- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Kurban olurum. . . su büyük konusanlarin sonunu da gorucez inşallah..sen üzülme konuşmada onunla Allaha havale et sonunu gorcez onun sözüyle olmuyor kismet isleri..al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben
çok tatlısın.akşam akşam güldürdün beni.keyfimde kaçıktı üstelik bugün.hmm haklısın bekar erkek istemeye hakkım yok.ALLAH canımı alsın kurtulayım.yaşamaya da hakkım yok.
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
boşanmış kadınlara farklı bakılmasının asıl nedeni erkek egemen kültür.erkeklerin kendi fantazi dünyasında şimdi bunun bir şeylere ihtiyacı vardır hezeyanı.kadının alt tabaka erkek gözünde tekrar av formatına girmesi, sahibi de yok ben bunun ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüp, potansiyel abaza muamelesi göstermeleri.kendi abazalıklarını psikolojideki yansıtma metoduyla yansıtıyorlar.egri oturup dogru konusalim bosanmis bayanlarin geneli laylaylom takiliyor bu yuzden bosanmis bayanlara farkli bakiliyor
kusura bakma dedi.
Kesinlikle katılıyorum sana .bende eşimin ikinci eşiyim .çok şükür çokda mutluyuz.eşimede söylüyorum şimdide söylüyorum boşanan çiftlerde iki tarafda da hata vardır .şiddet dışında tabi .konu sahibinin bekar birini aramasında garip hayırlısı olsun boşanmış olsun.ilk eşin bekardı da noldu .yadırgamak için söylemiyorum.sade bi fikir...Karısından ayrılmış erkek manyak mı oluyor sudamlası. Bir kendine gel ya. Ben eşimin ikinci eşiyim. Gayet de mükemmel bir erkekle evliyim.
Acil terapiiii.
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?