Kuşum

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hanımlar 10 aylık erkek kusum var bır aydır ne zaman kafesten cıkarsam parmaklarıma ,enseme,elımde kı telefona yem yedırıyor uzaklastırıyorum saldırıyor neredeyse hıc ayrılmıyor benden artık tuhaflık oldugunu dusunuyorum böyle yapmazdı gözumu cıkaracak dıyede korkuyorum ,kulagıma bıle yem yedırmeye calısıyor muhabbet kusumun nesı olabılır benım gıbı kus besleyenler belkı bılırsınız.

Korkmanıza gerek yok,dişi kuş veya yavru muamelesi yapıp onu besleme içgüdüsüyle öyle davranıyor :))
Bunun dışında eş istıyor olabılır mı .Korkutuyor benı yem yedırmek için bana saldırıyor artık şaştım kaldım 10 aylık ama bılmıyorum ki.

Bitmeyecek muhtemelen,ama siz alışacaksınız :) kuşlar erişkin döneme ulaştıktan sonra hep böyle davranırlar

Tam olarak geçiyor denilemez aslında, bu kez de aynalara yem kusmaya devam ediyorlar :)

Çiftleşme dönemlerinde bir garipleşiyor hepsi,
Sürekli beslediğim kediler var sokakta da evimde de
Çok masum, tek derdi sevilmek olan hayvan hiç yoktan gözüme baka baka ısırıyor beni,yavaş yavaş hem de :KK53:

Hatta bir süre sonra türlü objelere çiftleşme hareketi yapıp sıvı falan bırakabilir korkma baştan uyarayım tecrübeliyim bu konuda :))

Back
X