Küs kalmak mı en hayırlısı?

Niye kutsal değilmiTabiki kutsal. Belki kadının psikolojik sorunları var. Konuşma mı diyelim. Yardım etmemi diyelim. Bende sizin gibi böyle gereksiz eleştiri yapanlara sinir oluyorum.
Hayır efendim değil kutsal.
Üvey eşi kızına tecavüz ettiği halde susup birşey demeyen anneler (!) var bu ülkede
Evden atan,başka adamlara giden anneler (!) var
Ne sanıyorsunuz,herkes bizlerle eşit şartlarda büyüyüp mutlu mesut minnoş poncik mi yaşıyor.
At gözlüklerinizi bırakınız,gerçeklere yöneliniz.

Şuan demogoji yapıosun. Tabiki o saydıkların anne olamaz. Benim bir önceki yazımı düzgün okursan bende onlara anne demediğimi fakat bu kızın annesinin öyle şeyler yapmadığından bahsetmiştim. Her anne kutsaldır. Senin o saydıklarına ben anne demiyorum. Ama bu kızın annesi iki borç altına soktu diye yada psikolojisi bozuk diye anne değil diyemem...

Yeni evlenmişsin en mutlu olman gereken zamanlarda annenin oderim dediği fakat ödemeyip birde borcu icralık edip iki katina cıkarması ve bundan da rahatsız olmaması seni yipratmış ve haklısın.Mutlu olmak,annenin seni koruyup kollamasinı bekleme,evliliğinin dış etkilerle zarar gormemesini istemek seninde hakkın.Anne kutsaldır evet ama evlat nedir.Evlat olmanın sorumluluğu herşeye katlanmak mi.Bence annen kendine çekiduzen verip annelik vasfina ulasana kadar gorüşmemen daha hayırlı gibi geldi bana.

Her anne kutsaldır,ben onları anneden saymıyorum hmmm.Çevirelim kazı bakalım,yanmasın dikkat.

Bir ara kabullendi sonra yine kabullenmedi. Dalgalı deniz gibiydi anne kız ilişkimiz o yüzden
Canım sana son diyeceğim var. kimsenin dolduruşuna gelme. Annenle küsme. İlerde ölümlü dünya ölürse dahada vicdanen kötü olursun. ilk mesajımda da mesafe koy demiştim. biraz mesafe koy ama evlat vazifeni yerine getir. Annene olan kırgınlıklarını eşine belli etme her zaman yüzüne vuracaktır. En en iyisi bile olsa. Sana bir arkadaş tavsiyesi. Allaha emanet ol.

Eşimin yanında bişey dememeye çalışıyorum zaten sağol teşekkür ederim sen de Allaha emanet ol

KK grubunda genelde kimseyi kırmamaya çalışıorum. ki kırmadımda. lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. burda siz annenizi silin atın diosunuz resmen. tabiki karşı çıkacam çünkü farklı görüşüm var. neyin derdindesiniz anlamadım.

Çokta önemli sizin benim muhatap almanızNe kadar sorunlu insanlarsınız ya cidden bak.Sinirlerimi bozmayın benim.

Siz kimsiniz pardon? Ben konu sahibine yazmışım konu sahibi misiniz hayır. Konu sahibinin annesi misiniz yine hayır. O zaman kimsiniz de beni alıntılayıp burnunuzu sokuyorsunuz?

Aaa dur tahmin edeyim siz de bir kutsal annesiniz değil mi..

Ben size tavsiye vermedim konu sahibine soylemistim .Uzerinize alinmayin sizede mutluluklar.

Psikolojik problemleri hep vardı ama benden çıkarırdı sağolsun... yardım da istemiyor ki en doğrusu kendisiymiş öyle dedi en son
O zaman açıkça konuşmayı deneyin, hayatında ki sıkıntıların sebebi ben değilim görüyorum ki psikolojik olarak ne sen ne ben sağlıklıyız,lütfen destek al eğer almazsan birbirimize-bilhassa sen bana- zarar veriyoruz diye açıklayın. Baktınız hala ikna olmuyor,görüşme sıklığınız azaltın arada bir arayıp sorun, birşeye ihtiyacı olup sizi ararsa yanında durmaya çalışın ama manevi bir mesafe koyduğunuzu hissetsin belki o zaman farkına varır bazı şeylerin

Malesef yanıldın anne değilim?Ama bir evlatım. Peki sen kimsin ki anneler kutsalcılar gelmiş diosun. Yoksa sende annesini saymayan bir ergenmisin?yada aile kavramını bilmeyen bir evlatmısın. Burda haddini aşan sanki anneler hakkında iyi yorum yapanları aşağılayan bir cümle kurdun. Sence anne düşmanları gelmiş desem kaç kişi ne yazmazdı bi düşün. Senin gibi demem ben çünkü herkesin kendi görüşü.

Malesef yanıldın anne değilim?Ama bir evlatım. Peki sen kimsin ki anneler kutsalcılar gelmiş diosun. Yoksa sende annesini saymayan bir ergenmisin?yada aile kavramını bilmeyen bir evlatmısın. Burda haddini aşan sanki anneler hakkında iyi yorum yapanları aşağılayan bir cümle kurdun. Sence anne düşmanları gelmiş desem kaç kişi ne yazmazdı bi düşün. Senin gibi demem ben çünkü herkesin kendi görüşü.

Borcu aranızda ki sorunlar yüzünden ödemedi gibi geliyor bana. Annenize karşı çok tepkilisiniz. Anlaşılan babaya karşı doldurmuş sizi,o yüzden biraz dolmuşsunuz anneye karşı.
Dini eğitim dediğin herkes bilmez ki. Benim annem de bana dini eğitim vermedi ama kendi kendime birşeylere merak sarıp öğrendim.
Annene bu şekilde bakma.
Biraz ılımlı olmaya çalış gerekirse kendine bir süre zaman ver ki ona karşı olan kinin biraz azalsın,Öyle görüş.

Ben size tavsiye vermedim konu sahibine soylemistim .Uzerinize alinmayin sizede mutluluklar.
Konu sahibi olaki es kaza ornek almasın diye örnek bir alıntılama idi sadece :) Mutluluklar temennim konu sahibine idi size değil yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…