Kurye tacizci miydi???..

Var sizin gibi kadınlar işte elinde hiç bir done olmadan beni taciz etti diye ortalığı birbirine katan, insanların hayatını karartan. Sonra gerçek tacizler ve tacizciler kaynıyor arada bu sebepten.
Ben emin olmadığım birşey için kesinlikle şikayet etmem cümlelerinize dikkat edin lütfen

Hepimiz belli bi yaşın üstünde türkiye deneyimli kadınlarız. Gerçekten bi adamın bakışından halinden tavrından ne tür biri olduğunu anlayamayan var mı? Konu sahibi rahatsızlık hissettiyse konu bitmiştir. Kaldı ki pandemi süreci gelen kargocu teslimatçı bir metre ötede duruyo çoğu zaman ne eşikte post çekmesi ya.

Siz buradaki yorumlara bakmayın konu sahibi. Taciz diyemeyiz ama rahatsız edilmişsiniz besbelli. Sipariş verdiğiniz yere yorum yazın kargocunun kapıya yakın durduğu pandemi kuralları gereği mesafeli durması gerektiğine dair. Geçmiş olsun ayrıca.
Ya bir bakıştan, duruştan niyet okuyorsak niye bu kadar evlenene kadar tanıyamamışım diyen eş dolu... bizim bu anlama özelliğimiz sadece sapık bakışlarda, duruslarda falan mı oluyor? Daha örnek falan da vermeyeyim. Bir tutturmuşsunuz kadın anlar. Bu kadarcık şeyden nasıl anlaşılsın ya.

Ya bir bakıştan, duruştan niyet okuyorsak niye bu kadar evlenene kadar tanıyamamışım diyen eş dolu... bizim bu anlama özelliğimiz sadece sapık bakışlarda, duruslarda falan mı oluyor? Daha örnek falan da vermeyeyim. Bir tutturmuşsunuz kadın anlar. Bu kadarcık şeyden nasıl anlaşılsın ya.
Bakmadan bile anlıyorlarmış işte bakarak anlayana razıyım ben şu an 😂

Bakmadan bile anlıyorlarmış işte bakarak anlayana razıyım ben şu an 😂
Keşke anlaşılsa çok isterim ama çok net belli eden olmadıkça zor. Ben lisedeyken çok gördüm sapık tip. Çok çok hem de. Yine de böyle emin konuşamam ben anlarım diye. Insanları işlerinden etmesinler de böyle düşünen insanlar, o yeter.

Ben kapıya teslimat yapan market görevlilerine, kuryelere teslimattan sonra kolonya ikram edip,
su ister misiniz? Diye soruyorum.
Bazen ‘olur, alırım’ diyen oluyor ona da pet bardak su verip kolaylıklar dileyip yolculuyorum.
Bu konuyu okuyunca pek cesur buldum kendimi.
Konu sahibi arkadaşım ortada taciz yok siz biraz kuruntu ve panik yapmışsınız.
Bununla gelmiş geçmiş olsun.

Son düzenleme:
İnsanları sapık, tacizci vs gibi söylemlerle etiketlemek bu kadar kolay olmamalı.
Bu zihniyetin karşı cinsi yüzünden aldığımız hizmetin karşılığında gülümseyip teşekkür edemeyecek hale geldik. O zaman da kadın bana iş atıyor, aranıyor diyorlar.

Cidden bizde de benzer durum oluyor zaman zaman. Cogu zaman kurye uzaktayken sorunsuz cekiyor ama nadiren cekmedigi de oldu hatta eşimle kuryenin asagi inmişligi var cihaz ceksin diye, bazen de kurye cihazi eliyle iceri bile uzatiyor, adam da aciklamiş zaten neden yakin durdugunu. Bilip bilmeden yok eşige gelmiş, kapiya yaklamişmiş yok hissetmişmiş.
Milleti durduk yere işinden edecekler. Allah sabir versin insanlarla uğraşmak ne zor.
Bismillah simdi dusununce bizim apartman merdiveninde pos cihazi cekmiyor diye kurye cihazi bana uzatip ceken yerde okutur musunuz demisti de cihazi alip iceri gitmiştim. Nerelere gideyim tacizci miydi? Neden biber gazı sıkmadım :D

Haberlerde gördüm bugün kurye ile ilgili bir haber.20 dk içinde getirin diye tehdit eden bir densiz yüzünden az daha ölüyormuş kurye.Bu kadar yoğunlukta bir de uçkurlarını düşüneceklerdi,kapı aralığından falan bakmaya çalışacaktı.Hiç sanmam!Bir de şikayet edin falan yazılmış,ne kadar kolay insanların ekmeği ile oynamak,yazık...

