Küskün erkekler

Gün bitiminde küslüğün de bitmesi lazım 14 gün uzun bir süre küsen insan maalesef çok zor babamdan biliyorum çocuk olmamasında da bir hayır vardır kendinizi birine heba etmeyin.

Iyi yapmişsiniz zaten son dedigi sozlede herşeyi mahv etmiş gereksiz ozguven

"Küsmek" diye bildiğimiz şey duygusal istismardır ve manipülasyondur.
"Sessiz ceza" denir, amip kadar beyin hücresiyle sizi cezalandırıyor aklınca.

Arkadaşlarınız arayıp boşanma dedi diye devam ediyorsanız, eşiniz denen hıyar oyununda başarılı olmuş. Onları da avcunun içine almış bi güzel... Adamla evli olan onlar değil, sizsiniz. Milletin lafıyla hayatınızı kendinize zindan etmeyin.

Çok teşekkür ederim

Düzelecek adam bu raddeye gelene kadar on kere düzelmişti. Küsen erkek kadından farksız gözümde... Bikinili modelleri takip etmesi zaten baştan aşağı falso. Boşan zaman kaybetmeye değmez.

Bir yıl ne demek ne sabır varmış sizde benim de eski eks küserdi ben adım atardım bende boşandim bu küsmelerin sonu yıpranan bı evlilik zaten kocasizliga alışmış bu sebeple boşanmaya daha yakın bi kadin oluyor ve sinirleri çok yıpratıcı bi şey o yüzden sonu boşanma oluyor

Oha ay özür dilerim ama 1yıl nedir yahu inanamadım

İnsan yaşarken zamanla normalleştiriyor sanırım. Bu duruma da alışıyor. Benim de konuşmak gelmiyor içimden. Evet aynı evde olsa da yalnızlaşıyor insan. Herkesin tahammül sınırı var ama. Defalarca uyardım hatta sen git cinsiyet değiştir dişile daha yatkınsın dedim bildiğini okudu.
Siz çocuklarınıza ne kadar nafaka alıyorsunuz öğrenebilir miyim

Küsen adam değişmiyor. Ben de yaşadım. Küsme zamanlarında bunalıp da barışmaya siz gittiğiniz zamanlardan sonra daha da cesaret buluyorlar ve bu küsme süreleri uzuyor. Çok zor ve değiştirilmesi zor bir karakter özelliği mi desem davranış bozukluğu mu desem. Kısacası Allah sabır versin.

Oha ay özür dilerim ama 1yıl nedir yahu inanamadım
Kendisi narsist davranışları olan pasif agresifmiş psikolog öyle söylemişti. Ruh hastası.Ya ben o zaman boşanacaktım ama bulunduğum şehire eş durumundan geldiğim için beş yılımı doldurmam gerekiyordu çocuğumda başka bir yere gitmek istemedi o yüzden boşanamamıştım Şimdi doldurdum çok şükür özgürüm artık

Nafaka talep etmedim,sigortalı işi yok kendim aldığım eve göz dikmesin yeter dedim evi ben aldım Arabayı o bu arada Arabayı da ben almıştım öyle anlaştık

Benim için tüm bunlar boşanmak için yeter sebep; bir kere küsen adam sevmiyorum. Manken bakmak filan da... Saygı duymam öylesi adama, ergenliğini tamamlayamamış, boş biri olarak görürüm. Ha siz boşanmayacak, dönecekseniz de kuru kuru dönmeyin bari; iyi bi ceza biçin de bir işe yarasın gidişiniz, kelimenin tam anlamıyla pahalıya patlatın. Telefonlarda oturduğu yerden yalvarması kolay, gelsin kapınıza hediyeleriyle, ne bileyim kolyesi, bileziğiyle de o zaman bi şeye benzesin bari yalvarmaları. Şart da koşun, ona göre ayar çekin işte.

Nafaka talep etmedim,sigortalı işi yok kendim aldığım eve göz dikmesin yeter dedim evi ben aldım Arabayı o bu arada Arabayı da ben almıştım öyle anlaştık
İyi bir anlaşma olmuş bence bundan sonra çocuklarınızla mutlu huzurlu bir hayat diliyorum size

Koskoca adam kuruyemiş için bile küsüyor,çekilmez birisi,ayrıca saygısız ve sevgisiz.Bence bitirin,can çıkar huy cikmaz.Boyle omur gecmez,kurtulun,Bunin yasliligi da cekilmez,kart herif.

Maksat evli gözüksün herşey yapmaya devam etsin ömür mü geçer onla geçerse de boşa geçer. Milleti boşver herkes kendi hayatına baksın. Kimsenin aracı olmasını istemiyorum deyip kapatın sizle de aram bozulur deyin barıştırmaya çalışanları falan.

Ya sevgililik doneminde hic mi sinyal vermedi bu adam? Bu kadar ufak seylere kusen bir adamla evlilige kadar nasil gelebildiniz kusup ayrilmadan?

Daha evliliğin ilk aylarında bile belliymiş ne mal olduğu inatla bebek için tedavi olmak niye,bir de masum bir yavruyu manipüle etsin günlerce kendisine küsen bir babayla uğraşsın diye mi?
Kendinizden yaşça büyük adamla evlenme kriteriniz ben küçüğüm kıymet bilir ise lütfen hayata bakış açınızı değiştirin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…