kurulmayan sofra sorunu:(

Kadesa 3 yaşındaki çocuğun ne eğitimi,küçük olan 3 yaşında imiş boşandıklarında

eski konusa şöyle demişti.
eskiden sık sık görüşürdük, haftanın 3-4 günü bendeydiler.
şimdi eğitimleri aksamasın, ödevleri vs diye, 2 haftada bir görüşüyoruz.

Çünkü ciyser öyle istiyor.
Kendisini ve ailesini yüceltiyor defalarca, karşı tarafı da kibar kibar gömüyor.
Ne yaşandı bilmiyoruz ama ciyser in tavrından benim anladığım bir şey var.
Bu kadının konuyu açma sebebi haklı olduğu durumun sonuna kadar tadını çıkarmak.
Nasıl özürler dileteyim diye soruyor, nişanlıya olan haklılığını öyle bir anlatıyor ki belli yani haklı olunca susan tiplerden değil.
Hal böyleyken çocuklarla ilgili konuda haklı olsaydı asla susmazdı ciyser . Haksızlığından, daha beter yargılanacağından susuyor.

evet ben de bunları düşünmüştüm ve ne olabilir ki sebep diye düşünüyo insan ister istemez.
neden hata üstüne hata yapmakta ısrar ediyor ki.
aklı başında gibi gözüküyor.ama yapmaya çalıştıkları ile çok toyca hareket ettiğini düşünüyorum
hayatını sıfırlamak istiyor.yeniden ilk evlilik gibi olsun niyetinde sanırım.
bu kadar ne kapatır insanın gözlerini.

Bana çelişkili geliyo bir çok şey
18 yaşımda evlendim demişti
Çocukların küçüğü 3 dendi
Kendisi de 5 yıldır boşandım dedi
Şu an en küçük 8 yaşında olmalı
Ne eğitimi yahu, sen boşanırken bu çocuk ana kuzusuymuş daha..
Bahanelerden biri eğitim bence ama baba madem bu kadar iyi nerde kalırsa kalsın eğitimini üstlenmez mi ?
Zaten en az 3 estetik operasyondan bahsedildi, demek ki zaten konu sahibi ve ailesi de maddi sıkıntı çekmiyorlar
Gönlü istememiş, yeni sayfa açıyorum ilk evliliğimmiş gibi oramı burmaı güzelleştirip evlenecem çocuklar da ayak bağı olmasın demiş gibi. Bana böyle geldi
İki gündür yazdığı yazılarda ruh yok zaten, varsa yoksa yeni sözlü ve kayınvalide adayının sofra kurmaması
Zaten sofra kurulsa konu bile açmayacaktı 'diğerleri için yardım istemiyor' hanımefendi

eski konusa şöyle demişti.
eskiden sık sık görüşürdük, haftanın 3-4 günü bendeydiler.
şimdi eğitimleri aksamasın, ödevleri vs diye, 2 haftada bir görüşüyoruz.

Evlenip başka bir ile gideceği için oturduğu evi dağıtmayacakmış 15 günde bir gene o eve gelip çocuklarıyla kalacakmış uygulanabilirliği nedir bunun, 3.çocuğu istiyor hatun, hamile hamile ya da küçük bebekle gelebilecek mi? Eşi ne diyecek

diğer konudaki soru şu.

1. Peki çocukların bir süre sonra anne seni istiyoruz deyip seninle yaşamak isterlerse bu ihtimali de hesapladın mı.
    Eş adayınla bunları da konuşmuşsunuz dur herhalde.
  2. ve cevap..
  3. evet aslında böyle bir ihtimali konuştuk fakat açıkcası çok düşük bir ihtimal olduğu için konuşma net bir kararla kapanmadı.. yada şöyle söyleyim evleniceğim insanda böyle şeyleri konuşmaktan üzülüyor benim üzüldüğümü düşünüyor ve ne gerekiyorsa vakti geldiğinde birlikte altından kalkarız diyor fakat tabiki öyle bir hayat yaşamak istemez bence
olay bitmiştir. dağılabilirsiniz:)