Merhaba hanımlar bugün pizza sipariş ettim telefonla.Pizzacı siparişimi aldı tmm ben getiricem dedi,bi yarim saat sonra geldi kapıyı açtım cocuklarda vardı iki oğlum küçükler henüz,ama adam bir tuhaf geldi bana, hani böyle hissedersnz ya.Özellikle yüzüne bakmadım,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim, sonra adam hani eşik olurya ordan böyle post cihazını elinde tutarak sanki içeriye girecek gibi geldi ben o an çok korktum ama belli etmedim,elimi sıkıca kapıda tuttum ki öyle bir şey yaparsa hemen kapatym kapıyı,adam sanki anladı tepkimi post cihazı çeksin diye yaptım dedi,anladım dedim ciddi şekilde ama mesafe önemli hastalık var dedim.Normalde panik değilim korkak biri filanda değilim ama bu olay etkiledi beni, adamın bakışları filan hani böyle üzerinizde hissedersnz ya pis bir şeyleri,bakmadan bile hissedersiniz öyle oldum,öğleden beri atamadm üstümden,ben mi yanlış anladım acaba diyorum,yanı aklıma geldiği an bile o anki korkumu hissedyrm.

Haklısınız artık herkese potansiyel sapık olarak bakıyoruz. Sonuçta her meslek grubunda sapıklar kol geziyor kuryeler zor şartlarda çalışıyor diye bu adam sapıktır veya değildir diyemeyiz ki..
Yani çok bıçak sırtı bir konu. Bir daha ordan sipariş vermeyin uzak durun.
Geçmişte yaşadığınız şey için de üzüldüm. Malesef Türkiye'de kadınların neredeyse tamamı tacize uğruyor. İlla elle veya temas ederek olması şart değil sırf bakışlarıyla bile sapık insanlar birilerinj taciz ediyor. Siz rahatsız olduysaniz mutlaka ters bir şey vardır bence ama uzak durun ordan yeter, şikayet edecek somut bir durum yok. Kafanızdan atmaya çalışın.

Var sizin gibi kadınlar işte elinde hiç bir done olmadan beni taciz etti diye ortalığı birbirine katan, insanların hayatını karartan. Sonra gerçek tacizler ve tacizciler kaynıyor arada bu sebepten.
Boşver takma bu kadın birine evlilik dışı ilişki yaşıyor diye “sizin gibi kadınları anlamak zor zina bu zina” diye yorum atmış “sizin gibi kadınlar ne yani boşver muhattap olma 😂

Acaba konu sahibi anlatamadi mi mesala kapıya giden yabancılar özelikle kuryelere tembih edilir karşılıklı iki kolun birbirine yetisecegi kadar kapıya yaklaşması gerekir aksi insan da tedirginlik yapabilir.boyle bir şey mi yasadi acaba tabi yinede arkadaşlara da katılıyorum biraz abartmış siniz son zamanlarda her konuya böyle tepki veriyorsanız kırmak için yazmıyorum ama bir psikologa görünmeniz iyi olur

Kapiyi aralik tutarsaniz herhalde esige gelir adam. Abartmanin manasi nedir?
Kapiyi aralik tutsada, esige kadar gelemez! Bu bir alan ihlalidir..Kimsenin evine bu kadar yanasmaya hakki yok kuryenin..Rica eder kadindan o da kapiyi biraz daha acar isterse..

Haberlerde gördüm bugün kurye ile ilgili bir haber.20 dk içinde getirin diye tehdit eden bir densiz yüzünden az daha ölüyormuş kurye.Bu kadar yoğunlukta bir de uçkurlarını düşüneceklerdi,kapı aralığından falan bakmaya çalışacaktı.Hiç sanmam!Bir de şikayet edin falan yazılmış,ne kadar kolay insanların ekmeği ile oynamak,yazık...

Biz dışarıda düz yolda yürürken totomuz donuyor, onlar gece gündüz motor üstünde. Adam içinde bilmem kaç kat içlikle uçkur düşünecekti 🙄

Hemen polisi arayıp tacizden şikayetçi olmalıydınız. Hatta mit, fbi, cia hepsini göreve davet etseydiniz. Pis bakışlarını analiz etselerdi şerefsiz tacizci pizzacının.
koptummmm,hay Allah razı olsun yaa... Kötü bir gün geçiriyrum ve bastım kahkahayı :D çok iyi geldi valla,çok yaşayın e mi :)

Back
X