Küslük rekoru

anommm 4 marta daha 5 gün var heleeeee...

yavrucan iyi çatlamadan durabiliyorsun.. ben şimdi nerde napıyo merak ederdim..

birde uzun küslükler acaba yanlış şeyler yapmasına bir bahane olamaz ama buna meyillenmesine sebep olabilir mi ki?

Benimde esimin TEK sevmedigim huyu bu. Küsüyor. Bende yapı olarak oldukca neseliyken kusluk durumlarinda kaskati kesiliyorum.gurur yapiyorum sanirim. Bana kustugu hicbir konuda haksiz olduguma inanmadigim için yanasma bnden gelmiyor.direk ondanda gelmiyor.3.4 gun suruyor. Yatarken sabaha karsi sariliyo normale donuyor. Bir keresinde koyu bjk li. Takima destek icon yeni formadan almak istedi pahaliydida.bende sadece ayakkabi bot desen tamamda fuzuli dolap bekleyecek evde 20 tane forman var dedim. 4 gun konusmadik. Son cumlem bu yazdigimdi..kavga falan yok yani.tesaduf bu ki Suandada kusuz. Bugun 3. Gun. Gunde 2 msj.ben gidiyorum,.......digeri bisey lazimmi...offfffffff offffffff

cnm kusura bakma ama bir küslük bukadar komik anlatılmaz ağlanacak halimize güldüm ziraa bizde seninle aynıyız ben hzursuzlukta tavan eşim gayet normal küs bi şeklide ayyy bizde küsüz bakalım nekdar sürcek

Meyiller de hissedersem vay haline...

Seninki yine mesaj atıyormuş
Onun küsmesinin sebebi belli. Bir dahakine karşı çıkma diye terbiye ediyor

cnm kusura bakma ama bir küslük bukadar komik anlatılmaz ağlanacak halimize güldüm ziraa bizde seninle aynıyız ben hzursuzlukta tavan eşim gayet normal küs bi şeklide ayyy bizde küsüz bakalım nekdar sürcek
Küslüğümüzü yarıştıralım mı Klübe hoşgeldin

Küslüğümüzü yarıştıralım mı Klübe hoşgeldin
hoşbulduk canım vallaha ben barışmasam hiç barışmaz heralde hep ben pes edyourm ama bu sefer dibine kdar haklıyım cinnet geçirdim ve psikolojim bozuldu gerçketen hemde ikimiz arasında olan bi problem deil kardeş yüzünden olan bşey ve ben barışmak istemıyorum çnkü çok kırıldım artık çoook

Keşke küsse diyordum ben de. Evde kıyamet kopsa saniyeler sonra lüzumsuz bişey sorar gidiklar falan. Bana da acayip gurursuz ve sinir bozucu geliyor. Yani hiçbir şekilde memnun olamıyoruz

İşte tam da bu yüzden,küslük yapmıyor ama kendimi tabiri caizse rolantiye alıyorum...Çünki eşim küsmez ama,ben de küssem sebebini bulamaz.Bugune kadar elle tutulur ciddi şeyler yaşamadık çok şükür...Fakat ufak tefek şeylerde de bütünüyle sessizleşmek yerine,sohbet muhabbet kısmını makaslarım biraz...Biraz zaman geçtiğinde,kahve yapıyorum,içermisin?le başlayan normalleşme süreci,
benim rahatsız olduğum şeyi belirterek,çözmeye odaklanmam ve eşimin, ne varki bunda canımbakışlarıyla sona erer.Faydalı oluyor mu EVET
Sorunları biriktirmek olayları gemici düğümü haline getiriyor,tavsiyem bugünün sorununu yarına bırakmayın...

Bi hoşçakal dememesi kotu olmus ama keske sende gun icinde kacta gideceksin vs deseydin.gidecegi zaman hoscakal derdiniz.eminim o da soyle düşünüyordur
Bi yolcu bile etmedi...
Biz küs olsak da evden cikarken haber veriyoruz hoscakal falan diyoruz.sogukta olsa hoşgeldin diyoruz.
Sadece kusluk uzadikca biraz gerginlik oluyor..

Selam herkese,
Konuyu açalı uzun zaman oldu ve biz hala barışmadık desem..
Bu süre zarfında hiç konuşmadık yazışmadık. Evde köşe kapmaca oynuyoruz.
Beni kıran taraf o olduğu halde gönlümü almadı hiç, sadece yatağımı terketmedim. Hiç birbirimize dokunmadan uyuyup gidiyoruz.
Çocukları alıp çıkıyor geziyor geliyor. 1 aydır sofraya oturmadı. İçimden gidip avaz avaz bağırıp boşanalım demek geçiyor. Sadece haksız olduğunu kabul etmemek için bu işkenceyi ediyor bana. Ne yapacağımı bilemiyorum artık, adım atmak istemiyorum kalbim karardı

Ay,ne inatçı çıktı bu adam,taktik değiştirsen,mesela kafasına bir şey geçir,ezberi bozulsun

Ay,ne inatçı çıktı bu adam,taktik değiştirsen,mesela kafasına bir şey geçir,ezberi bozulsun
Kahvesine siyanür katıcam o olacak
Yıllardır denemediğim taktik kalmadı.
Ye iç gez yat diyor annem takmayacakmışım. Ama ben onu ciddi sarsmak istiyorum. Evde çocukların bakıcısı gibiyim sadece

Kahvesine siyanür katıcam o olacak
Yıllardır denemediğim taktik kalmadı.
Ye iç gez yat diyor annem takmayacakmışım. Ama ben onu ciddi sarsmak istiyorum. Evde çocukların bakıcısı gibiyim sadece
Anne babasında böyle küsme huyu varmı,genelde öyle oluyor gözlemlerime göre...

bu küslük olayını gerçekten anlamıyorum. küsmeyi beceremeyenlerdenim , biraz kin tutabilmek gerekiyor sanırım. heralde erkek arkadaşımla en fazla küstüğümüz 20 saat falandır o da sözde ayrılık dediğimiz türden bir şey.

Marygold diğer sayfalardan ilerleye ilerleye geldim ve o da ne? Hala barışmamışsınız!! Konu neydi neden küsmüştün? Acaba laf mı atsan ortaya tatlı sert.. böyle kendine de işkence yapıyosun. En azından diğer türlü kavga veya değil ama bir muhabbet başlar, eteğinizdeki taşları dökersiniz.. bir şey de diyemiyorum babam da böyledir haklı veya haksız mümkün değil barışmak için ilk adımı atmaz ama sen adım atınca da 2 dakikada çözülür erir gider.

Kocan sen küstün diye sana küsmüş acaba gerçekten çok mu abarttın gereksiz bir şeye küsmüşsün gibi davranıyor, küsme sebebini bi söylesen bize, hangi lafına alındığını? (

Son düzenleme:
Ben de senin gibi hep ilk adimi atardim kus kalmayi sevmezdim ayni gun barisirdik.7 yillik evliyim artik hic ugrasmiyorum kuserse kussun bazen 2 ay da suruyor kuslugumuz o konusmuyuncaya kadar konusmuyorum. Eger hakliysaniz birakin o hatasini anlasin ozur dilesin. Siz hemen konusursaniz ayni hatalari yapmaya devam eder umursamaz. Ama konuyu uzatir tavrinizi koyarsaniz biraz daha dikkatli davranir size karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…