- 2 Ocak 2023
- 14
- 4
- 16
- 30
- Konu Sahibi Hytsvncgzel
-
Evliliğiniz benim evliliğime çok benziyor. Biz çift terapisi de aldık hiçbir işe yaramadı. Hep ben adım atardım barışırdık. Bundan bir önceki küsmesinde bir yıl küs kaldık depremden dolayı spontane konuşmaya başladık(benim ailem deprem bölgesindeydi) Bir ay önce yine küstü ve şimdiye kadar ağzından hiç duymadığım hakareti etti bana. Şimdi boşanıyorum. Anlayacağınız değişmiyor. İlk yıllarda hatta ilk aylarda boşanmadığım için öyle pişmanım kiMerhabalar arkadaşlar 5 yıllık evliyim kafam çok karışık annemin evine döndüm. 5 yıldan beri eşime maaşını sorduğum halde bir türlü öğrenemedim bu konu üzerine 3, 4 defa tartışmışızdır bundan farklı olarak başka bir sürü sorunlarımız kavgalarımız var İnternetten sürekli olarak mankenleri ve bikini mayolu kadınları takip ediyor sürekli onlara bakıyor aldatma olarak benim bildiğim bir aldatma yok ama çok uyardım kavgalarımız oldu kendimi çok değersiz hissetmeye başladım benimle çok ilgilenmiyor bunun dışında olup olmadık şeylerden küskünlük çıkartıyor ve benimle 1hafta 2 hafta konuşmuyor ben onla konuşmaya çalıştığım da da ağzının ucuyla cevaplar veriyor ama yine küs kalıyor şimdi annemin evindeyim çok pişmanım bir daha yapmıyacağım diye yalvarıyor ama daha önce çok uyardım ben onu ne yapmalıyım kafam çok karışık gerçekten dışardan bakıldığında çok mutlu sürekli gezip tozan herkesin imrendiği bir evliliğim vardı ama kaç gece öyle küs ağlayarak yattığımı uyuduğumu ben biliyorum arkadaşlar arıyor çok pişman çok üzgün kaç senelik evliliğin bak bitirme diye insanlar öyle bir davranıyor ki sanki o üzülüyor be burda göbek atıyorum
Teşekkürler arkadaşım.Bu seviyeye gelene kadar aklı neredeymiş? Ben böyle manipülasyonlara inanmıyorum açıkçası. Ayrıca arkadaşlarınızı da hiç ilgilendirmez, sizin o dört duvar arasında ne yaşadığınızı neler hissettiğinizi nasıl ağladığınızı canınızın yandığını onlar bilmiyor siz biliyorsunuz. Şimdi adamın uyduruktan telefonlarıyla sizi gelip kandırmaya çalışmasınlar.
Evliliğiniz benim evliliğime çok benziyor. Biz çift terapisi de aldık hiçbir işe yaramadı. Hep ben adım atardım barışırdık. Bundan bir önceki küsmesinde bir yıl küs kaldık depremden dolayı spontane konuşmaya başladık(benim ailem deprem bölgesindeydi) Bir ay önce yine küstü ve şimdiye kadar ağzından hiç duymadığım hakareti etti bana. Şimdi boşanıyorum. Anlayacağınız değişmiyor. İlk yıllarda hatta ilk aylarda boşanmadığım için öyle pişmanım ki
Bende ondan korkuyorum 1,2 yıl sonra yine aynı olmayacağının garantisi yok vaktim gidiyor birde küsmesinin sebepleri o kadar saçma ki mesela daha 1 yıllık evli yoktuk ilk kavgamız portakal sıkarken tam hepsini sıkmamışım o yüzden kavga ettik 20 gün konuşmadı en son kavgamızda aileme yanına ziyarete geldik bira istedi gittik aldık bakkaldan yanına Kuruyemiş istedi onu almamışız 1 hafta konuşmadı ve aileme de küstü 2 gün kaldık onlarlada konuşmadı hayatımda aileme karşı hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorumEvliliğiniz benim evliliğime çok benziyor. Biz çift terapisi de aldık hiçbir işe yaramadı. Hep ben adım atardım barışırdık. Bundan bir önceki küsmesinde bir yıl küs kaldık depremden dolayı spontane konuşmaya başladık(benim ailem deprem bölgesindeydi) Bir ay önce yine küstü ve şimdiye kadar ağzından hiç duymadığım hakareti etti bana. Şimdi boşanıyorum. Anlayacağınız değişmiyor. İlk yıllarda hatta ilk aylarda boşanmadığım için öyle pişmanım ki
Yok artıkBende ondan korkuyorum 1 yıl 2 yıl sonra yine aynı olmayacağının bir garantisi yok çünküküsme sebeplerimiz o kadar saçma ki 1 yıl evli yoktuk daha portakal sı 8karken tam hepsini sıkmamışım diye kavga çıkardı küstü 20 gün konuşmadı en s
