- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Kesinlikle ben 4 yilda bu çözümü buldum birak hakli haksiz konusunu böyle erkekler hiç bi zaman haklsiniz da demzler zaten:)En güzeli sanırım normal konuşmak , hiç konuyu açmamak niye böylesin dememek zamanaşımına ugramasini beklemek
Akrep mi iyyy en berbati.Akrep kendisi
Akrep mi iyyy en berbati.
Hatayi affetmez. Allah kolayliklar versin ne diyelim
Degismez ama.
eyvah bnim kocada cinnet gecirmesin bn de pek kuserim cok kinciyimdirCinnet gecirdimama koca kaynaklı degil kaynana faktoring
eyvah bnim kocada cinnet gecirmesin bn de pek kuserim cok kinciyimdir
Gecirtme sende aaaaaaaeyvah bnim kocada cinnet gecirmesin bn de pek kuserim cok kinciyimdir
Oğlak benimkide bende yengecAkrep burcu musunuz siz de
ama bnim koca da lafini sizunu bilmio bacim napayim kufurlere kotu sozlerine kusuyorumGecirtme sende aaaaaaa
O zaman başka haklisinama bnim koca da lafini sizunu bilmio bacim napayim kufurlere kotu sozlerine kusuyorum
Aynen katiliyorum. Bunu ben gec anladim. Onceden kusluğu duzeltmek icin ne taklalar atardım inanin helak olurdum. Çünku konusarak asilabilecek sorunlar icin küs kalmak bana anlamsiz gelirdi ama bi baktim ki kusenler konusmak, anlasmak, çozmek falan istemiyor onlar uzak durarak bizi yola getirmeye calisiyor. Kendinden yoksun birakip cezalandırarak onun istedigini kabullenmemizi saglamaya calisıyorlar. Pasif agresyon yani.Sosyal becerileri yetersiz , eksik insan işidir bence küsmek.Konuşup çözmez bu tipler , küserler sen anla diye beklerler.Valla inadım inattır , kim bana küserse asla adım atmam.Sabredip iradeli olup adım atmamak lazım bu gibi durumlarda bence.Eziyete dönüşüyor yoksa bu küsmeler bi' Zaman sonra.
akrepler hislerine yenilir genelde küsmezler.yada kusse kestirip atar bi daha geri dönmez.Akrep kendisi
Evet var benim esimde boyle hemen herseye kuser artik alistim sanirsam once sinirleniodum o hallerine sitem ediodum ama simdi takmiorum hic laf vuruyorum noldu yinemi kustun diye ? Sonra gecistriorum .. bizde ailesinden gelen bi huy bu kayinvalidemden tut en kucuk kaynima kadar en ufak biseye kuserler .. dedigim gibi artik takmiorum sende oyle yap kustugu zaman seslenme bisey yokmus gibi davran benden demesi :)
Eski eşim 6 ay küsmüştü bana
Ben de boşandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?