- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
- 333
ne yazıkki sormak zorunda kaldım.. çünkü dönüş yolunda o kadar üzüldümkiannesi çok titiz bir kadın sanırım.. bence masa kurmak falan onun gözünde büyüdü
Aynen işin boyutu değişmiş. Hayatta neler geliyor insanın başına kimseyi kınamak bize düşmez elbet. Ama istenmediginiz çok aşikar. Nişanlınizin ilk evliliği mi? Elbette herkesin mutlu olmayı isteme hakkı var ancak iyi gözden geçirin nisanlinizin tavirlarini. Sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin.Yani şu 26. sayfada açıklanan yorumu hadi 1 de aciklamadiniz insan 15. sayfada bari açıklar
Dünden beridir takip etmeye çalıştım sürekli ailesini haklı buldum
Dedim haklılar uzak yoldan gelinmiş sofra kurulmamış ayıp etmişler diye 1 den 20 ye kadar takip ettim bıraktım
Bakıyorum sayfalar 40-50-60 ilerlemiş diyorum bu kadar dert ancak neyki
Yani sorunun kaynağını en başta yazmanız gerekmezmiydi
Arkadaşlara katılıyorum kv adayı kesinlikle sizi istemiyor sizi oğluna yakıştıramamış
O yüzden böyle davranmış
Ne olursa olsun yaptıkları çok büyük bi terbiyesizlik
İlişkinizi lütfen tekrardan gözden geçirin pek sonu parlak değil
Kaldı ki değersiz hissettiren sadece erkeğin ailesi değil nişanlısı da.Erkek ailesi istemiyor 2 çocuklu bir kadını, açıkça istemiyoruz deseler oğulları tepki gösterir diyorlar ve bu şekilde değersiz hissettirerek kadını vazgeçirmeye çalışıyolar ama kadının anlamaya niyeti yok olay bu
tavsannn Anlamak istemediğiniz halde son kez söylüyorum. Kimseyi yargılamadım, yargısız infaz hiç yapmadım. Evlendi de koca derdine düştü fikrinin yakınından bile geçmedim.
Yalnız burada şikayetlendiği durumun boşanmış ve iki çocuklu bir kadın olmasıyla direkt bağlantısı olabilecekken, ilk evliliğiymiş gibi davranıp bu durumu insanlardan saklaması iyi niyetli bir davranış değil.
Konuyla ne alakası var gibi bir durum yok yani. Kayınvalide adayının kurmadığı sofra başta görgüsüzlük denebilecek bir şeydi. Ama konu sahibinin paylaşmadığı küçük "detaylar"dan sonra işin rengi değişti.
Kayınvalidesinin tamamen konu sahibine tepkisi olabilir bu durum.
Ama siz nasılsa anlamak istemiyor ve burada yorum yapan herkesi aynı kefeye koymaya bayılıyorsunuz. O yüzden bu kadar açıklama fazla bile size.
o düşük bir ihtimali okudum şok oldum.Kadına soruluyor ya ilerde çocuklar sana gelmek istese diye düşük bir ihtimal diyo, diyemiyor tabiki gelirler diye
Kadına soruluyor ya ilerde çocuklar sana gelmek istese diye düşük bir ihtimal diyo, diyemiyor tabiki gelirler diye
konu sahinbinin ilk eşinden 2 çocuğu var babada. kv ise bunddan dolayı rahatsız . oğlu evlenmemiş hiç. hatta henüz çocuklarını demedik kimseye dedikodu olur diyor o yüzden istemede kalabalık olmayacağız demiş. konu sahibide çocuklarınla ileetişiminde sorunlu.olay ne bi anlatsana? çocuklar nereden geldi konu sahibini mi?kaç sayfa geriye gittim anlamadım.en son nişanlının ailesine giydiriyoduk hep bareber.
E çünkü alem kendine Müslüman da ondan. Empati kuracağı kişiyi bile itinayla seçiyor insanlar.Her konuda milleti yerden yere vuran bazı üyeler de burda sevgi kelebeği olmuş şoklardayım, kv elti görümce konusu olsa dertlenme konusunda yarışırsinız hepsi böyle ayyyy görümcek vs gırla gider, o zaman hiç acaba kv ne yaşadı bilemeyiz demiyo kimse pehhhh
konu sahinbinin ilk eşinden 2 çocuğu var babada. kv ise bunddan dolayı rahatsız . oğlu evlenmemiş hiç. hatta henüz çocuklarını demedik kimseye dedikodu olur diyor o yüzden istemede kalabalık olmayacağız demiş. konu sahibide çocuklarınla ileetişiminde sorunlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?