• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsen arkadaş

Yok artık onun istediği bölümü ondan izinsiz dünya başka kimse okuyamayacak mıymış? Kaydınızı yaptırın, ortada geleceğiniz ve eğitiminizle ilgili ciddi bir karar var, kıskanç arkadaşınızın egosunu tatmin etmek için saçma sapan kararlar vermeyin. Ayrıca bu karakterde birinin arkadaşlığından ne fayda olur.

konuyu okuyunca ay deli misin be öyle şey mi olur dedim:oha:
kaydını yaptır kesinlik sonra vicdan yaparsın
benim yaptığım gibi hala niye gitmedim diye içerleniyorum:KK34:

Kayit yaptirmasammi diye dusunuyorsunuz inanamadim. Onunuze cikan firsati sirf kiskanc arkadasiniz icin mi tepeceksiniz? 23 yasinizda oldugunuza inanamadim

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim

Bir arkadasim var liseden çok sevdiğim yaşlar 22/23. Ben ikinci lisans düşünüyordum aylar aylar öncesinden burada konularım da var. Yeni bir plan değil yani. Her neyse bu arkadaşım hazırlandı istediği bölüm meslek lisemizden devamıydı. Ben tercih yaptım istediğim bölüm gelmeyince meslek lisemin devamı olan(lise çocuk gelişimi-okul öncesi gibi) bölümü ek tercihime yazdım. Çünkü ek puan geldiği için ek tercihte bir tek adam akıllı onu yazabildim diğerlerine yetmedi puanım yetmediği için. Zaten o da aklımda vardı. Her neyse arkadaşıma normal tercih zamanı gelmedi başka bir şeye yerleşti (Allah şahit kendime gelmesindense ona gelmesini daha çok isterdim) Şu an onun istediği yeri yazdığım için benimle konuşmuyor. Inanamiyorum yani biz böyle değildik. Son çare olarak yazdığımı da biliyor başka bir şey gelmiyordu. Ben istemiştim deyip duruyor. Ben normalde yazmadım ki benim de istediğim yer gelmedi ek tercihte yazdım. O istemiş ben yazmışım haklı mı hanımlar? Eğer haklı yapmamalıydın derseniz cuma günü kaydım var kayıt olmasam olurmu

yas 22 23 degil 5 6 sanarsin:olamaz:

yarin obur gun atansaniz ben atanmak istedim sen atandin dese goreve baslama yapmayacak misiniz

bence arkadasiniz yasinda bi insan gibi davranana kadar gorusmeyin

Unv. de oda arkadasimla ayni seyi yasadim. Mezun olduktan ve atandiktan 3 yil sonra yuksek lisans icin universiteme basvuruda bulundum ve kabul edildim. Bunu ogrenince bana kustu kizdi. Farkli sehirlerde yasiyoruz iletisimimiz yogun degil tamam severim ederim de ne yapmaliydim attigim her kariyer adiminda bildirimde mi bulunmaliydim kendisine. Olay zaten bir anda gelisti. İkinci unv okudum o da okudu. Yusek lisans o da yapti. Vallahi hic bana haber vermedi bunlari yaparken. Ben de ogrenine hic kusmedim.
Hic ustune dusmedim bisey yapmadim bir sure sonra kendi iletisime gecti sosyal medya uzerinden.
Kusen kumese haydi yallah de...

Kayit yaptirmasammi diye dusunuyorsunuz inanamadim. Onunuze cikan firsati sirf kiskanc arkadasiniz icin mi tepeceksiniz? 23 yasinizda oldugunuza inanamadim
22 yaşında lisans mezunuyum o 23 yaşında. Ben ikinci lisans okumayı istiyordum istediğim bölüm olmadı bari bu olsun ek puanım da var dedim. Onun ilk lisansı olacaktı. Benim hedefimde deyip duruyor

konuyu okuyunca ay deli misin be öyle şey mi olur dedim:oha:
kaydını yaptır kesinlik sonra vicdan yaparsın
benim yaptığım gibi hala niye gitmedim diye içerleniyorum:KK34:
Ben de bir daha belki bunu da kazanamam diye ek tercih yaptım. Kayıta gideceğim

22 yaşında lisans mezunuyum o 23 yaşında. Ben ikinci lisans okumayı istiyordum istediğim bölüm olmadı bari bu olsun ek puanım da var dedim. Onun ilk lisansı olacaktı. Benim hedefimde deyip duruyor
Kusura bakmayın ama ben size çok kızdım. Böyle şımarık bir insana nasıl bu kadar yüz verebilirsiniz? Benim de kendimi çok ezdirdiğim oluyor ama bu kadar değil.Bu hayati bir mesele. Ben olsam,"Kazanamadın,bari kıskandığını bu kadar belli etme", der ve tekmeyi basardım.

Kusura bakmayın ama ben size çok kızdım. Böyle şımarık bir insana nasıl bu kadar yüz verebilirsiniz? Benim de kendimi çok ezdirdiğim oluyor ama bu kadar değil.Bu hayati bir mesele. Ben olsam,"Kazanamadın,bari kıskandığını bu kadar belli etme", der ve tekmeyi basardım.
Ne guzel bir ifade keske zamaninda boyle deseydim. Bu konuyu acan arkadasa da tesekkurler meger ne doluymusum anilar canlandi birden. Unv sinavinda yakin arkadasimla ayni puani aldik yillar once. 130. Onun matematigi benden bir iki tik daha iyiydi ama sinavda ayni neti yapmisiz. Benim de okuldan gelen ek puanim yuksekti. Ogretmenlik istiyorduk. Ben kazandim o da edebiyat bolumunu kazandi. Sonucu ogrendigimiz gun agladi haksizlik bu diye. Bana kizdi. Ben de oyle şapşik şapşik bakakaldim. Dershanelerde calistiktan sonra ogretmen olarak atandi yillar sonra. O donem dershanede belli bir yil calisanlar Meb e atanacak muhabbeti vardi o da surekli facete dershane ogretmenlerinin Meb'de calisanlardan daha iyi olduguna dair paylasimlarda bulunuyordu. Ay dedim biraktigim yerde hala hic degismemis. Ama keske haksizlik bu diye aglarken sizin bu sozunuzu soyleseydim.
İcimi doktum duygularimi yolladim uzaya. Sagol kk iyi ki varsin.

Ne guzel bir ifade keske zamaninda boyle deseydim. Bu konuyu acan arkadasa da tesekkurler meger ne doluymusum anilar canlandi birden. Unv sinavinda yakin arkadasimla ayni puani aldik yillar once. 130. Onun matematigi benden bir iki tik daha iyiydi ama sinavda ayni neti yapmisiz. Benim de okuldan gelen ek puanim yuksekti. Ogretmenlik istiyorduk. Ben kazandim o da edebiyat bolumunu kazandi. Sonucu ogrendigimiz gun agladi haksizlik bu diye. Bana kizdi. Ben de oyle şapşik şapşik bakakaldim. Dershanelerde calistiktan sonra ogretmen olarak atandi yillar sonra. O donem dershanede belli bir yil calisanlar Meb e atanacak muhabbeti vardi o da surekli facete dershane ogretmenlerinin Meb'de calisanlardan daha iyi olduguna dair paylasimlarda bulunuyordu. Ay dedim biraktigim yerde hala hic degismemis. Ama keske haksizlik bu diye aglarken sizin bu sozunuzu soyleseydim.
İcimi doktum duygularimi yolladim uzaya. Sagol kk iyi ki varsin.
:KK200:

Back
X