yooo kv adayım oğluna bu konuda hiç bişey demedi. onun sebebinide şuna bağlıyorum.. nişanlım maddi olarak kimseye bağımlı değil.. yani sanane anne ben sewdim dedimi bişey diyemezler.. ama kadının önemsizliği kötü niyetmi taşıyor gerçekten bunu çözemiyorum..Sizin sözlenmeniz nasil oldu?
Kaynana gene zoraki mi gelmiş görünüyordu? Yazik annene babana
ailem zaten daha sözde bana destek olmayı bıraktı çünkü getirilen çicek ve çikolatada bütün olayı bitirdi bizimkilerin gözünde... fakat nişanlılımn savunması hep aynı.. biz bu kadarını biliyoruz sizin kadar çok bilmiyoruz
Seni kandırmaya çalışıyor. Türkiye'nin neresine gidersen git yoldan gelene sofra açılır.aynen öyle... nişanlımda bana şöyle söyledi ki bunlar dahada vahim bence... ben size gelsem aç dönsem asla sana tek kelime temem benim annemde bunu konu bile yapmaz oturur bi yerde yeriz yemeğimizi dedi.. ama onlar seni hiç tanımıyor başka şehre beni göndericekler sizin iyi bir izlenim bırakmanızı isterdim dedimm .. o zamanda bana sizin değer yargılarınız farklı diyor
Gönül alması gerekirken ,yumuşak bir üslupla söylemek varken,nişanlınızın savunması da ayrı bir sorun.Bilmiyorsanız öğreneceksiniz,bir ürün almadan önce bile araştırma içine giriyoruz.Burada yuvanın temelleri atılıyor.Sizleri araştırması gerekmez miydi?Sorması ayıp olmasın nerede tanıştınız?ailem zaten daha sözde bana destek olmayı bıraktı çünkü getirilen çicek ve çikolatada bütün olayı bitirdi bizimkilerin gözünde... fakat nişanlılımn savunması hep aynı.. biz bu kadarını biliyoruz sizin kadar çok bilmiyoruz
Gorgusuzluk buradaki asil sorun senin ailen ve sen kukla degilsin nisanlinin elinde, senin nisanlin sizi tinlasaydi o gittiğiniz evde güllük gulistanlik bir oturma gerçekleşirdi ama yapmadı oralı bile olmadı bu nasıl sevgi canım aşktan gözün kor olmasın aile herşeydir bu yobazlardan bin kat daha iyi bir ailen var gordugum kadarıyla onların haklarını savun onlara nisanlinin dediği gibi "kulaklarını tıkama" ayıp ya ayıp böyle iliski yururmu zorr
estağfurullah sorun değil sorabilirisiniz elbette.. benim onların yaşadıkları şehirde çocukluk arkadşım var onu ziyarete gitiiğim bir hafta gece dışarda otrduğumz yerde yan masan beni görüp sonradan napıpı edip tanışmayı seçip bana ulaşmasıyla oldu tanışmamızGönül alması gerekirken ,yumuşak bir üslupla söylemek varken,nişanlınızın savunması da ayrı bir sorun.Bilmiyorsanız öğreneceksiniz,bir ürün almadan önce bile araştırma içine giriyoruz.Burada yuvanın temelleri atılıyor.Sizleri araştırması gerekmez miydi?Sorması ayıp olmasın nerede tanıştınız?
ilk önce sorduğumda masa yeterli olmaz daha kalabalık olmayan bir akşamda yemek verişriz dedi.. sonra masayı açsak nasıl sığcaktı gibi bişey dedi.. yani ben neresinden tutsam elimde kaldı... dönüş yolu bana bitmek bilmedi ki bizde yan komşu gelse bile babamın huyudur sofra açar... ben bu adamın nasıl içini rahatlatayım(
konunuz 2 sene önce yaşadığım olayı hatırlattı bana. o zaman eşimle sözlüyüz ve görümceme kahvaltıya gideceğiz. önceden haberli tabi yaklaşık 1 hafta öncesinden. gitmeden önce ben börek tarzı birşeyler aldım eşimede ara birşey lazımmıymış soralım dedim. görümcem gelirken peynir alın peynir yok dediben şok oldum tabi sonuçta peynir kahvaltının ana maddesidir bana göre. tabi şoklar bitmedi. eve bi gittik geleceğimiz saat belli her şey belli hiçbir şey hazır değil ortada. enişte bey biz geldikten yarım saat sonra yataktan kalkıp geldi pijamalarıyla iki zeytinle kahvaltı ettik. bu durumu anneme söylediğimde kızım o annesinden öyle görmüştür bunlar böyle iyi düşün demişti. demem o ki hakkaten öyle çıktılar. bir insan görgüsüzse maalesef sen de görse bile değişmiyor. hatta zeytinyağı modunda oluyorlar. iyi düşünün bence.
