Kuruntu mu kadınlar hisseder mi

Sizinle ters düşmemek için, yazacağı tutar diye uçak moduna almış olabilir. Yine de net bişey diyemem b.k ta çıkabilir. Birşeyler sezinlendiği vakit, sessiz kalınmalı bence
Evet bu benim de aklıma geldi bişey yazar ben sorun ederim diye düşünmüş olabilir. Ama bu da sıkıntılı değil mi? Açık bi şekilde şüphelerimi gidermesi daha doğru değil mi

gerçekten o konuyu kim unutabilir ki Bence kadınlarla erkekler arkadaş olabilir özellikle iş arkadaşıysa aynı ortamda bulunuyorlar illaki bi şekilde samimiyet olabilir bu normal. Benim asosyal, okb hastası, hayatında hiç kız arkadaşı olmamış, okul hayatı boyunca 5 den fazla erkek arkadaşı bile olmamış, erkek kardeşimin bile işe girdiğinden beri kız-erkek bir sürü arkadaşı var samimi. Yani uçak modu olayı da sizin tepkinizden çekindiği için olabilir, keşke bu kadar birden dökülmeyip biraz gözlemleseydiniz

Bence olur da kadın işle ilgili bir mesaj falan atar, siz görür tepki verirsiniz diye uçak koduna almış.
Hani "aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey" tadında. Ben sizin kastettiğiniz gibi algılamadım. Size anlatmak yerine, sizden saklar gizli gizli ilerletirdi bence.
Siz kaba bir tabirle "eşeğin aklına karpuz kabuğu" düşürmüş gibi olmuşsunuz. Ayrıca hayatın içinde bir nizam vardır, siz kötüyü çağırdıkça size akar unutmayın.

Hayır kapatmazdı.
Muhtemelen yine iletişim halinde olduklari icin görmeyin diye kapatmış olabilir. Bir süre takipte kalın. Ara ara telefonunu kontrol edin ama belli etmeyin. Ayrıca ziyaret imkani varsa iş yerine habersiz gidebilirsiniz öğle aralarında tepkilerine bakarsınız rahatsiz oluyor mu siz gittiğiniz zaman

Sizin yanınızda iş ile ilgili de olsa arar yada mesaj atar diye uçak moduna almıştır telefonunu. Sorun çıkmasın diye belki. Ama aklına karpuz kabuğu sokımuşsunuz.

Yemek saatlerinde bizim evde herkes teli ucak moduna alir. Cunku bir tek yemeklerde gorusuyoruz hatta bazen onda da gorusemiyoruz. Belki esiniz de o an rahatsiz edilmek istememistir. Sonucta bunu eger adeti degilse surekli zaten yapamayacak

Ne zaman ki bir erkek bir kadından sık sık bahseder olduysa, o kadına ilgisi oluyor...Hiç şaşmaz bu kural...Patrondan daha çok didiniyor demesi, aralarında muhabbetin ilerlediğinin göstergesi..Ne münasebet yani elin kadınına övgüler senin yanında...Bi dışa vurum bu..

Net öğrenmek istiyorsan whats app web kullan veya ajan program kur takip et...Bu işyeri ilişkileri gerçekten çok zor

Son düzenleme:
Hayatta bir sürü ihtimal var. Elinizde hiç bir dayanak yokken enerjinizi saçma sapan alanlara kanalize etmeyin.

4-5 sene önceki bir konudan etkilenip ya eşim başkasına aşık olursa diye düşünüp durmak, o olaya davetiye çıkarmaktır.

Siz evde mi oturuyorsunuz?

Bir de adama böyle davranınca bu evlilik biterse kaybeden ben olurum mesajı veriyorsunuz. Sizden vazgeçse onun hiç bir zararı olmayacak mı?

Dayanak gayet açık bence

Çok yorucusunuz ,
O yüzden uçak moduna almış.
Bi tık sesi gelse adamı darlayacaksınız , önlem almış.
Adamın başının etini yemişsiniz , o da bıktığı için bunu yapmış.
Çok da iyi yapmış.

Hayır ben de çalışıyorum
Kaybeden kesinlikle o olur. O da bunun farkında. Ben çok bağlanmışım galiba bu normal değil.. O insana bişeyler hissetmesini istemiyorum hayranlık da dahil.

Haklısın yorucuyum farkındayım da
İşte engel olamıyorum kendime
Bundan sonra hiç telefonunu elime almamayı denicem bakalım

Bir de bu adam benim iş yerimde olan zorunluluk harici kutlama yemeklerine katılmamı istemeyen adam. Ben bi şekilde istiyosam katılıyorum o ayrı da. O da darlıyor beni yani

Hayır ben de çalışıyorum
Kaybeden kesinlikle o olur. O da bunun farkında. Ben çok bağlanmışım galiba bu normal değil.. O insana bişeyler hissetmesini istemiyorum hayranlık da dahil.
Yıpratmayın kendinizi bence. Adamın aklına da böyle şeyler sokmayın. Hayatta herşey olacağına varıyor, siz kendi değerinizi bilin ve hissettirin.
Evde mis gibi eşi, düzeni, verilmiş sözleri varken, hepsini yıkıp geçecekse, zaten adam vasfında değildir o.

İhtimaller üzerinde kafa yoracaksak, yaşlanmadan gelen ölüm gibi bir ihtimal daha var. Sağlıklı bir varlık elzem, bize yamuk yapan insanlar değil. Öyle bişey yaparsa o zaman nasıl tepki vereceğinizi düşünürsünüz.

Bence şu an tekrar konusunu açmayın, tel konusunuda açmayın izlemede kalın bir süre daha . Duygularınızı bu kadar belli etmeyin. Allah korusun ama eğer bişey varsada zaten ortaya çıkar sizin suan konusmalariniz Eşinizin olayları daha çok saklamasina sebep olur yada sizden daha çok uzaklasmasina. O yüzden içiniz içinizi yesede bir süre takip bence

Uçak modu sıkıntılı bi durum, sorun bunu kendisine. Bide esinizin telefonu ortada olur mu saklar mi gizler mi evde bu da onemli tabiki.

Esiniz gece telefonunu sarj eder mi? Ben acil sarj etmem gerekiyorsa ucak moduna aliyorum daha hizli sarj olsun diye.
Gece şarjdaydı
Dolmuştu şarjı. O yüzden şaşırdım zaten

Bir de beni sürekli arar normalde ama bu kadının yanında aramadı hiç
Hep ya dışarı çıkmıştır ya o biyere gitmiştir aradığında

Ben bi kere aradığımda onun yanındaydı ofiste. Hemen kapatmak istedi fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…