kurulmayan sofra sorunu:(

Söz temsili Benim oğlum el içine karışmış. Doğurduğum çocuktan dünürler nasıl ağırlanır onumu öğrenicem. Yada onun düşünmesini mi bekleyeceğim. Bilmiyorum sizinle başka frekanslardayız.
Düşüncene saygı duyarım ama bence yanlış.

konunuz 2 sene önce yaşadığım olayı hatırlattı bana. o zaman eşimle sözlüyüz ve görümceme kahvaltıya gideceğiz. önceden haberli tabi yaklaşık 1 hafta öncesinden. gitmeden önce ben börek tarzı birşeyler aldım eşimede ara birşey lazımmıymış soralım dedim. görümcem gelirken peynir alın peynir yok dedi ben şok oldum tabi sonuçta peynir kahvaltının ana maddesidir bana göre. tabi şoklar bitmedi. eve bi gittik geleceğimiz saat belli her şey belli hiçbir şey hazır değil ortada. enişte bey biz geldikten yarım saat sonra yataktan kalkıp geldi pijamalarıyla iki zeytinle kahvaltı ettik. bu durumu anneme söylediğimde kızım o annesinden öyle görmüştür bunlar böyle iyi düşün demişti. demem o ki hakkaten öyle çıktılar. bir insan görgüsüzse maalesef sen de görse bile değişmiyor. hatta zeytinyağı modunda oluyorlar. iyi düşünün bence.

kusura bakmada bir corba salata pilav yapmak 10 saat sürmüyor yetistiremedin diyelim git hazir al. yoldan geldiniz. bir börekte mi alamadilar

Hiç sanmıyorum canım bunlar sıradan insanlar degilki evleneceği insan in ailesi en safi bile doyurup gönderir bence tınlama di

aslında birtane kızı var hatta biz cuma gününü kızının izinli olduğu gün olduğu için seçtik..

Hadi yemeği siparişi vardı yapamadı,çay sevmediğinizi muhtemelen sözlünüz biliyor,çay sevmiyorsunuz diye meyva suyuda mu alamazlardı veya ayran dahi yapamazlar mıydı?

nikah tarihimiz mayısta ama çaıkcası ben daha neler görcem yaşıcam o zamana kadar bilmiyorum (

Karşı taraf eltim ile akraba galiba

8 saat mesafeden kız isteme ve nişan diye giden insanların önüne tek lokma bir şey koymamışlar

Biz avrupalıyız burda böyle demişler sonra lafı geçince de Türkiye içindeler tabii

Hadi yemeği siparişi vardı yapamadı,çay sevmediğinizi muhtemelen sözlünüz biliyor,çay sevmiyorsunuz diye meyva suyuda mu alamazlardı veya ayran dahi yapamazlar mıydı?
,

ahh ah kızlar inanın bunları düşünmeyim diyorum sonuçta kadın bizle güleryüzlü sohbet etti diyorum ama bu kadar düşüncesizlikler bencillikler gözümüde korkutuyor

En son yazılanları okuyunca benim de aklıma bu geldi. Kadının psikolojik sorunları varsa 10 yıldır sanmıyorum insan ilişkileri de düzgün olsun. E bu erkek çocuğu ornek olacak bi baba da yok. Anne de kabuğuna çekilmiş öylece. Pek önemsemiyor insan ilişkilerini kadın. Oğlu da nerden bilsin misafire nasıl davranılır belliki ince de düşünebilen bi yapısı yok ya da görmemiş ki göstersin yani.

Senin ailenin gorgu pacalarindan akıyor babanın yaptıklarına bak bi de layık görüldüğü duruma bak canım hakettimi bunu

çok ayıp yaaa çok ayıp... istersen uzaylı ol böyle şeyler aile yapısını belli eder.. bizde de misafir aç bırakılırsa babam hepimizi keser tabiri caizse ... banada çok tuhaf geldi bu yaşadığm.. anlamaya empati kurmaya çalışıyorumm... ilerde üzülmek ialemi üzmek hiç istemiyorum(

bence sen ailenden destek görememişsin burda bizlerden destek bekliyorsun..

önemli olan nişanlın, o yıllarca aile hayatı görmemiş, birbirinizi sevmeniz yeterli, onun günahı ne ?? gibi..

ama bu adamdan ev babası olmaz... görgü adap bilmeli.. ama yok.. üstüne üstlük durumun hatalı olduğunu bile kabul etmiyor.
yarın öbür gün evine misafir gelemez ailen arkadaşın.. her günün ona aile hayatını öğretmeye çabalamakla ve mahcubiyetle geçer.. yol yakınken vazgeçmelisin..

Kadın oğlu evlenip gitmesin istiyor herhalde

İşi bozmak için de gönülsüz olduğunu açıkça belli etmekte sakınca görmemiş.

ama işte görsen oğlunada o kzın gözünden yaş akarsa seni mahvederim diyormuş... walla ben görgüsüzlktenmi bunu yapıyor yoksa sorunlarımı var pskolojik çözemiyorum

Ve sözlünüz de satışı mı seçmiş?
Ne ayıp ya.

Boşver onun ne dediğini
Aileni onun annesini de boşver
Senin nişanlın, sevdiği kadını aç karnına o kadar yola gönderebilecek kadar rahat bir adam
Annesi bir şey yapmamış olabilir, sizi uğurlamadan önce alıp bir yemeğe götürebilirdi çok zor şeyler değil bunlar, insanlıktır
Bu adamla hayatını birleştirmeden önce çok iyi düşün çok.

ailem zaten daha sözde bana destek olmayı bıraktı çünkü getirilen çicek ve çikolatada bütün olayı bitirdi bizimkilerin gözünde... fakat nişanlılımn savunması hep aynı.. biz bu kadarını biliyoruz sizin kadar çok bilmiyoruz

5 gun önceden haber verilmis bunun hicbir bahanesi olamaz. Bizim yazlikta basimiza gelir bazen, gecerken ugrayacagiz diye 1 saat kala falan haber verirler, malum yazlikta duzen normal evdeki gibi olmuyor yine de 1 saat icinde temizlik yapilir sofra kurulur, en kotu ihtimalle bir yemek yapacak vakit yoksa bile disardan lahmacun vs soylenir mangal yakilir. Boyle sacma sapan bir nedenle evine gelen insanlari ac gondermek dupeduz terbiyesizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…