O Nasıl iş yaa, kalabalık olmayan bir aksam yemek verelim nedir yahu ne kadar ayıp bi cümle!!!
Masaya sıgmayanda yerde oturur yer arkadaş kim kusura bakacak böle bi durumda yeterki o yemek çıksın ortaya
Ayrıca bi cümle var ısrar etseydim aksam ve diğer günlerde iş icin yemek yapmazdı diye... Burdan anacı ve anasının aşırı
inat olduğunu anlayamadınmı arkadasım? Ayrıca nişanlın hiçte senin dediğin gibi annemden bişi isteyeceğime ac
kalayım mantığında degil baksana, ayrıca araları soğuk diye düşündüğümüz erkeler evlendikten sonra aileci oluyo
Kaldı ki seninki zaten şimdiden öle....
Canım hadi evlendin gittin herşeye rağmen bu damat ve annesi senin gelenine gidenine annenlere kurduğun sofralara ikramlara karışmasin ben urktum yanı şuanda baştan konusta ben sizin gibi aslaa ve aslaa olamam diye ben misafir seven insanım diye her fırsatta soylemeni tavsiye ederim yanı
Uzak dur bu görgüsüz gönlü karalar bağlamış bi aileden. Ne var yanü benim annem akşama kadar kafemiz var hem bulaşık hem yemek çıkarıyor. Bi misafir gelse evi donatıyor. Böyle bi razelet olabilir mi. Size diyorki benim gelinime ve ailesine verdiğim değer bayat soğuk börek kadar. Ailenin yerinde olsam onları yemezdim apar topar kalkar giderdim. Babanım yerinde olsam giderken yüzüğü senin parmağından alır damadın avucuna koyardım. Seni ailen el bebek büyütsün karşılığı bu mu. Damatta annesi de çok inat. Hatta annesi öyle inat ve baskınki damatın eli ayağını kendine bağlamış. Uarın bu kadına Kul köle olursunuz. Bırak gitsin daha yolun başındasın. Ilerde daha çok üzülürsünşu an zaten kimsenin gönlü yok annemin sürekli söylediği sen istiyorsun seviyorsun belki ama sana değer vermezler.. ben sana sahip çıkıcak insanlar göremedim diyor... sözlendiğim insana bahsettim.. başta tepki gösterdi.. bilirisiniz erkekler suçlamalardan hiç hoşlanmazlar. ona anlaması ve bana bu konuda yardım etmesi gerektiğini söylediğimde bana söylediği eğer anneme ben o gün ısrar etseydim akşam yemeğini de yapmazdı bir dahaki günlerde sitenin yemeğinide... birde şöyle bir durum var kadın biz gtmeden önce tam bir hafta boyunca deli gibi ew temizledi hemde temiz ewi...
biz sözde bohça yapamalıyım diye anlaşmıştık zaten ... ama o gece yemeğe giderken babam ben damadımın ewine boş elle gitmem diyip anneme hediye hazırlattı.. gömleği hırkası çorabı pantolonu parfümü ayakkabısı aldık havlusu herşeyi içinde o gece götürdük ve annesi kapıda anneme yine ne getridiniz gibi bişey demiş annemde babası isteyerek severek yaptı demiş... dün akşam nişanlıma eğer bu hediyeye karşılık vermek istyorsanız lütfen herşeyi bana danışarak yapın sözdeki durumları yaşamak istemiyorum çünkü artık seni savuncak tarafım lamadı aileme diye söyledimo zaman kendi gibi az bileni bulsunlar.. daha bu bişey değil.. ailen bohça falan isterse, alış veriş isterse kızılca kıyamet kopar.. bence bu kadar yıpranmaya değmez..
anlattıklarından nişanlının sorun çözücü değilde, zeytinyağı gibi üste çıkan bir tip olduğunu anladım.. bunla hayat geçmez ki.. ne olsa işine geliyorsa ben de bu kadar der.. sadece yeme içmede değil herşeyde! aman dikkat hayata bir kez geliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?