Kurye tacizci miydi???..

Allah razı olsun siz anladiniz beni,yanı kendi kuruntum da olabilir ama ben çok sipariş veririm. en ufak htiyaçları bile bazen siparişle isterim çocuklar olduğundan cikamyrm,inanın ilk kez böyle bir şey hissettim,tam olarak yazamadım anlatamadım başta kapıyı açtım tamamiyle sonra pizzaları aldım tedirgin olunca kapıyı aralık bıraktım tuttum,adam iyice kapıya yanasincada korktum olay bu,yanı belki 500.sipraismdir ama hiç böyle tuhaf olmamıştı gelen kuryecilerde öyle mesafeli duruyorlardi.Adamin günahını almak istemem arkadaslrin dediği gibi benim kuruntum,yada o an hislerim yanıltmış olabilir
Herkes asiri pozitif yaklasmis fakat his baskadir arkadas o pis bakisi anlarsin yani, surada msjlardan niyetleri anliyorsun bazen, kaldiki kabak gibi adamin yuzunu gorup rahatsiz olmussun ,daha 1 ay olmadi benzerini yasadim, hassasim ,sinir oldum.

Allah razı olsun siz anladiniz beni,yanı kendi kuruntum da olabilir ama ben çok sipariş veririm. en ufak htiyaçları bile bazen siparişle isterim çocuklar olduğundan cikamyrm,inanın ilk kez böyle bir şey hissettim,tam olarak yazamadım anlatamadım başta kapıyı açtım tamamiyle sonra pizzaları aldım tedirgin olunca kapıyı aralık bıraktım tuttum,adam iyice kapıya yanasincada korktum olay bu,yanı belki 500.sipraismdir ama hiç böyle tuhaf olmamıştı gelen kuryecilerde öyle mesafeli duruyorlardi.Adamin günahını almak istemem arkadaslrin dediği gibi benim kuruntum,yada o an hislerim yanıltmış olabilir
POS cihazı çekmeyince adam kapıya yaklaştığı için eskiden yaşadığınız taciz olayıyla bağdaştırıp korkmuş olabilirsiniz.

Merhaba hanımlar bugün pizza sipariş ettim telefonla.Pizzacı siparişimi aldı tmm ben getiricem dedi,bi yarim saat sonra geldi kapıyı açtım cocuklarda vardı iki oğlum küçükler henüz,ama adam bir tuhaf geldi bana, hani böyle hissedersnz ya.Özellikle yüzüne bakmadım,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim, sonra adam hani eşik olurya ordan böyle post cihazını elinde tutarak sanki içeriye girecek gibi geldi ben o an çok korktum ama belli etmedim,elimi sıkıca kapıda tuttum ki öyle bir şey yaparsa hemen kapatym kapıyı,adam sanki anladı tepkimi post cihazı çeksin diye yaptım dedi,anladım dedim ciddi şekilde ama mesafe önemli hastalık var dedim.Normalde panik değilim korkak biri filanda değilim ama bu olay etkiledi beni, adamın bakışları filan hani böyle üzerinizde hissedersnz ya pis bir şeyleri,bakmadan bile hissedersiniz öyle oldum,öğleden beri atamadm üstümden,ben mi yanlış anladım acaba diyorum,yanı aklıma geldiği an bile o anki korkumu hissedyrm.
Aldığınız yere şikayette bulunun taciz yanlış anlaşılacak şey değil hissedilir

Pizza siparişlerini patron ya da telefona bakanlar getirmezler kuryeler ayrıdır ve böyle taciz falan olup şilayet olsa işten atılırlar. Anlattıklarınızda da tacize benzer ne bir söz, ne el kol hareketi var..eşiği biraz aştı diye fazla pimpirikli değil misiniz? Sise takması için birkaç kere gelmesi lazımdı.siz herşeyden nem kapıyorsanız eşiniz varken sipariş verin bu zamanda canla başla çalışan kuryeleri bir rahat bırakın

Aldığınız yere şikayette bulunun taciz yanlış anlaşılacak şey değil hissedilir
Kesinliği olmayan bir şey yüzünden sırf öyle hissetti diye bir insanı işinden etsin yani... Ne diyecek peki şikayetinde “kuryenizin pis pis bakışlarını üzerimde hissettim” falan mı?

Adamın günahını almak istemem diyip adama demediğinizi bırakmamışsınız. Adam gelip bu söylediklerinizi okusa zaten bir daha size sipariş getirmez zaten. Ayrıca adamın ekmek parası sizin için neden bunu riske atsın ya insanlar zar zor iş buluyor zaten kendinizi fazla önemsiyorsunuz bence. Her erkek tacizci değildir. Adamın post cihazı çekmemiştir uzatmıştır ne abartmışsınız ya. Madem daha öncede tacize uğradın sipariş verme hiç bir yerden. İnsanlar ekmek parası için çalışırken günahlarını almana gerek yok.

