- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Hayır efendim değil kutsal.Niye kutsal değilmiTabiki kutsal. Belki kadının psikolojik sorunları var. Konuşma mı diyelim. Yardım etmemi diyelim. Bende sizin gibi böyle gereksiz eleştiri yapanlara sinir oluyorum.
Annen de sen de duygusal acıda çöküntüdesiniz benim bu kadar bilgiyle yapacağım yorum bu
Şuan demogoji yapıosun. Tabiki o saydıkların anne olamaz. Benim bir önceki yazımı düzgün okursan bende onlara anne demediğimi fakat bu kızın annesinin öyle şeyler yapmadığından bahsetmiştim. Her anne kutsaldır. Senin o saydıklarına ben anne demiyorum. Ama bu kızın annesi iki borç altına soktu diye yada psikolojisi bozuk diye anne değil diyemem...Hayır efendim değil kutsal.
Üvey eşi kızına tecavüz ettiği halde susup birşey demeyen anneler (!) var bu ülkede
Evden atan,başka adamlara giden anneler (!) var
Ne sanıyorsunuz,herkes bizlerle eşit şartlarda büyüyüp mutlu mesut minnoş poncik mi yaşıyor.
At gözlüklerinizi bırakınız,gerçeklere yöneliniz.
Her anne kutsaldır,ben onları anneden saymıyorum hmmm.Çevirelim kazı bakalım,yanmasın dikkat.Şuan demogoji yapıosun. Tabiki o saydıkların anne olamaz. Benim bir önceki yazımı düzgün okursan bende onlara anne demediğimi fakat bu kızın annesinin öyle şeyler yapmadığından bahsetmiştim. Her anne kutsaldır. Senin o saydıklarına ben anne demiyorum. Ama bu kızın annesi iki borç altına soktu diye yada psikolojisi bozuk diye anne değil diyemem...
Canım sana son diyeceğim var. kimsenin dolduruşuna gelme. Annenle küsme. İlerde ölümlü dünya ölürse dahada vicdanen kötü olursun. ilk mesajımda da mesafe koy demiştim. biraz mesafe koy ama evlat vazifeni yerine getir. Annene olan kırgınlıklarını eşine belli etme her zaman yüzüne vuracaktır. En en iyisi bile olsa. Sana bir arkadaş tavsiyesi. Allaha emanet ol.Bir ara kabullendi sonra yine kabullenmedi. Dalgalı deniz gibiydi anne kız ilişkimiz o yüzden
Düzgün konuş. Önceden yazdığım mesajları oku ve utanHer anne kutsaldır,ben onları anneden saymıyorum hmmm.Çevirelim kazı bakalım,yanmasın dikkat.
Canım sana son diyeceğim var. kimsenin dolduruşuna gelme. Annenle küsme. İlerde ölümlü dünya ölürse dahada vicdanen kötü olursun. ilk mesajımda da mesafe koy demiştim. biraz mesafe koy ama evlat vazifeni yerine getir. Annene olan kırgınlıklarını eşine belli etme her zaman yüzüne vuracaktır. En en iyisi bile olsa. Sana bir arkadaş tavsiyesi. Allaha emanet ol.
Niye kutsal değilmiTabiki kutsal. Belki kadının psikolojik sorunları var. Konuşma mı diyelim. Yardım etmemi diyelim. Bende sizin gibi böyle gereksiz eleştiri yapanlara sinir oluyorum.
Çokta önemli sizin benim muhatap almanızSizi muhattap aldığımı hatırlamıyorum.
Çokta önemli sizin benim muhatap almanızNe kadar sorunlu insanlarsınız ya cidden bak.Sinirlerimi bozmayın benim.
Ben size tavsiye vermedim konu sahibine soylemistim .Uzerinize alinmayin sizede mutluluklar.Çünkü sizin annenizle olan bağınız ile konu sahibinin bağı bir değil.
Ailevi konularda neden herkes kendi ailesini öne sürer anlamış değilim.
Benim de annem babam canım ciğerim ama bu konu sahibinin annesinin haksiz olduğunu değiştirmiyor.
Yanlı bakmazsak daha düzgün iletişim kurar akil verebiliriz.
Sevgili konu sahibi,ben görüşmeyin derim.
Annelik vazifesini yerine getirmemiş ve bununla kalmamış başınıza iş açmış. Değer mi bence değmez. Zaten çocukluktan beri size bir yararı olmamış. Bu saatten sonra konusmasanızda birşey kaybetmezsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz.
O zaman açıkça konuşmayı deneyin, hayatında ki sıkıntıların sebebi ben değilim görüyorum ki psikolojik olarak ne sen ne ben sağlıklıyız,lütfen destek al eğer almazsan birbirimize-bilhassa sen bana- zarar veriyoruz diye açıklayın. Baktınız hala ikna olmuyor,görüşme sıklığınız azaltın arada bir arayıp sorun, birşeye ihtiyacı olup sizi ararsa yanında durmaya çalışın ama manevi bir mesafe koyduğunuzu hissetsin belki o zaman farkına varır bazı şeylerinPsikolojik problemleri hep vardı ama benden çıkarırdı sağolsun... yardım da istemiyor ki en doğrusu kendisiymiş öyle dedi en son
Siz kimsiniz pardon? Ben konu sahibine yazmışım konu sahibi misiniz hayır. Konu sahibinin annesi misiniz yine hayır. O zaman kimsiniz de beni alıntılayıp burnunuzu sokuyorsunuz?
Aaa dur tahmin edeyim siz de bir kutsal annesiniz değil mi..
Konu sahibi olaki es kaza ornek almasın diye örnek bir alıntılama idi sadece :) Mutluluklar temennim konu sahibine idi size değil yine de teşekkürler.Ben size tavsiye vermedim konu sahibine soylemistim .Uzerinize alinmayin sizede mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?