Rekorum aynı evın için de o mutfak ben oturma odasında 10 gün. 11. gün geldı derdın ne dıye bağırdı çağırdı , ona bu bakışı attımMerhaba hanımlar,
Merak ettiğim bir konu var. Eşinizle en uzun ne kadar süre küs kaldınız? Küslük sırasında nasıl davrandı-davrandınız? Ve ilk adımı atan kim oldu, nasıl barıştınız?
14 yıllık evliyim. İki çocuğum var, eşim en ufak eleştiride günlerce küser. Ben de alınganımdır, kıracak bir şey söylese ben de o adım atana dek küserim. Başlarda illa ki o adım atardı ben de uzatmazdım. Son 1-2 yıldır çok büyük bir sorun yoksa haksız da olsa ben konuşmaya başladım uzadığı zamanlarda. Şimdi 8 gündür küsüz, bir konuda tartışmıştık, incitecek bir söz söyledi ben de susmaya başladım. Şimdi o da ben küstüğüm için bana küstü
Yani turşu limonla mı sirkeyle mi diye diye inada binip gül gibi evliliğimiz bitecek sanki. Ne diyorsunuz bacılar ne yapayım ben bu yontulmamışı? Hep benim adım atmama alıştı son zamanlarda, bunu hemen düzeltmem gerek gibi hissediyorum.
Küs bir kocaya denk gelırsen kendın bulursun cevabınıAyni evin içinde nasıl beceriyorsunuz bu kadar küs kalmayı?Ben arada anneme küsüyorum en fazla birkaç saat sürebiliyor
Saat tutmadım ama aynı gün barışırız. 2. güne sarkmaz hatta bütün bir gün bile sürmez. Bikaç saat konuşmayız sadece, eşimin suratı sirke satar o saatlerde. Sonra aynı evin içinde illa birimiz bısey soruyor veya söylüyoruz ordan unutuluyor gidiyor. Daha ciddi durumlarda ise o sessızlıkten sonra sakin bır konuşma yapılıyor ve kapatılıyor konu. Günlerce küs kalan eşim olsa uğrasamam acıkcası eve gelesim bile gelmez.
Ay deme öyle Allah korusun.Taş olsa çatlar adama bakKüs bir kocaya denk gelırsen kendın bulursun cevabınıartık ona onun dilinde cevap verıyosun
Valla ben akışına bıraktm artk..eskiden yemek yapmazdım, yapsam yiyemezdim.. Kafamda deli sorular, gelecek kaygısı falan şimdi pek takmıyorum günlük hayatımı yaşıyorm.nasılsa barışcazz bugün yarın diyip eskisi kadar da uzun sürmüyorHah işte bundan. Bir dahakine bağırıp çağıracağım valla. Salon çizgimden kaymam lazım artık
3 ay hiç görüşmedim ,iletişim araclari da dahil. .bosayacaktim, affettirdi kendini zalımın oğluMerhaba hanımlar,
Merak ettiğim bir konu var. Eşinizle en uzun ne kadar süre küs kaldınız? Küslük sırasında nasıl davrandı-davrandınız? Ve ilk adımı atan kim oldu, nasıl barıştınız?
14 yıllık evliyim. İki çocuğum var, eşim en ufak eleştiride günlerce küser. Ben de alınganımdır, kıracak bir şey söylese ben de o adım atana dek küserim. Başlarda illa ki o adım atardı ben de uzatmazdım. Son 1-2 yıldır çok büyük bir sorun yoksa haksız da olsa ben konuşmaya başladım uzadığı zamanlarda. Şimdi 8 gündür küsüz, bir konuda tartışmıştık, incitecek bir söz söyledi ben de susmaya başladım. Şimdi o da ben küstüğüm için bana küstü
Yani turşu limonla mı sirkeyle mi diye diye inada binip gül gibi evliliğimiz bitecek sanki. Ne diyorsunuz bacılar ne yapayım ben bu yontulmamışı? Hep benim adım atmama alıştı son zamanlarda, bunu hemen düzeltmem gerek gibi hissediyorum.
14 yildir degismeyen bundan sonrada degismez. Beklentiye girmeyin.Merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?