Kadesa 3 yaşındaki çocuğun ne eğitimi,küçük olan 3 yaşında imiş boşandıklarında
öyle bir şey yazmış eğitimleri için gibi yanlış mı okudum acaba? gerçi ben bu olayı baştan hiç anlayamadım zaten.
Çünkübu konuda bilinmeyen o kadar fazla ki, ben de ne düşüneceğimi şaşırdım.
konu başında konu sahibi kendi ailesinin yedi kat ele bile sofra kurduğundan falan bahsediyordu. görgülü ve misafirperver olduklarından falan.
aklım almıyor, kadın çocuklarını bırakacak kadar cahildi ise, kendi ailesi neden çocuklar için destekçi olmadı.
yine aynı aile nasıl küçücük kızlarını evlendirdi.
peki biz bu aileye görgülü aile dedik de karşı tarafı neden görgüsüz ilan ettik.
evet ben de bunları düşünmüştüm ve ne olabilir ki sebep diye düşünüyo insan ister istemez.ben de aynı durumdayım.kendini çok güzel ifade eden bir konu sahibi var karşımızda.belli ki eğitimli,kendini yetiştirmiş.aileye gelince bana kızlarını 18 yaşında evlendirecek cahil insanlar gibi gelmedi belli ki konu sahibi çok istemiş bu evliliği.üstelik ailenin maddi durumu da iyi gibi çünkü estetik ameliyatların maliyeti malum.peki çocuklar niye babada kalmış o zaman o kısımı anlayamıyorum?yani çocuklarını bırak gel,maddi durumumuz yok bakamayız vs..gibi söylemleri olmadığını düşünüyorum.çocukların eğitimi için demiş ama bilemedim.
eski konusa şöyle demişti.
eskiden sık sık görüşürdük, haftanın 3-4 günü bendeydiler.
şimdi eğitimleri aksamasın, ödevleri vs diye, 2 haftada bir görüşüyoruz.
Ayak yapmaya lüzum bile yok 'çocuklarını söyleyemedik dedikodu olur' denildiğinde bu iş bitmeliydi bence
Daha ne densin
diğer konudaki soru şu.
olay bitmiştir. dağılabilirsiniz:)
- Peki çocukların bir süre sonra anne seni istiyoruz deyip seninle yaşamak isterlerse bu ihtimali de hesapladın mı.
Eş adayınla bunları da konuşmuşsunuz dur herhalde.- ve cevap..
- evet aslında böyle bir ihtimali konuştuk fakat açıkcası çok düşük bir ihtimal olduğu için konuşma net bir kararla kapanmadı.. yada şöyle söyleyim evleniceğim insanda böyle şeyleri konuşmaktan üzülüyor benim üzüldüğümü düşünüyor ve ne gerekiyorsa vakti geldiğinde birlikte altından kalkarız diyor fakat tabiki öyle bir hayat yaşamak istemez bence
mümkün değil. maddiyatı yetermi insanın. o evi öyle boş tutacak. kirasi aidatı vs. şaka gibiEvlenip başka bir ile gideceği için oturduğu evi dağıtmayacakmış 15 günde bir gene o eve gelip çocuklarıyla kalacakmış uygulanabilirliği nedir bunun, 3.çocuğu istiyor hatun, hamile hamile ya da küçük bebekle gelebilecek mi? Eşi ne diyecek
hiç bir hakim 3 yaşındaki çocuğu (annede çok büyük bir problem yoksa) annenin rızası olmadan babaya vermez. Kadın sorumluluk almak istememiş belli kiKadesa 3 yaşındaki çocuğun ne eğitimi,küçük olan 3 yaşında imiş boşandıklarında
Evlenip başka bir ile gideceği için oturduğu evi dağıtmayacakmış 15 günde bir gene o eve gelip çocuklarıyla kalacakmış uygulanabilirliği nedir bunun, 3.çocuğu istiyor hatun, hamile hamile ya da küçük bebekle gelebilecek mi? Eşi ne diyecek
Yalnız ağzı güzel laf yapıyobu mesajdanda çıkan şey. o çocuklar konu sahibinin evine asla gelmeyecekler. net.
- çocuklarım yaşayacğım şehire şu anda gelmicekler çünkü çocuklarımın pskolojisini etkilemek istemiyorum..ben şu an yaşadığım evi boşaltmıcam ve yine 15 günde bir çocuklarım geliceği zaman onlarla olmak ve ailemi görmek için evime gelicem..
- çocuklarımla evleniceğim kişi tanışmadılar dediğim gibi çocuklarıma bu evleniceğim adam diye birşey söylemek istemiyorum şu an çünkü küçükler
-kv ile ayrı evlerde ve mesefaeli bir ilişkimiz olucak çünkü eveleniceğim insan bu konuda çok hassas
adam çok cin. ay ben üzülürüm, ay çocuklar alışamaz ,zorlanır, ay çok hassasım ben. çocuklar uzak olsunlar, psikolojileri bozulur bizi görünce. he kardeş he. seni cingöz seniYalnız ağzı güzel laf yapıyo
Tek amaç zaten çocukların psikolojileri içindir eminim
3 yaşında bırakılıp 15 gün anneyi görmeyince psikolojinin p si edilmezken..
Zaten yapmayacak ki sırf yine yanıt vereyim diye yazmış çizmişmümkün değil. maddiyatı yetermi insanın. o evi öyle boş tutacak. kirasi aidatı vs. şaka gibi
Konu çocukların baba da kalmış olması değil.
Sorun annenin inşaa etmek üzere olduğu yeni hayatında çocukları için yaşama alanına yer vermemesi.
Yeni evinde 1 oda ayarlamaması.
Yeni evliliğine dahil etmemesi.
Belli günlerde anne eski evine dönerek çocuklarını görecek, sonra yine yeni evine geçecek.
Yani çocuklar her zaman dışarıda tutulmak isteniyor.
Yeni dünya yeni bebeğe ait olacak.
Eş adayı çocukları kabul etmiyor (belli günler de de olsa)
Tepkilerin hepsi buna.
Yoksa babada kalmalarinin daha hayırlı olduğuna hepimiz iknayiz zaten.
Sorun şu ki buna niyeti yok konu sahibinin.. Şu noktada vajinam, popom, koca diye gezinen bir Kadından bu isteğiniz lüks.
O dediğinizi yapınca hayatı kendine de evlatlarına da dar etme ihtimali yüksek ayrıca .. Çünkü zorlama olacak.
Ve ben bu yüzden kötünün iyisi de olsa babanın daha iyi bir seçenek olduğu kanısındayım.
adam çok cin. ay ben üzülürüm ay çocuklar alışamaz zorlanır ay çok hassasım ben. çocuklar uzak olsunlar, psikolojileri bozulur bizi görünce. he kardeş he. seni cingöz seni
Konu sahibi de ondan bişeyler kapmış hepimizi keklemeye çalışıyoradam çok cin. ay ben üzülürüm ay çocuklar alışamaz zorlanır ay çok hassasım ben. çocuklar uzak olsunlar, psikolojileri bozulur bizi görünce. he kardeş he. seni cingöz seni
nükteli tabii. inanmak isteyen için tabi.Ayy hep özenmişimdir şöyle nükteli insanlara,ben genelde dan demeden güm derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?