- 25 Mayıs 2016
- 268
- 143
- 23
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Katılmamak ne mümkün...Iyi demis.
Sen bosanmissin bosanmisi istemiyorsun bekar seni niye istesin?
hala en samimi arkadaşım diyorsun ya burda kahkaha attım afedersinal işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Arkadaşınız patavatsız biri o ayrı bir konu. Ama sizin sinir krizi geçirmeniz apayrı bir konu . Eşimden yeni ayrıldım diyorsun. Daha şimdiden evleneceğin adamın bekar mı , dul mu olacağının derdine düşüyorsun. Hele bir dur bakalım. Karşına kim çıkacak. Onu geçtim boşanan her erkek potansiyel manyak mı oluyor? Bu durumda sizin içinde öyle düşünebilirler değil mi?al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
Siz bence dalga geçiyorsunuz hepimizle.Bir ruya gördüm cok etkilendimbiraz acik ama yazicam yine de.ruyamda okuldaydim ama adet oluyordum.sonra siraya falan hep cikmisti kan.ustum basim hep kan olmustu.okul mudurumuz orta yasli biri.ben bayilmisim o halde obenim uzerime bir battaniye ortmus kucaklamis hastaneye goturuyor ama sevgi sefkat doluydu.uyandım oturdum agladim
Oyle mi yapiyorum? Allah a havale ediyorum baska bisey demiyorumSiz bence dalga geçiyorsunuz hepimizle.
Bir ruya gördüm cok etkilendimbiraz acik ama yazicam yine de.ruyamda okuldaydim ama adet oluyordum.sonra siraya falan hep cikmisti kan.ustum basim hep kan olmustu.okul mudurumuz orta yasli biri.ben bayilmisim o halde obenim uzerime bir battaniye ortmus kucaklamis hastaneye goturuyor ama sevgi sefkat doluydu.uyandım oturdum agladim
Yalniz beni etiketleyen o kiz bekaretinin yarisini ilk gun tanistigi adam sahesi de kaybetti sonra yanima geldi kizlik. Zari muayenesi yaptirdik yirtilmis birazi dedi doktor ve bana seni bekar almaz diyor yaa kendisini alir neden cunku imza atip kendisini mimlettirmediSenin tek derdin ne biliyor musun? Şükürsüzlük. Bak biraz şükret, senden daha kötülerin haline bakıp azıcık hayatımdan memnun ol, herşey nasıl da düzene girecek.
Nedir bu telaş? Nedir bu beğenilmeme korkusu?
Akışına bırak bazı şeyleri. Bunu yaparken de bazı abuk düşünvelerden sıyrıl boşanan erkek manyaktır gibi.
Manyağı da var çok düzgünü de var.
İnsanları sen bu şekilde eriketlersen onlar da doğal olarak seni etiketler.
Yalniz beni etiketleyen o kiz bekaretinin yarisini ilk gun tanistigi adam sahesi de kaybetti sonra yanima geldi kizlik. Zari muayenesi yaptirdik yirtilmis birazi dedi doktor ve bana seni bekar almaz diyor yaa kendisini alir neden cunku imza atip kendisini mimlettirmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?