- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Herkes yaşıyor ama sizinki çok uzadı ondan sanırım. Yani sizin için doğru zaman şimdi. İlerde keşke daha önce boşansaydım diyeceksiniz. Bu kötülüğü kendinize ve çocuklarına yapmaktan vazgeçin. Her gün hakaret duymak hoş mu?Bu dislike atanlar neden attı bı soyleyebilirler mi?Yani bu hayatta olan bı şey bı çok kadın bu durumu yasıyor ha diyince bosanamiyor yalan mı neyine dislike attınız?
Yaşadıklarınız ha deyince olmadığı için olabilir mi?Bu dislike atanlar neden attı bı soyleyebilirler mi?Yani bu hayatta olan bı şey bı çok kadın bu durumu yasıyor ha diyince bosanamiyor yalan mı neyine dislike attınız?
beklemen saçmaArkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Yapacağın belli onu kapıya koymak.Kivrak zekasıyla ortada kalmayıp bir yolunu bulacaktırArkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Dogru zaman o anmıs,kacırmıssınız.Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Fiziksel de oldu maalesef yıllarcaEn doğru zaman, adamın gözünde lime lime düşüp, sözlü şiddetin fiziksele mi dönmesi.
Ayrıca kocanız, para biriktirmenize asla izin vermez. Borç,harç bahane. Çünkü biraz birikimle boşanmaya gideceğinizi o da adı gibi biliyor
DoğruSizin annenizin yanında size kuş beyinli mi dedi doğru mu anladım?
Bacım sen bu adamı bize şikayet eder eder durursun başkada birşey olmaz... Allah yardımcın olsunÖyle yapmicam aslında kendi düzenini kurmak istiyorum ama annemin desteğine ihtiyacım var
Herkesin durumu farklı her boşanmak isteyen sizin gibi şak diye bosanamiyor iste
Bu en büyük sebep bence evlendikten sonra erkek kadını kendine ait bir nesne ve şartsız ona tahammül etmesi gerekir gibi görüyor. Tabi hepsi değildir karakterli erkekler de vardır inşallah pek görmesem dekadın hep gecer diye yuttukça mı dozu artıyor
Bu biter, daha başka sebepler de çıkar filan. Bahane yelpazeniz geniş, onu anladık çoktan.O sebep zaten hep var bı kaç sebep var onları da anlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?