Biz küsmuyoruz sorunumuz varsa ocanda bitiyor konusup hallediyoruz cocuk degiliz sonuctaMerhaba hanımlar,
Merak ettiğim bir konu var. Eşinizle en uzun ne kadar süre küs kaldınız? Küslük sırasında nasıl davrandı-davrandınız? Ve ilk adımı atan kim oldu, nasıl barıştınız?
14 yıllık evliyim. İki çocuğum var, eşim en ufak eleştiride günlerce küser. Ben de alınganımdır, kıracak bir şey söylese ben de o adım atana dek küserim. Başlarda illa ki o adım atardı ben de uzatmazdım. Son 1-2 yıldır çok büyük bir sorun yoksa haksız da olsa ben konuşmaya başladım uzadığı zamanlarda. Şimdi 8 gündür küsüz, bir konuda tartışmıştık, incitecek bir söz söyledi ben de susmaya başladım. Şimdi o da ben küstüğüm için bana küstü
Yani turşu limonla mı sirkeyle mi diye diye inada binip gül gibi evliliğimiz bitecek sanki. Ne diyorsunuz bacılar ne yapayım ben bu yontulmamışı? Hep benim adım atmama alıştı son zamanlarda, bunu hemen düzeltmem gerek gibi hissediyorum.
Çok güldüm yaa :))) Bir seferinde böyle surat yapıyordu benimki yine, gidip poposuna patlattım ne bu surat be sevimsiz diye. Yarıldı tabii anında gülmekten. İstesem düzeltirim de hep ben mi alttan alacağım?Küsmek sözlüğümde yok, bilmiyorum hiç. Ailemde de görmedim, belki o yüzdendir. Bence küsme huyu olan kişiler bir şekilde öğrenmişlerdir bu davranışı, yoksa sadece huy değildir diye düşünüyorum.
Keşke hiç onun davranışını pekiştirecek şekilde küslüğünr cevap vermeseydiniz. Düşünüyorum da eşim bana küsse, gider en kötü çimdiklerim, mecbur konuşacak.
Halı altına süpürülüyor malesef. Onlar da ileride tekrar yüzeye çıkıyor hallolmadığı içinBen de tartışmaların nasil sonuca bağlandığını cok merak ediyorum. Iki kisi farkli seyleri savunuyorsa ne yapıyorsunuz? Küsmedik tamam konustuk meseleyi bu kolay ama suclu olduğunu kabul etmiyorsa iki kisi de ne oluyor acaba sonra? Nasil sonuca baglanacak karşıt gorusler?
Ben üç yıldır küsüm. Aynı evin içinde merhaba merhaba, ayrı odalarda uyumalar falan....sebep karşı tarafın dişlerini fırçalamamakta innat etmesi.Merhaba hanımlar,
Merak ettiğim bir konu var. Eşinizle en uzun ne kadar süre küs kaldınız? Küslük sırasında nasıl davrandı-davrandınız? Ve ilk adımı atan kim oldu, nasıl barıştınız?
14 yıllık evliyim. İki çocuğum var, eşim en ufak eleştiride günlerce küser. Ben de alınganımdır, kıracak bir şey söylese ben de o adım atana dek küserim. Başlarda illa ki o adım atardı ben de uzatmazdım. Son 1-2 yıldır çok büyük bir sorun yoksa haksız da olsa ben konuşmaya başladım uzadığı zamanlarda. Şimdi 8 gündür küsüz, bir konuda tartışmıştık, incitecek bir söz söyledi ben de susmaya başladım. Şimdi o da ben küstüğüm için bana küstü
Yani turşu limonla mı sirkeyle mi diye diye inada binip gül gibi evliliğimiz bitecek sanki. Ne diyorsunuz bacılar ne yapayım ben bu yontulmamışı? Hep benim adım atmama alıştı son zamanlarda, bunu hemen düzeltmem gerek gibi hissediyorum.
esim de tam 10 gun bana kusmustu bana resmen duvar ormustu yemek oturmak yine birlikteydik ama dusmanmis gibi davraniyordu bana.ayni evin icinde kusluk kotu birsey.ben sinirlendim bir kizdim yeter artik dusmaninmiyim ben senin naptigini saniyorsun diye sonra toparlandik ama zor oldu.aslinda hatali kendisiydi.ben kustum once barisacakken bu sefer o kustu oyle uzadi gitti.kusluk bizim evde daha buyuk sorunlara yol aciyor kavga da olsa guzellikle de olsa konusmaya calisiyoruz.Bizim rekorumuz bir hafta. Ben artık internetten ev bakmaya falan başlamıştım. Ben yokmuşum gibi davranıştı, yatağın en uzak noktasına yatmıştı, oğlanı alıp akşamları gezmeye çıkmışlardı, yemeğe annesine gitmişti. birbuçuk seneden fazla oldu hala unutamam.
esim de tam 10 gun bana kusmustu bana resmen duvar ormustu yemek oturmak yine birlikteydik ama dusmanmis gibi davraniyordu bana.ayni evin icinde kusluk kotu birsey.ben sinirlendim bir kizdim yeter artik dusmaninmiyim ben senin naptigini saniyorsun diye sonra toparlandik ama zor oldu.aslinda hatali kendisiydi.ben kustum once barisacakken bu sefer o kustu oyle uzadi gitti.kusluk bizim evde daha buyuk sorunlara yol aciyor kavga da olsa guzellikle de olsa konusmaya calisiyoruz.
Ben üç yıldır küsüm. Aynı evin içinde merhaba merhaba, ayrı odalarda uyumalar falan....sebep karşı tarafın dişlerini fırçalamamakta innat etmesi.
Merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?