Bende ondan korkuyorum 1,2 yıl sonra yine aynı olmayacağının garantisi yok vaktim gidiyor birde küsmesinin sebepleri o kadar saçma ki mesela daha 1 yıllık evli yoktuk ilk kavgamız portakal sıkarken tam hepsini sıkmamışım o yüzden kavga ettik 20 gün konuşmadı en son kavgamızda aileme yanına ziyarete geldik bira istedi gittik aldık bakkaldan yanına Kuruyemiş istedi onu almamışız 1 hafta konuşmadı ve aileme de küstü 2 gün kaldık onlarlada konuşmadı hayatımda aileme karşı hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyoru
Yok bende buraya gelirken aileme çok net boşancam diye geldim ama işte insanlar, insanın aklını bulandırıyorYok artıkbu adam ota b.ka küsüyor ya bireysel terapi alsın ya da ayrılın derim ben. Bu öyle ağlayıp sızlamakla, af dilemekle geçecek düzelecek bir durum değil yine aynısını yapar
Askom süründür ipleri derhal eline aliyorsun ve cizginu gösteriyorsun!Merhabalar arkadaşlar 5 yıllık evliyim kafam çok karışık annemin evine döndüm. 5 yıldan beri eşime maaşını sorduğum halde bir türlü öğrenemedim bu konu üzerine 3, 4 defa tartışmışızdır bundan farklı olarak başka bir sürü sorunlarımız kavgalarımız var İnternetten sürekli olarak mankenleri ve bikini mayolu kadınları takip ediyor sürekli onlara bakıyor aldatma olarak benim bildiğim bir aldatma yok ama çok uyardım kavgalarımız oldu kendimi çok değersiz hissetmeye başladım benimle çok ilgilenmiyor bunun dışında olup olmadık şeylerden küskünlük çıkartıyor ve benimle 1hafta 2 hafta konuşmuyor ben onla konuşmaya çalıştığım da da ağzının ucuyla cevaplar veriyor ama yine küs kalıyor şimdi annemin evindeyim çok pişmanım bir daha yapmıyacağım diye yalvarıyor ama daha önce çok uyardım ben onu ne yapmalıyım kafam çok karışık gerçekten dışardan bakıldığında çok mutlu sürekli gezip tozan herkesin imrendiği bir evliliğim vardı ama kaç gece öyle küs ağlayarak yattığımı uyuduğumu ben biliyorum arkadaşlar arıyor çok pişman çok üzgün kaç senelik evliliğin bak bitirme diye insanlar öyle bir davranıyor ki sanki o üzülüyor be burda göbek atıyorum
Merhabalar arkadaşlar 5 yıllık evliyim kafam çok karışık annemin evine döndüm. 5 yıldan beri eşime maaşını sorduğum halde bir türlü öğrenemedim bu konu üzerine 3, 4 defa tartışmışızdır bundan farklı olarak başka bir sürü sorunlarımız kavgalarımız var İnternetten sürekli olarak mankenleri ve bikini mayolu kadınları takip ediyor sürekli onlara bakıyor aldatma olarak benim bildiğim bir aldatma yok ama çok uyardım kavgalarımız oldu kendimi çok değersiz hissetmeye başladım benimle çok ilgilenmiyor bunun dışında olup olmadık şeylerden küskünlük çıkartıyor ve benimle 1hafta 2 hafta konuşmuyor ben onla konuşmaya çalıştığım da da ağzının ucuyla cevaplar veriyor ama yine küs kalıyor şimdi annemin evindeyim çok pişmanım bir daha yapmıyacağım diye yalvarıyor ama daha önce çok uyardım ben onu ne yapmalıyım kafam çok karışık gerçekten dışardan bakıldığında çok mutlu sürekli gezip tozan herkesin imrendiği bir evliliğim vardı ama kaç gece öyle küs ağlayarak yattığımı uyuduğumu ben biliyorum arkadaşlar arıyor çok pişman çok üzgün kaç senelik evliliğin bak bitirme diye insanlar öyle bir davranıyor ki sanki o üzülüyor be burda göbek atıyorum
Tualete ondan önce girseniz onada kusecek bu adamBende ondan korkuyorum 1,2 yıl sonra yine aynı olmayacağının garantisi yok vaktim gidiyor birde küsmesinin sebepleri o kadar saçma ki mesela daha 1 yıllık evli yoktuk ilk kavgamız portakal sıkarken tam hepsini sıkmamışım o yüzden kavga ettik 20 gün konuşmadı en son kavgamızda aileme yanına ziyarete geldik bira istedi gittik aldık bakkaldan yanına Kuruyemiş istedi onu almamışız 1 hafta konuşmadı ve aileme de küstü 2 gün kaldık onlarlada konuşmadı hayatımda aileme karşı hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum
BencedeBarışırsan seni aldattığında ağlama.
