- 8 Haziran 2010
- 2.801
- 8.288
- 158
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Yani tam olarak gıybet mı denir bilmiyorum ama sadece annem aranız nasıl diyordu ben de mesela iyi ama şöyle oldu ne yapmalıyım gibi şeyler soruyordum bir konu geçtiği zaman. Annem sormadan da hayatta anlatmam kendiligimden.
Bunları yaptığım için değil ama kusulebilecek geçerli sebepler bunlar. Değil mı? Ortak alana girmiyorum giremiyorum bile çünkü hep ders çalışıyor ve orada olmama izin vermiyor. Şöyle diyeyim ben bir şey yaptıktan sonra bulaşık yıkıyorum ve hemen kuruluyorum veya hemen temizliyorum her yeri. Ama mesela gün bitiyor hala onun bulaşıkları orada duruyor. (Kimse kimseninkini yıkamaz) Bir kere unuttum diye benden kötüsü olmadı.Bakın biri ile yaşam alanı paylaşıyorsanız ve aşağıda yazdıklarınızın farkındaysanız, lütfen düzeltin.
Şu yazılanlar saygısızlık çünkü.
Biri yapması gerekeni yapmayı başkasına yük olmaktan çekinmiyorsa,
Annesine oda arkadaşının dedikodusunu yapıyorsa (üstelik duyma ihtimali varken)
Odanın düzenini bozacak şekilde dağınık yada pisse,
Tüm bunların yanında bir de dengesi hareketleri varsa, yanındaki arkadaşına sabır dilenir.
Arkadaşınızın gönlünü almak için değil, iyi ve saygılı bir insan olmak için davranışlarınıza dikkat edin.
Ya bir sorumluluğumu atladım ve bunu alışkanlık haline getirdim
Ya annemle konuşurken konuşmalarımızı duydu veya buraya üye oldu konuları okudu
Ya ben fazla titiz degilim o yuzden küstü ve her şeyi ayirdi
Ya da ben ona fark etmeden fazla sinirli veya alıngan davrandım
Zaten bir sonraki adimda odadan cikacak benceBen eski konularını hatırladığım için senin o kadar da hatalı olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu kadar şikayetçiyse arkadaşın başka odaya geçebilir. Ben yerinde olsam asla salonu kişisel odasına dönüştürmesine izin vermezdim en başta.
Çok teşekkürler ama bir de bunu ona sormak gerekPek bı tatlı geldin bana,demeye geldim.
Dersleri çok ağır kendisinin. Yani onu da anlıyorum amatitiz ama bulaşıkları bütün gün bekletiyo yıkamıyo.bu nasıl titizlik
Kızlar selam akşam akşam bdv yi işgal ediyorum yine.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Oda arkadaşımla neredeyse iki aydır hiç konuşmuyoruz. Yani mesela selam veririm bazen alır bazen almaz. Ben herhalde bana alisamadi e ortak noktamız da yok diye düşünüp kendimi avuturken dün bizde kalan teyzem fark etti ve bana dedi ki "sana kızmış baksana benimle normal konuşuyor sana sert"
Evet gerçekten oyle.
Dün akşam yurda geldim bir de ne göreyim kaldığı salona yeni gardrop istemiş
Bugün dedi ki ders çalışacağım içeri geç ben de dedim ki e tv kapalı ses yapmam ki burada. Biri varken yapamıyorum dedi ben de "ha bu arada kafama takildi ben seni üzecek bir şey mi yaptım acaba" dedim. Bunu sonra konuşalım dedi dersine başladı. Yaklaşık bir saat önce de bütün gardrobu bosaltti.
Yani şimdi tamam demek ki çok büyük bir hata yapmışım ve neler olabileceğine dair fikirlerim de var, ama dünyadaki en büyük hatayı bile yapsam bu kuslugun sebebini bilmeye hakkım yok mu sizce ?
Aman kuserse kussun biz 9 ay konuşmadık oda arkadaşımla.takma kafana inan çoğu arkadaşınla ilerde görüşmeyeceksin acı ama gerçek.Kızlar selam akşam akşam bdv yi işgal ediyorum yine.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Oda arkadaşımla neredeyse iki aydır hiç konuşmuyoruz. Yani mesela selam veririm bazen alır bazen almaz. Ben herhalde bana alisamadi e ortak noktamız da yok diye düşünüp kendimi avuturken dün bizde kalan teyzem fark etti ve bana dedi ki "sana kızmış baksana benimle normal konuşuyor sana sert"
Evet gerçekten oyle.
Dün akşam yurda geldim bir de ne göreyim kaldığı salona yeni gardrop istemiş
Bugün dedi ki ders çalışacağım içeri geç ben de dedim ki e tv kapalı ses yapmam ki burada. Biri varken yapamıyorum dedi ben de "ha bu arada kafama takildi ben seni üzecek bir şey mi yaptım acaba" dedim. Bunu sonra konuşalım dedi dersine başladı. Yaklaşık bir saat önce de bütün gardrobu bosaltti.
Yani şimdi tamam demek ki çok büyük bir hata yapmışım ve neler olabileceğine dair fikirlerim de var, ama dünyadaki en büyük hatayı bile yapsam bu kuslugun sebebini bilmeye hakkım yok mu sizce ?
Evet ama diğer yorumları da okuyun bence hele de son yorum. Tamam alışkanlık gereği kendi odamda takilmayi seviyorum TR deyken de kimse karismazdi bu konuda. belki de buna kırıldı ama hos değil sonuçta. Ben onun normalde ayıp sayılacak hareketlerine laf etmedim ama bu gercekten kalbimi kirdiAman kuserse kussun biz 9 ay konuşmadık oda arkadaşımla.takma kafana inan çoğu arkadaşınla ilerde görüşmeyeceksin acı ama gerçek.
Tamam haklıdır küsmüştür falan ama ortak alanı işgal etme hakkına sahip değil, gidip odasında çalışsın bir zahmet hem yalnız da kalmış olur.Biliyor musunuz arkadaşı geldi iki saat önce. Ben cikayim calis sen dedi benim oda arkadaşım da ben rahatsız olursam söylerim sana dedi. Ayni kisi de dun salonda oturmama izin vermedi biri varken calisamiyormus.
Adalet ??????
Evet ama kendisi salonda kalıyor işte. Eski konulara bakarsanız anlarsınızTamam haklıdır küsmüştür falan ama ortak alanı işgal etme hakkına sahip değil, gidip odasında çalışsın bir zahmet hem yalnız da kalmış olur.
Ortak alanda vakit geçirmek sizin de hakkınız adı üstünde ortak alan.
Evet ama maalesef 4 ay bir arada olacağızYa kuserse kussun ne kaprisli oda arkadasin var. Neden bu kadar kafaya takiyorsun ki ? O yokmus gibi yasa sende. Konusmazsa sen de konusma. Sonucta bolumun farkli degil mi ? Tek arkadasin da bu kiz degil ?
Bence seneye de oda arkadasini degistirmeye bak cunku bu kizla hic uyusmuyorsun ve cok kafana takiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?