- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Assssla gitme ve hediyeyi de verme. Sanaiftira atmış,bak araya mevki maddiyat vs girince anında içindeki pisliği dökmüş.Anlatayim çok saçma ve karışık bir durumdu. Hala cozebilmis değilim. Arkadaşımın babasının amir olduğu bir devlet kurumun da çalışıyordum. Sözleşmeli olarak sözleşmeyi kurum yapıyor, 3 senelik 5 senelik vs. Oda kuruma geçmek istiyordu. Özellikle geçmek istediği bir pozisyon vardı. Beni birkaç arkadaşı o pozisyona geçirmek için mülakata aldılar. Ve birime beni atadılar. Ben birim değiştirince yerime başkası gecti. Arkadaşım mülakatta ondan ve babasından habersiz babasının ismini kullanarak arkalarından iş çevirerek birine atandigimi iddia etti. Neye dayandırıyorsun diyince gözlerime, gözlerimle okudum dedi ve arkasından hakaretler hakaretler. Asla öyle birşey olmadı ve okuyabileceği bir doküman yok. Babasının yanına gittim ..... Amca bakın sizin isminizi sizden habeersiz kullandigim iddia ediliyor asla öyle birşey yok. Gidin sorun araştırın lütfen beni zan altında bırakmayın tarzı konuştum. Babası biliyorum olsa kulağıma gelirdi zaten dedi. Tabii arkadaşım buna asla inanmadi. olay buydu
Haklısınız kimse benden değerli değil hep söylüyorum kendime ama çok kıymet verdiğim bir arkadaşımdı çocukluk,lise, üniversite... Hep arkadaşımdı yani.Arkadaş, dost falan hepsi hikâye herkes çıkarcı olmuş herkes menfaat peşinde. Bu zamanda kendinden başka arkadaş yok.
Size gelince,sizi bu denli yok sayan hakaret eden biriyle birdaha asla işiniz olmasın unutmayın kimse sizden değerli değil.
Hayatımın her alanın da vardı. 5 yaşımdan bu yana. Birisi onu doldurmustu. Ama babası kesinlikle konuşmuştur, çok ağır şeyler söyledi. Biz de sen yemek yedin ya bile dedi. Ondan mı dönmedi ya da babasına inanmadı mi bilmiyorum. Ki donseydi de eski arkadaşım benim içimde oldu hatta gömüldü. Sadece vefasızlık etmek istemiyorum çünkü o alirdi. Bir çok kez de doğum günlerimde vs almıştır.Ay sozlerimi geri aliyorum okudum kavga sebebini simdi, ne hediyesi ne mektubu. Attigi iftiraya bak. Terbiyesiz.
Bence olmaz yani onca yaşanmışlık var ve vefa borcum var diyorsunuz, kargo değil ama anneye vermek olur bence. O kullanırmı ne yapar bilemeyiz tabiAnnesine bırakmam çocukça olmaz demi. Annesi gelince verecek zaten.
Annenle yolla annen bizzat kıza versin hediyeleri de kağıdı da. Bir dahada asla konuşma hayatına devam et. Bence sebepsizce seni kıskanmış iyi bir insan değil uzak durAnlatayim çok saçma ve karışık bir durumdu. Hala cozebilmis değilim. Arkadaşımın babasının amir olduğu bir devlet kurumun da çalışıyordum. Sözleşmeli olarak sözleşmeyi kurum yapıyor, 3 senelik 5 senelik vs. Oda kuruma geçmek istiyordu. Özellikle geçmek istediği bir pozisyon vardı. Beni birkaç arkadaşı o pozisyona geçirmek için mülakata aldılar. Ve birime beni atadılar. Ben birim değiştirince yerime başkası gecti. Arkadaşım mülakatta ondan ve babasından habersiz babasının ismini kullanarak arkalarından iş çevirerek birine atandigimi iddia etti. Neye dayandırıyorsun diyince gözlerime, gözlerimle okudum dedi ve arkasından hakaretler hakaretler. Asla öyle birşey olmadı ve okuyabileceği bir doküman yok. Babasının yanına gittim ..... Amca bakın sizin isminizi sizden habeersiz kullandigim iddia ediliyor asla öyle birşey yok. Gidin sorun araştırın lütfen beni zan altında bırakmayın tarzı konuştum. Babası biliyorum olsa kulağıma gelirdi zaten dedi. Tabii arkadaşım buna asla inanmadi. olay buydu
Aynen hem hediye veriyorsun hemde argo tabirle zehir zıkkım olsun dercesine kirginlik mektubu iliştiriyorsun. Yapma bence. Vefa borcunu da seni kırarak kapatmiş zatenHediye yollamayin. Kendinizi aciklamayi veya savunmayi olay olurken yapsaydiniz. Sonradan huzur kacirmanin manasi yok. Ben o hediyeleri kullanmazdim acikcasi ve rahatsiz olurdum bu yaptiginizdan. Arkadasiniz ne tepki verir bilemem zaten asil olayi da yazmamissiniz ama ben boyle dusunuyorum.
