Küslük rekoru

Oouuwww küsme işi bizden sorulur. Kv de eskiden hep küsermiş, bana da tavsiye ediyordu zamanında. Ben küsüyürdüm en azından kavka etmiyürdük siz de küsün vs. diyordu. Sanırım bekarken eşimi iyi kafalamış eften püften sebeplerle hanımlar gibi küsüyor (hanımlar derken yanlış anlaşılmasın nazlanıyor) Ben gidip konuşana dek göz teması bile kurmuyor benimle. Bu konuyu okuyunca dedim aaa bu ben miyim yoksa?
Bizde de 10 gün hatta 15 gün küs kalma söz konusu olabiliyor. Birlikte yemek yeme dışında bir araya gelinmiyor ayrı odalarda ikamet ediliyor, lazım olan şeyler sms yoluyla veya çocuklar aracılığıyla bildiriliyor. Barıştığımızda da tartışmanın uzamaması için ve birbirimizin kalbini daha az kıralım diye küs kalındığı açıklaması yapılıyor.
Nefret ediyorum bu durumdan. O ailesinden aşina bu olaya ancak ben hiç değilim. Annemlerin bir dakika küs kaldıkları görülmemiştir. Bu yüzden ben huzursuzlukta tavan yapıyorum ama ona göre normal geliyor. Ben acıların kadını gibi ağlarken gelip bana sarılacak ''hadi aşkım uzatmayalım barışalım'' diyecek diye odada hazırlık yapıyorum ama bir duyuyorum telefonda arkadaşıyla konuşuyor ama nasıl? ''. Paşam Allahını severim senin ha tamam tamam geliyorum inin la aşağıya ahahahahhahahaaaaa aha geldim inmediniz mi hala ...''nasıl kahkaha atarak konuşuyor sonra gelip montunu alıp taziyeye gider gibi üzgün ve Allah ından bulmuş bir vaziyette evden çıkıyor.Bu böyle devirdaim yaparak tekrarlanıyor.
Bir sonraki küslüğümüz ne kadar sürecek acaba şimdiden merak içindeyim.

Esimle kusmeyi hic beceremeyen bir ciftiz. Bu da pek iyi degil. Aklimiza geleni soyluyoruz birbirimize. Sifir kin ikimuzde de. Ayari bulmak lazim

En fazla 10 gun küs kaldım ilk adimi genelde o atar. Ama sinirlenirsem bende atarim :) o degisiyo biraz. Bide bizimki biraz garip bi evlilik. Birbirimize sinirliyken yastik savasi yapariz sinirimiz gecer cok iyi stres attiriyo. :)

Biz küsmuyoruz sorunumuz varsa ocanda bitiyor konusup hallediyoruz cocuk degiliz sonucta

Küs kalabilme potansiyelim maalesef mükemmel.Haklıda olsam haksızda olsam küsersem hayatta ilk adımı atamam.Atmak isterdim gerçi o ayrı konu da neyse.Allahtan eşim uzatmaz
Bugün okuduğum konularda bir tuhaf
Kendimi sorgularken buluyorum burda
kötü bişey di mi hep bir tarafın ilk adımı atan olması

Mesajlarınız için teşekkür ederim
Gece telepati yoluyla bana sarılttırayım falan diye uğraştım olmadı tabii Bu sefer de ben adım atarsam artık sittin sene adım atmaz. Bir ilişki nasıl başlarsa öyle gidiyor malesef. Düzelmesi çok zor. Gittiği yere kadar ay napayım.

Önceki ilişkilerimde haksız da olsam karşı taraf hemen gönlümü alırdı. Eşimi pek tanımadan evlendim, başlarda çok kavga ettik, çocuk olunca biraz değişti, ikincide biraz daha değişti ama hala yontulacak yerleri var. Bu arada yüz kere para yatır diye uyardığım adam şimdi trink diye yatırıveriyor ben sormadan

Eşim çok sert ve asabi biridir. Çocuklara falan hemen ceza verir anlamadan dinlemeden. Hakaret etmese de sert çıkar bana da eleştirirsem en ufak. Şimdi onlar da yok Oğlum gelmiş diyor ki, anne azıcık daha küs kalsana, babam pamuk gibi davranıyor yalnız kalmamak için

Çok güldüm yaa :))) Bir seferinde böyle surat yapıyordu benimki yine, gidip poposuna patlattım ne bu surat be sevimsiz diye. Yarıldı tabii anında gülmekten. İstesem düzeltirim de hep ben mi alttan alacağım?

Halı altına süpürülüyor malesef. Onlar da ileride tekrar yüzeye çıkıyor hallolmadığı için

Ben esime kusum aslinda gecen haftadan beri nasil kuslukse...birlikte herseyi de yapiyoruz ama o eski sicakligim enerjim gitti farkindaki bu hafta pek soguttun diyor cok kirginim cok.

