Kuşum

benım kuşumda sürekli kusuyor agzından birşey cıkartıyor. sizin dediğiniz böyle birşey mi benim kuşumda erkek . ve herşeye kur yapıyor :) ve boyle sanki gırtlaklıyormuş gibi bagırıyor bazen eş mi istiyor yani ?
A yok bagırmıyo öyle sadece yem cıkartıyo agzından sızın ki de es ıstıyo ozaman bunları topluca evlendırmek lazım:)

A yok bagırmıyo öyle sadece yem cıkartıyo agzından sızın ki de es ıstıyo ozaman bunları topluca evlendırmek lazım:)
buna güvenemem ben evlendirsem aldatır sadık bi eş olamaz benim kuşum. bi kaç kuş var etrafımızda hangisine gitse aşık oluyor :)

Benim sultan papağanım var, ortalama 1,5 yaşında. Kuşlar sadece çiftleşmek değil aynı zamanda arsizlasip kendine daha com ilgi çekmek ya da erkek olarak sizi koruma iç güdüsüyle yapıyor da olabilir. 10 ayliksa dışı arama süresi başlamış ya da başlayacak zaten :) ama genelde değişik öterek bunu eşitliyorlar :) benim oğlum tunekle iş pişiyordu :D

Bizim bıcırıkta aynı. O sizi koruma güdüsüyle de yapıyor olabilir kur yapıyor da olabılır. Bız mesela bırgun yemı bıtmıs fark etmemısız halsız kalmıstı. Yemı koyar koymaz aynasına kostu. Bı kendı yedı bı aynadaki görüntüsüne verdi. Arada bizim de agzımıza yem kusuyor yani her zaman kur yaptıklarından degıl özellıkle erkek olanlarda bı paylasım hıssı var

Bizim bıcırıkta aynı. O sizi koruma güdüsüyle de yapıyor olabilir kur yapıyor da olabılır. Bız mesela bırgun yemı bıtmıs fark etmemısız halsız kalmıstı. Yemı koyar koymaz aynasına kostu. Bı kendı yedı bı aynadaki görüntüsüne verdi. Arada bizim de agzımıza yem kusuyor yani her zaman kur yaptıklarından degıl özellıkle erkek olanlarda bı paylasım hıssı var
Çok tatlı benım oğluşum yem yedırmıyo artık bıraz akıllı oldu ama gene benden ayrılmıyo suan buraya yazıyorum o da elıme cıkmıs telefonu öpüyor:)

Demekkı donemlerı var bunların bu ara bızımkı de uslu onların her hali cok guzel ya. Bebegımız gıbıler. O telefon öpme olayı bızımkınde de var

Kapıdan gırınce bebek gıbı sımarıyor bızımkı farklı bır ses cıkarıyor. Bu arada havalar soguyunca gece kafesın ustune bırseyler ortuyoruz bız tam tuylerı degısmemıs oluyor hasta olmasın dıye.

Back
X