- 22 Aralık 2019
- 490
- 983
- 23
- 39
- Konu Sahibi purple1986
-
Yıpratmayın kendinizi bence. Adamın aklına da böyle şeyler sokmayın. Hayatta herşey olacağına varıyor, siz kendi değerinizi bilin ve hissettirin.
Evde mis gibi eşi, düzeni, verilmiş sözleri varken, hepsini yıkıp geçecekse, zaten adam vasfında değildir o.
İhtimaller üzerinde kafa yoracaksak, yaşlanmadan gelen ölüm gibi bir ihtimal daha var. Sağlıklı bir varlık elzem, bize yamuk yapan insanlar değil. Öyle bişey yaparsa o zaman nasıl tepki vereceğinizi düşünürsünüz.
Bu emareler de varsa takipte kalin ama esinize hissettirmeyin. Onun yaninda lafini acmayinGece şarjdaydı
Dolmuştu şarjı. O yüzden şaşırdım zaten
Bir de beni sürekli arar normalde ama bu kadının yanında aramadı hiç
Hep ya dışarı çıkmıştır ya o biyere gitmiştir aradığında
Ben bi kere aradığımda onun yanındaydı ofiste. Hemen kapatmak istedi fark ettim
Uçak moduna almış deyince bende şüphelendim niye alır ki bir insan uçak moduna.Ayrıca babamdan bunu yaşamış olarak söyleyeyim bu kadını övüyor dediniz ya kesin bir şey var diye düşündüm hoşlanmak.Babam bizimde tanıdığımız birini yanında çalıştrmaya başlamıştı kızda hiç evden çıkmaz kendi halinde ve erkeksi biridir.Bizim öyle şey aklımızın ucundan geçmezdi.Babam sürekli kzıı övüyor şöyşe maharetli böyle iyi fln neyse.Biz hayatta şüphelenmiyoruz tabi.Sonra anne telefonda yakalamış birbirlerine fotomu ne atmışlar nerdesin demeler fln.Duyduğuma göre babam bu kadına aşık olmuş sanırım ama küçük bir yer duyulsun istemediğinden annem çunku yayıcak herkese dıye konuyu kapattırdı görüşmüyolar sanırım zaten birlikte çalışmıyorlar ne zamandır görüşme gibi imkanlarıda yokMerhaba Hanımlar
Ben 4 5 sene önce burada bir konu okumuştum ve çok etkilenmiştim. Konunun adını bile hatırlıyorum"Elinde değilmiş Aşık olmuş.."
En büyük korkum eşimin başka birine aşık olması bana baktığı gibi bakması. Bunu düşünmek bile canımı çok yakıyor. Eşimle görünen hiç bir problemimiz yok beni sevdiğine inanıyorum her konuda yardımcımdır ama bikaç aydır benim hissettiklerim çok acı veriyor bana.
Eşim 1 yıl önce bi işyerine girdi. İş hayatında hep mesafelidir iş dışında görüşmez ben de tanımıyorum arkadaşlarını. Normalden farklı olarak bi bayan arkadaşını sürekli övüyordu iş konusunda şöyle iyi patrondan daha çok didiniyor vs. Bu dikkatimi çekti ve telf baktım hep işle ilgili yazışmalar ve kısa kısa biçok arama var gün içinde. Bir gün sabah 9 gibi aramış ve sonra bi resim göndermiş işle ilgili değil bi markanın ürünü. Eşime sordum ürünü bi arkadaşım almıştı ona sorayım diye fotosunu attı dedi.
Ertesi gün internet geçmişine baktığımda o ürünü aratmış fikir edinmiş. Neden bana söylemedin kendin yardım etmeye çalışmışsın işte aramışsın internetten dedim sonra içimden geçenleri söyledim sürekli övüyorsun bu kadını,iş dışında neden konuşuyorsun diye.. Önce şaşırdı sonra güzelce anlattı yok öyle bişey bana güvenmiyor musun nasıl düşünürsün böyle bişeyi dedi. Ben ağladım ısrarla suçlayınca bıktım telefonumu didik didik etmenden dedi paranoyak olmuşsun doktora gidelim dedi baya bozuştuk. Her gün yemekte birlikteler çok kıskanıyorum gerçekten, hatta ben de kendimden şüphe ettim hasta mı oldum psikologa mı gitsem diye içim içimi yiyor.
