Küskün erkekler

Hytsvncgzel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
14
4
16
30
Merhabalar arkadaşlar 5 yıllık evliyim kafam çok karışık annemin evine döndüm. 5 yıldan beri eşime maaşını sorduğum halde bir türlü öğrenemedim bu konu üzerine 3, 4 defa tartışmışızdır bundan farklı olarak başka bir sürü sorunlarımız kavgalarımız var İnternetten sürekli olarak mankenleri ve bikini mayolu kadınları takip ediyor sürekli onlara bakıyor aldatma olarak benim bildiğim bir aldatma yok ama çok uyardım kavgalarımız oldu kendimi çok değersiz hissetmeye başladım benimle çok ilgilenmiyor bunun dışında olup olmadık şeylerden küskünlük çıkartıyor ve benimle 1hafta 2 hafta konuşmuyor ben onla konuşmaya çalıştığım da da ağzının ucuyla cevaplar veriyor ama yine küs kalıyor şimdi annemin evindeyim çok pişmanım bir daha yapmıyacağım diye yalvarıyor ama daha önce çok uyardım ben onu ne yapmalıyım kafam çok karışık gerçekten dışardan bakıldığında çok mutlu sürekli gezip tozan herkesin imrendiği bir evliliğim vardı ama kaç gece öyle küs ağlayarak yattığımı uyuduğumu ben biliyorum arkadaşlar arıyor çok pişman çok üzgün kaç senelik evliliğin bak bitirme diye insanlar öyle bir davranıyor ki sanki o üzülüyor be burda göbek atıyorum

Bu seviyeye gelene kadar aklı neredeymiş? Ben böyle manipülasyonlara inanmıyorum açıkçası. Ayrıca arkadaşlarınızı da hiç ilgilendirmez, sizin o dört duvar arasında ne yaşadığınızı neler hissettiğinizi nasıl ağladığınızı canınızın yandığını onlar bilmiyor siz biliyorsunuz. Şimdi adamın uyduruktan telefonlarıyla sizi gelip kandırmaya çalışmasınlar.

Evliliğiniz benim evliliğime çok benziyor. Biz çift terapisi de aldık hiçbir işe yaramadı. Hep ben adım atardım barışırdık. Bundan bir önceki küsmesinde bir yıl küs kaldık depremden dolayı spontane konuşmaya başladık(benim ailem deprem bölgesindeydi) Bir ay önce yine küstü ve şimdiye kadar ağzından hiç duymadığım hakareti etti bana. Şimdi boşanıyorum. Anlayacağınız değişmiyor. İlk yıllarda hatta ilk aylarda boşanmadığım için öyle pişmanım ki

Teşekkürler arkadaşım. tamam hiç böyle çekip gelmemiştim anneme ama çok uyardım daha önce iş bu raddeye gelene kadar niye düzeltmedi 2 hafta konuşmadan taş olsa çatlar ya aramızda 14 yaş fark var herşey onun istediği gibi olsun istiyor ben sandım ki ondan küçüğüm yaş farkı var beni el üstünde tutar ama hayal kırıklığı Çocuk çok istiyordum eşim istemiyordu 2 yıldan beri tedavi görüyordum benle sadece 1 kere doktora geldi olmadığında da bir hayır varmış demekki

Bu tipler bulaşık olur. Sağda solda ağlıyor, milleti darlıyor, huzur vermiyor, her şeyin içinde oluyor. İnsanlar da kurtulmak için sizi arıyor.

Bende ondan korkuyorum 1,2 yıl sonra yine aynı olmayacağının garantisi yok vaktim gidiyor birde küsmesinin sebepleri o kadar saçma ki mesela daha 1 yıllık evli yoktuk ilk kavgamız portakal sıkarken tam hepsini sıkmamışım o yüzden kavga ettik 20 gün konuşmadı en son kavgamızda aileme yanına ziyarete geldik bira istedi gittik aldık bakkaldan yanına Kuruyemiş istedi onu almamışız 1 hafta konuşmadı ve aileme de küstü 2 gün kaldık onlarlada konuşmadı hayatımda aileme karşı hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum

Yok artık bu adam ota b.ka küsüyor ya bireysel terapi alsın ya da ayrılın derim ben. Bu öyle ağlayıp sızlamakla, af dilemekle geçecek düzelecek bir durum değil yine aynısını yapar

Yok artık bu adam ota b.ka küsüyor ya bireysel terapi alsın ya da ayrılın derim ben. Bu öyle ağlayıp sızlamakla, af dilemekle geçecek düzelecek bir durum değil yine aynısını yapar
Yok bende buraya gelirken aileme çok net boşancam diye geldim ama işte insanlar, insanın aklını bulandırıyor

Askom süründür ipleri derhal eline aliyorsun ve cizginu gösteriyorsun!
Döndügünde öyle hemen askim canim cicim olma adama ban
Ay erkegin küskünlügüde hic cekilmiyor benimki öyle yaptiginda cingar cikartiyorum

Barışırsan seni aldattığında ağlama.
Boşa gitsin.

Tualete ondan önce girseniz onada kusecek bu adam bu ne bicim sebebler portakal tam sıkılmamişmiş çok bile sabr etmişsin boyle tip adamlar anca elindekin kayb edince fark ediyor ama çok şans vermeyin bence yine aynisini yaparsa artik tekmeyi basmanin zamani geldi

Yok bende buraya gelirken aileme çok net boşancam diye geldim ama işte insanlar, insanın aklını bulandırıyor
Yavrucum adam seni sevmiyor. Tahammülü yok. İşini gördürür gönlünü yaptırırken iyi, işi bitince osuruktan bahanelerle küsüyor uzak tutuyor böylece. Umrunda değilsin, sen o evde oturacaksın gel deyince gelecek git deyince gideceksin. Rahat rahat takılmak için küsüyor işte.

Aslında zaten bu 5 yıl içinde ben ona çok şans verdim o zaman düzelseymiş madem düzelecekti illa anne evimemi gelmem gerekiyordu birr önceki akşamda uyardım bak ben gidicem diye sen meraklısın zaten gitmeye dedi ama yine konuşmadı benle hep uyardım bak gidersem ben annemin kapısına bir daha çıkmam dedim ona.

Öyle olunca da işte insan kendini evin içinde hizmetçi gibi hissediyor kendini beğenmemeye değersizleştirmeye başlıyor kendini.

Insanlara göre değil kendi aklınıza göre hareket edin. Kimse değişmez, kocanızda değişmeyecek, bi süre numara yapar belki. Boşanmayacaksanızda hemen barışmayın. Küserse konuşmaya çalışmayın. Benim eşimde çok küsen biriymiş. Ben ilişkimizin başında "Erkek kısmı küsmez. Bir küsersin barışmaya çalışırım, iki küsersin yine ama üçüncüye aman buda her şeye küsüyor diyip umrumda olmaz. Ona göre." Dedim. Şükür öyle pek küsmez. Küser gibi olduğunda ben ondan önce davranıyorum, o benimle konuşmaya geliyor.

Portakal iyi sıkılmamış diye 20 gün küsen biri için nasıl yorum yapılır bilemedim. Belli ki ergenlikten hiç çıkmamış. Küçük bir çocuğun zeka seviyesinde. Size boşanın yada boşanmayın diye bir şey yazmıyacam yanlız 5 senede düzelmeyen biri bu saatten sonra düzelir mi yada bu adamla daha fazla zaman kaybetmeye gerek var mı diye iyi düşünün. Ona göre kararınızı verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…