Küsen Erkek

ilerisini söyleyeyim evlendiğinde 3-6 aylık küslüklere hazır ol dayanabilirsen devam et ama tavsiye etmem

Akrep burcu .. inat bir şey işte.. 5 günden sonra mi eski oldu kendisi baya abartmış allahtan benimki soğuk da olsa cevap veriyor
Soğuk cevap verdiği de oluyordu, hiç vermediği de oluyordu, günlerce benim yazdıklarımı okumadığı da oluyordu. Yüz yüzeyken hemen güler barışırdı ama görüşmezsek, günlerce giderdi bu böyle. En nefret ettiğim huy bu artık benim de. En ufak tartışmada, bakalım kaç gün küs kalacak diye düşünürdüm, tüylerim diken diken oluyordu artık :)

Hiç normal değil bu adam hiç kimseyle mutlu olamaz ki .. Allah kurtarmış diyelim çok sorunlu bi kişilikmiş
mutlu oldu valla
evlendi yan apartmanıma tasındı
çok iyi bir kızla evlenmiş
bebeklerı bile oldu :)

ben de mutluyum ama o sorunlu mutlu olamaz diyordum
olmuş

:)) evet çok iyi anlıyorum.. ben artık eskisi kadar önemsememeye başladım ama değiştirmek için bir şey yapabilsem yapardım. Onun yapması gerekiyor bu tavırların beni yiprattigini görüp yoksa ben de dayanamayacak noktaya geleceğim malesef

Sevgiliyken böyleyse evliyken nasıl olur bu tipler bilemedim.
Bi iki gün trip yapılır da, haftalarca aylarca sürenler de var..
Robot değiliz de bu kadar uzun süre de küs kalınmaz.
İnsanlar konuşarak anlaşır, sevip sevilir.. Günlerce mahkeme duvarı gibi bir suratı kim ceker ki..
Bu günlerce surat asanlar iyi birşey yaptığını sanıyorlar da, kendilerini bulunmaz hint kumaşı, eşsiz benzersiz hiç sanmasınlar
En nefret ettiğim şey küs kalmak.
Ben gülerim beceremem hiç

mutlu oldu valla
evlendi yan apartmanıma tasındı
çok iyi bir kızla evlenmiş
bebeklerı bile oldu :)

ben de mutluyum ama o sorunlu mutlu olamaz diyordum
olmuş

Aaa çok ilginç ya .. kesin o kız baya alttan alan bir tiptir ya da o seninle yaşadıklarından baya bi ders alıp o huyunu değiştirmiştir

Aynı evin içinde çok daha zor. Çünkü evde resmen köşe kapmaca oynuyorsunuz :)))

Değiştirmesi gerekiyordu kendini çünkü artık iletişimimiz tıkanmıştı.

Şimdi hakikaten çok iyiyiz. Bence bu durumdan kendisi de gayet memnun.

Ben hiç sevmem uzatmayı karşımdaki uzatsa katlanamazdım herhalde. Neyse ki sevgilim de sevmiyor uzatmayı. Diğer türlü sinir bozucu

En nefret ettiğim erkek tipidir kendisi.hic sevmem .resmen küstükleri zaman çocuktan beter oluyorlar. Allah sabır versin ama sevgilinmis zaten cok-da önemli değil bence zira kendisi bence eşin olamayacak kadar zor biri hic alttan alma simdid3n bir başlarsan bak arkadaşa 6 ay onun gibi uğraşırsın ömründen ömür gider

Eşimde öyledir. İlk 1 2 saat yanına bile yaklaşmam. Sonra sırnaşa sırnaşa hallederim. Benden bi tepki gelmezse günlerce devam edebilir küslüğe. Tepki vermedikçe de kızar, daha çok küser.

Aynı benim eşimi anlattınız..Tam bir ömür törpüsü..İnsanda enerji diye birşey bırakmaz bu tipler..Eşim bir küser haklı olsun haksız olsun hiç farketmez günlerce konuşmaz..Sakın düzelir diye bekleme benim ki hiç düzelmedi..İki seçenek var ya ayrılacaksın yada öyle kabul edeceksin..Acı ama gerçek bu benim için:)

aaa eşim
ben küserim o küser
ben haklı olurum o küser
ben haksız olurum o küser
azıcık sesim yükselsin yine küser

çözümü tepki vermemekte buldum hiç bişey yokmş gibi konusuyorum sonra sıkılıyo zaten normale dönüyo

Siz bu sebepten mi ayrıldınız?
Yaşı büyüktü eğitimi düşüktü bana uygun değildi ama kopma noktamız bu küsme huyu yüzünden oldu. Tartıştık ve aramadı ben de aramadım 6 gün oldu böyle sessiz sedasız ayrıldık. Ona göre hala küsüzdür belki bilemiyorum ama ben çoktan bitirdim

Benimde erkek arkadaşım ilişkimizin ilk yıllarında sinirlendiği an küserdi. O kadar inattı ki mümkün değil konuşsun..Konuşsa da kerpetenle alırdım lafları. Sonra tabi yıllar yıllar geçince artık o da değişti. Son 3-4 yıldır küsme durumları yok, tartıştık diyelim bir saat sonra arar, unutup gülmeye başlarız:)) Kısacası zamanla düzelir diye düşünüyorum.. Güzel güzel konuşmaktan başka çare yok, her böyle yaptığında tatlı tatlı anlat üzüldüğünü, bu durumun gereksiz olduğunu..

Allah'ım sana geliyorum bu ne gizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…