Küslük

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.940
3.312
133
Kızlar selam akşam akşam bdv yi işgal ediyorum yine.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Oda arkadaşımla neredeyse iki aydır hiç konuşmuyoruz. Yani mesela selam veririm bazen alır bazen almaz. Ben herhalde bana alisamadi e ortak noktamız da yok diye düşünüp kendimi avuturken dün bizde kalan teyzem fark etti ve bana dedi ki "sana kızmış baksana benimle normal konuşuyor sana sert"
Evet gerçekten oyle.
Dün akşam yurda geldim bir de ne göreyim kaldığı salona yeni gardrop istemiş
Bugün dedi ki ders çalışacağım içeri geç ben de dedim ki e tv kapalı ses yapmam ki burada. Biri varken yapamıyorum dedi ben de "ha bu arada kafama takildi ben seni üzecek bir şey mi yaptım acaba" dedim. Bunu sonra konuşalım dedi dersine başladı. Yaklaşık bir saat önce de bütün gardrobu bosaltti.
Yani şimdi tamam demek ki çok büyük bir hata yapmışım ve neler olabileceğine dair fikirlerim de var, ama dünyadaki en büyük hatayı bile yapsam bu kuslugun sebebini bilmeye hakkım yok mu sizce ?

ota b.ka küsen insan tipi gibi geldi. bi derdi varsa söylesin. çok sinir bozucu
Simdi benim aklima dört sebep geliyor ve bence geçerli sebepler
Ya bir sorumluluğumu atladım ve bunu alışkanlık haline getirdim
Ya annemle konuşurken konuşmalarımızı duydu veya buraya üye oldu konuları okudu
Ya ben fazla titiz degilim o yuzden küstü ve her şeyi ayirdi
Ya da ben ona fark etmeden fazla sinirli veya alıngan davrandım (teyzem bir yerde onu haklı buldu eğer bize davrandigin gibi alıngansan kız seninle tabi konuşmaz seninle mı uğraşacak dedi ama)

Sebep ne olursa olsun neden uzaklastigini anlayamadigim insanlar bana hep tuhaf gelir. Derdin neyse soyle.
Ugrasmak istemiyor anlasilan sen daha cok boyle insanlar goreceksin. Ogrenci mi arkadasin? Universte ogrencileri genel olarak boyle durumlarla karşılaşır.

Küsen insanlardan nefret ederim .
Gidip başka yerde küssünler bir zzahmet. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok durumu olmuş sizde. Ha bide anlamani beklyip anlamayınca da gardını almış. Ders çalışmasına saygı duymazdim tahammülsüzüm bu durumda konuşalım diyip ısrar edip öğrenirdim açıkçası. Yoksa beni kemirirdi takıntılıyım

Biz ikimiz öğrenciyiz evet. Yani Ben daha çok alisamamaya ortak noktamız olmamasına yormuştum ama maalesef öyle değilmiş

Hah ben onu yapacaktım ama teyzem bana demişti ki eğer istemezse zorlayamazsın ama sormak zorundasın

Bu saydığınız sebepler çok geçerli sebepler. Siz de bu huylarınızı düzeltirseniz belki o da açılır size karşı.

son maddeye takıldım. herşeye alınan bi tipsen, teyzen haklı senlemi uğraşcak. konuşmaz kafası rahat eder

Bu saydığınız sebepler çok geçerli sebepler. Siz de bu huylarınızı düzeltirseniz belki o da açılır size karşı.
ha bu arada titiz değilim derken yanlış anlaşılma olmasın ortak alanın düzenine çok dikkat ederim mesela yemek yaptıysam yapılması gerekenleri zaten yaparım ama sürekli toplayayım temizleyeyim modunda gezmem
son maddeye takıldım. herşeye alınan bi tipsen, teyzen haklı senlemi uğraşcak. konuşmaz kafası rahat eder
Mesela karşımdaki insan bir görevimi düzenli yaptığım halde uyarırken o görevi hiç yapmıyormuşum gibi davranıp yaptıklarımı gormezse evet moralim bozuluyor
Çok basit bir konuda uyarı aldığımda (ki toplasanız elin parmağını geçmez gerçekten dikkat ederim) özür diliyorum o gittikten sonra saatlerce kendimi yiyorum ben bu hatayı nasıl yapabildim gibisinden "Haa tamam unutmusum ya tabi x oldu sonra y oldu unuttum herhalde" moduna giriyorum bazen.
Onun dışında alınganlık nasıl oluyor bilmiyorum

Biz ikimiz öğrenciyiz evet. Yani Ben daha çok alisamamaya ortak noktamız olmamasına yormuştum ama maalesef öyle değilmiş

Ogrenciyken bu arkadasin gibi daha niceleriyle muhattap olacaksin buna alis ve kendi tavirlarini da ona gore ayarla. Kendinde hata ariyor olman guzel bence. Baskalarina yapma bunlari mesela ya da oda arkadasinla bastan konus ben soyle soyleyim diye anlat. Cokta kafaya takma .

Tabii ki kendimde hata aramam güzel ama karşı tarafta da hata var bence. Yani bu sebeplerden dolayı (ki apayrı bir şey de olabilir bunlar sadece tahmin, belki sadece alışamamıştır) konusmazsa hakli ok ama boyle çocuk gihi trip yaparak haksiz duruma düşmüyor mu ?

2 aydır küstüğünü fark etmediğiniz birini neden dert ediyorsunuz?
haklı bulduğunuz 4 sebep sayabiliyorsunuz zaten.
Hangisi olduğu önemli degil,2 aydır sormamış hayatınıza devam etmişsiniz, yine devam edin.
Oda arkadaşına bu kadar duyarsız olan birine de hesap vermek istememiş olabilir kız :)

Aslında bir kez daha sormuştum senin neyin var diye, demişti ki neden ben de dedim ki canım sıkkın iyi değilsin. Yoo bir şey yok nereden çıkartıyorsun diyip gitmisti.

Aslında bir kez daha sormuştum senin neyin var diye, demişti ki neden ben de dedim ki canım sıkkın iyi değilsin. Yoo bir şey yok nereden çıkartıyorsun diyip gitmisti.

Bakın biri ile yaşam alanı paylaşıyorsanız ve aşağıda yazdıklarınızın farkındaysanız, lütfen düzeltin.
Şu yazılanlar saygısızlık çünkü.
Biri yapması gerekeni yapmayı başkasına yük olmaktan çekinmiyorsa,
Annesine oda arkadaşının dedikodusunu yapıyorsa (üstelik duyma ihtimali varken)
Odanın düzenini bozacak şekilde dağınık yada pisse,
Tüm bunların yanında bir de dengesi hareketleri varsa, yanındaki arkadaşına sabır dilenir.
Arkadaşınızın gönlünü almak için değil, iyi ve saygılı bir insan olmak için davranışlarınıza dikkat edin.

Ya bir sorumluluğumu atladım ve bunu alışkanlık haline getirdim
Ya annemle konuşurken konuşmalarımızı duydu veya buraya üye oldu konuları okudu
Ya ben fazla titiz degilim o yuzden küstü ve her şeyi ayirdi
Ya da ben ona fark etmeden fazla sinirli veya alıngan davrandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…