- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Tatili iptal etmekle hata etmişsiniz
Ben olsam yanlarında söylerdim gerçekten
böyle bir aile için tatil iptal etmezdim
eşiniz sizi ezdirmeye devam ediyor
kadın size neler yaptı
bir de bayramda ona hizmet edeceksiniz
siz bu aileyle daha çok ugrasirsiniz
Degil boyle bir aile, hicbir aile icin tatilimi iptal etmezdim. Senede bir kere zor ayarliyoruz. Biri iptal edecekse karsi taraf olsun bu.
Ha bir de sanki kalacak baska yer yok gibi, parasi odenmis yeri iptal ettiren koca da bir alem. Kaynana var gorumce var. Onlar agirlasin bir zahmet
Adam da para çok olunca
benim paralarla ayarladik
ben de iptal ettiririm modunda herhalde
Ben de istemedim iptal olmasını,eşim abisiyle konuşup annesini bizim siteden uzaklaştıracağını ablası da olunca bayramda kavga çıkarmazlar diye düşündüğünü söyledi. Keşke ilk anda aklıma gelse ama cidden söyleyince mantıklı geliyor sonra pişman oluyorum. Onlar gidince daha uzun gideriz yorgunluğumuzu atarız falan dedi tamam dedim off.
kavga çıkarıp çıkarmaması sorun drgil ki kadın size gözdağı vermiş gibi olacak
bak yine burdayım senin lafın ise yaramaz oğullarım yanımda gibisinden
eşiniz zaten diğer konuda anlamistim ama bu konuda iyice pekisti parayla sizi eziyor sizin evde hiç hükmünüz yok
bende tekrar bakinca gecen gunku konu sahibi oldugunu yeni anladim.
dogurusu gercekten zor bir hayat, sonradan gormemi desem sacma karakterli bir es.
sormadan edemiycem ama esinizle aranizda cokmu maddi fark vardi, esiniz sizin ailenize gore cokmu zengin. her firsatta parayala sizi eziyor ve ben ne dersem o olur para bende modunda cunku.
adam zaten zengin annesi niye sizle yasamak istiyor, evimi yok yasayacak, sonrada adam annemi barindirmadin diyebiliyor.
hele benim sayemde insan icine ciktin lafi vardi ki yenilir yuturlur gibi degil.
en basindan biraz uygunsuz bir evlilikmiydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?