Kuruntu mu kadınlar hisseder mi

Allah razı olsun sizden
Ne kadar olumlu güzel bi yorum yapmışsınız
Ara ara bunaldığımda okuyacağım bu cümlelerinizi

Kızlar yorum yapan herkese teşekkür ederim derdim biraz da olsa hafifledi
Akşama kadar yazamayabilirim akşam cevaplarım

Bu emareler de varsa takipte kalin ama esinize hissettirmeyin. Onun yaninda lafini acmayin

Bazen bende telefonumu hızlı sarj olsun diye uçak moduna alırım. Telefonu sarjda mıydı?

Sanki benim erkek arkadaşımı anlatmışsinız. En nefret ettiğim şey başka kadınları övmesi. Bir de üzerine sen paranoyaksın demesi. Hee övdüğü kızlar çok güzel, benim erkek arkadaşıma bakacak değiller ben simdilik idare ediyorum ama bir gelecek düşünmüyorum. Kadının da eşinizle alakalı bir şeyleri var bence. Fotoğraf falan atmalar ürün sormalar hoş değil. Bence bu ilişki yanlış yerlere gitmeden kadını yemeğe davet edin. Ne kadar iyi bir çift olduğunuzu gösterin. Aralarındaki ilişkiyi gözlemleme şansınız olur.

Tlf geçmisine bakın derim dökümüne sürekli takipte kalon

Uçak moduna almış deyince bende şüphelendim niye alır ki bir insan uçak moduna.Ayrıca babamdan bunu yaşamış olarak söyleyeyim bu kadını övüyor dediniz ya kesin bir şey var diye düşündüm hoşlanmak.Babam bizimde tanıdığımız birini yanında çalıştrmaya başlamıştı kızda hiç evden çıkmaz kendi halinde ve erkeksi biridir.Bizim öyle şey aklımızın ucundan geçmezdi.Babam sürekli kzıı övüyor şöyşe maharetli böyle iyi fln neyse.Biz hayatta şüphelenmiyoruz tabi.Sonra anne telefonda yakalamış birbirlerine fotomu ne atmışlar nerdesin demeler fln.Duyduğuma göre babam bu kadına aşık olmuş sanırım ama küçük bir yer duyulsun istemediğinden annem çunku yayıcak herkese dıye konuyu kapattırdı görüşmüyolar sanırım zaten birlikte çalışmıyorlar ne zamandır görüşme gibi imkanlarıda yok

Bir de bu adam benim iş yerimde olan zorunluluk harici kutlama yemeklerine katılmamı istemeyen adam. Ben bi şekilde istiyosam katılıyorum o ayrı da. O da darlıyor beni yani
Kendi iş arkadasıyla yemek yiyorsa dısarıda siz niye katılamıcaksınız hem de baş başa yiyolar.Size şunu söyleyeyim bende bu konuda eşimi dinlerdim genelde ama bir kere kadınla konuşmasını yakaladım yaptığım herseyden pişman oldum o yüzden ben nereye gıtmek ıstersem belli ölçülerde tabi oraya giderim taviz vermiceğimi söyledim

Benimkide tam tersine her gördüğü insanı gömer kadın erkek farketmez en mükemmel kişi o ve benim te Allam yani durum da bi sıkıntı yok aslında ama niye hergün o kadınla yemek yiyor yani ben hergün aynı iş arkadaşımla yemeğe gitmiyorum mecburiyetimi var ki ?

valla sıkıntı her gün beraber dışarda yemek nedir. Peki seni yedirir içirir gezdirirmi. Sana karşı tavur tutum nasıl ona bir bak bence

Asıl sorun bence en büyük korkunuzun eşinizin bir başkasına aşık olma ihtimali olması. Eşimi çok seviyorum bir başkasına aşık olursa çok üzülürüm ama bu dünyanın sonu değil. Aslolan benim eşim değil. Siz eşinize bağımlı olduğunuz izlenimi verdiniz bana. Eşiniz telefonumu didik didik etmenden bıktım dediğine göre bu yaşanan ilk mesele değil. Şahsen eşim telefonunu karıştırıp al bak ne buldum diye önüme getirse bu benim için ciddi bir sorundur. Kıskançlık bende olan veya anlayabildiğim bir duygu olmadığı için sizinle empati yapmakta zorlanıyorum. Eğer bu durum olacaksa önüne geçemezsiniz. Bana anlattıklarınızda bir sorun var gibi gelmedi sizin evham yaptığınızı düşünüyorum. Bu şekilde kafanızda kurup durmanız sadece size zarar verir.

Bütün olanları geçtim de sabah uçak moduna alması çok düşündürücü bilemedim şimdi ne desem boş ama takibe devam edin birsey varsa mutlaka çıkar birde mesafe koyabilir sonucta sabah msj atması saçma iş yerindede yakınlar sık sık aramalar neden

