Orasi da simdilik nisanlinin evi.Agirlasaydi madem.Disaridan ikiser pide soylemek cok mu zormus?Anasi yiktiysa oglu tamir etseymis.Konu yemek degil ki nasil baslarsa oyle gider.Daha buyuk sorun yasasan buyutme hala orada misin derse ne yapacaksin?evet sanırım bu konuda kv adayım hiç birşey bilmiyor.. nişanlımda ayrılmış bir anne babanın ewladı oalark aradaki bağı kuramadığı için yetersiz kalıyor... ben ona bir kaç şey söylediğimde bizim ewimize geldiklerinde en güzel şekilde karşılarız diyor.
Gorgusuzluk buradaki asil sorun senin ailen ve sen kukla degilsin nisanlinin elinde, senin nisanlin sizi tinlasaydi o gittiğiniz evde güllük gulistanlik bir oturma gerçekleşirdi ama yapmadı oralı bile olmadı bu nasıl sevgi canım aşktan gözün kor olmasın aile herşeydir bu yobazlardan bin kat daha iyi bir ailen var gordugum kadarıyla onların haklarını savun onlara nisanlinin dediği gibi "kulaklarını tıkama" ayıp ya ayıp böyle iliski yururmu zorrdün annemle çay içerken annem yine bana durumu belirtti.. ben yine çok üzülünce ne yapmalıyım diye nişanlıma söyledim başta siz hala ordamısınız kapatın konuyu sende duymazdan gel dedi.. sonra ben ona çaıkladıkça sanırım farketmeye başlayıp ben bu durumu telafi etmeye çalışıcam dedi.. yani hiçi yol yordam bilmiyorlar nedir burdaki asıl sorun inanın ben anlayamadım(
aynen hepimiz aç kalktık.. ablama kardeşime nişanlısına herkese mahcup oldumm.. nişanlıma mahcup oldum diyince öyle garip geliyorki ona.. siz nasıl şeylere önem veriyuorsunuz böyle diyor... bizim vaktimiz yoktu zamanımız yoktu elimizden bu geldi bu kadarını yapabildik diyor..
yok ben ewlerinde değildim.. hafta içine zaman zaman sordum nişanlıma nasıl gidiyo varmı hazırlık diye oda koltuklar siliniyo yarın camlar silincek falan diye anlatıyordu.. aslında o gün bende şok oldum yalan değilNiye sizde evdemiydiniz ?
Ne biliyorsunuz evin ne derece temiz olduğunu
Ki kim olsa zaten temizler bu o kişinin düzeni ile alakalı
Önemli olan sizin ailenizi şuanda mahçup etmesi çok çok ayıp
ERKEKLER suçlamalardan hoşlanmaz doğru ama bu suçlama değil tamamen haklı bir gerekçe
Yaşanmış ve bitmiş
Valla ben k.v olsam gece uyumaz yemek yapardım. Ne demek kv suç yok. İkisi de suçluKV bir suç görmedim ben.. Kadın o gün değil hergun yapıyormuş zaten..ee e bu durumda suç nisanlinda o günde satış yapivermesey mis.. ayıp kaç saatlik yoldan KV kp geliyor saygısızlık onrmsenmemek var işin içinde..bunlara rağmen sen nisanlinda suç bulmuyorsun hayret
Aileni dinle
yok ben ewlerinde değildim.. hafta içine zaman zaman sordum nişanlıma nasıl gidiyo varmı hazırlık diye oda koltuklar siliniyo yarın camlar silincek falan diye anlatıyordu.. aslında o gün bende şok oldum yalan değil(
