Ne şekersin kuzum sen. Merak etme hayat hiç ummadığında yapıyor süprizi. Çok haklısın aslında. Yılların gururu birikimi işte.. Du bakalım ne olacak.. 4 Mart'ta Venüs retroya giriyormuş. Bu da benim burcuma yarıyormuş. O güne kadar sabredicem sonrası Allah kerim .
cnm kusura bakma ama bir küslük bukadar komik anlatılmaz ağlanacak halimize güldüm ziraa bizde seninle aynıyız ben hzursuzlukta tavan eşim gayet normal küs bi şeklide ayyy bizde küsüz bakalım nekdar sürcekOouuwww küsme işi bizden sorulur. Kv de eskiden hep küsermiş, bana da tavsiye ediyordu zamanında. Ben küsüyürdüm en azından kavka etmiyürdük siz de küsün vs. diyordu. Sanırım bekarken eşimi iyi kafalamış eften püften sebeplerle hanımlar gibi küsüyor (hanımlar derken yanlış anlaşılmasın nazlanıyor) Ben gidip konuşana dek göz teması bile kurmuyor benimle. Bu konuyu okuyunca dedim aaa bu ben miyim yoksa?
Bizde de 10 gün hatta 15 gün küs kalma söz konusu olabiliyor. Birlikte yemek yeme dışında bir araya gelinmiyor ayrı odalarda ikamet ediliyor, lazım olan şeyler sms yoluyla veya çocuklar aracılığıyla bildiriliyor. Barıştığımızda da tartışmanın uzamaması için ve birbirimizin kalbini daha az kıralım diye küs kalındığı açıklaması yapılıyor.
Nefret ediyorum bu durumdan. O ailesinden aşina bu olaya ancak ben hiç değilim. Annemlerin bir dakika küs kaldıkları görülmemiştir. Bu yüzden ben huzursuzlukta tavan yapıyorum ama ona göre normal geliyor. Ben acıların kadını gibi ağlarken gelip bana sarılacak ''hadi aşkım uzatmayalım barışalım'' diyecek diye odada hazırlık yapıyorum ama bir duyuyorum telefonda arkadaşıyla konuşuyor ama nasıl? ''. Paşam Allahını severim senin ha tamam tamam geliyorum inin la aşağıya ahahahahhahahaaaaa aha geldim inmediniz mi hala ...''nasıl kahkaha atarak konuşuyor sonra gelip montunu alıp taziyeye gider gibi üzgün ve Allah ından bulmuş bir vaziyette evden çıkıyor.Bu böyle devirdaim yaparak tekrarlanıyor.
Bir sonraki küslüğümüz ne kadar sürecek acaba şimdiden merak içindeyim.
Meyiller de hissedersem vay haline...anommm 4 marta daha 5 gün var heleeeee...
yavrucan iyi çatlamadan durabiliyorsun.. ben şimdi nerde napıyo merak ederdim..
birde uzun küslükler acaba yanlış şeyler yapmasına bir bahane olamaz ama buna meyillenmesine sebep olabilir mi ki?
Seninki yine mesaj atıyormuşBenimde esimin TEK sevmedigim huyu bu. Küsüyor. Bende yapı olarak oldukca neseliyken kusluk durumlarinda kaskati kesiliyorum.gurur yapiyorum sanirim. Bana kustugu hicbir konuda haksiz olduguma inanmadigim için yanasma bnden gelmiyor.direk ondanda gelmiyor.3.4 gun suruyor. Yatarken sabaha karsi sariliyo normale donuyor. Bir keresinde koyu bjk li. Takima destek icon yeni formadan almak istedi pahaliydida.bende sadece ayakkabi bot desen tamamda fuzuli dolap bekleyecek evde 20 tane forman var dedim. 4 gun konusmadik. Son cumlem bu yazdigimdi..kavga falan yok yani.tesaduf bu ki Suandada kusuz. Bugun 3. Gun. Gunde 2 msj.ben gidiyorum,.......digeri bisey lazimmi...offfffffff offffffff
Küslüğümüzü yarıştıralım mıcnm kusura bakma ama bir küslük bukadar komik anlatılmaz ağlanacak halimize güldüm ziraa bizde seninle aynıyız ben hzursuzlukta tavan eşim gayet normal küs bi şeklide ayyy bizde küsüz bakalım nekdar sürcek
hoşbulduk canım vallaha ben barışmasam hiç barışmaz heralde hep ben pes edyourm ama bu sefer dibine kdar haklıyım cinnet geçirdim ve psikolojim bozuldu gerçketen hemde ikimiz arasında olan bi problem deil kardeş yüzünden olan bşey ve ben barışmak istemıyorum çnkü çok kırıldım artık çoookKüslüğümüzü yarıştıralım mıKlübe hoşgeldin
İşte tam da bu yüzden,küslük yapmıyor ama kendimi tabiri caizse rolantiye alıyorum...Çünki eşim küsmez ama,ben de küssem sebebini bulamaz.Bugune kadar elle tutulur ciddi şeyler yaşamadık çok şükür27 yıl küs kalıp ardarda da ölmüşlerdi biliyorum :)
Oo şimdi konuşmaya gitsem 'dayanamadı hatasını anladı' der ve konuşacak bir şey yok der bay ego. Artık iyiice keremseye çeker. Bu durum sona ersin o zaman konuşacağım
Nasıl baslarsa oyle gidiyor diye korktugumdan zaten her seye tepki veriyorum ben de. Aman boşver yapamiyorum. Esim de biz seninle yeni evliyiz surekli boyle mi davraniyorum 10 yillik evli degiliz ki niye bu kadar buyutuyorsun bi seyleri diyor. Bilmiyor ki burda sıkı sıkı tembihlendim
Durum aynı, pazar akşamı seyahate çıktı ve çıkarken ben de içerde odadaydım. Kaçta gideceğini bilmiyordum bir baktım kapı kapandı çıkmış. Yani bir hoşçakal dememiş oldu. Kapıda bekleyecek halim mi vardı kaçta gidecek diye değil mi? Yani hala konuşmuyoruz
Evet, barışılınca çol güzel oluyor bir kaç hafta. Ama nedense içimde barışma hevesi de kalmadı. Hatta gelse dese ayrılalım diye, alnından öpüvericem
Selam herkese,
Konuyu açalı uzun zaman oldu ve biz hala barışmadık desem..
Bu süre zarfında hiç konuşmadık yazışmadık. Evde köşe kapmaca oynuyoruz.
Beni kıran taraf o olduğu halde gönlümü almadı hiç, sadece yatağımı terketmedim. Hiç birbirimize dokunmadan uyuyup gidiyoruz.
Çocukları alıp çıkıyor geziyor geliyor. 1 aydır sofraya oturmadı. İçimden gidip avaz avaz bağırıp boşanalım demek geçiyor. Sadece haksız olduğunu kabul etmemek için bu işkenceyi ediyor bana. Ne yapacağımı bilemiyorum artık, adım atmak istemiyorum kalbim karardı
Kahvesine siyanür katıcam o olacakAy,ne inatçı çıktı bu adam,taktik değiştirsen,mesela kafasına bir şey geçir,ezberi bozulsun
Anne babasında böyle küsme huyu varmı,genelde öyle oluyor gözlemlerime göre...Kahvesine siyanür katıcam o olacak
Yıllardır denemediğim taktik kalmadı.
Ye iç gez yat diyor annem takmayacakmışım. Ama ben onu ciddi sarsmak istiyorum. Evde çocukların bakıcısı gibiyim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?