Son düzenleme:
bu mesajdanda çıkan şey. o çocuklar konu sahibinin evine asla gelmeyecekler. net.
- çocuklarım yaşayacğım şehire şu anda gelmicekler çünkü çocuklarımın pskolojisini etkilemek istemiyorum..ben şu an yaşadığım evi boşaltmıcam ve yine 15 günde bir çocuklarım geliceği zaman onlarla olmak ve ailemi görmek için evime gelicem..
- çocuklarımla evleniceğim kişi tanışmadılar dediğim gibi çocuklarıma bu evleniceğim adam diye birşey söylemek istemiyorum şu an çünkü küçükler
-kv ile ayrı evlerde ve mesefaeli bir ilişkimiz olucak çünkü eveleniceğim insan bu konuda çok hassas

Çok ağır bir cevap ben buradan altında ezildim ....

mümkün değil. maddiyatı yetermi insanın. o evi öyle boş tutacak. kirasi aidatı vs. şaka gibi

her şey yolunda ve istediği gibi gitse bile, bir kar yağar yollar kapanır, o haftaki plan iptal olur.
çocuklar için nasıl bir hayal kırıklığı.

ama işte o konu kapanmış konu sahibi için.
yani evlenmese de o çocukları almayacak yanına, almak da istemiyor. böyle idare ediyoruz diyor.

öyle olunca da insan şunu diyor, en azından 15 günde bir gelip kalacak çocuklar için en uygun ortam yaratılsın. en azından çocuklar o dönemde belli bir duyguyu anneleri ile paylaşabilsinler.

ciyser her soruya yanıt vermediği için bilemiyoruz.

benim kafamda ailesi şöyle canlandı mesela;

işte küçücük yaşta kızlarını evlendirmelerinin sebebi eş adayınının über zengin oluşu.
bir şekilde belli bir cemiyete katılacaklarını düşündüler. zaten kalburüstü yaşıyorlardı.
boşanma gerçekleşti, çocukları babaya vermek istediler, çünkü, çocuklarla ilgilenen tonton dede-anane olmak istemiyorlardı.
onlar bir cemiyetin üyesi olmak istiyorlardı.
şimdi şehir dışından yeni bir damat adayı.
yeniden bir telaş.
ama bu sefer işler biraz çetrefilli, çocukları çok anmamaları gerek.
her şeyi dört dörtlük yapıyorlar ama yeni damat adayı ile torunlarının tanışmasını desteklemiyorlar.
burada bizim ciyseri eleştirdiğimiz her konuda, o görgülü ailesinin onu yerin dibine sokması gerekmez miydi?
komşuya sofra kuran ailenin her koşulda o çocukları sahiplenmesi beklenmez mi.

bilemiyorum ya.
çocuklu boşanma! Allah düşmanımın başına vermesin.

Yalnız ağzı güzel laf yapıyo

Tek amaç zaten çocukların psikolojileri içindir eminim
3 yaşında bırakılıp 15 gün anneyi görmeyince psikolojinin p si edilmezken..

Yalnız ağzı güzel laf yapıyo

Tek amaç zaten çocukların psikolojileri içindir eminim
3 yaşında bırakılıp 15 gün anneyi görmeyince psikolojinin p si edilmezken..
adam çok cin. ay ben üzülürüm, ay çocuklar alışamaz ,zorlanır, ay çok hassasım ben. çocuklar uzak olsunlar, psikolojileri bozulur bizi görünce. he kardeş he. seni cingöz seni

O kadar evlat isteyen yalvaram insanla

Tabi böyle bir anneye karşı babada kalması daha iyi ama annesizlik coook zor

adam çok cin. ay ben üzülürüm ay çocuklar alışamaz zorlanır ay çok hassasım ben. çocuklar uzak olsunlar, psikolojileri bozulur bizi görünce. he kardeş he. seni cingöz seni

Ayy hep özenmişimdir şöyle nükteli insanlara,ben genelde dan demeden güm derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…