şöyle anlatayım.. 10 yıl önce yaşanmış bir ayrılık var anne ve babasının arasında.. o zamandan bugüne tüm yük nişanlımda herşeylerini o karşılamış.. çocuk yakında ewlenicek annesine maddi gücü olması adına yemek işi açmış hem paranı kazan hem oyalan demek istemiş.. ve bunun sorumluluğu çalıştığı için kendisine ait.. yemek parasam senin nişanlınıjn ailesini karşılayamam demek bence kaçış olmuşş ve nişanlıma ayıp olmuş.. ben bundan sonrası için nişanlıma kızdım ki kendisinide dedim anne sen ne diyosun bana pazartesiden beri aklın nerdeydi söyleseydin aban ben çaresini bulurdum diyip cevabını vermeliydi.. ama annesinin zor durumda olduğuna kadıncağızın yetiştiremiceğine inandırıldmış:)KV bir suç görmedim ben.. Kadın o gün değil hergun yapıyormuş zaten..ee e bu durumda suç nisanlinda o günde satış yapivermesey mis.. ayıp kaç saatlik yoldan KV kp geliyor saygısızlık onrmsenmemek var işin içinde..bunlara rağmen sen nisanlinda suç bulmuyorsun hayret
Aileni dinle
Ayrılmaya sebep bir konu değil bence, bu konuda herkesin dusuncesi farklı olabilir. Bundan sonra resttorantta yemek yiyip gidersiniz
Aile komple suçlu bence ilk olarakta damatKV bir suç görmedim ben.. Kadın o gün değil hergun yapıyormuş zaten..ee e bu durumda suç nisanlinda o günde satış yapivermesey mis.. ayıp kaç saatlik yoldan KV kp geliyor saygısızlık onrmsenmemek var işin içinde..bunlara rağmen sen nisanlinda suç bulmuyorsun hayret
Aileni dinle
açlık konusunu bu şekilde halledebilirler deeeeeee
Saygısızlık ne olacak?
Var mı yolda durup biraz saygı görecekleri bir dükkan?
zaten dönüş yolunda sadece bunu diyebildimm annemlere.. bundan sonra az görüşün ve mümkünse aç gelmeyin anne bende çok üzüldüm dedimm. aslında annemden çok babama üzüldüm çünkü misafir konusunda çok hassas biri. bizim eve giren insan tok bile olsa yarım saatliğine bile gelse ona yemek verir zorla.. nişanlılın maddi olarakta gücü yok.. yani ew araba gibi.. çalışıyor fakat yatırımı yok.. babam ben sewiyrm diye bunlarıda konu etmedi.. ama benim o akşam boynum büküldü.. yüzüme demedi babam fakat ama içim rahat değil gibisinden imada bulunduAyrılmaya sebep bir konu değil bence, bu konuda herkesin dusuncesi farklı olabilir. Bundan sonra resttorantta yemek yiyip gidersiniz
KV kendine gore gerekçeleri olabilir çok temizlik yapmıştır yorgundur veya eşinden ayrılmış, psikolojik sorunları vardır ne bileyim ben.. Her gün yemek yapıyormuş kimbilir kaç çeşit satmak için, yok yok oğlunda kabahat para kazanmayı seçmiş.. KV kp önüne kuru börek çay oluru yok yaniValla ben k.v olsam gece uyumaz yemek yapardım. Ne demek kv suç yok. İkisi de suçlu
evet bunuda anlatayım.. bize söz için toplamda 19 kişi olarak geldiler.. babam özel olarak su böreği yaptırdı ve börek gelmelerine yarım saat kala sıcacık eve getirildi.. kıymalı poğaca vardı patates salatası ve sigara böreği vardı tatlı olarakta baklava ekmek kadayıfı vardı babam çay içmek istmeyen olur diye ayranından meyve suyuna kadar hepsini aldı... ben çay biçmeyi sewmem onlara gttiğimde içmedim kv meyve suyumuzda yokki diyip hiç bişey ikram etmediSize istemeye geldiklerinde,söz için geldiklerinde nasıl davrandınız.Acaba Onlarda sizde özen görmedikleri için,gerek görmemiş olabilirler mi
boşanmış anne-baba.
ya maalesef ki bir de şu var;
görgü dediğimiz şey görerek öğreniliyor.
şimdi sözlünüz hiç bilmiyorsa misafire yemek ikram etmek gerekir, ne diyeceğiz ki.
sanki görgüsüzlüğü saygısızlığından değil de, gerçekten kimsesizliğinden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?