Kuş beyinliymişim!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dislike atanlar neden attı bı soyleyebilirler mi?Yani bu hayatta olan bı şey bı çok kadın bu durumu yasıyor ha diyince bosanamiyor yalan mı neyine dislike attınız?
Herkes yaşıyor ama sizinki çok uzadı ondan sanırım. Yani sizin için doğru zaman şimdi. İlerde keşke daha önce boşansaydım diyeceksiniz. Bu kötülüğü kendinize ve çocuklarına yapmaktan vazgeçin. Her gün hakaret duymak hoş mu?

Bu dislike atanlar neden attı bı soyleyebilirler mi?Yani bu hayatta olan bı şey bı çok kadın bu durumu yasıyor ha diyince bosanamiyor yalan mı neyine dislike attınız?
Yaşadıklarınız ha deyince olmadığı için olabilir mi?
Çalışmadığınız, maddi anlamda sizden gizli işler çeviren bir eşiniz olmasına rağmen para biriktirmekle vakit kaybedip ve boşanmayı buna bağlamanız çok anlamsız olduğu için olabilir mi?

Boşanmayıp böyle yaşamış devam edicem deseniz daha az tepki alırsınız sanırım. Daha gerçekçi olur öyle.

Son düzenleme:
Konunuza yorum yapanlara öyle olmuyor böyle olmuyor gb cevaplar vermişsiniz bu çıkışlarınıza karşılık
Anneniz hatalı neden duyduğunu size yetiştirmesi dogru degil cevabını vermiş konuyu orda kapatıp unutacaktı
Siz para biriktiriyorum ama harcanıyor demişsiniz tabi harcanacak adam çalışıyor anca yetiyor para harcamak için var gizliden biriktireyim adamı şutlarım demek için degil.
Çocuklara kıyamıyorum demişsiniz evet kıymayın eşinize sabırlı davranın
Bu arada boşanmak dogru olan değildir en son çaredir.evliliginizi bilene danışın ikinizde yüzleşin

beklemen saçma

Ben de doğru zamanı bekleyip maddiyatı bahane ederken borçların ödemelerin üstüme yığıldığı bir dönemde aniden karar verip ayrıldım boşanma davası açtım ve hala borçlarlar uğraşıyorum o zaman siz adım atmadıkça gelmez emin olun

Yapacağın belli onu kapıya koymak.Kivrak zekasıyla ortada kalmayıp bir yolunu bulacaktır

Dogru zaman o anmıs,kacırmıssınız.
Daha da sittin sene bosanamazsınız.

Kuş beyinli ne demek bu tarz tavırları varsa boşanın gitsin sevgi-saygı bitmiş ama sizde ehliyetiniz yoksa araba neden kullanıyorsunuz bi yönden hak verdim ama uslubu cirkin

Herkesin durumu farklı her boşanmak isteyen sizin gibi şak diye bosanamiyor iste

Gerçekten boşanmak isteyen herkes şak diye boşanıyor. Sizin gibi bahane üretmiyor. Sadece bu değil ki konularınız ortada, hep bir sebep bulmuşsunuz kendinizce boşanmamak için, bu zamana gelene kadar neler neler oldu

kadın hep gecer diye yuttukça mı dozu artıyor
Bu en büyük sebep bence evlendikten sonra erkek kadını kendine ait bir nesne ve şartsız ona tahammül etmesi gerekir gibi görüyor. Tabi hepsi değildir karakterli erkekler de vardır inşallah pek görmesem de

O sebep zaten hep var bı kaç sebep var onları da anlatıyorum
Bu biter, daha başka sebepler de çıkar filan. Bahane yelpazeniz geniş, onu anladık çoktan.

Yine sinir olur, konu açar, "Boşanacağım da şundan şundan bi türlü şey edemedim yaa" der, devam edersiniz nasılsa. Ama "Çocuklarım için" gerekçesini baya devam ettirdiğiniz için şimdi "Para biriktirmeye çalışıyorum" deyince yeni bi soluk oldu tabii.

Ehliyeti al git annenin evine calis para biriktir aonra dava acarsin yani bahane bulmayin ya bosanacaksaniz boşanın kendinizide kandirmayin hemen dava acmak sart degil gidersin pran olunca acarsin yada karsi taraf acar atla deve degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…