Off en sevmedigim sey küslük. Esim de küser susar oturur mal gibi sinir olurum. Elime terligi alip girissem rahatlarim o an yani o derece kendi kendine hindi gibi dusunur, konussana be adam diye kizarim ben de. Birkac saate kendiliginden gecer. Hele is gunuyse iki saat sonra mesaj atar napiyorsun canim diye sanki bir sey olmamis gibi. Hay canina senin diye uyuz olurum. Ama sanirim dogru olan bu, 8 gun küs kalinmaz, kalinmamali. Kimse adim atmasin kendiliginden duzelsin diyorum ben de. Allah dert tasa vermesin kimseye

Ben üç yıldır küsüm. Aynı evin içinde merhaba merhaba, ayrı odalarda uyumalar falan....sebep karşı tarafın dişlerini fırçalamamakta innat etmesi.

Bizim rekorumuz bir hafta. Ben artık internetten ev bakmaya falan başlamıştım. Ben yokmuşum gibi davranıştı, yatağın en uzak noktasına yatmıştı, oğlanı alıp akşamları gezmeye çıkmışlardı, yemeğe annesine gitmişti. birbuçuk seneden fazla oldu hala unutamam.

esim de tam 10 gun bana kusmustu bana resmen duvar ormustu yemek oturmak yine birlikteydik ama dusmanmis gibi davraniyordu bana.ayni evin icinde kusluk kotu birsey.ben sinirlendim bir kizdim yeter artik dusmaninmiyim ben senin naptigini saniyorsun diye sonra toparlandik ama zor oldu.aslinda hatali kendisiydi.ben kustum once barisacakken bu sefer o kustu oyle uzadi gitti.kusluk bizim evde daha buyuk sorunlara yol aciyor kavga da olsa guzellikle de olsa konusmaya calisiyoruz.

malesef bu küsme huyu bende de var ve yine malesef gibi eşimi de kendime benzetmeye başladım.
bence küslük bir huy değil..tamamen aileden öğrenilen bir tür davranış,savunma mekanizması..
annem babama çok küser ki haklıdır da çoğunlukla.normal bir babam yok.
ki suanda da küsler.
evlendiğimde çok daha fazlaydı ama törpüledim biraz bu huyumu.
inatçılığım ve küslüğüm biraraya geldiğinde hayatta ilk adımı atmam haksız da olsam.
eşimde hatamı anlamam için yanaşmaz asla.
o haksızsa zaten tutmayın beni,küslüğün dibine vururum: ))
bizde de küslük 7 8 günü geçmiyor.
en çok küslüğü ise bayramlarda yaşıyoruz...sizin tarafa çok gittik,ben kaş göz yaptım sen niye hala oturdun kalkmadın,yok bizimkilere geç kaldık niye çok durdun falan..
hiç güzel bir huy değil ama malesef azaltsamda yokedemiyorum bu huyumu.
benim annemden öğrendiğim gibi kızımında benden öğrenmesini hiç istemiyorum aslında...
edit:suan küsüz
sebep: eşime mutfaktan seslendim bişey için,geliyorum dedi 2 dk gelmedi.zaten yorgun ve stresliydim ve 2.seslenizte biraz bağırırcasına "ballıııııııım" demişim babamın yanında.geldi niye bağrıyorsun ya ne var diye bana kötü bir bakış fırlattı ve bende küstüm.o da öyle seslendim diye küstü.küsüz yani

Ben de eşek herif diye mesaj attım. sessizliği ben bozdum yani. sonra hersey düzeldi.

Ben üç yıldır küsüm. Aynı evin içinde merhaba merhaba, ayrı odalarda uyumalar falan....sebep karşı tarafın dişlerini fırçalamamakta innat etmesi.

3 yıl mı
3 yıl küs kalmanın boşanmaktan bi farkı yok ki.
dişlerini niye fırçalamıyor?
çok enteresan...

8 günde küstüğümü bile unuturum ben hep derim bu defa konuşmayacağım diye sonra dayanamam illa bir şey söylerim ya da gider konuşmaya çalışırım aynı evin içinde sorun çözülebilecekken susmaya anlam veremiyorum eşim daha inatçıdır bu konuda ama bu kadar uzun küs kalabilir mi bilmiyorum belki kalır da benim ısrarcılığımdan kalamamıştır size gelince de bu saatten sonra değişir mi bilemiyorum ama yaş geçtikçe insan biraz daha umursamaz oluyor belki süre azalır :)

Tam benlik bi konu. Esimle tam 5 gün oldu konusmuyoruz hatta gorusmuyoruz. Aramiz iyiyken hergun mutlaka 2-3 kez arar ama is dolayisiyla suan sehir disinda ve tam 5 gundur bi kere bile aramadi bende aramiyorum inada bindi. Icim icimi yiyor ama sıkıyorum disimi. Cok can sıkıcı bi durum cok üzgünüm

Hiiiiiiç kafama takmıyorum Kendi kendine küsüyor kendi kendine barışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…