• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsen Erkek

Mathildamae

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
1.287
1.298
133
37
Sevgilim ne zaman bi tartışma olsa günlerce soğuk konuşuyor mesafe koyuyor. Ben hiç mi sitem edemeyeceğim bir şey diyemeyeceğim bu adama ? Cidden ömrüm tükendi. Hem kendi mesafeli konuşuyor sonra da trip yapan konuyu uzatan ben oluyorum anlamıyorum. Kaç kere dedim kavga edilir ama sonra günlerce bunun yüzünden soğuk konuşmanın anlamı yok konuyu kapat bitsin gitsin diyorum. O kendini değiştiremiyormuş huyu böyleymiş.. var mı böyle karaktede biri etrafimizda ne yapıyorsunuz? Nasıl aşıyorsunuz bu tavırlı konuşma durumunu?

Eşim :))

Kendisi küsmeyi çok severdi. Ama şimdi artık öyle değil. Fakat çok çaba sarf ettim.

Huyum bu, karakterim bu, ne yapayım derdi hep.

Önceden 10 gün kadar küserdi. Yavaş yavaş azalttı. Şimdi çocuğumuz var, elbette onun da etkisi var. En fazla 1 saat surat yapar sonra geçer.

Ya çok sabırlı olacaksınız ya da direnip bu huyunu değiştireceksiniz. Ama tavsiyem, evlilik düşünüyorsanız bunu aşmadan evlenmeyin.

Annem var.Kucucuk konu yuzunden kirilir kin tutar.Aradan gunler de gecse unutmaz,ben nefret ediyorum bu huyundan.Laflarimi secerek konusmaya calisiyorum,beni tahrik ederse kirici olacaksam da susuyorum. Ama insan esine sevgilisine trip atar ya,esim nazimi cekmezse kim cekecek?Yalniz erkege yakismiyor bu kusmeler tripler filan

Eşim :))

Kendisi küsmeyi çok severdi. Ama şimdi artık öyle değil. Fakat çok çaba sarf ettim.

Huyum bu, karakterim bu, ne yapayım derdi hep.

Önceden 10 gün kadar küserdi. Yavaş yavaş azalttı. Şimdi çocuğumuz var, elbette onun da etkisi var. En fazla 1 saat surat yapar sonra geçer.

Ya çok sabırlı olacaksınız ya da direnip bu huyunu değiştireceksiniz. Ama tavsiyem, evlilik düşünüyorsanız bunu aşmadan evlenmeyin.

Yüzyüze görüşünce barışıyor aslında ama görüsemedigimiz süre boyunca hep tavırlı.. aynı evde olsam bu kadar uzamaz belki diyorum ama aynı evde de tavır yaparsa iyice kırılırım bunu aşmamız lazım ama nasıl olacak bilemiyorum . Sizin eşiniz sizin için bu huyunu değiştirmiş bu çok iyi birşey.. Benim için de o bunu yapar mi ondan emin değilim ama

Ben bu tip erkekleri katlanilmaz buluyorum. Kadina yakişir hafif kusmek, trip atmak, nazlanmak erkekte olmuyor yahu.

Yani adama hic bi sey diyemezsin ki aman kizip, küsmesin diye. Hem tartisma olur, sonra konusulup uzlasılir uzatmak cok anlamsız. Sitem eden erkek enerjini bitirir.

Bu tarz surekli memnuniyetsiz, sitem eden, trip atan insanları hayatimda tutmamaya calısiyorum ben.

Nee .. kurur kalırdım yemin ediyorum eziyet
Evet eziyetti cidden

bir sabah kahvaltı hazırlarken hangi bıcakla ekmeği keseceğimiz konusunda b..KTAN BİR SEBEPTEN sorun yasadık
ve üzerine 6 ay küstü
trip attı
ben aylarca düzeltmeye calıstım ( o zamanlar küçükmüşüm , şimdi kendime çok kızıyorum)

ben adım attıkça o iyice agırdan aldı ve ben de o 6 ay içinde cok acı cektım , ve bosanma kararı aldım

eski eşime de mesaj attım bosanıcam mahkeme şu gün diye,
bana dedi ki; yazıklar olsun sana ne kadar boşanma meraklıymıssın dedi:D

Ama o zaman barısma için verdiğim çabaları bir ben bilirim

• Beğen
Reactions: KV_
Eski erkek arkadaşım da öyleydi. Kavga etsek, ben yine konuşurdum bir şey yok gibi, o günlerce bana yazmaz, aramaz hatta benim yazdıklarımı okumazdı bile. Whatsapptan 5 gün okumadığı oldu benim yazdıklarımı, 5 günün sonunda mavi tık olmuştu :)) Ömür törpüsü bence. Burcu ne? Beminki kova burcuydu.

Eski erkek arkadaşım da öyleydi. Kavga etsek, ben yine konuşurdum bir şey yok gibi, o günlerce bana yazmaz, aramaz hatta benim yazdıklarımı okumazdı bile. Whatsapptan 5 gün okumadığı oldu benim yazdıklarımı, 5 günün sonunda mavi tık olmuştu :)) Ömür törpüsü bence. Burcu ne? Beminki kova burcuydu.

Akrep burcu .. inat bir şey işte.. 5 günden sonra mi eski oldu kendisi baya abartmış allahtan benimki soğuk da olsa cevap veriyor

Evet eziyetti cidden

bir sabah kahvaltı hazırlarken hangi bıcakla ekmeği keseceğimiz konusunda b..KTAN BİR SEBEPTEN sorun yasadık
ve üzerine 6 ay küstü
trip attı
ben aylarca düzeltmeye calıstım ( o zamanlar küçükmüşüm , şimdi kendime çok kızıyorum)

ben adım attıkça o iyice agırdan aldı ve ben de o 6 ay içinde cok acı cektım , ve bosanma kararı aldım

bana dedi ki; yazıklar olsun sana ne kadar boşanma meraklıymıssın dedi:KK70:

:KK70:Adam hakliymıs bi alti yil bekleyememissin sen de. Geçmis gitmis hakkinda hayirlisı olsun. Tek başina cabalamakla biyere varilmiyor, kurtuldugun iyi olmuş. Ben elimden geleni yaptim diye de icin rahattir.

Evet eziyetti cidden

ve üzerine 6 ay küstü
trip attı

bana dedi ki; yazıklar olsun sana ne kadar boşanma meraklıymıssın dedi:KK70:

Hiç normal değil bu adam hiç kimseyle mutlu olamaz ki .. Allah kurtarmış diyelim çok sorunlu bi kişilikmiş

Back
X