küs oldugun kisiyle aynı ortamda olmak

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
Kararsız kaldım fikir almak istiyorum
esimle kısa süreli ayrılık yasadık o dönem hamile oldugumu ögrendim sonra barıstık esimle
Kayınvalidemle hamile kaldıgımdan beri konusmuyoruz sebepte para istemesi bizden eski konumda detay var ilk zaman düsük tehlikem vardı kıpırdamadan yattım 15 gün rapor alıp bi tel açmadı yakında oturuyo bi çorba göndermedi kimsede yoktu esim izin alamadı neyse geçti o günler şükür şimdi doğuma az kaldı
Doğumda gelicekmiş ozaman yarım agız konusuruz sanırım
Yarın bi dügün var onlarda orda olcak esim gidicek sende gel dedi bende gidip bi selam veririm sonra baska biyerde oturabilirim diye düsündüm gel barısın artık diyo ama hic icimden gelmiyo barısmak konusmak rol yapmak istemiyorum nefret ettirdi kendinden çünkü ilk olayımız degil bide hastayken bikere aramadı hayırlı olsun bile demedi ben simdi nası davranmalıyım
Dogumada az kaldı gitmeyip ogün geldiginde nasılsa görüscez deyip beklemelimiyim

Ben küstüysem,çok büyük olay olmuştur ve kolay kolay barışmam.
Sizin olup biteni bilmiyorum,sadece selamlaşarak ilişkini sürdürebileceksen barışabilirsin.
Ne de olsa eşinin annesi.Eşinin hatrı vardır yani..

Eğer canın gitmek istiyorsa git koskoca duğun salonu sonuçta kvnin dibinde durmak zorunda değilsin eşine eşlik et. Ha ben olsam kv ile kalkıp barışmazdım onuda belirtiyim.

Eğer canın gitmek istiyorsa git koskoca duğun salonu sonuçta kvnin dibinde durmak zorunda değilsin eşine eşlik et. Ha ben olsam kv ile kalkıp barışmazdım onuda belirtiyim.

Gidersem aynı masada otururuz diyo esim ayrı oturmak istemiyo konusmadanda masada cok daralırım diyorum belki arabayla gidip alabiliriz bile onlarda araba yok nasıl olur bilemiyorum

Kararsız kaldım fikir almak istiyorum
esimle kısa süreli ayrılık yasadık o dönem hamile oldugumu ögrendim sonra barıstık esimle
Kayınvalidemle hamile kaldıgımdan beri konusmuyoruz sebepte para istemesi bizden eski konumda detay var ilk zaman düsük tehlikem vardı kıpırdamadan yattım 15 gün rapor alıp bi tel açmadı yakında oturuyo bi çorba göndermedi kimsede yoktu esim izin alamadı neyse geçti o günler şükür şimdi doğuma az kaldı
Doğumda gelicekmiş ozaman yarım agız konusuruz sanırım
Yarın bi dügün var onlarda orda olcak esim gidicek sende gel dedi bende gidip bi selam veririm sonra baska biyerde oturabilirim diye düsündüm gel barısın artık diyo ama hic icimden gelmiyo barısmak konusmak rol yapmak istemiyorum nefret ettirdi kendinden çünkü ilk olayımız degil bide hastayken bikere aramadı hayırlı olsun bile demedi ben simdi nası davranmalıyım
Dogumada az kaldı gitmeyip ogün geldiginde nasılsa görüscez deyip beklemelimiyim
mesafeli olman kafi.çok takma kafana boşver.

ben bi kestiysem selamı sabahı bir daha asla konuşmuyorum, tavsiye ettiğimden fln değil benim huyum böyle.Haa küçük sebeplerle insanlarla arama küslük koymam, gerçekten küstüysem bitmiştir.Ben de görüyorum insanlar bi kanlı bıçaklı, öteki gün can ciğer kuzu sarması.Ben öyle olamıyorum.Geri dönüş sıfır sıfır sıfır :) İçinizden gelmeyen hiç bir şeyi yapmayın her kim olursa olsun.Diğer konularınızı bilmiyorum okumamışım sanırım, ama insanlara bir küsüp bir barışmak ilişkileri, arada olan değeri laçkalaştırır bence.

Barışmak hiç içimden gelmiyor diyorsun ee hastayken 1 defa bile aramadi diyorsun . madem konuşmak istemiyorsun aramamasi neden seni bu kadar sinirlendiriyor ki onu anlamadım :KK59:
Konuşmak istemediğim insan bi zahmet beni aramasin zaten istemem asla .

Yani burnu havada ol biraz hani o sorsun kısa cevaplarla saygısızlık yapmadan geçiştir hem küs olmayıp hem samimide olma. Böyle bişey :KK53:
Barışmak hiç içimden gelmiyor diyorsun ee hastayken 1 defa bile aramadi diyorsun . madem konuşmak istemiyorsun aramamasi neden seni bu kadar sinirlendiriyor ki onu anlamadım :KK59:
Konuşmak istemediğim insan bi zahmet beni aramasin zaten istemem asla .

Hasta oldugum dönemde oldu zaten küslük arasaydı konusurdum yine kendi kendine küstü kadın sonucta esimin annesi hayatımdan tamamen cıkaramam ama mesafe koydum aramadıgı icin o dönem bende gitmedim evine görüsmedim
Esimle aramada yansıdı bu tabi çünkü çok düskün annesine yinede zorlamıyo beni artık oda anladı birbirimizi sevmedigimizi

Dün dügüne yalnız gitti barısmassan gelme dedi
Saat 10 da dönecegini söylemisti 11 de geldi babasını bırakmıs eve bende kavga çıkardım saat kaç hem götürmüyosun hem eve gelmiyosun diye gönlümü almaya falan çalısıyo iyice sinirlendim arabanın anahtarını yere fırlattım görmedi gittim yatmaya gece anahtar yok diyo baya aradı en son söyledim yerini çok sinirlendi tartısmıcam dedi uyudu sabahta ise gitti
Ben napıcam böyle benim hicbi degerim yok ailesinin yanında resmen yok sayıyolar beni ya böyle bi ömür nası gecicek :(

Hastayken bir defa bile aramadıysa ciddi bir sebebin var.bence hiiiç merabalaşıp totosunu kaldırma.doğumda gelirse ozaman bi selam dersin.kadının niyeti önceden neyse şimdide öledir değişmez.bende bi sildimmi tam silenlerdenim malesef kötü bişey ama huyum bu.

ben hamileyken beni atamamış etmemiş dogumuma gelecek olan o kaynanayi koyarım barismamda gelirse de el gibi gelir gider

Bence gidin barışın ama mesafeli olun. Anlar zaten istemediğini bişey yapamaz

Back
X