merhaba evliyim esimin cocukluk arkadaslariyla her zaman gorusuruz genelde cift olarak takiliriz ve en yakin arkadasinin bir yildir iliskisi var fakat bir süredir gozlemledigim seyler gozume batmaya basladi genelde kafeye gideriz ve ben yanimda esim onun yaninda arkadasi ve sevgilisi vardi muhabbet edilirken esime seslenip bir seyler anlatmaya calistigini gordum ya da bir espri yapildiginda esime gulup sonra bizlere baktigini gecende muhabbet esnasinda yaninda sevgilisiyle alakali bir konuda ona bakmasi gerekirken esime bakarak anlattigini gordum ve gozgoze geldigimizde onune bakiyo ve oturdugum semt kayinvalidemlerin yeri evet cevresi iyi degil fakat ailesiyle olmaktan mutsuz degilim sadece komşular cok merakli ev ziyaretinde alisabildin mi dedi ve ben evet zaten uzun suredir gidip geldigimi artik cekinmedigimi sadece komşular cok merakli dedim bunu sevgilisine yasadigi yerden memnun degilmis mutsuzmus diye anlatmis ve bu da kulagima geldi tabi ki kuruntu mu sizce ya da arama nasil mesafe koymaliyim?
Arkadaşı kocasına iş atıyormuş öyle hissediyormuş. Acaba yanlış mı hissediyorum diyorNe anlatıyosun ablacım?
Bunları yapan kocasının arkadaşı gibi algılıyorum benArkadaşı kocasına iş atıyormuş öyle hissediyormuş. Acaba yanlış mı hissediyorum diyor
Farketmez ikisi de kadın ha onun ha bunun arkadaşıBunları yapan kocasının arkadaşı gibi algılıyorum ben
Lezbiyenler mi? Beni ilgilendirmez tabi ki cinael yönelimleri asla.Farketmez ikisi de kadın ha onun ha bunun arkadaşı
evet iyiyi bile kotuye çeviriyorlar maalesefLafı değiştirerek anlatıyor kuruntu değil mesafe iyidir böyle kişilere karşı yada konuşmaya devam edilecekse havadan sudan konuş sırrını falan söyleme bire bin kadar Allah korusun.
saka gibi gozle gorulen sey nasil oyle gelebilir ki...Üniversitede bir kiz erkegin kiz arkadasinin yaninda utanmadan adamla flört etmisti. Ben onu söyledigimde "öyle birsey yok sana öyle gelmistir" dedi ama kör degilizyani ben böyle seylere sasirmam
arkadaslarinin kiz arkadaslarina kardesim diye hitap eder ondan yana gozume carpan bir sey gormedimEşinizin tavrı nasıl peki? Burada eş önemli.
saka gibi gozle gorulen sey nasil oyle gelebilir ki...
Bi daha ki buluşmada direk eşlerinizinde yanında sorun neden bu şekilde anlattın diye bence..merhaba evliyim esimin cocukluk arkadaslariyla her zaman gorusuruz genelde cift olarak takiliriz ve en yakin arkadasinin bir yildir iliskisi var fakat bir süredir gozlemledigim seyler gozume batmaya basladi genelde kafeye gideriz ve ben yanimda esim onun yaninda arkadasi ve sevgilisi vardi muhabbet edilirken esime seslenip bir seyler anlatmaya calistigini gordum ya da bir espri yapildiginda esime gulup sonra bizlere baktigini gecende muhabbet esnasinda yaninda sevgilisiyle alakali bir konuda ona bakmasi gerekirken esime bakarak anlattigini gordum ve gozgoze geldigimizde onune bakiyo ve oturdugum semt kayinvalidemlerin yeri evet cevresi iyi degil fakat ailesiyle olmaktan mutsuz degilim sadece komşular cok merakli ev ziyaretinde alisabildin mi dedi ve ben evet zaten uzun suredir gidip geldigimi artik cekinmedigimi sadece komşular cok merakli dedim bunu sevgilisine yasadigi yerden memnun degilmis mutsuzmus diye anlatmis ve bu da kulagima geldi tabi ki kuruntu mu sizce ya da arama nasil mesafe koymaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?