Küslük rekoru

Bu akşam 1 haftalığına yurtdışına gidecek. Oflaya puflaya bavul yapıyor
Şimdi ben giderken iyi yolculuklar dileyeyim mi dilemeyeyim mi dilersem barışmak istiyor diye havalanabilir dilemezsem ruhsuz kadın olarak yaftalanır mıyım acaba?
Bu kadar strateji ikinci dünya savaşında düşünülmemiştir herhalde

Benim esim cok kuserdi.baktim olacak gibi degil bana zehir ediyor evi surat asmasiyla,tribiyle peki dedim.kendi kendime soz verdim o konusmadan asla konusmam diye.bana zehirse onada zehir olsun.en son 2 yil once tami tamina 1 ay ayni evin icinde kus durduk.ta ki o gelip benle konusalim,cozelim diye konusmaya baslayana kadar.civi civiyi soker.simdi yapmiyor.

Lafım meclisten dışarı ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Demek ki hala umudum olmalı

Lafım meclisten dışarı ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Demek ki hala umudum olmalı
Vallahi aynen oyle.guzelce anlattim olmadi.bende bu yontemle cozdum.yaptiginin ne kadar uzucu ve sinir bozucu oldugunu baska turlu anlamadi.
Sizde esinizin huyuna gore cesitli yontemler deneyin.yoksa cok zor oluyor ayni ev icinde kusluk.

Ben üç yıldır küsüm. Aynı evin içinde merhaba merhaba, ayrı odalarda uyumalar falan....sebep karşı tarafın dişlerini fırçalamamakta innat etmesi.
Sabah beri dogru duzgun oturamadim basina bilgisayarin. Cok uzuldum gercekten. E peki 3 yildir birlikte olmuyor musunuz? Ben 3 ay kus dursam bosardi benimki. Fircalamazsa kendi kaybeder her yonden. Cekecegi disci koltugu acilari da cabasi.

Baristiniz mi artik? :) Ben kus kalmayi hic beceremezdim. Yuksek lisansimi evlenince yapmis oldum

Ben de eşek herif diye mesaj attım. sessizliği ben bozdum yani. sonra hersey düzeldi.
Kabul etmis o da bisey :) Ben de kusken sinirden gaza gelip gelip mesaj, email Allah ne verdiyse dosenirdim. Bir sefer yazdim yazdim koca bir paragraf, yolladim whatsapp'tan. Cevap aynen su oldu: ''Aksama disarda yemek?''

Bizim gectigimiz haftaki durum aynen. Hic yeme kendini. Ben davul zurnali bayram ettim gittigi an. Sadece iyi mi diye son gorulme saatini kontrol ediyorum o kadar. Insan bir merak eder di mi ama? Ne haldeler, hastalar mi vs vs..

Halı altına süpürülüyor malesef. Onlar da ileride tekrar yüzeye çıkıyor hallolmadığı için
E ama kusunce de ayni yapılıyor. Ne anlami kaldi meseleyi konuşmanın o zaman? Bu arada bizde de rekor 2 haftaya yakin ile esimde. Benim evden gidiyorum dememle son bulmustu.

Sanırım üç aya yakın küs kalmıştık bü keresinde. Şimdi ise 10 gündür konuşmuyorum.. Aynı iş yerindeyiz bir şekilde karşı karşıya geliyoruz ama ikimizde de tık yok..
yüzüne bile bakasım yok

Sabah beri dogru duzgun oturamadim basina bilgisayarin. Cok uzuldum gercekten. E peki 3 yildir birlikte olmuyor musunuz? Ben 3 ay kus dursam bosardi benimki. Fircalamazsa kendi kaybeder her yonden. Cekecegi disci koltugu acilari da cabasi.
Fiziksel yakınlık yok. Ayrı odalarda yatıyoruz. Bakımsızlığı yüzünden ona yaklaşmak istemiyorum. O da durumu düzeltmek için bir şey yapmadı. Üç yıl önce boşanıyordum. Barıştık. Ona ve bana aynı anda diş macunu aldım. Benimki bittiği zaman bu da bitmiş olacak dedim. Ona sigara kullananlar için olandan almıştım. Benimkinin dişeti bakımıda var. Diş ipide her yemekten sonra kullanırım. Üç yıl oldu. Macunun daha yarısı bitmiş. Diş fırçası yepyeni duruyor. Siz düşünün artık. Televizyonda bile diş macunu reklamı görse hemen kanal geçiyor. Ne yaptıysam işe yaramadı.

Dışarıdan birileri uyarsa olmaz mi? Kirsin bi guzel utandirsin esinizi agzin kokuyor dişlerin cok pis gibi. Bu da mi ise yaramaz?

Dışarıdan birileri uyarsa olmaz mi? Kirsin bi guzel utandirsin esinizi agzin kokuyor dişlerin cok pis gibi. Bu da mi ise yaramaz?
Ağabeyi konuşmuştu onunla. Farkında zaten hatalı olduğunun. Bana haklı olduğumu söylemişti. Sorun durumu düzeltmek bu kadar basitken hiç bir şey yapmaması. Garip işte.

Bizim gectigimiz haftaki durum aynen. Hic yeme kendini. Ben davul zurnali bayram ettim gittigi an. Sadece iyi mi diye son gorulme saatini kontrol ediyorum o kadar. Insan bir merak eder di mi ama? Ne haldeler, hastalar mi vs vs..
Degil davullu zurnali byram etmek okadar uzuluyorumki 2 gundur agliyorum. Oda ayni seyi benim icin dusunuyor eminim. Daha oncede kuserdik o arardi insan bi arar öldümmü kaldimmi derdi ama simdi kendide aramiyor. Son görülmeye bakiyorum günde elli kez ama en son 19 subatta girmis heralde net paketi bitti. Cok kafya takiyorum ama inadimdan vazgecmeyecem.

Gercekten sizi tebrik etmek lazim.. hic ama hic aklima gelmemisti ya kv den dolayi olabilecegi.. benim esim de annesine bagirir cagirir hic bisey demez kv.. yine gulluk gulistanlik olur hersey tartismanin pesine...
Cidden bundan dolayi olabilir haftalarca kus kalmasi.. ve benden adim beklemesi..

Bende 8 gün oldu kusuluyum.hos onunda pek umrunda degil

Ben küsmeyi sevmem.eşimde öyle. Sorun ne olursa olsun kavga ederiz ve kim haksizsa gider özür diler.Çoğunlukla ikimizde özür dileriz çünkü herkes kendine göre haklıdır.
Birde ben istesemde küs kalamam sanırım. Konuşmam lazım kendimi ifade etmek için. Susarsam nasıl olcak ki?))

Ay ne dediğim dedik öttürdüğüm düdüktür oo.. Kuzenleri tebrik etmişti beni. Bir sen dize getirebiliyorsun bu adamı diye. Bu dize getirmiş halimse ben bir ömür bitiğim demektir.
Valla ben de aynını yapacağım yukarıda bir arkadaşın yaptığı gibi. Gidiyorum diyeceğim çok uzatırsa ve ben dersem ölsem de geri adım atmam biliyorum gururumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…