Boşa gitsin.
Şimdi böyle yapan ilerde çocuk olunca neler yapmazBencede
Yavrucum adam seni sevmiyor. Tahammülü yok. İşini gördürür gönlünü yaptırırken iyi, işi bitince osuruktan bahanelerle küsüyor uzak tutuyor böylece. Umrunda değilsin, sen o evde oturacaksın gel deyince gelecek git deyince gideceksin. Rahat rahat takılmak için küsüyor işte.Yok bende buraya gelirken aileme çok net boşancam diye geldim ama işte insanlar, insanın aklını bulandırıyor
Aslında zaten bu 5 yıl içinde ben ona çok şans verdim o zaman düzelseymiş madem düzelecekti illa anne evimemi gelmem gerekiyordu birr önceki akşamda uyardım bak ben gidicem diye sen meraklısın zaten gitmeye dedi ama yine konuşmadı benle hep uyardım bak gidersem ben annemin kapısına bir daha çıkmam dedim ona.Tualete ondan önce girseniz onada kusecek bu adambu ne bicim sebebler portakal tam sıkılmamişmiş çok bile sabr etmişsin boyle tip adamlar anca elindekin kayb edince fark ediyor ama çok şans vermeyin bence yine aynisini yaparsa artik tekmeyi basmanin zamani geldi
Öyle olunca da işte insan kendini evin içinde hizmetçi gibi hissediyor kendini beğenmemeye değersizleştirmeye başlıyor kendini.Yavrucum adam seni sevmiyor. Tahammülü yok. İşini gördürür gönlünü yaptırırken iyi, işi bitince osuruktan bahanelerle küsüyor uzak tutuyor böylece. Umrunda değilsin, sen o evde oturacaksın gel deyince gelecek git deyince gideceksin. Rahat rahat takılmak için küsüyor işte.
Hizmetçi muamelesi görüyorsun ondan.Öyle olunca da işte insan kendini evin içinde hizmetçi gibi hissediyor kendini beğenmemeye değersizleştirmeye başlıyor kendini.
Insanlara göre değil kendi aklınıza göre hareket edin. Kimse değişmez, kocanızda değişmeyecek, bi süre numara yapar belki. Boşanmayacaksanızda hemen barışmayın. Küserse konuşmaya çalışmayın. Benim eşimde çok küsen biriymiş. Ben ilişkimizin başında "Erkek kısmı küsmez. Bir küsersin barışmaya çalışırım, iki küsersin yine ama üçüncüye aman buda her şeye küsüyor diyip umrumda olmaz. Ona göre." Dedim. Şükür öyle pek küsmez. Küser gibi olduğunda ben ondan önce davranıyorum, o benimle konuşmaya geliyor.Merhabalar arkadaşlar 5 yıllık evliyim kafam çok karışık annemin evine döndüm. 5 yıldan beri eşime maaşını sorduğum halde bir türlü öğrenemedim bu konu üzerine 3, 4 defa tartışmışızdır bundan farklı olarak başka bir sürü sorunlarımız kavgalarımız var İnternetten sürekli olarak mankenleri ve bikini mayolu kadınları takip ediyor sürekli onlara bakıyor aldatma olarak benim bildiğim bir aldatma yok ama çok uyardım kavgalarımız oldu kendimi çok değersiz hissetmeye başladım benimle çok ilgilenmiyor bunun dışında olup olmadık şeylerden küskünlük çıkartıyor ve benimle 1hafta 2 hafta konuşmuyor ben onla konuşmaya çalıştığım da da ağzının ucuyla cevaplar veriyor ama yine küs kalıyor şimdi annemin evindeyim çok pişmanım bir daha yapmıyacağım diye yalvarıyor ama daha önce çok uyardım ben onu ne yapmalıyım kafam çok karışık gerçekten dışardan bakıldığında çok mutlu sürekli gezip tozan herkesin imrendiği bir evliliğim vardı ama kaç gece öyle küs ağlayarak yattığımı uyuduğumu ben biliyorum arkadaşlar arıyor çok pişman çok üzgün kaç senelik evliliğin bak bitirme diye insanlar öyle bir davranıyor ki sanki o üzülüyor be burda göbek atıyorum
Bende ondan korkuyorum 1,2 yıl sonra yine aynı olmayacağının garantisi yok vaktim gidiyor birde küsmesinin sebepleri o kadar saçma ki mesela daha 1 yıllık evli yoktuk ilk kavgamız portakal sıkarken tam hepsini sıkmamışım o yüzden kavga ettik 20 gün konuşmadı en son kavgamızda aileme yanına ziyarete geldik bira istedi gittik aldık bakkaldan yanına Kuruyemiş istedi onu almamışız 1 hafta konuşmadı ve aileme de küstü 2 gün kaldık onlarlada konuşmadı hayatımda aileme karşı hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?