- Konu Sahibi Mathildamae
-
Etrafimda böyle biri yok. Boyle birilerini pek yanimda tutmam. Cidden enerji emiyorlar. Günlerce biseyi lastik gibi uzatip tavir yapilirsa cok fena agresifleşiyorum ve asiri kalp kirici davraniyorum sonrada ortada birsey kalmiyor zaten. :) Kisaca boyle insanlar hayatimda olmuyor, çekemiyotum ben.
Oha 6 ay nasıl küs durduEski eşim 6 ay küsmüştü bana
Ben de boşandım
durdu valla:)Oha 6 ay nasıl küs durdu
ilişkide kız rolünü üstlenen en nefret ettiğim erkek modeliSevgilim ne zaman bi tartışma olsa günlerce soğuk konuşuyor mesafe koyuyor. Ben hiç mi sitem edemeyeceğim bir şey diyemeyeceğim bu adama ? Cidden ömrüm tükendi. Hem kendi mesafeli konuşuyor sonra da trip yapan konuyu uzatan ben oluyorum anlamıyorum. Kaç kere dedim kavga edilir ama sonra günlerce bunun yüzünden soğuk konuşmanın anlamı yok konuyu kapat bitsin gitsin diyorum. O kendini değiştiremiyormuş huyu böyleymiş.. var mı böyle karaktede biri etrafimizda ne yapıyorsunuz? Nasıl aşıyorsunuz bu tavırlı konuşma durumunu?
QUEENofTURKEY kendinehas Yokuspokus oha konu benlikmişşş
Hayır düzelmiyor emin ol
Çünkü bu tarz insanlar zora koşmayı seviyor
Aha ben haklıyım dediğim o an zaten o başka seyden küsmüş oluyor
Beş sene oldu de hayır düzelmedi
Bu arada sekiz ay bi olaya inat yaptı
Dört ay bi olaya küstü mesela
Tatlı küsmeler tadında askı dorukta tutabilir ama sorunlu insanların kavgaları bunaltır ya yer fıstığı der üstüne basasın gelir :)kocatan kocaama bence cok şeker oluyo küsünce bi tripler bi havalar bişiler
şişt pıstıkyapıyorum karsıdan
Öptüm seni fıstık hatun ok kib bye :))Huyu değişmiyorsa, sevgilinizi değiştireceksiniz konu sahibi. Küsen, küslüğü günlerce süren, tribini bitmeyen insan çekilmez, ömür törpüsü bunların hepsi.
Dionee kuzum, onun defteri dür kapat gari.
keşke baştan belirtseler bize bunun serisi hatalı düzelmiyo fln diyeTatlı küsmeler tadında askı dorukta tutabilir ama sorunlu insanların kavgaları bunaltır ya yer fıstığı der üstüne basasın gelir :)
Tamda adamina sordun benimki valla havadan ne kapar küser alınır bende saf saf dizine kapanır uzatmayalım geldi gecti diye bi hafta haklı olsam bile yinede barismaya calisirdim benimide der bu benim huyum falan ama simdi ne mi yapiyorum o kusunce hicte üstüne düşünüyorum kendi haline bırakıyorum acikinca nasilsa yemek ister cay ister kendisi konusur öyle oluncada hic bi zama. O konuyu bi daha gundeme getirmem niyemi o konunun asi gecse yine küser böyle anca kendinizi yipratmasinizSevgilim ne zaman bi tartışma olsa günlerce soğuk konuşuyor mesafe koyuyor. Ben hiç mi sitem edemeyeceğim bir şey diyemeyeceğim bu adama ? Cidden ömrüm tükendi. Hem kendi mesafeli konuşuyor sonra da trip yapan konuyu uzatan ben oluyorum anlamıyorum. Kaç kere dedim kavga edilir ama sonra günlerce bunun yüzünden soğuk konuşmanın anlamı yok konuyu kapat bitsin gitsin diyorum. O kendini değiştiremiyormuş huyu böyleymiş.. var mı böyle karaktede biri etrafimizda ne yapıyorsunuz? Nasıl aşıyorsunuz bu tavırlı konuşma durumunu?
Tamam da kavga olunca sadece kadınlar küser kırılır diye birşey yok ki erkeklerin de duyguları var. Ne yani kavga edince heme hiçbirşey olmamış gibi davransın canım cicim mi desin size anlamadım. Kıırılıyor demek ki ve soğuk davranıyor gayet normal. Siz ne olursa olsun o peşinizden gelsin, o gönlünüzü alsın istiyorsunuz ama hatalıysanız siz adım atmak zorundasınız sevgilinizin karakteri bu yapmacık davranmıyor neyse o ve bence doğru olan da bu.
Tamda adamina sordun benimki valla havadan ne kapar küser alınır bende saf saf dizine kapanır uzatmayalım geldi gecti diye bi hafta haklı olsam bile yinede barismaya calisirdim benimide der bu benim huyum falan ama simdi ne mi yapiyorum o kusunce hicte üstüne düşünüyorum kendi haline bırakıyorum acikinca nasilsa yemek ister cay ister kendisi konusur öyle oluncada hic bi zama. O konuyu bi daha gundeme getirmem niyemi o konunun asi gecse yine küser böyle anca kendinizi yipratmasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?