- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
-
ilerisini söyleyeyim evlendiğinde 3-6 aylık küslüklere hazır ol dayanabilirsen devam et ama tavsiye etmemSevgilim ne zaman bi tartışma olsa günlerce soğuk konuşuyor mesafe koyuyor. Ben hiç mi sitem edemeyeceğim bir şey diyemeyeceğim bu adama ? Cidden ömrüm tükendi. Hem kendi mesafeli konuşuyor sonra da trip yapan konuyu uzatan ben oluyorum anlamıyorum. Kaç kere dedim kavga edilir ama sonra günlerce bunun yüzünden soğuk konuşmanın anlamı yok konuyu kapat bitsin gitsin diyorum. O kendini değiştiremiyormuş huyu böyleymiş.. var mı böyle karaktede biri etrafimizda ne yapıyorsunuz? Nasıl aşıyorsunuz bu tavırlı konuşma durumunu?
Soğuk cevap verdiği de oluyordu, hiç vermediği de oluyordu, günlerce benim yazdıklarımı okumadığı da oluyordu. Yüz yüzeyken hemen güler barışırdı ama görüşmezsek, günlerce giderdi bu böyle. En nefret ettiğim huy bu artık benim de. En ufak tartışmada, bakalım kaç gün küs kalacak diye düşünürdüm, tüylerim diken diken oluyordu artık :)Akrep burcu .. inat bir şey işte.. 5 günden sonra mi eski oldu kendisi baya abartmış allahtan benimki soğuk da olsa cevap veriyor
ilerisini söyleyeyim evlendiğinde 3-6 aylık küslüklere hazır ol dayanabilirsen devam et ama tavsiye etmem
mutlu oldu vallaHiç normal değil bu adam hiç kimseyle mutlu olamaz ki .. Allah kurtarmış diyelim çok sorunlu bi kişilikmiş
Soğuk cevap verdiği de oluyordu, hiç vermediği de oluyordu, günlerce benim yazdıklarımı okumadığı da oluyordu. Yüz yüzeyken hemen güler barışırdı ama görüşmezsek, günlerce giderdi bu böyle. En nefret ettiğim huy bu artık benim de. En ufak tartışmada, bakalım kaç gün küs kalacak diye düşünürdüm, tüylerim diken diken oluyordu artık :)
mutlu oldu valla
evlendi yan apartmanıma tasındı
çok iyi bir kızla evlenmiş
bebeklerı bile oldu :)
ben de mutluyum ama o sorunlu mutlu olamaz diyordum
olmuş
Yüzyüze görüşünce barışıyor aslında ama görüsemedigimiz süre boyunca hep tavırlı.. aynı evde olsam bu kadar uzamaz belki diyorum ama aynı evde de tavır yaparsa iyice kırılırım bunu aşmamız lazım ama nasıl olacak bilemiyorum . Sizin eşiniz sizin için bu huyunu değiştirmiş bu çok iyi birşey.. Benim için de o bunu yapar mi ondan emin değilim ama
ders almış olabilir:)Aaa çok ilginç ya .. kesin o kız baya alttan alan bir tiptir ya da o seninle yaşadıklarından baya bi ders alıp o huyunu değiştirmiştir
Benim açtığım konudaki eski erkek arkadaşım gibi işte . Trip tavır çekemem diyen erkek tiplerinden. Sizin azıcık suratınız düşse gelip gönül alacağına bin beter karşı tribe girer bide
Yaşı büyüktü eğitimi düşüktü bana uygun değildi ama kopma noktamız bu küsme huyu yüzünden oldu. Tartıştık ve aramadı ben de aramadım 6 gün oldu böyle sessiz sedasız ayrıldık. Ona göre hala küsüzdür belki bilemiyorum ama ben çoktan bitirdimSiz bu sebepten mi ayrıldınız?
aaa eşim
ben küserim o küser
ben haklı olurum o küser
ben haksız olurum o küser
azıcık sesim yükselsin yine küser
çözümü tepki vermemekte buldum hiç bişey yokmş gibi konusuyorum sonra sıkılıyo zaten normale dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?