- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Eski eşim 6 ay küsmüştü bana
Ben de boşandım
6 ay küslük hemde esiniz. .. valla en iyisini yapmissiniz....Eski eşim 6 ay küsmüştü bana
Ben de boşandım
Eski eşim 6 ay küsmüştü bana
Ben de boşandım
Eşim :))
Kendisi küsmeyi çok severdi. Ama şimdi artık öyle değil. Fakat çok çaba sarf ettim.
Huyum bu, karakterim bu, ne yapayım derdi hep.
Önceden 10 gün kadar küserdi. Yavaş yavaş azalttı. Şimdi çocuğumuz var, elbette onun da etkisi var. En fazla 1 saat surat yapar sonra geçer.
Ya çok sabırlı olacaksınız ya da direnip bu huyunu değiştireceksiniz. Ama tavsiyem, evlilik düşünüyorsanız bunu aşmadan evlenmeyin.
Evet eziyetti ciddenNee .. kurur kalırdım yemin ediyorum eziyet
Eski erkek arkadaşım da öyleydi. Kavga etsek, ben yine konuşurdum bir şey yok gibi, o günlerce bana yazmaz, aramaz hatta benim yazdıklarımı okumazdı bile. Whatsapptan 5 gün okumadığı oldu benim yazdıklarımı, 5 günün sonunda mavi tık olmuştu :)) Ömür törpüsü bence. Burcu ne? Beminki kova burcuydu.
Evet eziyetti cidden
bir sabah kahvaltı hazırlarken hangi bıcakla ekmeği keseceğimiz konusunda b..KTAN BİR SEBEPTEN sorun yasadık
ve üzerine 6 ay küstü
trip attı
ben aylarca düzeltmeye calıstım ( o zamanlar küçükmüşüm , şimdi kendime çok kızıyorum)
ben adım attıkça o iyice agırdan aldı ve ben de o 6 ay içinde cok acı cektım , ve bosanma kararı aldım
eski eşime de mesaj attım bosanıcam mahkeme şu gün diye,
bana dedi ki; yazıklar olsun sana ne kadar boşanma meraklıymıssın dedi
Ama o zaman barısma için verdiğim çabaları bir ben bilirim
Evet eziyetti cidden
bir sabah kahvaltı hazırlarken hangi bıcakla ekmeği keseceğimiz konusunda b..KTAN BİR SEBEPTEN sorun yasadık
ve üzerine 6 ay küstü
trip attı
ben aylarca düzeltmeye calıstım ( o zamanlar küçükmüşüm , şimdi kendime çok kızıyorum)
ben adım attıkça o iyice agırdan aldı ve ben de o 6 ay içinde cok acı cektım , ve bosanma kararı aldım
eski eşime de mesaj attım bosanıcam mahkeme şu gün diye,
bana dedi ki; yazıklar olsun sana ne kadar boşanma meraklıymıssın dedi
Ama o zaman barısma için verdiğim çabaları bir ben bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?