Küs arkadaş için fikir

Assssla gitme ve hediyeyi de verme. Sanaiftira atmış,bak araya mevki maddiyat vs girince anında içindeki pisliği dökmüş.

Hediye filan yollamayın resmen kıskançlığından iftira atmış. Hakkinizla aldığınız işe sirf kendi giremedi diye harcamış sizi, kaldı ki iste referanslar istenebilir bunu gider babasına derdiniz olurdu ya da olmazdi ama baba bilirdi. Kaldi ki babasi onada söylemiştir bu durumu onun gelip özür dilemesi gerekir. Hediye verip onun kendinj hakli görmesini mi istiyorsunuz

Haklısınız kimse benden değerli değil hep söylüyorum kendime ama çok kıymet verdiğim bir arkadaşımdı çocukluk,lise, üniversite... Hep arkadaşımdı yani.
Ay sozlerimi geri aliyorum okudum kavga sebebini simdi, ne hediyesi ne mektubu. Attigi iftiraya bak. Terbiyesiz.
Hayatımın her alanın da vardı. 5 yaşımdan bu yana. Birisi onu doldurmustu. Ama babası kesinlikle konuşmuştur, çok ağır şeyler söyledi. Biz de sen yemek yedin ya bile dedi. Ondan mı dönmedi ya da babasına inanmadı mi bilmiyorum. Ki donseydi de eski arkadaşım benim içimde oldu hatta gömüldü. Sadece vefasızlık etmek istemiyorum çünkü o alirdi. Bir çok kez de doğum günlerimde vs almıştır.

'O hep alırdı hediye' demişsiniz. Bunca yıl siz ona hiç hediye almadınız mı?

Haklı olduğunuz halde sustuğunuz için içinizde kalmış olabilir mi

Yerinizde olsam hiçbişey yapmazdım. Çünkü sanki o haklıymışda siz de af diliyor gibi görünürsünüz.

yapmaya çalıştığınız şey çok saçma. biraz olgun olun sözü var diye söylememişsiniz o zaman şansınızı kaybetmişsiniz bence çocuk çocuk hareketlere gerek yok. bana birisi öyle bir şey yapsa aldıklarını parçalar geri gönderirim zaten sildiysem silmiş gitmiş sizi daha neyine uğraşıyorsunuz?

ne hediyesi ne mektubu yerinizde olsam hic bisey gondermez adini agzima almazdim.bitmis gitmis niye eski meseleleri aciyosunuz ki.evet zamaninda hediye almis ama su an konusmuyorsunuz ve sizden biseyde beklemez zaten.

Yooook özür dileme
İftira bu resmen
Hazmedememiş ve düğün stresiyle patlamış
Koca bulunca da daha da bir kaf dağına çıkan kadınlar var ya,hahhh o kıvama gelmiş
Çünkü kimse de koca Yok!
Sadece onda var !
Çok gördüm evlendim ohh dosta arkadaşa Ne gerek var diyeni
Ciccccccim ayı bitince
Ayyyyyy bir kahve içelim bari ?
Eski günlerin hatrı Yok mu?
Takma kafana

bence hediyeyi vermeyin bile.
insanları ne kadar değer versek de hayatımızdan çıkarmayı suçluluk duymamayı toplumca öğrenmemiz gerekiyor.
arkadaş veya sevgili genel konuşuyorum.
size en yakınınız olduğu halde bunca hakaret eden bi insana ne diye hediye alırsınız ki?
pardon ama g*tü kalksın diye mi?

Sanırım çalıştığınız kuruma arkadaşınızın babası tarafından sözleşmeli girmişsiniz.Sonradan arkadaşınızın kendisi için düşündüğü bir pozisyona siz geçince herşey çığrından çıkmış sizi yalancılıkla sinsilikle suçluyor.Siz de vefa borcunuzu ödemek için o hediyeleri almışsınız ancak farkındaysanız arkadaşlığınız bitmiş.Benim konunuZdan anladığım bu.Hediyeleri vermeniz sadece vicdanınızı rahatlatacaksa verin.

Mektup yazarak hediyenin içine iliştirmeniz yanlış bir hareket olabilir. evine postalarsaniz eşinin görme ihtimali var. Bu hoş bir olay değil elbette. Bence siz yine hediyenizi gönderin aynı gün de kendisine gönül koyduğunuza dair kendisine bir mesaj ya da mail atabilirsiniz. En azından onun görme şansı daha yüksek.
Edit: ohoo arkadaşınızın size niye küstüğünü şimdi okudum da siz hediye filan yollamayın bence. Gerek yok öyle bir insana hediye yollamaya. Şuna bak hem bana iftira atacak ben de ona hediye alacağım oldu canım başka?

Annenle yolla annen bizzat kıza versin hediyeleri de kağıdı da. Bir dahada asla konuşma hayatına devam et. Bence sebepsizce seni kıskanmış iyi bir insan değil uzak dur

Aynen hem hediye veriyorsun hemde argo tabirle zehir zıkkım olsun dercesine kirginlik mektubu iliştiriyorsun. Yapma bence. Vefa borcunu da seni kırarak kapatmiş zaten

Ben olsam böyle bir sinsiden kurtulduğum için sevinip yoluma bakarım. Siz kendinizi açıklamak istiyorsunuz ama buna değecek birisi değil bence.

Deli misin ya ? Bir altın bileklik nereden baksan bin lira eder.
Bir hafta sonu Kapadokyaya git. Oteli, ulaşımı içinde o parayla balona bile binersin:))
Bence hiç hediye verme. Zaten mektupta sitem ediyorsun. Şahsen ben bende kötü anısı olan eşyaları hayatta odamda tutmam. Kız da kaybettiği arkadaşından sitem dolu bir mesajla gelen bardak setini neden kullansin ki?
Boşver...
Benim de gereksiz yere kaybettiğim arkadaşlarım oldu. Biraz uzulsem de 'vadesi bu kadarmis' dedim, geçti gitti.

Diyelim ki kullandiniz. Ne var bunda . Babasini ref gostermenizde. Bu kadar yakinsaniz hakaretler edecek ne var anlamadim

Yakın arkadaş filan değilmiş. Baksan kıskançlıktan çıldırmış sen hala vefa borcu diyorsun. Böyle birine bırak altın bileklik bir bardak su verme. Bırak nasıl istiyorsa öyle düşünsün. Bu arada senin kendi hakkınla birime geçtiğini bilmiyor sanma kesin biliyordur. Bence hiç birşey gönderip de şımartma . Mektup işide saçma geldi bana açıkçası.

Kac yasindasin diye sormak geldi icimden ama sen zaten allahtan anlamissin ergence olacagini ne vefasindan bahsediyosun ki yillarini verdigin insan en ozel gunlerinde seni yaninda istememis sen vefa borcu icinmi hediye yolluyosun yoksa laf soylemek adinami emin ol okadar zaman aramayn insana ne hediye nede soylecegin laflar viz gelir kendinden baskasini cok dusunenlerde bugun. Yapmayin ya birak soylecegini ogun soylecektin simdi aklin varsa karsisina cikma cikarsada yoksay

Hediye ile birlikte yazdığınız 1 sayfalık notu vermeniz çok yanlış olur , ben arkadaşınızın yerinde olsam benimle dalga geçtiğinizi düşünür bunu ağır hakaret kabul ederdim. Ya hediyelerinizi sessizce verin ya da hiç hediye vermeden yazdıklarınızı arkadaşınıza iletin. İkisini aynı anda vermek çok kötü bir hareket olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…