Küslük rekoru

Rekorum aynı evın için de o mutfak ben oturma odasında 10 gün. 11. gün geldı derdın ne dıye bağırdı çağırdı , ona bu bakışı attım. Bi kaç cümleyle durumumu arz ettım. Sırf ustte cıkmak için bağırdı , muhatap olmadıım. Hem suçlu hem güçlü tek kelıme etmemısız, 10 gun olmus hala bağırıyo haspam. Baktı ben yüz vermıyorum 10. gun yatağa geldi artık çocugua sarıldı sonra çocuğu yatırdı bana sarıldı felan Durumlar o şekıl yanı ablacım

Ayni evin içinde nasıl beceriyorsunuz bu kadar küs kalmayı?Ben arada anneme küsüyorum en fazla birkaç saat sürebiliyor

Masallah Allah saadetinizi arttirsin

Haklıysam ben küserim süründürürüm, haksızsam Özür dilerim şirinlik yaparım. En fazla 4 gün küstüm ama benden habersiz kredi çekmiş haklıydım burnundan da getirdim.

Küsmek sözlüğümde yok, bilmiyorum hiç. Ailemde de görmedim, belki o yüzdendir. Bence küsme huyu olan kişiler bir şekilde öğrenmişlerdir bu davranışı, yoksa sadece huy değildir diye düşünüyorum.

Keşke hiç onun davranışını pekiştirecek şekilde küslüğünr cevap vermeseydiniz. Düşünüyorum da eşim bana küsse, gider en kötü çimdiklerim, mecbur konuşacak.

Hah işte bundan. Bir dahakine bağırıp çağıracağım valla. Salon çizgimden kaymam lazım artık
Valla ben akışına bıraktm artk..eskiden yemek yapmazdım, yapsam yiyemezdim.. Kafamda deli sorular, gelecek kaygısı falan şimdi pek takmıyorum günlük hayatımı yaşıyorm.nasılsa barışcazz bugün yarın diyip eskisi kadar da uzun sürmüyor

Ay biz hiç küsmemişiz yaa.
Şimdi düşündüm de. Ben hiç yavır filan yapmam ki zaten bişey bulup kavga çıkarasım geldi bak
Bakayım alttan alcak mı küsecek mi naapcak hehehee

Tavır yapmadım olucaktı

Annem 4 5 gün küser garip babam da ne yaptığını bilmez hatta küs olduğunu anlamaz en son anneannem bizdeydi annemde teyzeme gidicek köye babam emekli evde annem diyo koye gitcem babam diyo annen bırakıp nereye gitcen ve sırf bunu dedi diye babama 4 gün küsmüş en son bana söyledi kızdım konuşmuyorum diye babama diyorum baba ne yaptın garibim bişey yapmadım diyor en son anlatınca sen ondan mi konusmuyodun kaç gündür diyo anneme ışte böyle saçma sapan paranoyak sebeplerden küsen bir annem var kendi söyler söyler bize gelince küser konuşmaz bende tam tersi bir gün bile kalmayız küs gece tartışsak sabah öpmeden gitmez kocam

Ben de tartışmaların nasil sonuca bağlandığını cok merak ediyorum. Iki kisi farkli seyleri savunuyorsa ne yapıyorsunuz? Küsmedik tamam konustuk meseleyi bu kolay ama suclu olduğunu kabul etmiyorsa iki kisi de ne oluyor acaba sonra? Nasil sonuca baglanacak karşıt gorusler?

ben cok kuserim Allahtan hep eşim atar adımı..ne biliyim karakter meselesi...bende kusme huuymu hiç sevmiyorum...biraz torpuledim .oyle bir huykı Allah vermesin okul yıllarında kus olduugm arkadasımla aynı odayı paylstıgım halde dort ay konusmamıstım((gercekten buda elde olmayan birşey...ama cok yol katettım.sukur..

3 ay hiç görüşmedim ,iletişim araclari da dahil. .bosayacaktim, affettirdi kendini zalımın oğlu

Bizim evde de bir kural vardır; küslük ertesi güne sarkmaz asla. Ama şöyle bir durum var, ben tartıştıktan sonra kafamı dinlemek, odama çekilmek isterim. Eşim de o an halletmek ister ve ben o an hiç iletişim kurmak istemem. ve uyuz oluyorum o anlarda. insanın yalnız kalma ihtiyacını karşılayamaması da pek matah bişey değil.

14 yildir degismeyen bundan sonrada degismez. Beklentiye girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…