Küsen Erkek

kocatan koca ama bence cok şeker oluyo küsünce bi tripler bi havalar bişiler
şişt pıstık yapıyorum karsıdan
Ahahahha varya yatsın kalksın dua etsin sana bence bulmuş boylesini bide siz yenisiniz dimi daha bi beş altı yılı devirdinmi devreler yanmaya başlıyor kadın milletinde

Ahahahha varya yatsın kalksın dua etsin sana bence bulmuş boylesini bide siz yenisiniz dimi daha bi beş altı yılı devirdinmi devreler yanmaya başlıyor kadın milletinde

2 bucuk ay oldu daha ama 3 yıldır beraberiz ilklerde bi noluyo falan dedim ağız tadıyla kavga edemiyoduk tm tm hıh diyip dönüyodu baktım olmuyo kavga da etmiyorum. sürekli gülen bi insan oldugum için gülerek laf sokuyorum

Ahahahha huzurunuz kaçmasın hic inşallah bende çok sabirliydim ama artık değilim malesef
Korkuttum adami şimdi kusemiyor

Çekilin ben geldim. 18 senelik evliyim eşim ota boka küser. Hemde ne küsmek cenazeni kaldırmaz o derece. Hemen yatakları ayırır. 5 Ay salonda yarmusligi vardır. Çocuklarla bile atıssa çocuklara küser.

Evlerden ırak olur törpüsü. Hep senin özür dilemeni bekler. Özür dilersin trip yapar.

cocuğa küsmek nedir annemde bana küserdi hep pali köpeği gibi peşinde gezerdim

Var öyle erkekler olmaz mı. Benim eşim de öyledir. Bir şey için küser, trip atar bütün konuşma, arayı normalleştirme cabalarım karşılıksız kalır. Sonra ben de usanırım barışalım diye çabalamaktan. Ve sonra tabiki beklenen son: her şey benim üzerime yıkılır. Küsen trip atan olayı başlatan benmişim gibi sürekli suçlanırım

Ooo .. Böyle birine 18 sene tahammül ettiğiniz için sizi kutlarım

Eşim:)
En basit bişeyde bile küser yaptığım yemeği yemez yatağımızda yatmazdı öyle manyaktı.
Allaha şükür düzeldi. Aslında bi cinnete bakar biliyo musun?
3 yıl önce 8 aylık hamileydim eşim yine hafiften tripli büyük kız o zamanlar 5 yaşında bişey istedi yapmadım 'küstüm bi daha konuşmuycam babamda konuşmuyo seninle yalnız kal işte' dedi.O an beynim cızırdadı resmen kıza bağırdım odaya yolladım adamı da oturttum karşıma bağırdım bağırdım bağırdım ' bir daha küser trip atarsan gece uykunda boğarım seni' dedim.O gün bugün Allaha şükür bağırır kızar ama küsmez trip atmaz. Çünkü gerçekten erkeğin tribi çekilmiyor.

sanırım bir sinir krizi geçirsem yola gelecek en son o aşamaya gelince olacağı o zaten bu gidişle.. O zaman da bu kız manyak der ayrılır bir de ben ruh hastası olduğumla kalırım

sanırım bir sinir krizi geçirsem yola gelecek en son o aşamaya gelince olacağı o zaten bu gidişle.. O zaman da bu kız manyak der ayrılır bir de ben ruh hastası olduğumla kalırım
Yok yok olmazsın beni dinle sen :) Tohumuna para mı saydın ayol anasının avutamadığını babasının büyütemediğini sen mi eğliyceksin

Benim eşim de küser. Konußmaz. Uzaklara bakar filan dikkate bile almıyorum. O ne yapıyorsa ben de onu yapıyorum. Bu yolu deneyin. İşe yaramazsa bi kere de sinir krizi geçirin. O daha etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…