kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

Sizin ciddi problemleriniz var. Kafanızı erkek,koca diye bozmuşsunuz.bence siz karşınıza ilk çıkanla nikahlanın.bu arada siz,bu psikolojiyle öğrencilerinize faydalı olamazsınız...

Kurban olurum. . . su büyük konusanlarin sonunu da gorucez inşallah..sen üzülme konuşmada onunla Allaha havale et sonunu gorcez onun sözüyle olmuyor kismet isleri..

Arkadasim bende ogretmenim bende bosandim.aldatildim siddet gordum ama senin gibi umutsuz degilim.aksine beni cok guzel bir hayat bekledigine inaniyorum.kendimi sansli hissediyorum o adamdan cocugum olmadigi icin.simdi artik daha tecrubeliyim.duygularimin esiri olmayacak kadar olgunlastim.kendimin ne kadar kiymetli oldugunu ogrendim.iyi yonlerinden bak lutfen.guzel haberlerini bekliyorum

Sen boşandın diye manyak kadın mı oldun? "Hayır" demekki her erkekte manyak değil dimi ha manyakları var tabi ama bekar erkek manyakta çok evli kadın manyakta çok sevgilisini öldüren manyakta çok " sevgilisinden ayrılmış ama bekar yani bazı manyak "boşanmış"erkek değil ama sevgilisinin burnundan getirmiş bekar diye iyimi o şimdi iyi erkek mi olacak şimdi bi düşün istersen bide erkeklerden bi süre uzak dur ne evlilik ne bişey düşünme bi kendini toparla çünkü boşanma gerçekten ciddi bir travma oluyor düşündükçe bazı şeyleri haksızlığa uğradığını düşünüp sinir olmamak elde değil gerçekten....

karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben

karşı taraf da sizin hakkınızda böyle düşünürse ne olacak?

evliliği tabu yapmayın bu kadar, hayırlı biri çıkarsa ne ala, zaten ağzınız diliniz yanmış ki ayrılmışsınız.
daha derin bakmalısınız konuya.

Ya arkadaşım ayağa kalk bi kendine gel ya!!!ay yorum yapmadım yapmadım ama dayanamadım artık. Bir Tedavi ol.hobi edin.yaninda mutlu olduğun insanlarla arkadaşlık et.bu dünyaya evlenmek için gelmedik. Evlenmeden de siz bir bireysiniz.toplumda saygı görürsünüz merak etmeyin.ay bosandim ay evlenemeyecegim demeyin.mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacınız yok!!! Mutluluğunuza ortak olacak birine ihtiyacınız var.yani hayatınıza devam edin siz.size yoldaş olan biri çıkacaktır karşınıza.

Bir de anlamadığım eşinizden bosandiginiza pismansiniz ama yeni bir aşk da istiyorsunuz. Yani amaç yalnız kalmamak sanki. Yapmayın bu haliniz kullanırlar. Daha çok yipranirsiniz

egri oturup dogru konusalim bosanmis bayanlarin geneli laylaylom takiliyor bu yuzden bosanmis bayanlara farkli bakiliyor
boşanmış kadınlara farklı bakılmasının asıl nedeni erkek egemen kültür.erkeklerin kendi fantazi dünyasında şimdi bunun bir şeylere ihtiyacı vardır hezeyanı.kadının alt tabaka erkek gözünde tekrar av formatına girmesi, sahibi de yok ben bunun ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüp, potansiyel abaza muamelesi göstermeleri.kendi abazalıklarını psikolojideki yansıtma metoduyla yansıtıyorlar.

Karısından ayrılmış erkek manyak mı oluyor sudamlası. Bir kendine gel ya. Ben eşimin ikinci eşiyim. Gayet de mükemmel bir erkekle evliyim.
Acil terapiiii.
Kesinlikle katılıyorum sana .bende eşimin ikinci eşiyim .çok şükür çokda mutluyuz.eşimede söylüyorum şimdide söylüyorum boşanan çiftlerde iki tarafda da hata vardır .şiddet dışında tabi .konu sahibinin bekar birini aramasında garip hayırlısı olsun boşanmış olsun.ilk eşin bekardı da noldu .yadırgamak için söylemiyorum.sade bi fikir...

ohoo, ilk mesajda ön yargının dibine vurmuşsun konu sahibi.. çevremde o kadar ikinci evliliği olan arkadaşım var ki birincilere taş çıkarır.. sen sanıyor musun ki her boşanan kadın kocası manyak olduğu için boşanıyor.. çoğundan adamlar nasıl kurtulacaklarını bilmiyorlar.. allah karşına hayırlısını çıkartsın, bu kadar takılma da bir uzmana git sen yazık yaw..