Anlatayim çok saçma ve karışık bir durumdu. Hala cozebilmis değilim. Arkadaşımın babasının amir olduğu bir devlet kurumun da çalışıyordum. Sözleşmeli olarak sözleşmeyi kurum yapıyor, 3 senelik 5 senelik vs. Oda kuruma geçmek istiyordu. Özellikle geçmek istediği bir pozisyon vardı. Beni birkaç arkadaşı o pozisyona geçirmek için mülakata aldılar. Ve birime beni atadılar. Ben birim değiştirince yerime başkası gecti. Arkadaşım mülakatta ondan ve babasından habersiz babasının ismini kullanarak arkalarından iş çevirerek birine atandigimi iddia etti. Neye dayandırıyorsun diyince gözlerime, gözlerimle okudum dedi ve arkasından hakaretler hakaretler. Asla öyle birşey olmadı ve okuyabileceği bir doküman yok. Babasının yanına gittim ..... Amca bakın sizin isminizi sizden habeersiz kullandigim iddia ediliyor asla öyle birşey yok. Gidin sorun araştırın lütfen beni zan altında bırakmayın tarzı konuştum. Babası biliyorum olsa kulağıma gelirdi zaten dedi. Tabii arkadaşım buna asla inanmadi. olay buydu
Diyelim ki kullandiniz. Ne var bunda . Babasini ref gostermenizde. Bu kadar yakinsaniz hakaretler edecek ne var anlamadimAnlatayim çok saçma ve karışık bir durumdu. Hala cozebilmis değilim. Arkadaşımın babasının amir olduğu bir devlet kurumun da çalışıyordum. Sözleşmeli olarak sözleşmeyi kurum yapıyor, 3 senelik 5 senelik vs. Oda kuruma geçmek istiyordu. Özellikle geçmek istediği bir pozisyon vardı. Beni birkaç arkadaşı o pozisyona geçirmek için mülakata aldılar. Ve birime beni atadılar. Ben birim değiştirince yerime başkası gecti. Arkadaşım mülakatta ondan ve babasından habersiz babasının ismini kullanarak arkalarından iş çevirerek birine atandigimi iddia etti. Neye dayandırıyorsun diyince gözlerime, gözlerimle okudum dedi ve arkasından hakaretler hakaretler. Asla öyle birşey olmadı ve okuyabileceği bir doküman yok. Babasının yanına gittim ..... Amca bakın sizin isminizi sizden habeersiz kullandigim iddia ediliyor asla öyle birşey yok. Gidin sorun araştırın lütfen beni zan altında bırakmayın tarzı konuştum. Babası biliyorum olsa kulağıma gelirdi zaten dedi. Tabii arkadaşım buna asla inanmadi. olay buydu
Kac yasindasin diye sormak geldi icimden ama sen zaten allahtan anlamissin ergence olacagini ne vefasindan bahsediyosun ki yillarini verdigin insan en ozel gunlerinde seni yaninda istememis sen vefa borcu icinmi hediye yolluyosun yoksa laf soylemek adinami emin ol okadar zaman aramayn insana ne hediye nede soylecegin laflar viz gelir kendinden baskasini cok dusunenlerde bugun. Yapmayin ya birak soylecegini ogun soylecektin simdi aklin varsa karsisina cikma cikarsada yoksayHanimlar dert sayılmaz ama fikir istiyorum. Kız kardeş dediğim bir çocukluk arkadaşım vardı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen cinsten. Arkadaşım ufak bir yanlış anlaşılma sonucu sözüne bir gün kala benimle kavga etti. Ama ne kavga. Demedigini birakmadi. Allahım nasıl yani benden bu denli mi