Bu sabah şunu fark ettim kahvaltı yaparken telefonunu uçak moduna almış çıktı aradım uçak modunu kaldırmış. Bu ne şimdi? İnsan sabah telefonunu neden uçak moduna alır??
Keşke diyorum kıskandığımı fark ettirmeseydim
Somut sadece bunlar var. Sizce eşime haksızlık mı yapıyorum
Kendi iş arkadasıyla yemek yiyorsa dısarıda siz niye katılamıcaksınız hem de baş başa yiyolar.Size şunu söyleyeyim bende bu konuda eşimi dinlerdim genelde ama bir kere kadınla konuşmasını yakaladım yaptığım herseyden pişman oldum o yüzden ben nereye gıtmek ıstersem belli ölçülerde tabi oraya giderim taviz vermiceğimi söyledimBir de bu adam benim iş yerimde olan zorunluluk harici kutlama yemeklerine katılmamı istemeyen adam. Ben bi şekilde istiyosam katılıyorum o ayrı da. O da darlıyor beni yani
E evdesin zaten biterse takarsınBen telefonumu sürekli uçak moduna alırım evde
Şarjı bitmesin diye
Benimkide tam tersine her gördüğü insanı gömer kadın erkek farketmez en mükemmel kişi o ve benimMerhaba Hanımlar
Ben 4 5 sene önce burada bir konu okumuştum ve çok etkilenmiştim. Konunun adını bile hatırlıyorum"Elinde değilmiş Aşık olmuş.."
En büyük korkum eşimin başka birine aşık olması bana baktığı gibi bakması. Bunu düşünmek bile canımı çok yakıyor. Eşimle görünen hiç bir problemimiz yok beni sevdiğine inanıyorum her konuda yardımcımdır ama bikaç aydır benim hissettiklerim çok acı veriyor bana.
Eşim 1 yıl önce bi işyerine girdi. İş hayatında hep mesafelidir iş dışında görüşmez ben de tanımıyorum arkadaşlarını. Normalden farklı olarak bi bayan arkadaşını sürekli övüyordu iş konusunda şöyle iyi patrondan daha çok didiniyor vs. Bu dikkatimi çekti ve telf baktım hep işle ilgili yazışmalar ve kısa kısa biçok arama var gün içinde. Bir gün sabah 9 gibi aramış ve sonra bi resim göndermiş işle ilgili değil bi markanın ürünü. Eşime sordum ürünü bi arkadaşım almıştı ona sorayım diye fotosunu attı dedi.
Ertesi gün internet geçmişine baktığımda o ürünü aratmış fikir edinmiş. Neden bana söylemedin kendin yardım etmeye çalışmışsın işte aramışsın internetten dedim sonra içimden geçenleri söyledim sürekli övüyorsun bu kadını,iş dışında neden konuşuyorsun diye.. Önce şaşırdı sonra güzelce anlattı yok öyle bişey bana güvenmiyor musun nasıl düşünürsün böyle bişeyi dedi. Ben ağladım ısrarla suçlayınca bıktım telefonumu didik didik etmenden dedi paranoyak olmuşsun doktora gidelim dedi baya bozuştuk. Her gün yemekte birlikteler çok kıskanıyorum gerçekten, hatta ben de kendimden şüphe ettim hasta mı oldum psikologa mı gitsem diye içim içimi yiyor.
Bu sabah şunu fark ettim kahvaltı yaparken telefonunu uçak moduna almış çıktı aradım uçak modunu kaldırmış. Bu ne şimdi? İnsan sabah telefonunu neden uçak moduna alır??
Keşke diyorum kıskandığımı fark ettirmeseydim
Somut sadece bunlar var. Sizce eşime haksızlık mı yapıyorum
Orası öyle ama alışkanlık işte ben Çok kullanırım uçak moduE evdesin zaten biterse takarsın ☺
Öncelikle bu konuyu şimdilik kapatmış gibi yapın. Eşiniz konuyu açarsa ona haksızlık yaptığınız için üzgün olduğunuzu söyleyin.Kızlar yorum yapan herkese teşekkür ederim derdim biraz da olsa hafifledi
Akşama kadar yazamayabilirim akşam cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?