Saglikli dusunebildiginiz bir noktada degilsiniz. Evliliginizde kendi ailenizde cok kotu seyler yasamissiniz. Onyargili olmaniz normal. Kadin manyak oldugu icin bosanan adam da cok.
Ama bosanmis erkek kotu erkek demek degildir. Herkes bunu soylemis zaten.
Belki soylenmistir ama sunu gozonune alin lutfen belki farkli bi acidan bakmanizi saglar.
Eski kocaniz ilk evliligini sizinle yapmisti degil mi?
Demek adamin iyi olmasinin bekar ya da bosanmis olmasiyla bi alakasi yok.
Insallah karsiniza hayirli biri cikar.
Biraz akisina birakin. Kaldi ki mutlu olmak icin bi erkege ihtiyaciniz da yok, bunu kabullendiginiz zaman hayat size daha guzel firsatlar sunar inanin

Sen potansiyel manyak değilsen erkeklerde değildir. Ayrıca arkadaşım ilk evliliğini evlenip boşanmış 2 çocuklu bir bayanla yaptı. Ama kendin için üzüldüğün şeyi başkalarına yapma. Sende erkekler için arkadaşın gibi düşünüyorsun...

Neden sürekli geçmişe takılıp kaldınız ve şimdiki zamanda dahi geçmiş zamanın acısını neden yaşıyorsunuz? Geçmişteki acıları şuan tekrar tekrar yaşamınızın size bir faydası yok.
Çoğu kişiye geçmişinizin kötülüğünden, ailevi problemlerinden cevap vermeye çalışmışsınız.
Eğer geçmişteki acılarınız geçmiyorsa, sizi hala rahatsız edip üzüyorsa bir psikologdan yardım almalısınız. Neden yardım almıyorsunuz? Burası size terapi vermez. Yönledirmeye çalışıyor sizi insanlar ama herkese bir cevap yetiştirme çabasındasınız. Orta yolu bulmaya çalışmıyorsunuz.
Psikolojiniz normal değil. 8 yıl olmuş boşanalı ve siz hala acaba boşanmasa mıydım tarzında düşünüyorsunuz. Birde sizi döven, çocuğunuzu aldırtan, size sahip çıkmayan birine.. Benim buradan çıkardığım şey; sizin bir erkek olmadan hayatınızı geçiremediğiniz. Hayatınızda bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsunuz ve olmayınca da kendi kendinizi yiyorsunuz.
Bir kere boşanmış her erkeği potansiyel manyak olarak görmeniz çok yanlış. Her insan farklıdır, her boşanan adam ilişkide kötü bir şey yaptığı anlamına gelmez. Anlaşamamışta olabilir, eşi kötü de olmuş olabilir. Aldatan kadınlarda var.. Sizin karşınıza hep olumsuz örnekler çıktığı için siz böyle bir genelleme yapmışsınız ama sizin bu genellemeniz bizim ülkemizde dul kadınlara iyi gözle bakmayan insanlarla eş değer olmuş. Yapmayın bunu.
Şuan sizin psikolojiniz bir ilişki için iyi değil. Siz şuan önce geçmiş için üzülmeyi bırakmalısınız, kendinize gelmelisiniz. Bunun içinde bir psikologdan yardım almalısınız. Ardından yeni bir ilişkiye hazır olursunuz.
Lütfen artık silkelenin ve kendinize gelin! Şunu bir kere aklınıza yazın. Siz olgun, mesleği elinde olan bir bireysiniz. Ve hayatınızda mutlu olmak için illaki bir erkeğe ihtiyacınız yok. Evet ileride normal bir psikolojide olduğunuzda olacaktır ilişkiniz. Ama bu hayatınızı sürdürmeniz için bir kıstas olmamalı.
''Ben olgun bir bireyim. Bana zarar veren insanları hayatımdan çıkarıp, tek başıma da mutlu olabilirim.'' Bu şekilde düşünmelisiniz.

O arkadaşınız nereden biliyormuş Türkiye'nin her yerini... Saçmalamış.
Ama siz de hiç mantıklı konuşmuyorsunuz.
Siz boşanmış bir kişi olarak nasıl boşanmış bir erkeği potansiyel manyak olarak görebiliyorsunuz?
Gerçekten şaştım kaldım.
İnsanlar uyumsuz ise boşanırlar. Bence bu konudaki tek genelleme bu olabilir. Boşanan bir kadın ya da erkek başka kişilerle - hiç evlenmemiş ya da boşanmış olması fark etmez - gayet de mutlu olabilir.
Boşanmış kadın için yapılan korkunç genellemeler ne kadar çirkinse, erkek için de bu ithamlar aynı derecede yersiz ve çirkin oluyor

ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben

O kadin ne kdar on yargiliysa, sizde bi o kdr onyargilisiniz su yukarda yazdiginizi dusunursek.
O kdr ne kdr geri kafaliysa sizde o kdarsiniz
O ne kdr haksizsa sizde o kadar haksizsinz.

Ne kadar sacma bi dusunceniz var.
Sinirlenicekseniz su gereksiz bos bos oksijen kullanan beyninize sinirlenin. O kdr oksijeni napiyor bi sorguya cekin bakalm.

bence kadın önyargılı değil genelleme yapmış öyledir ülkemiz şartlarında istisnalar hariç tabi,sen neden hayırlı eş istemiyorsun, nerden biliyosun hep erkekler mi kötü oluyor evlilikte lanet kadınlar da var adamların kurtulduğu, sen fazla alınganlık yapmışsın olsun 2.evliliği olsun davul bile dengi dengine ,bak kalbimde cengime şaka şaka
unut şu eski kocanı yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…