Ne yaparsa yapsın o senin annendir. Anne ile asla küsülmez. Amma velakin canım asla güvenme. Onun için kendi adına borca girme. Aşırı gidip gelme. Ama sakın sakın küsme. Sürekli ara bir ihtiyacı varmı diye. Ne olursa olsun bir anne o unutma sende anne olacaksın inşallah. Onun içinde ne buhran geçirdiğini bilemezsin.Merhabalar arkadaşlar. Kısaca derdimi özet geçeyim. Ben sevilmeyen bir babadan olan evladım anneme göre.Başta aşık olmuşlar sonradan bırakmak istemiş ama ben doğmuşum o sıralar. Neyse uzatmayayım,bana dini eģitim bile vermeyen bir anneye sahibim. Şimdi ise bir yıl üç aydır evliyim. Öncesinde ailemle yaşıyordum. Fakat annem ben evleneceğim zaman bana kin nefret kustu,benden nefret eder şekilde davrandı hatta ben öğrenciyken söz verdiği (benim imzaladığım onun ödeyeceği) hiçbir borcu ödemedi. Ben evlendikten sonra icralar peşpeşe geldi. Beni maddi manevi yıprattı sizce bu kişi (anne diyemiyorum çünkü) ile görüşmemem mi daha hayırlıdır acaba? Depresyona girdim bu yüzden
Ne yaparsa yapsın o senin annendir. Anne ile asla küsülmez. Amma velakin canım asla güvenme. Onun için kendi adına borca girme. Aşırı gidip gelme. Ama sakın sakın küsme. Sürekli ara bir ihtiyacı varmı diye. Ne olursa olsun bir anne o unutma sende anne olacaksın inşallah. Onun içinde ne buhran geçirdiğini bilemezsin.
Babanla birliktelermi peki?En son ona mesaj attığım şey şu " anca benimle muhabbet edersin dimi iş sorumluluğa geldi mi kaçarsın" bu lafıma hiç karşılık vermedi. Üzülüyorum ama ben bunları hakketmedim onun için fedakarlık yapıyordum arıyordum soruyordum ama bir deģil iki değil halen borç ödüyorum. Insan çocuģu zor durumda kalır diye hiç aklına getirmeden bencilce yaşayabilir mi ya ben de onu aramayı kestim işte.
Siz çalışmıyor musunuz?? Evet söz vermiş ama şartlar değişmiştir ödemek istememiş ya da ödeyememiştir. İmza atabildiğinize göre borcunuzu da sizin ödemeniz gerekir. Bu konuya takılmayın bence..
Babanla birliktelermi peki?
Canım ozaman annenin psikolojik sorunları var. Buyüzden takılma yaptıklarına. Zor günler geçirmişsiniz evet ama unutmak zorundasınDeğiller. Annem şu an zaten açık cezaevinde olması gerekirken(aldığı hakaret vs cezalarindan) ordan kaçıp kendine yeni düzen kurmuş. Ilk uğradığı yerse benim evimdi kavga ćıkarıp gitmişti. Şimdi ise evini bile bilmiyorum.not: bana hiç bunlardan bahsetmeden ananenle yaşıyorum demişti görüntülü aradığımda ben farkettim o zaman söyledi ev tuttum diye.
Ödemek zorunda değildi borcu. Detay vermeniz gerek
Canım ozaman annenin psikolojik sorunları var. Buyüzden takılma yaptıklarına. Zor günler geçirmişsiniz evet ama unutmak zorundasın
Babanızla ayrılarmıydı maddi durumları nasıldı? Siz annenizleni yaşadınız? Evlenirken sizden ayrılacak olmanın stresiyle sorun yaşamış olabilirsiniz.Ben oderim sen imzala şimdi benim borcum var zaten imza atmayayım deyip imzalattığı mesela nevresim takımı almıştık taksitle ancak o borç ödenmediği ićin 180 tl iken 500 tl olmuş.
Kendi kendine çözmek en güzeli. İlaçta kullanmak zorunda değilsin. Allahın isimlerinde deva bulacağına inanıorum. Namaz kıl bol bol dua et. Allah nasıl yardım edio görürsün canım benimAntidepresan kullanıyorum ama terapi istiyor doktorum psikologa yönlendiriyor. Ama benim bunları psikologla konuşmak içimden gelmiyor.
konuyu biraz daha açman lazım evlenirken neden problem çıkardı.
istemeden olmuş olabilirsin ama sana bakmış büyütmüş... babanla ayrılar mı? aşık değilmiş belli ki ama ayrıldı mı senden sonra ayrılmadı mı? başka birine gönlü kaymış ama gidememiş olabilir mi?
çalıştığın için sen öde diyor olabilir mi ? sanırım tek çocuksun belki ailenden zaten sana kalacak bir mülk vardır diye düşündüm.
Attığınız msj çok değişik yıpranmış bir aile ilişkiniz varEn son ona mesaj attığım şey şu " anca benimle muhabbet edersin dimi iş sorumluluğa geldi mi kaçarsın" bu lafıma hiç karşılık vermedi. Üzülüyorum ama ben bunları hakketmedim onun için fedakarlık yapıyordum arıyordum soruyordum ama bir deģil iki değil halen borç ödüyorum. Insan çocuģu zor durumda kalır diye hiç aklına getirmeden bencilce yaşayabilir mi ya ben de onu aramayı kestim işte.
Babanızla ayrılarmıydı maddi durumları nasıldı? Siz annenizleni yaşadınız? Evlenirken sizden ayrılacak olmanın stresiyle sorun yaşamış olabilirsiniz.
Attığınız msj çok değişik yıpranmış bir aile ilişkiniz var
Para icin annene asla kusme, buyuk konusmayim ama benim hayatta tek kusmeyecegim insan yasasaydi annemdi ..Ne yaparsa yapsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?