nefret etti diye hala düşünüyorum. Sözleri kulagimda. Tabii söze de gelme sakın dedi. Nisan kına ve düğününe de cagirmadi. O kavga esnasında bana saydirken kendimi savunmadim, savunmak istemedim. Yazıklar olsun madem böyle düşünüyor sus dedim içimden. Birde sözü vardı açıkçası kötü geçsin istemedim. Neyse düğün geçti balayindalar. Düğün hediyesi olarak altın bir bileklik ev hediyesi olarakta 8li şu takımı aldım. Çünkü yillarimiz geçti. Bende çok emeği var. Vefa borcum var. Ama hediyelerini verdikten sonra görüşmeyecegim, sildim hayatımdan. Ve yuzunude gormek istemiyorum. Aynı zamanda da zamanında söyleyemedigim herşeyi bir kağıda yazıp ilistirdim hediyelerinin yanina. Ne denli kırıldığımi şaşırdığımi beni suçladığı herşeyi tek tek açıklayıp kendi savunmami yaptım. Artık ne olursa olsun eski arkadaşım olamayacagini yazdım. 1 sayfa kadar. Bunları annesine versem ona verse çocukça mi olur. Yada döndükleri zaman farklı bir isimle direk eşiyle yaşadığı eve kargolasam. Okuyunca benim olduğumu anlar nasılsa. Annemle mi göndersem yada. Kafama koymuştum ama komik ergence mi olur diye bir şüphe düştü içime.
Hediye ile birlikte yazdığınız 1 sayfalık notu vermeniz çok yanlış olur , ben arkadaşınızın yerinde olsam benimle dalga geçtiğinizi düşünür bunu ağır hakaret kabul ederdim. Ya hediyelerinizi sessizce verin ya da hiç hediye vermeden yazdıklarınızı arkadaşınıza iletin. İkisini aynı anda vermek çok kötü bir hareket olur.Hanimlar dert sayılmaz ama fikir istiyorum. Kız kardeş dediğim bir çocukluk arkadaşım vardı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen cinsten. Arkadaşım ufak bir yanlış anlaşılma sonucu sözüne bir gün kala benimle kavga etti. Ama ne kavga. Demedigini birakmadi. Allahım nasıl yani benden bu denli mi nefret etti diye hala düşünüyorum. Sözleri kulagimda. Tabii söze de gelme sakın dedi. Nisan kına ve düğününe de cagirmadi. O kavga esnasında bana saydirken kendimi savunmadim, savunmak istemedim. Yazıklar olsun madem böyle düşünüyor sus dedim içimden. Birde sözü vardı açıkçası kötü geçsin istemedim. Neyse düğün geçti balayindalar. Düğün hediyesi olarak altın bir bileklik ev hediyesi olarakta 8li şu takımı aldım. Çünkü yillarimiz geçti. Bende çok emeği var. Vefa borcum var. Ama hediyelerini verdikten sonra görüşmeyecegim, sildim hayatımdan. Ve yuzunude gormek istemiyorum. Aynı zamanda da zamanında söyleyemedigim herşeyi bir kağıda yazıp ilistirdim hediyelerinin yanina. Ne denli kırıldığımi şaşırdığımi beni suçladığı herşeyi tek tek açıklayıp kendi savunmami yaptım. Artık ne olursa olsun eski arkadaşım olamayacagini yazdım. 1 sayfa kadar. Bunları annesine versem ona verse çocukça mi olur. Yada döndükleri zaman farklı bir isimle direk eşiyle yaşadığı eve kargolasam. Okuyunca benim olduğumu anlar nasılsa. Annemle mi göndersem yada. Kafama koymuştum ama komik ergence mi olur diye bir şüphe düştü içime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?