuda birtek ben farkli dusunuyorum herhalde.
Misafir umdugunu degil buldugunu yer bizde.
Yemege cagirip cay ikraminda bulunmak ne kadar abesse, bunu bu kadar mesele etmek de bir o kadar abes bana gore.
Zaten nisanlilik hem ailelerin hem ciftlerin birbirlerini tanima asamasi degil midir? Boylece gormus oldunuz iste misafiri nasil agirladiklarini.. Yemek sofra vesairenin oncesinde cok daha onemli meseleleriniz var farkinda degilsiniz.

Kadın boşanmış olabilir,çocukları olabilir,kızan insanlar olayın eksik anlatılmasına kızıyor,şahsen ben ilk evlilik olduğunu düşünmüştüm okurken ve ona göre bir yorum yapmıştım,detaya girmesede bu benim 2.evliliğim olacak falan deseydi,bizde kv nin tavırlarını az çok anlamlandırabilirdik!!!

Senı neden ıstemedıklerı ortada sorun sofra değil bence sneın ılk evlılıgın .

Bizde de ayni.hergun gelen arkadasim da olsa bos gondermem.sarma borek ne ya ben onu hergun gelene ikram ediyorum.dunure bu mu ikram edilir.dusuncesiz bi aile.oglu da annesinin kopyasi bence.konu sahibi bi sure gozlemle bakalim yine ayni sekilde mi karsilancaksiniz?

Ayıp etmişler, hemde çok ayıp etmişler. Siz dışarda da yerdiniz fakat mesele yemek meselesi değil. Böyle durumlarda her zamankinden daha çok önemsemek gerekir. Daha güzel ikram da bulunmak, misafiri daha güzel ağırlamak gerekir. Bu siz değil bir başkası da olsa eve misafir geliyor. Misafire önem vermek, en güzel şekilde ağırlamak karşı taraf üzerinde de olumlu izlenim bırakan unsurlardandır. Şimdi ne oldu yani tüm bunlara değdimi. Bundan sonra dünyayı ailenin önüne yığsalar değeri olmayacak biliyorum. İşin zor.

ilk sayfaları okuyabildim ve sorun bence anne oğul arasında diye düşündüm yani annenin oğluna bir tepkisi gibi gelmişti ki son sayfada 2. evliliğiniz olacağını okuyunca anladımki malesef oğluna tercihinden ötürü bir tür tepki bencede....ama tabi karar sizin ve zor bir aile hayatı sizi bekliyor gibi....

hönk oldum ben
bu kadar uzun yoldan gelen insanlar üstelik haberli gelmişler üstelik tanışma gibi bir şey
ve sen onları yemeksiz gönder geri
ayrıca saat yedi tam akşam yemek saati dokuz on gibi olsa çay ve ikram hazırlamasını anlarım

ailen haklı bence de sizi önemsemiyoruzun kibarcasını söylemişler

Aama aksam oturmasina demissiniz yemegine değil ki bi pasta masta yok muydu. Bana aksam otumasi deseler bi tatli bi tuzlu yaparım bi de süslü bir şeyler yanina da cay. Ama yemek deseler sofra kurarim

Konunun başında 2 cevabınızdan biri biz ailece çok bağlıyız, annem, babam hep destek bana. Babam her zaman arkamda. Börekler yaptırdı, annem ailem bana çok destek deyip durdunuz. Keşke siz de aileniz kadar olsaydınız. Çocuklarınız sizin için hiç bu cümleleri kuramayacak. Çocuklarınızı özlemiyor musunuz diyen insanlara şuan çocukların özleme gibi bir durumu yok diyemeyen bir anne olsaydınız keşke. Keşke annenizin size sahip çıktığı kadar o çocuklarınızın yanında olsanız. Babanız size su börekleri yaptırıyor, siz çocukların "anne" leriyle vakit geçirmeme problemlerini 15 günde bir görüşüyoruz ne olacak diye değerlendiriyorsunuz. Tırım tırım konu kapattırmaya çalışacağınıza ben nerde hata yapıyorum da bu insanlar bu kadar üstüme geliyor deyin.

Nerden biliyosunuz?
3 yasinda bir cocugunuz olduktan sonra nasil dusuneceksiniz bakalim, Annesinden ayrilmis 3 yasindaki bir cocugu hatirlayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…