- 26 Şubat 2019
- 2.050
- 1.600
- 133
Yani saat olarak şüpheli geldi bana ama bugün bakmaya çalışacağım bi telefonuna bakalım ne çıkacakNormalde de mesaj tutmuyor siliyorsa çok takılmayın ama sadece o an o mesajı silmisse şüphe duymakta haklısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani saat olarak şüpheli geldi bana ama bugün bakmaya çalışacağım bi telefonuna bakalım ne çıkacakNormalde de mesaj tutmuyor siliyorsa çok takılmayın ama sadece o an o mesajı silmisse şüphe duymakta haklısınız
Ay çok irdelemeyin ya da hiç belli etmeden bakın. bende sizin gibi takınca takıyorum ama bu kez bana guvenmiyorsun diye huzursuzluk çıkmış oluyor. Hele ki cidden ortada bişey yoksa o zaman suçlu durumuna dusuyor insanYani saat olarak şüpheli geldi bana ama bugün bakmaya çalışacağım bi telefonuna bakalım ne çıkacak
Akşam eve gelince ona belli etmeden baktım evet gerçekten de parti mesajı. Şaka gibi gözümle görmesem inanmazdım ama doğruymuş.Ay çok irdelemeyin ya da hiç belli etmeden bakın. bende sizin gibi takınca takıyorum ama bu kez bana guvenmiyorsun diye huzursuzluk çıkmış oluyor. Hele ki cidden ortada bişey yoksa o zaman suçlu durumuna dusuyor insan![]()
Size tekrar teşekkür ederimSilinen mesajlar çöp kutusuna da düşebilir keşke ordan baksaydıniz sanirim her telefonda yok o ama bi bakın mesajların çöp kutusu yeri varsa eşiniz orayı bilmiyorsa oraya düşmüş olabilir. 1 ay sonra ordan otomatik siliniyor. Benim telefonumda var çünkü o geldi aklıma bi bakin derim
Ve enişteninki de parti mesajıymış hayırlı olsunAkşam eve gelince ona belli etmeden baktım evet gerçekten de parti mesajı. Şaka gibi gözümle görmesem inanmazdım ama doğruymuş.
Valla görene kadar inanmamıştım yaSaat 12 ve parti mesajı geldi.
Dur gidiyim şu üyeye yazayım dedim olabiliyor demek ki.
Ve enişteninki de parti mesajıymış hayırlı olsuntemkinli olmak iyidir ama kötüyü de çağırma.
Gerçekten çok sevindim gözünüz aydın. artık biraz rahat olun kuruntulardan uzak durun .Size tekrar teşekkür ederimSöylediğiniz gibi silinen mesajlar klasöründen baktım doğru söylüyormuş.
Yok yok hiç düşünmeyinGerçekten çok sevindim gözünüz aydın. artık biraz rahat olun kuruntulardan uzak durun .benim esimin de telefonuna gece 12 de 1 de bildirimler falan gelir .hiç bakmam kim die bile sormam .oğlum oyun indirmistir onun uyarı bildirimleridir die bakmayı düşünmem. acaba düşünsem mi
![]()
Hangi operatorse fatura kesiminden sonra operatorun telefona yüklü uygulamasina girip fatura detayina bakin telefona gelen bi sifre ile bakiliyor hatta direkt o gun tarihine mesaja bakarsiniz boylece iciniz daha rahat ederKızlar günaydın.
Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama sürekli düşünüyorum. 8 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Bir sorunumuz yok çok şükür ama ben sürekli tetikteyim. Aldatılma korkum mu var bilmiyorum ama eşimin en ufak bir hareketinden anlam çıkartmaya çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Sürekli bir şey yakalayacak gibi takipteyim.
Niye böyle bilmiyorum. Eşimin yanlış bir davranışı da yok. Önceki ilişkimde aldatıldım. Yani aldatılmışım defalarca haberim yokmuş, öğrenince bitirdim. Bundan dolayı mı sürekli tetikteyim, yoksa burda okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum.
