Kuruntu mu kadınlar hisseder mi

Her şeyinize okey ama neden illa bir arada yemek, bana eşinizin gerekçesi çok mantıklı gelmedi kusura bakmayın, arada zorunlu hallerde çoğunluk varsa gidebilir ama ikisi olduğu durumlarda iş yerine söyleyebilir. Ne yani patronu o kadınla yemedi diye kovacak mı? İlla o kadınla arasında birşey vardır demiyorum, ama ben eşini samimi bulmadım. Madem iş yerinde böyle bir durumu zorunlu görüyor, sanada karışmayacak, ayrıca erkeklerin erkeklere sıcak kanlı davranıp samimi olan kadınlara ay şöyle iyi böyle iyi diyip kendi karısı iş yererinden bir erkek arkadaşı ile biraz bile samimi olunca kıyameti koparmasıda bana riyakarlık gibi gerekiyor. Madem kadınların iş arkadaşları ile yakın olması iyi birşey size niye yaptırmıyor, o kadın iyide sizmisiniz kötü niyetli. . Bence eşinizle ilişkinizde o kadından ziyade buna kafa yorun. Ayrıca size tavsiyem eşiniz size hayatında ne kadar söz hakkı tanıyorsa sizde öyle yapın.

Eyvah az sakin..
Adamin bisey yaptigi yoktur da siz kotu seyler cagirmayin.
Yani insanin sevmedigi ot burnunun dibinde biter ve malesef korktugunu yasar.

Eşiniz sık sık bu kadini övüyorsa evet hayranlik duyuyordur yani illa aşık degildir ama hayranlik duydugu icin anlatiyordur ister istemez.
Keşke direk üstüne gitmeseydiniz izleseydiniz biraz, ustune gidince saklama ihtiyaci hissetmeye başlamiş.

Ben hayatim boyunca telefonu uçak moduna almiş degilim evdeyken, eşim de evdeyken ucak modu kullanmaz yani, bu adam da normalde kahvaltida ucak moduna alan bir tip olsa konu sahibi buna takilmazdi zaten eşini taniyordur heralde.

Eşimin de işyerinden işle ilgili konustugu kadinlar var illa ki olacak, bu kadinlardan da arada bahsetmistir bana ama hicbirini dikkatimi cekecek kadar övüp agzina dolamadi ve devamli iletisimde olmuyorlar zaten.

Son düzenleme:
Uçak moduna aldı belki rahatsız etmesinler iş yerinden arayıp diye
Kadınla dışarda yemek yeme zorunluğu yok her gün
Arada olabilir de
Yemek kartı mı kullanıyorlar?
Ben olsam çıkar kendim yerim ne her gün elin adamıyla mı yiyecem aynı iş yerindeyim diye
Bence grupça gidiyordurlar

Evet kötü oldu.. Şimdi hiç anlatmayacak
Bir de onunla iletişimdeyken benim kıskanmam aklına gelecek sürekli.

En fazla 3 4 kişi gidiyorlar
Yalnız da olabiliyorlar
Yemek isteseniz deyince en son işe giren kişiyim önceden düzeni böyle kurmuşlar ben değiştiremem diyor

Yanlışlıkla uçak moduna almış olabilir mi?

Bilemiyorum

İnsanın içine kurt düşünce her şeyi farklı algılıyor da olabilir.

Ben önce de biliyordum yemek olayını ama sorun yapmıyordum. Nezaman ki onunla ilgili bişeyi araştırmış onu sorunca sinirlendi merak ettim dedi ondan sonra kuşku başladı bende. Eşim abartıyosun doktora gidelim dediğinde ona hak vermiştim ama düşünüyorum da kuşkulanmakta haksız değilim. Ben benim için önemli olmayan birinin hiç bir olayını merak etmem ki

Kadınla sohbet etmek için makina hakkında bilgi sahibi olmuş. Uçak modu sıkıntılı.

Yaw bu hissetmek değil.durdik yerde bi kadini overse biri hayranlik vardir.olacak olan olur yazmis bi arkadas cok dogru.olacak olan olur.hayransa kadin yuz verirse olacaksa olur.

Gece almadığını biliyorum. Peki övme durumu olmasaydı diğer olaylar kıskanma sebebi mi sizce
Ürünü internetten aratması bana masum geldi. İnternetteki arama geçmişlerimizi şimdi buraya koysak eminim çok saçma sapan şeyler çıkar. Bende merak ettiğim şeyleri hiç ilgi alanım olmasa bile araştırırm. Ama uçak modu ve övmesi biraz kurt düşürürdü... Siz biraz gözlemleyin. Mesela sabahları bir bahaneyle uçak modunu açın derim.

Bakın, eşinizin bu kadına hayranlığı olmasa bile ortada bir sorun var. Siz yaptığınızda uygun görmediği hiçbir şeyi eşiniz kendisi de yapamamalı. Siz de ya size müdahalesine izin vermemelisiniz ya da sizden esirgediği özgürlükleri kullanmasına. Kaçırdığım bir nokta mı var bilmiyorum ama eşinizin bu arkadaşı ile birlikte yemek yeme zorunluluğunu anlayamadım.

İyi fikir
Sessizce takipte kalın. BU ERKEKLER BİZİ ANLAMIYOR SANIOLAR
Sessiz kalabilsem keşke. Ama hergün sormak istiyorum ne yaptınız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…