- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Babam
Sukredin hanımlar , babam mutfakta kirli bulasik var diye trip atıp , karşılık verildiğinde kusen bi adam. (Günlerce)
Annemi çok yipratti , iyi ki eşim öyle değil.
kocatan kocaAllah'ım sana geliyorum bu ne gizzzzz
Ahahahha varya yatsın kalksın dua etsin sana bence bulmuş boylesinikocatan kocaama bence cok şeker oluyo küsünce bi tripler bi havalar bişiler
şişt pıstıkyapıyorum karsıdan
Ahahahha varya yatsın kalksın dua etsin sana bence bulmuş boylesinibide siz yenisiniz dimi daha bi beş altı yılı devirdinmi devreler yanmaya başlıyor kadın milletinde
Ahahahha huzurunuz kaçmasın hic inşallah bende çok sabirliydim ama artık değilim malesef
2 bucuk ay oldu dahaama 3 yıldır beraberiz ilklerde bi noluyo falan dedim ağız tadıyla kavga edemiyoduk tm tm hıh diyip dönüyodu baktım olmuyo kavga da etmiyorum. sürekli gülen bi insan oldugum için gülerek laf sokuyorum
amin inşallahhh cümlemizinnnAhahahha huzurunuz kaçmasın hic inşallah bende çok sabirliydim ama artık değilim malesef
Korkuttum adamişimdi kusemiyor
cocuğa küsmek nedir annemde bana küserdi hep pali köpeği gibi peşinde gezerdimÇekilin ben geldim. 18 senelik evliyim eşim ota boka küser. Hemde ne küsmek cenazeni kaldırmaz o derece. Hemen yatakları ayırır. 5 Ay salonda yarmusligi vardır. Çocuklarla bile atıssa çocuklara küser.
Evlerden ırak olur törpüsü. Hep senin özür dilemeni bekler. Özür dilersin trip yapar.
Cinnet gecirdimamin inşallahhh cümlemizinnn
nası korkuttun anlatsana lazım olur falan
eminim benim kaynanamda bana yardımcı olcaktır bu konudaCinnet gecirdimama koca kaynaklı degil kaynana faktoring
Konunu okudum tam cinnetlik kaynana fobim olmasa girip yazacaktım ama eski günlere götürmesin beni diye gelmedimeminim benim kaynanamda bana yardımcı olcaktır bu konuda
dayanamayacaksan uzatma bence benden sana tavsiyeOff... nasıl yani aynı evin içinde benimle konuşmayacak mesafeli mi olacak ??... hayal bile edemiyorum çok fena ben dayanamam öyle
hep sevgiden bunlarKonunu okudum tam cinnetlik kaynana fobim olmasa girip yazacaktım ama eski günlere götürmesin beni diye gelmedim
Dimi aşkım depreşti bak mutfaktan satır falan alayım geleyimhep sevgiden bunlar
Çekilin ben geldim. 18 senelik evliyim eşim ota boka küser. Hemde ne küsmek cenazeni kaldırmaz o derece. Hemen yatakları ayırır. 5 Ay salonda yarmusligi vardır. Çocuklarla bile atıssa çocuklara küser.
Evlerden ırak olur törpüsü. Hep senin özür dilemeni bekler. Özür dilersin trip yapar.
Eşim:)
En basit bişeyde bile küser yaptığım yemeği yemez yatağımızda yatmazdı öyle manyaktı.
Allaha şükür düzeldi. Aslında bi cinnete bakar biliyo musun?
3 yıl önce 8 aylık hamileydim eşim yine hafiften tripli büyük kız o zamanlar 5 yaşında bişey istedi yapmadım 'küstüm bi daha konuşmuycam babamda konuşmuyo seninle yalnız kal işte' dedi.O an beynim cızırdadı resmen kıza bağırdım odaya yolladım adamı da oturttum karşıma bağırdım bağırdım bağırdım ' bir daha küser trip atarsan gece uykunda boğarım seni' dedim.O gün bugün Allaha şükür bağırır kızar ama küsmez trip atmaz. Çünkü gerçekten erkeğin tribi çekilmiyor.
Yok yok olmazsın beni dinle sen :) Tohumuna para mı saydın ayol anasının avutamadığını babasının büyütemediğini sen mi eğliyceksinsanırım bir sinir krizi geçirsem yola gelecek en son o aşamaya gelince olacağı o zaten bu gidişle.. O zaman da bu kız manyak der ayrılır bir de ben ruh hastası olduğumla kalırım
Benim eşim de küser. Konußmaz. Uzaklara bakar filan dikkate bile almıyorum. O ne yapıyorsa ben de onu yapıyorum. Bu yolu deneyin. İşe yaramazsa bi kere de sinir krizi geçirin. O daha etkili oluyor.Sevgilim ne zaman bi tartışma olsa günlerce soğuk konuşuyor mesafe koyuyor. Ben hiç mi sitem edemeyeceğim bir şey diyemeyeceğim bu adama ? Cidden ömrüm tükendi. Hem kendi mesafeli konuşuyor sonra da trip yapan konuyu uzatan ben oluyorum anlamıyorum. Kaç kere dedim kavga edilir ama sonra günlerce bunun yüzünden soğuk konuşmanın anlamı yok konuyu kapat bitsin gitsin diyorum. O kendini değiştiremiyormuş huyu böyleymiş.. var mı böyle karaktede biri etrafimizda ne yapıyorsunuz? Nasıl aşıyorsunuz bu tavırlı konuşma durumunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?