Bakın sizin konunuzda sıkıntılı iki nokta var, siz eşinizden böyle bir konuda şüphelendiğinizde kesinlikle onunla paylaşma yoluna gitmeyin, ben hayatımda siz böyle bir soru sorduğunuzda, evet hayatım hayranım ya da hoşlanıyorum diyeni duymadım. Evlilikte en önemli olay empatidir. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmamaktır. Mesela eşinizin sürekli öğle yemeklerini o kadınla yemesinden bahsediyorsunuz, eşiniz aynı hakkı size veriyor mu? Bakın iş arkadaşları arada beraber yemeğe çıkabilir ama sürekli beraber çıkıyorlarsa ve başbaşalarsa bu sıkıntılı bir durum bana göre, ayrıca eşiniz bunları normal karşılamadığını size kızdığını söylemiştiniz, kendisi normal bulmuyorsa ve yapıyorsa kusura bakmayın ama bir haltlar karıştırıyordur, yani sen erkek iş arkadaşlarınla yemeğe gidemezsin ama ben kız iş arkadaşımla giderim neyin kafası, akacak kan damarda durmaz demişler, sizin yapacağınız hiçbirşey yaşanacağa engel olmaz, ben sizin yerinizde olsam kesinlikle uzaktan takip ederim, ama eşiminde hayatıma karışmasına müsade etmem , o çıkıyorsa iş arkadaşıyla demek ki birşey yok, bende çıkarım, sana birşey söylediğinde de alırım karşıma o dediği lafları bir bir yediririm ona, lütfen kendinizi üzmeyin önüne geçemeyeceğiniz şeyler için canınızı yakmayın, o sizi kaybetmekten korkmuyor , böyle bir halt karıştırıyorsa sizin yapacağınız birşey yok.

Kendinize bunu yapmayın bence. Kıskançlığın sonu yok. Gereksiz bir şey. Eşinizi soğutursunuz gereksiz kıskançlıklarla. Hayat böyle geçmez yani. Eşinizin başkasına aşık olması ihtimalini kafanıza takarak yaşamayın. Bir kere o sizi seçti sizi seviyor ki sizinle beraber. Eğer ya yarın eşim başkasına aşık olursa diye faraziye bir şey için kendi kendinize kurup üzerseniz kendinizi bugün sahip olduğunuz sevginin ve mutluluğun ne kıymeti kalır? Mutlu olmaya bakın yarın sağ çıkacağımız bile belli değil.

Son düzenleme:
Kızlar yorum yapan herkese teşekkür ederim derdim biraz da olsa hafifledi
Akşama kadar yazamayabilirim akşam cevaplarım
Öncelikle bu konuyu şimdilik kapatmış gibi yapın. Eşiniz konuyu açarsa ona haksızlık yaptığınız için üzgün olduğunuzu söyleyin.
Akşam eve gittiğinizde sohbet ederken sıradan bir şeymiş gibi iş arkadaşlarınızla yemeğe çıktığınıza dair bir senaryo yazın. Misal yemek kötüydü/güzeldi, ortam çok neşeliydi vs. Sonra eşinize söz hakkı vermeden başka konuya geçin.
2-3 günde bir telefonu alıp başka odaya gidin ve bir tanıdığınızı arayıp şen konuşmalar yapın. Whatsappta yazışın ve gülün ama tüm yazışmaları silin.
Eşiniz sorduğunda iş arkadaşlarınızla (erkek-kadın karışık) aranızda geçen konuşmalar olduğunu söyleyin.
Bunu söylememin nedeni eşinizin dikkatini size odaklamasını sağlamak.
Bir süre bunu sürdürün ve eşinizle asla tartışmayın. O tartışmak isterse oda değiştirin. 1-2 hafta sonra siz de erkek bir iş arkadaşınızı hafiften övmeye başlayın. Kocanız zamanla sadece size odaklanacaktır. O zaman geldiğinde karşılıklı kartlarınızı açar ve karşı cinslere mesafeli davranacağınıza dair sözler verirsiniz diye düşünüyorum.

Haklısınız ben de kıskandığımı belli ettikçe öz saygımı yitirdiğimi düşünüyorum aslında. Sorularınıza toplu cevap vereyim arkadaşlar

Eşime konuyu açtığımda empati yap aynı şekilde ben bir erkek arkadaşla her gün yemek yesem dışarda ne hissedersin dedim haklısın ama zorunlu bir durum bu napayım ya yemek yemeyeceğim aç gezeceğim ya da işten ayrılcam dedi. Bir de bazen patronları da oluyormuş 3 4 kişi oluyorlarmış onu söyledi.
Ben ne olursa olsun o ortamda samimiyetin artacağını düşünüyorum iki kişi olduklarında özellikle..

Bi arkadaş sormuş seninle çıkar mı diye evet kızlar hep çıkarız gezmeyi sever gezdirir ailesiyle aradaki dengeyi çok iyi korur bana özen gösterir bu konularda hiç sıkıntım yok

Hatta gecen yıllarda eşimin sağlık sorunlarıyla ilgili sıkıntısı vardı sadece ben ve ailem hep yanındaydık maddi manevi destek olduk, minnet duygusu fazla bize karşı.

Eşine bağımlı olmuşsun diyen arkadaşa katılıyorum bunu ben de hissediyorum bazen ama elimde değil çok sevgiden mi güvenmemek mi bilmiyorum..

Telefon karıştırma mevzusu şöyle ikimizin de tel ortadadır o da bakar benimkine ben de onunkine önceden de bakardım bunu sorun yapmazdı. Onun için araştırdığı şeyi internette görünce ozaman dedi didik didik inceleme diye.

Önceden anlattıklarından anladığım kadarıyla şen şakrak herkesle samimiyet kurabilen iletişimi çok iyi birisi bu hanım. Ben de evde sürekli bunu düşünüp modumu düşürmek istemiyorum ama huzursuzum

Sizin dediğiniz gibi üstüne düşmeyi bırakıcam.Ama uçak modunu kontrol edicem devam ederse ne düşünürüm ne yaparım bilemiyorum

uçak moduna alması çok yanlış. eğer o kadın arayacaksa ve işle ilgiliyse sizden neden çekinsin ki. hatta daha iyi bile olur. bak iş konuşuyoruz olur yani. iş dışında birşey için de bir zahmet aramasın, konuşmasınlar. eşiniz şüpheli davranmış. evet iş yerinden arkadaşlarımız olabilir ama eşiniz evli olduğunu unutmasın. kanka bile olsalar iş dışına çıkmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…