- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
O benim için birçok hediye aldi ama yani doğum günlerimde falan. O an yapamazdım, ertesi gün sözü vardı. Sonra Nisan düğün 3 ay içinde oldu hepsi ve hiç uygun zaman olmadiHediye yollamayin. Kendinizi aciklamayi veya savunmayi olay olurken yapsaydiniz. Sonradan huzur kacirmanin manasi yok. Ben o hediyeleri kullanmazdim acikcasi ve rahatsiz olurdum bu yaptiginizdan. Arkadasiniz ne tepki verir bilemem zaten asil olayi da yazmamissiniz ama ben boyle dusunuyorum.
Annesine bırakmam çocukça olmaz demi. Annesi gelince verecek zaten.Yoo yapabilirsin ikiside olur bence anne yada kargo yani
O benim için birçok hediye aldi ama yani doğum günlerimde falan. O an yapamazdım, ertesi gün sözü vardı. Sonra Nisan düğün 3 ay içinde oldu hepsi ve hiç uygun zaman olmadi
Anlatayim çok saçma ve karışık bir durumdu. Hala cozebilmis değilim. Arkadaşımın babasının amir olduğu bir devlet kurumun da çalışıyordum. Sözleşmeli olarak sözleşmeyi kurum yapıyor, 3 senelik 5 senelik vs. Oda kuruma geçmek istiyordu. Özellikle geçmek istediği bir pozisyon vardı. Beni birkaç arkadaşı o pozisyona geçirmek için mülakata aldılar. Ve birime beni atadılar. Ben birim değiştirince yerime başkası gecti. Arkadaşım mülakatta ondan ve babasından habersiz babasının ismini kullanarak arkalarından iş çevirerek birine atandigimi iddia etti. Neye dayandırıyorsun diyince gözlerime, gözlerimle okudum dedi ve arkasından hakaretler hakaretler. Asla öyle birşey olmadı ve okuyabileceği bir doküman yok. Babasının yanına gittim ..... Amca bakın sizin isminizi sizden habeersiz kullandigim iddia ediliyor asla öyle birşey yok. Gidin sorun araştırın lütfen beni zan altında bırakmayın tarzı konuştum. Babası biliyorum olsa kulağıma gelirdi zaten dedi. Tabii arkadaşım buna asla inanmadi. olay buyduO size dogum gunu vs hediye alirken siz karsilik olarak hediye almadiysaniz bu zamana kadar, alin elbette.
Sonucta aranizdakileri bilemiyorum, kendimce yorumluyorum. Belki barisirsiniz bile...
Konuyu ilk sayfada anlattım. Birilerinin doldurursunuz mi geldi nasıl oldu bilmiyorum.Ben olsam yapmazdım. Bana nefret kusan birine. Sen aklına koymuşsun belli ki yapacaksın. Ama anlamadığım şey ufak bi yanlış anlama diyorsunda o zaman neden bu kadar nefret ve kin kusmuş ki. Belli ki ufak değil.
İlk sayfada konuyu eksiksiz anlattım. Babası onayladı. Hayatım boyunca onun o gece ettiği hakaretlerin 1/10 unu isitmemistim. Nankörlügum sinsiligim yalanciligim hiçbir şeyi eksik bırakmadı. Ama dediğim gibi o bana hediye alırdı. Şimdi böyle oldu. Bilmiyorum napicam.Geçmiş geçmiştir kurcalamayin. Size hakaret Edip sizi yanlış tanıyan bir insana hediye yapmanız bana tuhaf geldi. Siz bunları yapınca ay kıyamam hata mı yaptım aglayayim diye vicdan yapmayacaktir. Yaptığı iyilikleri de size ettiği laflara sayın. Aldığınız altın bileklik yanına kar kalacaktır nostaljik bir anı değil.
Bu forumda herkes çok romantik. Dizilerde yaşamıyoruz ya da roman kitaplarında değil. Size acımadan laf edene siz merhamet gostermeyin.
Gerçekten öyle amaaaan ne takicam diyorsun ama öyle olmuyor. İllaki aklına geliyor. Neden bunu hakedecek ne yaptım. Çok çok iyi bir arkadaştı ama bende ona karşı çok iyi bir arkadaştım. Hakkaten durduk yere stres kaynagiBilemedim. Çok zor işler.
Benim de böyle çok yakın olup da sonradan ayrı düştüğümüz bir iki arkadaşım oldu. Hatta bir tanesi dün gece rüyama girdi. Beni arıyordu, telefonu açmadım. Allah yardımcınız olsun. Sıkıntı, stres kaynağı. Başka bi şey değil.
İlk sayfada konuyu eksiksiz anlattım. Babası onayladı. Hayatım boyunca onun o gece ettiği hakaretlerin 1/10 unu isitmemistim. Nankörlügum sinsiligim yalanciligim hiçbir şeyi eksik bırakmadı. Ama dediğim gibi o bana hediye alırdı. Şimdi böyle oldu. Bilmiyorum napicam.
Gerçekten öyle amaaaan ne takicam diyorsun ama öyle olmuyor. İllaki aklına geliyor. Neden bunu hakedecek ne yaptım. Çok çok iyi bir arkadaştı ama bende ona karşı çok iyi bir arkadaştım. Hakkaten durduk yere stres kaynagi
Anlatayim çok saçma ve karışık bir durumdu. Hala cozebilmis değilim. Arkadaşımın babasının amir olduğu bir devlet kurumun da çalışıyordum. Sözleşmeli olarak sözleşmeyi kurum yapıyor, 3 senelik 5 senelik vs. Oda kuruma geçmek istiyordu. Özellikle geçmek istediği bir pozisyon vardı. Beni birkaç arkadaşı o pozisyona geçirmek için mülakata aldılar. Ve birime beni atadılar. Ben birim değiştirince yerime başkası gecti. Arkadaşım mülakatta ondan ve babasından habersiz babasının ismini kullanarak arkalarından iş çevirerek birine atandigimi iddia etti. Neye dayandırıyorsun diyince gözlerime, gözlerimle okudum dedi ve arkasından hakaretler hakaretler. Asla öyle birşey olmadı ve okuyabileceği bir doküman yok. Babasının yanına gittim ..... Amca bakın sizin isminizi sizden habeersiz kullandigim iddia ediliyor asla öyle birşey yok. Gidin sorun araştırın lütfen beni zan altında bırakmayın tarzı konuştum. Babası biliyorum olsa kulağıma gelirdi zaten dedi. Tabii arkadaşım buna asla inanmadi. olay buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?