Küsen Erkek

Erkeğin de kezbani böyle oluyor demek ki ben ezeli düşmanım bile olsa unutup yolda selam verecek insanım, böyle bi kaç saatten fazla küsen insanları hiç anlamıyorum, sen de ona onun gibi davran bezdirmek için. Hiç üstüne gitme belli ki naz yapmayı seviyor, küstükce barışmak için cabalamandan zevk alıyor. Hiçbir şey yapma o pes edip barisana kadsr

Ay vardi boyle bi zamanlar benim hayatimda da. Hrm baskin karakter hem de cok gururlu biriydi. Bisey sorardim, cevap vermek istemeyince ya da kendi koseye sıkısacagini anladigi anda "çok gerildim" diye gererdi beni salak. Yapamadim tabiki ayrildik.

Sosyal becerileri yetersiz , eksik insan işidir bence küsmek.Konuşup çözmez bu tipler , küserler sen anla diye beklerler.Valla inadım inattır , kim bana küserse asla adım atmam.Sabredip iradeli olup adım atmamak lazım bu gibi durumlarda bence.Eziyete dönüşüyor yoksa bu küsmeler bi' Zaman sonra.

Aynen katiliyorum. Bunu ben gec anladim. Onceden kusluğu duzeltmek icin ne taklalar atardım inanin helak olurdum. Çünku konusarak asilabilecek sorunlar icin küs kalmak bana anlamsiz gelirdi ama bi baktim ki kusenler konusmak, anlasmak, çozmek falan istemiyor onlar uzak durarak bizi yola getirmeye calisiyor. Kendinden yoksun birakip cezalandırarak onun istedigini kabullenmemizi saglamaya calisıyorlar. Pasif agresyon yani.

Bunu fark ettikten sonra kusene bir adim dahi atmam. Ha o da konusmaya niyetlenirse kapim her zaman açik ama artik asla kendimi iletisim kurmak icin telef etmem.

'robot değilim ya hemen düzelemiyorum ' cümlesini duyduğum an arkama bakmadan kaçarım. sadece küsmek değil bu tipler adam kin bile tutuyor barışıp iki üç ay ara ara hatırlatıp trip atıyor. yetmiyor içi sogumadıysa intikam alıyor.
düz insanım ben. yiter..

Evet var benim esimde boyle hemen herseye kuser artik alistim sanirsam once sinirleniodum o hallerine sitem ediodum ama simdi takmiorum hic laf vuruyorum noldu yinemi kustun diye ? Sonra gecistriorum .. bizde ailesinden gelen bi huy bu kayinvalidemden tut en kucuk kaynima kadar en ufak biseye kuserler .. dedigim gibi artik takmiorum sende oyle yap kustugu zaman seslenme bisey yokmus gibi davran benden demesi :)

Teşekkürler yorumunuz için, öyle yapmayı deneyeceğim:)

Benim de ilk evlendigimde böyleydi.siktim disimi ben daha çok küstüm. Yaptığının yanlış olduğunu böyle yaparsa aynı karşılığı alacağını söyledim 1 yıl dedigimi de yaptım.ilk zamanlar o kadar gıcık olurdum ki gider bir tane yapistirirdim tepki versin diye

Şimdi kavgada etsek yüzyüze gelince bir gülesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…