Merhaba hanımlar bugün pizza sipariş ettim telefonla.Pizzacı siparişimi aldı tmm ben getiricem dedi,bi yarim saat sonra geldi kapıyı açtım cocuklarda vardı iki oğlum küçükler henüz,ama adam bir tuhaf geldi bana, hani böyle hissedersnz ya.Özellikle yüzüne bakmadım,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim, sonra adam hani eşik olurya ordan böyle post cihazını elinde tutarak sanki içeriye girecek gibi geldi ben o an çok korktum ama belli etmedim,elimi sıkıca kapıda tuttum ki öyle bir şey yaparsa hemen kapatym kapıyı,adam sanki anladı tepkimi post cihazı çeksin diye yaptım dedi,anladım dedim ciddi şekilde ama mesafe önemli hastalık var dedim.Normalde panik değilim korkak biri filanda değilim ama bu olay etkiledi beni, adamın bakışları filan hani böyle üzerinizde hissedersnz ya pis bir şeyleri,bakmadan bile hissedersiniz öyle oldum,öğleden beri atamadm üstümden,ben mi yanlış anladım acaba diyorum,yanı aklıma geldiği an bile o anki korkumu hissedyrm.
Bence kapı arasından adama biber gazı sıkarak müdahale etmeliydin bu duruma . Çok şükür iyisin .

hissettiyseniz doğrudur.
bizede bir akşam çıg kofte siparisi gelmisti, siparisi de kendi numaramla vermistim adam tipki sizin pizzaci gibi hal hareket olarak bir tuhafti.
sonra ki gunlerde bir kac kez beni kendi numaramdan arayip, cig kofte siparisi vermismiydiniz pardon yanlis aradim vs diyip kapatiyordu.
hadi ayni gun arasa diyecegim ki karisti 2 3 gun benim uzerime hicmi siparis veren olmadi da benim numaram karisiyor.
sonra is yerini aradim yetkili biriyle gorusup durumu anlattim. ne oldu bilmiyorum ama bir daha aranmadim.
yerinizde olsam bir daha ordan siparis vermem.

Kesinliği olmayan bir şey yüzünden sırf öyle hissetti diye bir insanı işinden etsin yani... Ne diyecek peki şikayetinde “kuryenizin pis pis bakışlarını üzerimde hissettim” falan mı?

Cidden bizde de benzer durum oluyor zaman zaman. Cogu zaman kurye uzaktayken sorunsuz cekiyor ama nadiren cekmedigi de oldu hatta eşimle kuryenin asagi inmişligi var cihaz ceksin diye, bazen de kurye cihazi eliyle iceri bile uzatiyor, adam da aciklamiş zaten neden yakin durdugunu. Bilip bilmeden yok eşige gelmiş, kapiya yaklamişmiş yok hissetmişmiş.
Milleti durduk yere işinden edecekler. Allah sabir versin insanlarla uğraşmak ne zor.

Olmuş bitmiş başınıza bişey gelmemiş niye takılı kaldınızki o an korkutucu gelmiş olabilir herkes tehlikeli artık ama olmamış bi daha aynı yerden sipariş vermezsiniz olur biter evham yapmayın

Cidden bizde de benzer durum oluyor zaman zaman. Cogu zaman kurye uzaktayken sorunsuz cekiyor ama nadiren cekmedigi de oldu hatta eşimle kuryenin asagi inmişligi var cihaz ceksin diye, bazen de kurye cihazi eliyle iceri bile uzatiyor, adam da aciklamiş zaten neden yakin durdugunu. Bilip bilmeden yok eşige gelmiş, kapiya yaklamişmiş yok hissetmişmiş.
Milleti durduk yere işinden edecekler. Allah sabir versin insanlarla uğraşmak ne zor.
Bizim içimiz gidiyor o insanlara soğuk sıcak kar yağmur demeden bütün gün/gece sokaklardalar, bir ton tehlike atlatıyorlar üç kuruş için millet yok yere işinden edecek. Bencil insanlar...

şuraya bir de kamu spotu bırakayım; kuryelere, suculara, market siparişi getirenlere lütfen bahşiş verin.

Ya peki amacı tavizse ben olsam şikayet ederdim siz ne yapmak isterseniz yapın çünkü insanların tavrından ne yapmak istediğini anlamayacak biri değilim

Ya peki amacı tavizse ben olsam şikayet ederdim siz ne yapmak isterseniz yapın çünkü insanların tavrından ne yapmak istediğini anlamayacak biri değilim
Var sizin gibi kadınlar işte elinde hiç bir done olmadan beni taciz etti diye ortalığı birbirine katan, insanların hayatını karartan. Sonra gerçek tacizler ve tacizciler kaynıyor arada bu sebepten.

bazen pos cihazları çekmeyebiliyor ama apartmanın içinde. Bence öyle bir durum yok
Konuyu sabah okudum öğleni zor ettim pizza söylettiniz bana :/ :KK70:

Son düzenleme:
Bizim binada da post cihazları bazen çekmiyor benim alıp balkona çıkmışlığım var çeksin diye 😂 Abla bağlanmıyor diyorlar ben de alıp balkona götürüyorum artık. İçeri doğru uzatanlar ya da sürekli yukarı aşağı hareket ettirenler de oluyor. Gereksiz yere işkillenmiş olabilirsiniz çünkü kadınlarda tip olarak beğenmediği ya da davranış biçiminde eğitimsel anlamda sıkıntı olan erkeklere karşı bir önyargı oluyor.

Kadınların bu konuda hissettikleri doğrudur bu Allah vergisi bir özellik misal disardayizdir bakmasakta kötü bir bakışı üzerimizde hissedet kendimize çeki düzen veririz onun gibi ...ama korkmayın sakın olun
Bakmasak da hissediyor muyuz:)) Bize öyle bir yetenek mı verilmiş. Bunlar hep retrodan sanırım. Hiç güleceğim yoktu ya...

Bı defa bende pizza sipariş etmiştim.adam 100 TL verdim bana geri 200 TL verdi.Dedim fazla verdiniz kapıyı ittirip ben sizden çok hoşlanıyorum dedi nasıl kapattigimi bilemedim.o anki sokla şikayet de etmedim.bu da böyle bir animdir...

Back
X