Kendi kendine çözmek en güzeli. İlaçta kullanmak zorunda değilsin. Allahın isimlerinde deva bulacağına inanıorum. Namaz kıl bol bol dua et. Allah nasıl yardım edio görürsün canım benim
Konu sahibi yine bütün anneler kutsaldırcılar gelmiş çok yanlış yere konu açtınız.
Böyle cımbızla çeker gibi yorum yapmakta istemiyorum ama size dini eğitim bile vermiyor oluşu ne alaka? Yani konunuzla da ben alaka göremedim ki bu öznel birşey kendi yolunuzu kendiniz seçersiniz.
Konunuza gelince yapacağım deyip yapmadığı şeylerin sizi zora soktuğunun farkında değil mi?
Bir de anne yahu bu anne, hani arkadaş değil sokaktan geçen vatandaş değil şefkatsiz, sevgisiz anne mi olur? Olduysa neden hayatınızda tutmak için uğraşıyorsunuz? Anne olsun baba olsun eş olsun dost olsun, hayatınızda size sevgi saygı duymayan insanları barındırmayın.
yani annenizin psikolojik problemleri var sanırım ve bu sebeple sizinde var.
mutlaka psikoloğa gidin. Borun altına imza attınız ödeyeceksiniz başka çare yok, illa ki biter o borç ama madem sizi bu hae sokan biri var görüşmeyi kesin, görüşmek sadece sieze daha çok dert veriyor anladığım kadarıyla. ne telefonla ne yüzyüze görüşmeyin ama babanızla ilgili detaya girmiyorsunuz pek babanızla aranız nasıl?
Niye kutsal değilmiKonu sahibi yine bütün anneler kutsaldırcılar gelmiş çok yanlış yere konu açtınız.
Dua etmek için hatalı olmak gerekmez canım. Bu senin kaderin. Öyle de böylede aşmak senin elinde.Bol bol dua ediyorum ama dua ederken de aklıma geliyor ben mi hatalıyım ki bunlar oldu diyorum ama başta beni babamdan dolayı istemeyip de anne değil de ablammış gibi davranması işte bu kabul edilemez
Size bu sekilde davraniyorsa ,yasadiklarindan dolayi onunda psikolojisi belliki yipranmis .Sizin de dediginiz gibi ,normal anne yapmaz.Kendinizi iyi hissedecekseniz bir sure uzak durun.Belki de daha sonra ozleyip arayip gorusmek isteyeceksiniz.Sırf para değil ki evleneceğim sırada önce izin verdi sonra bak sana neler yapacağım sesini çıkarmıcaksın bu evden gidene kadar dedi ne yaptı etti evden kaçırdı beni. Normal bir anne böyle yapmaz
Niye kutsal değilmiTabiki kutsal. Belki kadının psikolojik sorunları var. Konuşma mı diyelim. Yardım etmemi diyelim. Bende sizin gibi böyle gereksiz eleştiri yapanlara sinir oluyorum.
Anneniz size karşı hep mi böyleydi? Psikolojik olarak mı sıkıntıları var? Acaba bu yüzden mi? Eğer böyle birşey ise açıkça konuşup destek almasına yardımcı olun baktınız hayatının ters gidişini size yükleyip,olağanca nefreti size kusuyor; bayram seyran arayın,sorun bazı zamanlarda görüşün ama kesinlikle sık olmasın. İstenmeyen çocuk ne demek? Soruyorlar mı size "al annen bu baban bu okey mi?"diye, hayır. Hayatınızdan daha fazla çalmasınlar, kendinize odaklanınYani etrafımda görüyorum da böyle evladına kol kanat geren herşeyi öğretmiş insanları. Üzülüyorum açıkcası. Kendimde arıyorum hatayı ama bulamıyorum
Dua etmek için hatalı olmak gerekmez canım. Bu senin kaderin. Öyle de böylede aşmak senin elinde.
Anneniz size karşı hep mi böyleydi? Psikolojik olarak mı sıkıntıları var? Acaba bu yüzden mi? Eğer böyle birşey ise açıkça konuşup destek almasına yardımcı olun baktınız hayatının ters gidişini size yükleyip,olağanca nefreti size kusuyor; bayram seyran arayın,sorun bazı zamanlarda görüşün ama kesinlikle sık olmasın. İstenmeyen çocuk ne demek? Soruyorlar mı size "al annen bu baban bu okey mi?"diye, hayır. Hayatınızdan daha fazla çalmasınlar, kendinize odaklanın
Çünkü sizin annenizle olan bağınız ile konu sahibinin bağı bir değil.Para icin annene asla kusme, buyuk konusmayim ama benim hayatta tek kusmeyecegim insan yasasaydi annemdi ..Ne yaparsa yapsin.
Size bu sekilde davraniyorsa ,yasadiklarindan dolayi onunda psikolojisi belliki yipranmis .Sizin de dediginiz gibi ,normal anne yapmaz.Kendinizi iyi hissedecekseniz bir sure uzak durun.Belki de daha sonra ozleyip arayip gorusmek isteyeceksiniz.
Canım senin kabul edemediğin nokta bu işte. Annelik sıfatını kendi kazanır sen anne olup a olmadığını sorgulayamazsın. Annen o işte bitti. Afedersin senin namusunla ilgili bişey yapsaydı sokağa atsaydı. Hiç yüzünü görmeseydin anne denilmezdi okey ama bu kadın bişekilde bakmış büyütmüş. Belliki psikolojisi bozulmuş, illaki senin hatalı olman gerekmior. Genel olarak bozulmuş ve sanada yansımış, annen ilk başta seni istememiş olabilir. Normal cahilliktir.Sonra evlat diye hiçmi kabullenmedi, Hiçmi annelik yapmadı yani.Burda haksızlık yapıosun.Anne sıfatını hak edenler yani çocuğunu maddi manevi bilerek zarara sokmayanlar bence. Onu demek istemiştir arkadaş.
Çünkü sizin annenizle olan bağınız ile konu sahibinin bağı bir değil.
Ailevi konularda neden herkes kendi ailesini öne sürer anlamış değilim.
Benim de annem babam canım ciğerim ama bu konu sahibinin annesinin haksiz olduğunu değiştirmiyor.
Yanlı bakmazsak daha düzgün iletişim kurar akil verebiliriz.
Sevgili konu sahibi,ben görüşmeyin derim.
Annelik vazifesini yerine getirmemiş ve bununla kalmamış başınıza iş açmış. Değer mi bence değmez. Zaten çocukluktan beri size bir yararı olmamış. Bu saatten sonra konusmasanızda birşey kaybetmezsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz.
Canım senin kabul edemediğin nokta bu işte. Annelik sıfatını kendi kazanır sen anne olup a olmadığını sorgulayamazsın. Annen o işte bitti. Afedersin senin namusunla ilgili bişey yapsaydı sokağa atsaydı. Hiç yüzünü görmeseydin anne denilmezdi okey ama bu kadın bişekilde bakmış büyütmüş. Belliki psikolojisi bozulmuş, illaki senin hatalı olman gerekmior. Genel olarak bozulmuş ve sanada yansımış, annen ilk başta seni istememiş olabilir. Normal cahilliktir.Sonra evlat diye hiçmi kabullenmedi, Hiçmi annelik yapmadı yani.Burda haksızlık yapıosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?