kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

Canım bir kere arkadaşın sana boşanmış potansiyel bır manyakla evlenirsin dememiş bunu senin kendi düşüncen. Bu bir.... ıkıncisi sen eski eşinden dolayı boşanmış tüm erkekleri manyak görüyorsun eee o zaman boşanmış biri olatak sende manyak oluyorsun :)))
Lütfen bu önyargılarını sil at boşver dedıklerını insanların bu en yakın arkadaşın bıle olsa... hayırlısı de. Hayırlısııııı. Ne var bunda bu lafta bu kadar sinir kırızı geciriyorsun o da arkadaşının düşüncesi.. biraz olgun olmalıyız. Genış olmalıyız herşeye allah karar verir. Ve allah kimsenin dediğine bakmaz... sabırlı ol kardeşim. İnsh allah bundan sonra yüzünü güldürür.

Senin evlendiğin adamın ilk evliliğiydin hayrını gördün mü?
Birlikte aynı evde yaşadığın kişi bekardı, hayrını gördün mü?

Yanlış adamları seçiyorsun, bunun medeni durumla alakası yok. Sen kendini tamir edemediğin sürece yanlışları seçmeye devam edeceksin ama bunu göremiyorsun.

küçükken annem bi çocuga sana kızımı vercem dediğinde çocuktan Senin kızını çöpçü bile almaz demişti..
güya babasi çöpçüydü...
annemde lafina yapışcakti diyemedi bana anlatmişti
yıllat geçti.. ne olduu:)
çocuk başka biriyle evli.. bende harika bir insanla evliyim..
hiç takmadik ki
boşver arkadaşim.. o arkadaşin sana öle dediyse büyük konuştuysa kendi başina gelsin..:)
sen böle kişilere bi kalemle sil..

hala en samimi arkadaşım diyorsun ya burda kahkaha attım afedersin
sen boşanan insanlara potansiyel manyak diyorsun da hangi hakla bekar insan istiyorsun dönde bir aynaya bak şaka gibisin.bu kafanla bekar seni napsın.

Karını boşamış potansiyel manyak derken ?
Eşinden boşanmış olan erkek,potansiyel manyak mı oluyor şimdi.
Bu ne tuhaf bir cümle ya..

sen bile karsini bosayanlari 'potansiyel bir manyak' goruyorsan seni de oyle gormeleri cok normal.herkes dengini bulsun.neden illaki evlenmemis erkek derdindesin kendin bosanmisken anlayamadim?

Tamam arkadaşınız densizlik yapmış seni bekar erkek almaz demiş nu onun görüşü ve sende bu senin görüşün dersin görüşmezsin olur biter.

Amaaa bak bir çelişkiye düşüyorsun burada hem ben boşanmışım diye beni niye bekar erkek almasın diyorsun ben boşanınca ne oluyorum ki diyorsun, hem de boşanmış erkekler için potansiyel manyak diyorsun.

Sen boşanmış bir erkeğe bu kadar önyargılı ile yaklaşıyorsun madem o zaman sana önyargıyla yaklaşana neden kızıyorsun. Sana da biri boşandıysa potansiyel manyaktır dese kızarsın dimi ama aynı şeyi sen yapıyorsun. Sen nasıl anlaşamayıp ayrıldıysan bir erkekte anlaşamayıp ayrılmış olabilir. İlla bekar erkekle evlenme takıntınız mı var bakın evlenmişsin hiç evlenmeyen biriyle ne oldu ayrılmışsın.

herşeyi kafanıza takıp sinir krizleri geçirene kadar bir doktora gitseniz, şimdiye çoktan bu dertlerinizden kurtulmuş, eski kocanızı veya bilimum koca adaylarını kafanızdan çıkarmış, hayatınızı yaşıyor olurdunuz. böyle devam ederek yaptığınız tek zarar kendinize..

Arkadaşınız patavatsız biri o ayrı bir konu. Ama sizin sinir krizi geçirmeniz apayrı bir konu . Eşimden yeni ayrıldım diyorsun. Daha şimdiden evleneceğin adamın bekar mı , dul mu olacağının derdine düşüyorsun. Hele bir dur bakalım. Karşına kim çıkacak. Onu geçtim boşanan her erkek potansiyel manyak mı oluyor? Bu durumda sizin içinde öyle düşünebilirler değil mi?

Tüm sayfaları okudum ama sinirim geçmedi.
İstediğim yorum yapmak değil eşek sudan gelinceye dek seni dövmek.
Ya birde öğretmensin hani her şeyi daha kolay anlayan insan modeli.
Evlenmek yada illa hayatında biri olması şart mı?
Yani olmayınca yada olmayacağını düşününce kuduruyor musun çok af edersin?
Doğmamış çocuğa ay ben bekar hak etmiyorum diye don biçiyorsun. bu nasıl zihniyet?
Hem senin psikolojin çok mu iyi?
Tamam geçmişte sorunlar yaşamışsın ama geçmişe mazi düzülmüşe gazi derler canım.
Bu kafayla gidersen bırak bekarı boşanmışı hatta aklı olmayanı bile seninle birlikte olmaz.
Git adam gibi tedavini ol. Sonra evlenir misin sevgili mi olursun düşünürsün.
Hayatta daha önemli sorunların varken gündeme bak. Allahım akıl ver yarabbi

Bir ruya gördüm cok etkilendim biraz acik ama yazicam yine de.ruyamda okuldaydim ama adet oluyordum.sonra siraya falan hep cikmisti kan.ustum basim hep kan olmustu.okul mudurumuz orta yasli biri.ben bayilmisim o halde obenim uzerime bir battaniye ortmus kucaklamis hastaneye goturuyor ama sevgi sefkat doluydu.uyandım oturdum agladim

Siz bence dalga geçiyorsunuz hepimizle.

Senin tek derdin ne biliyor musun? Şükürsüzlük. Bak biraz şükret, senden daha kötülerin haline bakıp azıcık hayatından memnun ol, herşey nasıl da düzene girecek.

Nedir bu telaş? Nedir bu beğenilmeme korkusu?

Akışına bırak bazı şeyleri. Bunu yaparken de bazı abuk düşüncelerden sıyrıl boşanan erkek manyaktır gibi.

Manyağı da var çok düzgünü de var.

İnsanları sen bu şekilde etiketlersen onlar da doğal olarak seni etiketler.

Son düzenleme:
Yalniz beni etiketleyen o kiz bekaretinin yarisini ilk gun tanistigi adam sahesi de kaybetti sonra yanima geldi kizlik. Zari muayenesi yaptirdik yirtilmis birazi dedi doktor ve bana seni bekar almaz diyor yaa kendisini alir neden cunku imza atip kendisini mimlettirmedi

Ya bırak bu yaklaşımı artık. O ayrı bir konu. O arkadaşının terbiyesizliği. Senin tavrının yanlışlığıysa ayrı. O arkadaşını hayatından çıkarırsın biter gider ama kendinden nasıl kurtulacaksın?

Onunla bununla uğraşarak kendini görmezden geliyorsun. İnsanları suçlamak kolay olandır.

1. Beddua etme
2. İnsanların ne yaptığıyla bu kadar ilgilenme hoşuna gitmiyorsa çıkar hayatından gitsin.
3. Biraz ağır başlı ol.
4. Herşeye kötü bakma. Olmuyorsa da tevekkül et.

Böyle üzülmek, bu kadar hırçınlık sana yarar getirmeyecek. Kendini değiştirmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…