Ara ara bu düşünce geliyor, bir iki takip edip bir şey bulamayınca bastırıyorum bu düşüncemi. Bu ara tekrar sebep olan olay şu; geçen gece eşimle oturuyorduk saat 1.30-2.30 arası mesaj geldi eşime. Kim bu saatte dedim. Telefon uzaktaydı bakmadan banka falandır dedi. O sırada kızım ağladı gittim onun yanına uyutup döndüm. Dönünce kimmiş dedim siyasi partilerden birini söyledi. Ben de bu saatte de mi atıyorlarmış oha falan dedim. Sonra yatarken fırsatını bulup baktım silinmiş mesaj.
Ben mi kuruntuluyum yoksa insan hisseder mi benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum.
Valla başka mesaj göreceksiniz die korkmadim değil açıkçası . Çünkü benim dediğim yöntemle kesin sonucu gördünüz. Başka bi mesaj olsaydı kendimi suçlu hissederdim. Neyse ki enişte masum çıktı bende rahatladım. Rabbim bi daha bu şüpheye düşürmesin siziYok yok hiç düşünmeyinteşekkürler ben de artık düşünmeyeceğim ya çok fazla kurdum galiba kafamda kendim de yoruldum artık takmamaya çalışacağım.
Teşekkür ederim. Telefonun silinmiş mesaj kutusuna baktım doğru söylüyormuş ama bu da aklımda bulunsun.Hangi operatorse fatura kesiminden sonra operatorun telefona yüklü uygulamasina girip fatura detayina bakin telefona gelen bi sifre ile bakiliyor hatta direkt o gun tarihine mesaja bakarsiniz boylece iciniz daha rahat eder
Valla bende korktum açarken ellerim titriyordu. Sonuç ne olursa olsun iyi ki söylediniz iki türlü de işime yarardı. Amin inşallah sağolunValla başka mesaj göreceksiniz die korkmadim değil açıkçası . Çünkü benim dediğim yöntemle kesin sonucu gördünüz. Başka bi mesaj olsaydı kendimi suçlu hissederdim. Neyse ki enişte masum çıktı bende rahatladım. Rabbim bi daha bu şüpheye düşürmesin sizi![]()
Ayyy sizin adiniza çok sevindim içinizde kuşku kalmamış olduAkşam eve gelince ona belli etmeden baktım evet gerçekten de parti mesajı. Şaka gibi gözümle görmesem inanmazdım ama doğruymuş.
Çok teşekkür ederim evet rahatladım gerçektenAyyy sizin adiniza çok sevindim içinizde kuşku kalmamış oldu
Kızlar günaydın.
Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama sürekli düşünüyorum. 8 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Bir sorunumuz yok çok şükür ama ben sürekli tetikteyim. Aldatılma korkum mu var bilmiyorum ama eşimin en ufak bir hareketinden anlam çıkartmaya çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Sürekli bir şey yakalayacak gibi takipteyim.
Niye böyle bilmiyorum. Eşimin yanlış bir davranışı da yok. Önceki ilişkimde aldatıldım. Yani aldatılmışım defalarca haberim yokmuş, öğrenince bitirdim. Bundan dolayı mı sürekli tetikteyim, yoksa burda okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum.
Ara ara bu düşünce geliyor, bir iki takip edip bir şey bulamayınca bastırıyorum bu düşüncemi. Bu ara tekrar sebep olan olay şu; geçen gece eşimle oturuyorduk saat 1.30-2.30 arası mesaj geldi eşime. Kim bu saatte dedim. Telefon uzaktaydı bakmadan banka falandır dedi. O sırada kızım ağladı gittim onun yanına uyutup döndüm. Dönünce kimmiş dedim siyasi partilerden birini söyledi. Ben de bu saatte de mi atıyorlarmış oha falan dedim. Sonra yatarken fırsatını bulup baktım silinmiş mesaj.
Ben mi kuruntuluyum yoksa insan hisseder mi benim gibi olanlar var mı? Merak
Konudaki hanımefendinün normal olmayacak derecede kuruntuları oldugu için bununda normal olması gerekmiyor.Ay bunlar normal şeyler mi? Konu sahibinin eşinin çok şüpheli bir davranışı yok ki neden konum takip etsin? Burada bir adamın karısının konumunu takip ettiğini (çok gecerli bir sey olmadan )öğrensek sapık mı manyak mı diye linçleriz adamı.